הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחה אחרי אימון ב ad

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
לפי מה שהבנתי בארוחה שמיד אחרי אימון ב ad אין פחמימות. אני פשוט שותה את השייק חלבון עם איזה 2 קפסולות של אומגה 3. הבנתי נכון?

the latter.
רן טען: "אין מה לעשות אתה חייב פחמימה"
ולא ראיתי שהם הביאו הוכחות לביסוס הטענות האלה.
אולי "לייל אמר" ו- "לי זה עבד".

אז הוויכוח שלנו מיותר. אני רק אומר שאין ביסוס מדעי לאף כיוון.

אז הוויכוח שלנו מיותר. אני רק אומר שאין ביסוס מדעי לאף כיוון.

נכון. וגם אין שום הגיון או סיבה פיסיולוגית, לכן אני לא מבין את ההתעקשות של אנשים פה. כאילו פחמימות זה איזה סטרואיד. זה אולי טעים ואפשר ככה להפציץ בקלוריות, אבל אני לא רואה איך אותה כמות קלוריות משומן יגרמו לך להיות חלש יותר.

נכון. וגם אין שום הגיון או סיבה פיסיולוגית, לכן אני לא מבין את ההתעקשות של אנשים פה. כאילו פחמימות זה איזה סטרואיד. זה אולי טעים ואפשר ככה להפציץ בקלוריות, אבל אני לא רואה איך אותה כמות קלוריות משומן יגרמו לך להיות חלש יותר.

את ההתעקשות אני יכול להבין. זה מגיע מניסיון אישי. אתה כרגע מתאמן בלי פחמימות?

כל מה שהניסיון שלך מראה הוא שפחמימות לא מונעות עליה בכח.
לא ברור לי לאן נעלמה הלוגיקה הצרופה שלכם: "עליתי בכח כשצרכתי פחמימות, לכן פחמימות דרושות לעליה בכח". נשמע לך הגיוני?
רן ומשה טענו בת'רד הזה שחייבים פחמימות. שיביאו טיעון או מחקר או אפילו הסבר הגיוני למה. אם כל הטיעון שלהם מסתכם ב: "כי כל הפאוורליפטרס אוכלים פחמימות", אז זה חלש מאוד.
אני הבאתי לך הסבר לגבי הקטוזיס מה לא הגיוני פה? אין לי כוח לחפש יותר מחקרים ב PUBMED כדי להוכיח לאינדבידואל משהו כזה או אחר, אני כבר זקן וזה כבר לא מעניין אותי אם אני יוצא צודק או אהבל

אני אישית התחלתי את הדיאטה הזו לפני שבוע אחרי שכבר תקופה אני אומר לעצמי שאני חייב לנסות אותה, והפוסט הזה נותן לי עוד יותר מוטיבציה אפילו.
אה והסיבה היחידה שאני רואה שצריך פחמימות לאורך השבוע היא שהרוב פה לא מסוגלים להתמודד עם הרגלי אכילה כמו שהדיאטה הזו דורשת, אני לא מבין מה הבעייה להודות בזה במקום "תביא לי מחקר תביא מאמר" ולהישאר עקשנים כי נוח..
תנסו על עצמכם ואז תעבירו ביקורת אבל תנסו כמו שצריך אם אתם מתחילים

יופי, עכשיו תביא מאמר שטוען שאפשר לעלות בכוח עם דיאטה כזאת.
טרלווגיקה לא מפחידה אותי, היא בדרך כלל סימן שלצד השני אין הרבה מה לומר.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7173&page=2
תגובה מספר 32
פעם שנייה שאני כבר מפנה לשם

נ.ב
יש מצב שמישהו מתייחס לשאלה שלי. אתם יודעים, אותה השאלה של שורה וחצי שאיתה פתחתי את הפוסט. אני בחיטוב. אני אחרי אימון שותה שייק חלבון עם 2 קפסולות אומגה 3 וטיפה גבינת ברי. אז אם הבנתי נכון אתם אומרים לשתות רק את השייק בלי האומגה ובלי הברי. נכון?

זהו? 20 קילו ב-8 חודשים זה מה שמלהיב אותך כל כך?
זה קרה מספיק פעמים גם בלי AD.

נערך לאחרונה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7173&page=2
תגובה מספר 32
פעם שנייה שאני כבר מפנה לשם

נ.ב
יש מצב שמישהו מתייחס לשאלה שלי. אתם יודעים, אותה השאלה של שורה וחצי שאיתה פתחתי את הפוסט. אני בחיטוב. אני אחרי אימון שותה שייק חלבון עם 2 קפסולות אומגה 3 וטיפה גבינת ברי. אז אם הבנתי נכון אתם אומרים לשתות רק את השייק בלי האומגה ובלי הברי. נכון?

זה לא משנה. קח את האומגה מתי שנוח לך. אתה חושב שטיפה גבינת ברי תשנה משהו? תאכל אותה מתי שבא לך.

יותר מעניין זה אם זה קרה בלי פחמימות ובלי תחתונים. תביאו לי מחקר.

מביופיזיקאי כמוך חלב כבר לא ייצא. 🖕
אני מציע שנבחן גם את הטענות שגלוקוז יותר חשוב להעלאה במסת שריר מאשר חלבון:

http://www.submityourarticle.com/articles/Jonathan-Perez-1252/gain-muscle-weight-7410.php

יש לו אפילו הוכחות!!!11

נערך לאחרונה:
מביופיזיקאי כמוך חלב כבר לא ייצא. 🖕
אני מציע שנבחן גם את הטענות שגלוקוז יותר חשוב להעלאה במסת שריר מאשר חלבון:

http://www.submityourarticle.com/articles/Jonathan-Perez-1252/gain-muscle-weight-7410.php

יש לו אפילו הוכחות!!!11
רגע, למה הבאת קישור בנושא חלבון אם אתם מדברים על פחמימות?

רגע, למה הבאת קישור בנושא חלבון אם אתם מדברים על פחמימות?

הוא "טוען" שם שפחמימה יותר חשובה לעליה במסת שריר מחלבון, ולכן לא צריך לאכול כל כך הרבה חלבון (הוא מדבר על כמויות של פחות מגרם לק"ג גוף).
כמובן שהמאמר נראה כמו שהוא נשמע.

מי שאומר שAD זו דיאטה דלת פחמימות או דלת קלוריות לא ממש מבין מהחיים שלו

---------- התגובה התווספה ב 23:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:27 ----------

אלכס, אני לא מבין את הטענה שלך. שהאימונים שלך נדפקו כי לא אכלת מספיק אוכל? מה הקשר?

---------- התגובה התווספה ב 23:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:27 ----------

אלכס, אני לא מבין את הטענה שלך. שהאימונים שלך נדפקו כי לא אכלת מספיק אוכל? מה הקשר?

כיף שיש אנשים כמוך שלא מקובעים בראש.

רצ"ב מאמר

http://www.refua.info/siteFiles/1/587/9682.asp

בנוסף מתואר תיאור מחקר שמראה שאין שום ירידה בכוח בתרגילי כוח עם דיאטה דלת פחמימות

שיהיה בתיאבון 😃

Q.E.D? 😛

טענתי מה שכתוב בהודעות. תקרא אותן שוב.

http://www.bodyrecomposition.com/muscle-gain/calorie-partitioning-part-2.html

So now you increase your calories and carbs. This raises blood glucose and insulin, reversing the binding of testosterone to SHBG; cortisol also goes down. With increased carbohydrates, you increase both liver and muscle glycogen. In the muscle, while this decreases fat oxidation, this improves protein synthesis (along with the increase in insulin and testosterone and the decrease in cortisol).
Of course, with increasing insulin, there is a decrease in blood fatty acid concentrations which improves insulin sensitivity. Skeletal muscle insulin sensitivity is enhanced even more by exercise.
The decrease in blood fatty acids, along with changes in liver metabolism will improve both the uptake and conversion of T4 to T3; along with improvements in nervous system output, this will help to increase metabolism.
And, of course, there are all of the central adaptations that occured during dieting, that will reverse to some degree while overfeeding. Leptin will go up (noting that it goes up more quickly than bodyfat comes on) along with insulin, ghrelin goes down. This signals the hypothalamus that you’re eating again, and many of those changes will reverse. So NPY, CRH, POMC and the rest go back towards normal, helping to renormalize all of the hormones that were screwed up in the first place.
To a very limited degree, some of these adaptations would be expected to try and limit fat gain and, to a very limited degree, this is what happens. But, as above, the body is better at preventing weight loss than weight gain.
In those years, various approaches have come and gone. In general, short refeeds, lasting from 5 to 24 hours were used every so often while dieting. I’ve tried them all. The Bodyopus diet was aimed at this goal, alternating 5 days of low-cal/ketogenic dieting with 2 days of high-carbohdyrate eating. Other approaches such as the Anabolic Diet or Rob Faigan’s Natural Hormonal Enhancement followed roughly the same scheme. There have been numerous other schemes over the years that alternated periods of low and high calories. The question is whether or not those programs were optimal. In my opinion, they aren’t for several reasons.
One of the factors I’ve been considering to a great degree has to do with the length of the overfeeding period. While it’s true that 5 (or 12 or 24) hours of concentrated overfeeding will raise leptin, the more important question is whether that’s sufficient to ‘tell’ the brain that you’re fed. While data (especially in humans) is nonexistent, my hunch is no.
There’s a lag time of several days between the drop in leptin and the drop in metabolic rate (nervous system output) for example; I’d be surprised if a mere 12 or 24 hours was sufficient to reverse this. Rather, I’d expect it to take a similar amount of time for the reversal to occur. The reasons I feel this way are sort of beyond the scope of this book, send me an email if you really must know.
Now, this isn’t to say that short carb-loads/refeeds aren’t of benefit. They refill glycogen, turn off catabolism and maybe induce an anabolic response to boot. They also let you eat some of the crap you’re really craving which helps psychologically. But I doubt they are sufficient to affect metabolism very much. Instead, a longer refeed is necessary. The drawback, of course, is that longer refeeds have a tendency to put too much bodyfat back on which goes agains the entire goal of dieting.
Another problem with many cyclical dieting approaches is that they don’t coordinate training with the diet. Bodyopus was an exception but, for various reasons, I think the Bodyopus workout plan was screwy. If anything it was backwards, putting tension workouts on low-calorie/low-carb days (where you aren’t very anabolic) and glycogen depletion workouts before you are eating a lot seemed wrong to me years ago and wronger to me now. This will make more sense as you read the next chapters.
לייל אולי הומו אבל הוא צודק כאן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית