הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ארוחת בוקר/ערב

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
נכון שאין תבנית ותאכלס אפשר לאכול הכל מהכל והכל מסתכם בערכים. אבל מה אני יכולה לאכול לארוחת בוקר/ערב? כי לארוחת בוקר אני אוכלת - 2 טוסטים,2 ביצים קשות,גביע קוטג ופחית טונה וסלט ירקות גדול.....זה כיאילו גונב את כל האופציות לארוחת ערב...בדכ אוכלת מעדן פרו עם חמאת בוטנים אגוזים ופרי אבל זה די נמאס לי לאחרונה. ושיבולת שועל לא משביעה אותי בשום צורה שהיא. כן,גם אם אני אוכלת 150 גרם במכה.(מניסיון)
(אני רוצה להעביר את המעדן פרו כארוחת ביניים לכן מחפשת משהו לארוחת ערב/בוקר)

• פותח/ת השרשור
הפולי קקאו קצת מריר. טעם מעניין אבל לא הכי טעים.
בלונדי עם שברי עוגיות קרמל בהחלט מתחרה אצלי על המקום הראשון ביחד עם קוקוס קלוי.
קרמל ומלח זה שילוב גאוני אבל הבלונדי גם גם ככה די מלוח ומתוק בו זמנית (לפחות ככה זה מרגיש לי) ככה שזה פשוט מעצים את הטעם שלו.
בשקדים הבלונדי הכי מורגש כי יש מעט חתיכות שקדים אז אם אני רוצה טעם 'טבעי' אני כנראה אבחר בו.
מהסדרה החדשה הכי אהבתי את המילוי אגוזי לוז (טעם של נוטלה ללא קקאו),
ושאר המילויים היו פחות מוצלחים בעיניי.
בכל זאת קונספט מעניין.
אני פחות אוהבת שוקולד לכן זה עם האגוזי לוז אכן הרגיש לי שוקולדי מידי והרס לי. גם זה עם הבראוניז. לכן ויתרתי על זה עם השמנת. מניחה שלא אוהב....אני מתה להשיג את זה עם השברי עוגיות, אצלי קשה נורא להחליט מה הטעם האהוב עליי. אני פשוט כל יום אוכלת חבילה אחרת.

אני פחות אוהבת שוקולד לכן זה עם האגוזי לוז אכן הרגיש לי שוקולדי מידי והרס לי. גם זה עם הבראוניז. לכן ויתרתי על זה עם השמנת. מניחה שלא אוהב....אני מתה להשיג את זה עם השברי עוגיות, אצלי קשה נורא להחליט מה הטעם האהוב עליי. אני פשוט כל יום אוכלת חבילה אחרת.
השמנת מדהים רק שתדעי
אבל מה שכן בלונדי חבילה זה איזה 570 קלוריות אז לא פלא שאת רעבה כל היום זה לוקח לך כמעט רבע מהקלוריות היומיות...

• פותח/ת השרשור
השמנת מדהים רק שתדעי
אבל מה שכן בלונדי חבילה זה איזה 570 קלוריות אז לא פלא שאת רעבה כל היום זה לוקח לך כמעט רבע מהקלוריות היומיות...
לרוב ברור שאעדיף אוכל. אבל בימים שבא לי להתפנק ממש עם הנס קפה, או שאין לי זמן להשקיע כמו שצריך באוכל וזה נכנס לי מעולה בערכים(לרוב....) אז אני אוכלת. וטכנית נכון. תמיד אעדיף כמה שיותר אוכל אבל זה דברים קטנים שאני כל כך נהנית מהם....

לרוב ברור שאעדיף אוכל. אבל בימים שבא לי להתפנק ממש עם הנס קפה, או שאין לי זמן להשקיע כמו שצריך באוכל וזה נכנס לי מעולה בערכים(לרוב....) אז אני אוכלת. וטכנית נכון. תמיד אעדיף כמה שיותר אוכל אבל זה דברים קטנים שאני כל כך נהנית מהם....

"דברים קטנים," אמרה ליאם וכישכשה בזנבה בעודה מפרקת טבלת שוקולד שלמה 🤣

• פותח/ת השרשור
"דברים קטנים," אמרה ליאם וכישכשה בזנבה בעודה מפרקת טבלת שוקולד שלמה 🤣
בלונדי זו התמכרות אמיתית,
״אני יכולה להפסיק מתי שבא לי!״
(תדמיינו בקול של נרקומן או משהו)

בלונדי זו התמכרות אמיתית,
״אני יכולה להפסיק מתי שבא לי!״
(תדמיינו בקול של נרקומן או משהו)
אני מדמיין את זה עם פירורים של שוקולד על הטייץ,וחלב בלונדי מרוח על הלחי

• פותח/ת השרשור
אני מדמיין את זה עם פירורים של שוקולד על הטייץ,וחלב בלונדי מרוח על הלחי
מה קשור חולת נפש?
אני תמיד מתכרבלת עם בלונדי....
59E75616-9ABE-4EAD-93CD-3345CF32B6C8.jpeg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית