הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ארוחת בוקר/ערב

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
נכון שאין תבנית ותאכלס אפשר לאכול הכל מהכל והכל מסתכם בערכים. אבל מה אני יכולה לאכול לארוחת בוקר/ערב? כי לארוחת בוקר אני אוכלת - 2 טוסטים,2 ביצים קשות,גביע קוטג ופחית טונה וסלט ירקות גדול.....זה כיאילו גונב את כל האופציות לארוחת ערב...בדכ אוכלת מעדן פרו עם חמאת בוטנים אגוזים ופרי אבל זה די נמאס לי לאחרונה. ושיבולת שועל לא משביעה אותי בשום צורה שהיא. כן,גם אם אני אוכלת 150 גרם במכה.(מניסיון)
(אני רוצה להעביר את המעדן פרו כארוחת ביניים לכן מחפשת משהו לארוחת ערב/בוקר)

חשבתי על זה. אבל לא מתה על חלב רגיל וגם אין בו יותר מידי חלבון....אני אוכלת מידי פעם עם חלב שקדים.
למרות שאני אולי יכולה לערבב את החלב שקדים עם חלבון בלי טעם...נשמע טוב...

עושה את זה לאחרונה עם האבקה ללא טעם - יוצא ממש אחלה! אבל מערבבת עם חלב רגיל, ושמה גם גלידה גודיז ורבע בננה חתוכה. זה לגמרי משדרג את הקורנפלקס 🍽️🥹

אני חושבת שהעניין שאת לא עולה במשקל זה בגלל שאת פעילה מאוד. למרות שאת לא מתאמנת באופן רשמי. הראית לי לא פעם שאת שורפת ביום רגיל לחלוטין כמעט 400 קל' עם כל ה10,000 צעדים פלוס שאת עושה.... יכול מאוד להיות שזה מתקזז לך עם ה2,400.
מה גם שאת אוכלת באמת המון חלבון, שלוקח יותר אנרגיה לעיכול, ושותה כמות עצומה של מים, שגם היא גוזלת הרבה אנרגיה מהגוף. בקיצור - את לוקחת את הכל לקיצון חחח
הממ תצחקי, אבל יכול להיות שהפיתרון בשבילך כדי למגר את הרעב הוא דווקא להוסיף פחממה.
בדרך כלל כשהגוף רעב, הוא פשוט מאותת שהוא צריך משהו. יכול להיות שכל הזמן הזה את פשוט לא נותנת לו את מה שהוא באמת צריך - מזון שהוא לא חייב לצאת מגדרו כדי לעכל אותו.
אז אולי תשלבי לך בסלט עם הטונה איזה בייגל ירושלמי טוב?
ותחליפי את הלחם הקל בלחם שיפון מלא?

ואם אתה רוצה לשחק ככה - אז לא נראה לי שאתה בגיל 16 הגעת ל160 סקוואט+ תוך 3 חודשים של אימונים. ואם כן, אז בשנים הבאות אחר כך התעצלת מאוד.
אני לא עושה סקוואטים בגלל פריקת ברך, אבל לחצתי 130 בערך לפני הגיוס אם זה רלוונטי לך.
איך גילגלת שיחה על דעה אישית,לידע כללי ולאחר מכן לגנטיקה? יש לך איזה חסך נוראי

אני רואה שאתה נורא נחוש לריב,אני ממש מצטער אם נעלבת ממשהו כאן,זה סך הכל פורום,אתה לא צריך להתרגש מכל דבר שכותבים לך
אם אני זוכר נכון, זה היה 2 שאלות, לא? לגבי dnp
ורטלין.
ועדיין,שאלת אותי,שהגדרת אותי בן אדם "שהערכת את האינטילגנציה שלו יותר מדי",אז מה זה אומר עליך?
בקיצור ידידי,היה מעניין. קח איתך את ברכת הדרך ולילה טוב,יש לי עוד עיסוקים

אני לא עושה סקוואטים בגלל פריקת ברך, אבל לחצתי 130 בערך לפני הגיוס אם זה רלוונטי לך.

אני רואה שאתה נורא נחוש לריב,אני ממש מצטער אם נעלבת ממשהו כאן,זה סך הכל פורום,אתה לא צריך להתרגש מכל דבר שכותבים לך

ועדיין,שאלת אותי,שהגדרת אותי בן אדם "שהערכת את האינטילגנציה שלו יותר מדי",אז מה זה אומר עליך?
בקיצור ידידי,היה מעניין. קח איתך את ברכת הדרך ולילה טוב,יש לי עוד עיסוקים
איך פרקת את הברך אם אפשר לשאול?

אתה התחלת בכך שניסית להסתלבט עליי, לרדת עליי לתפוס אותי על קטנות (וגם זה לא עבד לך)
זה בסדר, גם בלחיצות עקפתי אותך (בזמנו). אמנם על סטרואידים, אבל בסך הכל סייקל שני.
ומצחיק שאתה קורא לדיון הזה שהיה בינינו שהוא על דעה אישית, למרות שהוכחתי לך (אחרי שניסית לתפוס אותי על קטנות) שזה לא נכון. רק מראה שלא קראת כלל את ההודעה.
ואם כבר להיעלב - אתה זה שנפגע כמו ילדה בלוג שלו כאשר אמרו לך שאחוז השומן שלך הוא גבוה ממה שאתה מעריך.
מה זה אומר? במקרה שלנו כנראה יש 2 אפשרויות:
1. אתה באמת כזה
2. אני לא נחמד
אני מהמר שזה 1+2.
אל תאשים אותי.. אחרי הכל, אתה זה שחושב שלכתוב "איך הסקת מסקנה הפוכה מהמציאות?" זו התנסחות בשפה גבוהה.

• פותח/ת השרשור
עושה את זה לאחרונה עם האבקה ללא טעם - יוצא ממש אחלה! אבל מערבבת עם חלב רגיל, ושמה גם גלידה גודיז ורבע בננה חתוכה. זה לגמרי משדרג את הקורנפלקס 🍽️🥹

אני חושבת שהעניין שאת לא עולה במשקל זה בגלל שאת פעילה מאוד. למרות שאת לא מתאמנת באופן רשמי. הראית לי לא פעם שאת שורפת ביום רגיל לחלוטין כמעט 400 קל' עם כל ה10,000 צעדים פלוס שאת עושה.... יכול מאוד להיות שזה מתקזז לך עם ה2,400.
מה גם שאת אוכלת באמת המון חלבון, שלוקח יותר אנרגיה לעיכול, ושותה כמות עצומה של מים, שגם היא גוזלת הרבה אנרגיה מהגוף. בקיצור - את לוקחת את הכל לקיצון חחח
הממ תצחקי, אבל יכול להיות שהפיתרון בשבילך כדי למגר את הרעב הוא דווקא להוסיף פחממה.
בדרך כלל כשהגוף רעב, הוא פשוט מאותת שהוא צריך משהו. יכול להיות שכל הזמן הזה את פשוט לא נותנת לו את מה שהוא באמת צריך - מזון שהוא לא חייב לצאת מגדרו כדי לעכל אותו.
אז אולי תשלבי לך בסלט עם הטונה איזה בייגל ירושלמי טוב?
ותחליפי את הלחם הקל בלחם שיפון מלא?
לצערי כבר כמעט שבועיים שאני לא הולכת כמעט בכלל. די קפוא לי ומעדיפה להיות כמה שפחות בחוץ. אז גם זה די הלך לו.... ולדעתי פחמימה עושה אותי עוד יותר רעבה. והבעיה בלהחליף את הלחם קל בלחם מלא כי אני פשוט לא אשבע. אני חייבת את הנפח הזה. אולי פסיכולוגית אולי לא. אבל פשוט לא אשבע מזה

מאיפה אתה יודע מה אני מעריך? כנס ללוג החדש בסטרואידים ותרופות,תתעדכן שם
אני לא. זאת הייתה הלצה לא מוצלחת על הריב ביניכם.

(כנראה שהבדיחה היא על חשבוני הפעם)

נערך לאחרונה:
לא יודע אחי נראה לי מופרך 2400 קלוריות לאישה מבלי להשמין וטוענת שהיא אפילו לא פעילה פחחח

היא רק טוענת שהיא לא פעילה...
והיא אוכלת 4 גר חלבון על כל קג משקל גוף ושותה גלון וחצי של מים, שזה מלא.
והאמת ששמעתי על עוד מקרים כאלה... אני מנסה להגיע לזה בעצמי.
בינתיים לא ממש הולך לי ואני סתם משמינה חחחח
חחחחחח
חחח.
חה חה חה
חה.
😵☠️

נערך לאחרונה:
היא רק טוענת שהיא לא פעילה...
והיא אוכלת 4 גר חלבון על כל קג משקל גוף ושותה גלון וחצי של מים, שזה מלא.
והאמת ששמעתי על עוד מקרים כאלה... אני מנסה להגיע לזה בעצמי.
בינתיים לא ממש הולך לי ואני סתם משמינה חחחח
חחחחחח
חחח.
חה חה חה
חה.
😵☠️
איפה שמעת עוד מקרים כאלה ?

• פותח/ת השרשור
לא יודע אחי נראה לי מופרך 2400 קלוריות לאישה מבלי להשמין וטוענת שהיא אפילו לא פעילה פחחח
אני לא מבינה איך נכנסנו לסוגייה הזו. וגם אם אני לא צורכת את הכמות קלוריות הזו? מה אכפת לך? מה מפריע לך? אנשים בוחרים לעזור לי גם אם זה לא נשמע הגיוני מבחינתם. מה אתה נכנס לי לצלחת? רוצה לבוא ליום ״מה ליאם אוכלת״ בחסותי?
אני לא מבינה איך נכנסנו לסוגייה הזו. וגם אם אני לא צורכת את הכמות קלוריות הזו? מה אכפת לך? מה מפריע לך? אנשים בוחרים לעזור לי גם אם זה לא נשמע הגיוני מבחינתם. מה אתה נכנס לי לצלחת? רוצה לבוא ליום ״מה ליאם אוכלת״ בחסותי?
אתה מדבר כיאילו אתה צריך לממן לי את האוכל (וחבל שכך,באמת היה חוסך לי הרבה)

• פותח/ת השרשור
זה באמת סוג השוקולד הכי טעים.
מה את חושבת על הטעמים החדשים?
אתה יודע? לא ממש אהבתי....אני אוהבת את הרגילים. קוקוס שקדים וקרמל ומלח. (לצערי לא ניסיתי את זה עם הפולי קקאו או השברי עוגיות)
אני מקבלת פחות בלונדי עם המילוי הזה.😳

אתה יודע? לא ממש אהבתי....אני אוהבת את הרגילים. קוקוס שקדים וקרמל ומלח. (לצערי לא ניסיתי את זה עם הפולי קקאו או השברי עוגיות)
אני מקבלת פחות בלונדי עם המילוי הזה.😳
הפולי קקאו קצת מריר. טעם מעניין אבל לא הכי טעים.
בלונדי עם שברי עוגיות קרמל בהחלט מתחרה אצלי על המקום הראשון ביחד עם קוקוס קלוי.
קרמל ומלח זה שילוב גאוני אבל הבלונדי גם גם ככה די מלוח ומתוק בו זמנית (לפחות ככה זה מרגיש לי) ככה שזה פשוט מעצים את הטעם שלו.
בשקדים הבלונדי הכי מורגש כי יש מעט חתיכות שקדים אז אם אני רוצה טעם 'טבעי' אני כנראה אבחר בו.
מהסדרה החדשה הכי אהבתי את המילוי אגוזי לוז (טעם של נוטלה ללא קקאו),
ושאר המילויים היו פחות מוצלחים בעיניי.
בכל זאת קונספט מעניין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית