הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ארוחת בוקר/ערב

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
נכון שאין תבנית ותאכלס אפשר לאכול הכל מהכל והכל מסתכם בערכים. אבל מה אני יכולה לאכול לארוחת בוקר/ערב? כי לארוחת בוקר אני אוכלת - 2 טוסטים,2 ביצים קשות,גביע קוטג ופחית טונה וסלט ירקות גדול.....זה כיאילו גונב את כל האופציות לארוחת ערב...בדכ אוכלת מעדן פרו עם חמאת בוטנים אגוזים ופרי אבל זה די נמאס לי לאחרונה. ושיבולת שועל לא משביעה אותי בשום צורה שהיא. כן,גם אם אני אוכלת 150 גרם במכה.(מניסיון)
(אני רוצה להעביר את המעדן פרו כארוחת ביניים לכן מחפשת משהו לארוחת ערב/בוקר)

2400 למישהי במשקל פחות מ50 נשמע פחות סביר, אבל יכול להיות. תוסיף לכך את העובדה שהיא סבלה מעודף משקל בעבר+ הקיבה שלה רגילה לכמויות פסיכיות כי גם בחיטוב היא צרכה נפח דומה למה שהיה לפני שהחלה להתאמן (ממאכלים רגילים ועתירי קלוריות למאכלים דלים בקלוריות והמון מים) - והנה

ומה סדר היום שלך? ואיך האימונים? מלאים בנפח? כמות אימונים שבועיים? אירובי?
נראה לי מופרך מישהי שאוכלת ככה הרבה ואומרת שזה הניטראלי שלה זה מתאים לגבר דבר בזה

נקודה רגישה כי אני כבר חודש בערך אולי קצת יותר שאני לא מתאמנת מחוסר מוטיבציה. משתדלת ללכת הרבה כי אני לא מתקרבת לאירובי אבל עכשיו בגלל שקר לי ברמות מטורפות גם את זה אני לא עושה. אז כרגע אפשר לומר שאני לא פעילה כלל...
אני מתנצל, לא ניסיתי לפגוע בך.
מוזר לי שאת לא עולה במשקל לאור הנתונים שלך והפעילות שלך. לצערי, אני לא מבין בזה מספיק. אבל אני בהחלט עוקב אחרי הנושא. מעניין.
אתה לא רואה שאסרו עלי להגיב?
כן, הבנתי שאתה צוחק.
אתה בחור חכם ויודע להפריד בין צחוק ובין רצינות, ואני מבקש ממך להיות רציני עכשיו.
על סמך מה הסקת את המסקנה ההפוכה ממה שאני חושב עליה?

• פותח/ת השרשור
אני מתנצל, לא ניסיתי לפגוע בך.
מוזר לי שאת לא עולה במשקל לאור הנתונים שלך והפעילות שלך. לצערי, אני לא מבין בזה מספיק. אבל אני בהחלט עוקב אחרי הנושא. מעניין.

אני באמת לא יודעת.
הוחלט שאני כנראה סובלת מאנומליה:sarcastic:
@kotzer

אני חושש שאתה לא מבין שהיית צריך ללכת לכיוון אחר בתשובה שלך כדי שתענה לי על השאלה
שאלתי אותך:
על סמך מה הסקת מסקנה שהיא הפוכה מהמציאות? התשובה צריכה להתמקד במסקנה עצמה, ואיך הסקת אותה. לא אם אתה מכיר או לא את הבחורה

• פותח/ת השרשור
כולה חולקים מתכונים לתפוח אדמה עם קינמון....
אני חושש שאתה לא מבין שהיית צריך ללכת לכיוון אחר בתשובה שלך כדי שתענה לי על השאלה
שאלתי אותך:
על סמך מה הסקת מסקנה שהיא הפוכה מהמציאות? התשובה צריכה להתמקד במסקנה עצמה, ואיך הסקת אותה. לא אם אתה מכיר או לא את הבחורה
איבדתי אותך לגמרי

על סמך מה הסקת מסקנה שהיא הפוכה מהמציאות?
יפה שאתה מנסה לדבר בשפה גבוה,אבל תהיה עקבי לפחות.
אתה אמרת בהתחלה
על סמך מה הסקת את המסקנה ההפוכה ממה שאני חושב עליה?
ואני מדגיש, "מסקנה הפוכה ממה שאני חושב עליה" ז"א שאנחנו מתווכחים על דעה.

פה אתה כבר אומר
על סמך מה הסקת מסקנה שהיא הפוכה מהמציאות?
"הפוכה מהמציאות" זה קביעה. ולא דעה.
תהיה עקבי.
התשובה צריכה להתמקד במסקנה עצמה, ואיך הסקת אותה
עניתי לך מאוד ברור,הסקתי את המסקנה שהיא מותק כי אני מכיר אותה. וזה דעה, זה בדיוק עונה על השאלה הראשונה ששאלת

• פותח/ת השרשור
למה סובלת? לאכול הרבה בלי לעלות במשקל זה נחמד לחלק מהאנשים
טכנית אני לא חושבת שאני אוכלת הרבה(או לפחות מספיק כדי שאשבע) ולהסתובב כל יום עם תחושת רעב לא משנה כמה אני אוכלת זה לא נעים במיוחד ומה זה אוכלת הרבה בלי להשמין? אני משתדלת לשמור על הניטרלי שלי. זה לא שאני סופר וומן שאוכלת כל דבר ולא יכולה לעלות במשקל(הלוואי)

טכנית אני לא חושבת שאני אוכלת הרבה(או לפחות מספיק כדי שאשבע) ולהסתובב כל יום עם תחושת רעב לא משנה כמה אני אוכלת זה לא נעים במיוחד ומה זה אוכלת הרבה בלי להשמין? אני משתדלת לשמור על הניטרלי שלי. זה לא שאני סופר וומן שאוכלת כל דבר ולא יכולה לעלות במשקל(הלוואי)
נייטרלי של 2400 זה מכובד כניראה שאת פעילה במהלך היום , תנסי לחזור לאימונים אני כרגע לא יכול להתאמן בגלל פציעה בברך כבר שבועיים יושב בבית ורק בטיפולים וכאלה לקראת שבוע הבא אני יחזור לעשות שחייה ופלג גוף עליון ומקווה שעוד קצת אוכל שוב לעבוד כמו בן אדם על רגליים , באמת שבלי אימונים הייתי משתגע חח

חברה אתם מתעלמים מנתון די חשוב, זה שהיא אוכלת 2400 לא אומר שזה הניטרלי שלה.
היא מכניסה בערך 1000 קלוריות רק מחלבון שזה הנוטריינט הכי מורכב לעיכול,הגוף צורך כמעט כפול אנרגיה לעכל חלבון מאשר פחמימה

יפה שאתה מנסה לדבר בשפה גבוה,אבל תהיה עקבי לפחות.
אתה אמרת בהתחלה
שפה גבוהה בעיניך זה "על סמך מה הסקת מסקנה שהיא הפוכה מהמציאות"? וואו. הערכתי את האינטיליגציה שלך יותר מדי. עמך הסליחה

ואני מדגיש, "מסקנה הפוכה ממה שאני חושב עליה" ז"א שאנחנו מתווכחים על דעה.
אתה כתבת:
לאף אחד מהם אין מושג שאת בעצם מותק..
ואם לא ידעת, לכתוב "לאף אחד מהם אין מושג" - זו קביעה. לפיכך כתבתי לך:
"מסקנה הפוכה ממה שאני חושב עליה" - תן לי להסביר לך, למקרה שלא הבנת:
המסקנה היא הקביעה שלך:
"לאף אחד מהם אין מושג"

"ממה שאני חושב עליה" - זו הדעה שלי
שאלתי אותך איך הסקת את המסקנה ההפוכה ממה שאני חושב עליה - כלומר, ששאלתי לגבי הסקת המסקנה שלך, שהיא קביעה. כלומר - הויכוח הוא על קביעה.
עניתי לך מאוד ברור,הסקתי את המסקנה שהיא מותק כי אני מכיר אותה. וזה דעה, זה בדיוק עונה על השאלה הראשונה ששאלת
גאון שלי, שוב פעם שכחת שזאת לא השאלה. השאלה היא איך קבעת מסקנה הפוכה ממה שאני חושב על הבחורה? ולא מה אתה חושב על הבחורה. זה באמת לא מעניין אותי

השאלה היא איך קבעת מסקנה הפוכה ממה שאני חושב על הבחורה?
כי אני מכיר אותה,אז אני יודע להסיק מסקנות לגביה. אתה לא מכיר אז אתה לא יכול להסיק מסקנות.
נראה לי מספיק בשביל להבין למה יש לנו דעות הפוכות לא?

וואו. הערכתי את האינטיליגציה שלך יותר מדי. עמך הסליחה
מצחיק שזה בא מבן אדם ששאל אותי מליון שאלות על קלן,טי3, dnp וריטלין

• פותח/ת השרשור
חברה אתם מתעלמים מנתון די חשוב, זה שהיא אוכלת 2400 לא אומר שזה הניטרלי שלה.
היא מכניסה בערך 1000 קלוריות רק מחלבון שזה הנוטריינט הכי מורכב לעיכול,הגוף צורך כמעט כפול אנרגיה לעכל חלבון מאשר פחמימה
גם לדעתי זו אכן הסיבה. שוקלת לעלות בעוד 200 קלוריות ואתפלל לאלוהים שבמשקל לא יזוז

ששששש פרוזן. אנחנו לא חושפים את הדברים האלה. עוד יחשבו שיש לי לב...אני מרוקאית עצבנית וקשוחה (וגם לא אוכלת כמו שאני אומרת שאני אוכלת:up:)
שנייה.... את כאילו בת אדם ויש לך לב? מה??!??!!?;?;;;;

כי אני מכיר אותה,אז אני יודע להסיק מסקנות לגביה. אתה לא מכיר אז אתה לא יכול להסיק מסקנות.
נראה לי מספיק בשביל להבין למה יש לנו דעות הפוכות לא?
מצחיק שזה בא מבן אדם ששאל אותי מליון שאלות על קלן,טי3, dnp וריטלין
לול אילו שטויות כתבת רואים שבכלל לא קראת את ההודעה שלי
אם אני זוכר נכון, זה היה 2 שאלות, לא? לגבי dnp
ורטלין.
איך הגעת למיליון? ואיך הגעת לטי 3 וקלן? רוצה להסביר לי?
ואם אתה רוצה לשחק ככה - אז לא נראה לי שאתה בגיל 16 הגעת ל160 סקוואט+ תוך 3 חודשים של אימונים. ואם כן, אז בשנים הבאות אחר כך התעצלת מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית