עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לעזאזל אתה חושב שתוכל לפגוע בי? אני חזק מדי.באמת?????
הדבר היחיד שהמחקר הזה "מוכיח" שיש יותר עלייה של שריר באכילה של פלוס 500 קלוריות לעומת 250.תמונה - אחרי שעשיתי לופ אינסופי של חיטוב, הגיע הזמן למסה?
כנס לעמוד השני באשכול
מה הכוונה ילד בן כמה אתה?חחח אל תדאג
מילה שלי שאני לא נפגע/ נעלב.
ילד זה כמו חמור.. לפעמים צריך לקבל כאפה כדי שיחזור לשביל..
אני לא חושב, ואני ממש לא מנסה.למה לעזאזל אתה חושב שתוכל לפגוע בי? אני חזק מדי.
חחחחחחח מה קורה פה? מה הקשר להעלבות מה קורה לכםאני לא חושב, ואני ממש לא מנסה.
פשוט מכל התגובות שלך, היה נראה שממש נעלבת.
אפילו אמרת לי בעבר שאתה לא סולח לי.
הוא התכוון שכולנו הילדים שלו, לא ידעת?מה הכוונה ילד בן כמה אתה?
לצערך, על זה בדיוק המחלוקת.הדבר היחיד שהמחקר הזה "מוכיח" שיש יותר עלייה של שריר באכילה של פלוס 500 קלוריות לעומת 250.
דבר שכולם כאן מסכימים עליו.
חחחחח לא הבנתי ככההוא התכוון שכולנו הילדים שלו, לא ידעת?
לא אתה. לא מגיע לך שאתנשא עליך כשדיברת כמו גברהוא התכוון שכולנו הילדים שלו, לא ידעת?
אז כרגיל אין לך הוכחה.לצערך, על זה בדיוק המחלוקת.
חלילה, אני לא נפגע.אני לא חושב, ואני ממש לא מנסה.
פשוט מכל התגובות שלך, היה נראה שממש נעלבת.
אפילו אמרת לי בעבר שאתה לא סולח לי.
אין דבר כזה מסה מלוכלכת זה טמטוםנק' מעניינת.
אם כולנו כאן מסכימים שבעניין הפלוס הקלורי יש את עניין "התמורה הפוחתת" ושככל שאתה צובר תאי שומן חדשים זה יקשה עליך לצבור שריר בעתיד, האם בהכרח יש יתרון משמעותי ל"מסה מלוכלכת" על פני "מסה נקייה"?
@Texas Method מדוע אתה חושב שמסה עם פלוס קלורי גבוה כל כך עדיפה על פני פלוס קלורי מתון?
אני לא חושב ככה, זה העניין.נק' מעניינת.
אם כולנו כאן מסכימים שבעניין הפלוס הקלורי יש את עניין "התמורה הפוחתת" ושככל שאתה צובר תאי שומן חדשים זה יקשה עליך לצבור שריר בעתיד, האם בהכרח יש יתרון משמעותי ל"מסה מלוכלכת" על פני מסה נקייה"?
@Texas Method מדוע אתה חושב שמסה עם פלוס קלורי גבוה כל כך עדיפה על פני פלוס קלורי מתון?
איפה הוציאו עליך לשון הרעחלילה, אני לא נפגע.
אני לא סולח על ההוצאת שם רע/ לשון הרע אבל אף פעם לא נעלבתי מזה.
אתה לא יכול לכתוב שאין דבר כזה מסה מלוכלכת ואז לכתוב שזה טמטום מפני שאתה מתכחש לעובדה שזה קיים ואז לא מתכחש.אין דבר כזה מסה מלוכלכת זה טמטום
לא הוא לא, תפסיק לעוות, הוא ביקש ממך הוכחה שאין הגבלה לבניית שריר.אני לא חושב ככה, זה העניין.
כל הדיון פה הוא האם במסה מלוכלכת צוברים יותר שריר ממסה נקייה? אתה בעצמך ביקשת ראייה לזה, וקיבלת.
שאל את @elchononאיפה הוציאו עליך לשון הרע
חחחח תופס אותי בקטנות העיקר שהבנת תכוונהאתה לא יכול לכתוב שאין דבר כזה מסה מלוכלכת ואז לכתוב שזה טמטום מפני שאתה מתכחש לעובדה שזה קיים ואז לא מתכחש.
בדיוק, גאון שלי. אין הגבלה לבניית שריר. זה מה שהמחקר מוכיחלא הוא לא, תפסיק לעוות, הוא ביקש ממך הוכחה שאין הגבלה לבניית שריר.