הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב??? מה עלי לעשות?

noa oren

משתמש מתחיל
94
13
נק' מוניטין:
21
94
13
היי,
עד גיל התתבגרות הייתי בתת משקל רציני, לאחר גיל ההתבגרות השמנתי למשקל תקין
אני גובה 164 ומשקל 53.6 (כרגע), עוד חודש בת 18
אני כבר שבועיים הולכת לחדר כושר 3 פעמים בשבוע
ולפני שהלכתי עשיתי תרגילי בטן בבית
יש לי בטן ממש קטנה שהייתי רוצה להשטיח
בעקבות התרגילי בטן כשאני מכניסה אותה אנמ יכולה לראות בקטנה פס של חיטוב (קוביות)
אני יודעת שאני במשקל תקין
ואני רוצה להוריד את הבטן אך באותה מידה גם להגדיל את הישבן
מה עלי לעשות? להמשיך בגרעון קלורי? לעבור לניטרלי?
תודה לכל העוזרים:)
בחדר כושר אני עושה את התוכנית שהמאמן נתן לי
אומנם אין שם סקווטים ולאנגים
אבל הוא נתן לי תרגילים על מזרון עם משקל (2 קג) הרמות ובעיטות כאלה

• פותח/ת השרשור
אבל נוטלה זה לא בריא ומלא פחמימות ושומנים
אני אוכלת רק בריא
אבל אל תדאגו אעשה ציט פעם בשבועיים;)

ומה היא תקבל מהנוטלה הזו חחחח
קלוריות חחחחחחחח
מוצר צריכה בסיסי סך הכל 🤯
ואם היא כבר במסה וקשה לה להגיע ל1,900, שתהנה קצת עם איזו כפית נוטלהההה מי ישמע כמה זה - 50? 70 קל'?
מחליק הייטב בגרון ומשמח כל לב דואב 🤩
אבל נוטלה זה לא בריא ומלא פחמימות ושומנים
אני אוכלת רק בריא
אבל אל תדאגו אעשה ציט פעם בשבועיים;)

בידיוק,לא הכל מסתכם בקלוריות

אוייש פנאטים... יאלההה אל תהיו אשכנזים!!
@ליאמוש כנסי בהם חחחח

קלוריות חחחחחחחח
מוצר צריכה בסיסי סך הכל 🤯
ואם היא כבר במסה וקשה לה להגיע ל1,900, שתהנה קצת עם איזו כפית נוטלהההה מי ישמע כמה זה - 50? 70 קל'?
מחליק הייטב בגרון ומשמח כל לב דואב 🤩

אוייש פנאטים... יאלההה אל תהיו אשכנזים!!
@ליאמוש כנסי בהם חחחח
מסכים 😃
יין יישמח לבב אנוש, ונוטלה אפילו יותר.

אני אוכלת רק בריא
תראי, אם את חושבת שאת יכולה להתמיד לאורך זמן ולאכול ״רק בריא״
שאין לי מושג למה ההגדרה שלך מתכוונת. כי מה קובע מה בריא ומה לא? מה זה נוטלה? פחמימות ושומן? מה רע בהם? מה זה פחמימה טובה ומה זה רעה?
אז שיהיה לך בהצלחה. לי זה נשמע כמו מתכונת של חסכים ודרך להפרעות אכילה(אבל אולי רק אצלי, מתנצלת אם זה לגמרי לא ככה אצלך)
אני יודעת, שאם אמנע מעצמי דברים שאני אוהבת לאורך זמן, ואחכה שבועיים כדי לאכול אותם בצ׳יט מסכן. זה כנראה יגמר בבולמוס. אני לא חיה מסופש לסופש ובטח לא אחכה שבועיים כדי לאכול דברים שאני אוהבת. אני אמצא דרך לשלב אותם באופן יום יומי.
כל עוד את שומרת על מספיק חלבון,ויטמנים ומינרלים. ומגוונת באוכל. אין שום בעיה לאכול דברים שנתפסים בעינייך ״לא בריאים״ רק שוב תזכירי לי מה זה?
@אני=] כותבת את זה ובפי שאריות של בלונדי:saliva:
מסכים 😃
יין יישמח לבב אנוש, ונוטלה אפילו יותר.
אתה כיאילו זקן השבט?😆
עליך נכתב ״פעם זקן סיני אמר לי....״?

תראי, אם את חושבת שאת יכולה להתמיד לאורך זמן ולאכול ״רק בריא״
שאין לי מושג למה ההגדרה שלך מתכוונת. כי מה קובע מה בריא ומה לא? מה זה נוטלה? פחמימות ושומן? מה רע בהם? מה זה פחמימה טובה ומה זה רעה?
אז שיהיה לך בהצלחה. לי זה נשמע כמו מתכונת של חסכים ודרך להפרעות אכילה(אבל אולי רק אצלי, מתנצלת אם זה לגמרי לא ככה אצלך)
אני יודעת, שאם אמנע מעצמי דברים שאני אוהבת לאורך זמן, ואחכה שבועיים כדי לאכול אותם בצ׳יט מסכן. זה כנראה יגמר בבולמוס. אני לא חיה מסופש לסופש ובטח לא אחכה שבועיים כדי לאכול דברים שאני אוהבת. אני אמצא דרך לשלב אותם באופן יום יומי.
כל עוד את שומרת על מספיק חלבון,ויטמנים ומינרלים. ומגוונת באוכל. אין שום בעיה לאכול דברים שנתפסים בעינייך ״לא בריאים״ רק שוב תזכירי לי מה זה?
@אני=] כותבת את זה ובפי שאריות של בלונדי:saliva:

אתה כיאילו זקן השבט?😆
עליך נכתב ״פעם זקן סיני אמר לי....״?
30 זה ה 20 החדש:79nb:

• פותח/ת השרשור
לא יודעת פשוט לא מרגישה בצורך למתוק יותר בפעם בשבועיים
כל עוד אני אוכלת אין לי צורך במתוק
כשהייתי על 1200 קלוריות שאין לי מושג למה עשיתי את זה פשוט רציתמ להיות רזה יותר
כן היה לי חשק
אבל אני כבר לא צריכה מתוק זה פשוט לא תופס לי את העין יותר
אם אני ארצה אני אוכל כמובן אבל כשזה נמצא בתוך מספר הקלוריות שאני צריכה

אין טעם והצדקה להשמין במסה בשום צורה והצדקה,כמראה עשית משו לא בסדר
איך לעזאזל הגעת למסקנה שאנחנו מדברים פה על מישהו שנכשל בתקופת המסה שלו, ואיך לעזאזל הגעת למסקנה שהאדם הזה הוא אני? ואיך לעזאזל הגעת למסקנה שאני מצדיק השמנה במסה? אלא אם כן תרצה לטעון שהתכוונת שבמסה לא בהכרח עולים בשומן, ואז זה יהיה ברור שאתה מבלבל את המוח.
אין לי. לך יש?
בטח..
תמונה - אחרי שעשיתי לופ אינסופי של חיטוב, הגיע הזמן למסה?
כנס לעמוד השני.
אין לי. לך יש?
לא יודע לפי מה החלטת שבפלוס קלורי הבטן מתנפחת. זה פשוט לא נכון.
במסה עולים נוזלים. חלק מהנוזלים יצטברו בבטן. תוסיף על כך עליית שומן ושריר במהלך המסה שחלקם יתמקמו בבטן, והנה לך.
אני במסה 10 שנים ולא התנפחתי בבטן בכלל.
שלח תמונה לפני אחרי. מחכה לראות.
חבר יקר, להשמין זה משורש שמן.
ואיך זה קשור לעובדה שעלייה בשומן לא אומרת בהכרח עלייה באחוזי השומן?
קח 2 אנשים, אחד שוקל 80 עם 30 אחוז שומן, ואחד שוקל 100 עם 10 אחוז שומן, מי יותר שמן? ברור שזה ששוקל 80, אחוז השומן שלו יותר גבוה.
יופי. עכשיו בוא תסביר לי איך זה קשור לטענה שלך שעלייה בשומן= עלייה באחוזי השומן? אתה אשכרה מרצה על נושא שאין לך שום מושג בו. מדהים.
תגיד לי, מה נסגר איתך? למה אתה לא מסוגל לנהל דיון כמו בן אדם?
מה נסגר איתי? אתה זה שמנסה להתכחש לעובדות פיזיולוגיות בסיסיות, מנסה להמציא מחדש את המתמטיקה, ואת ההגדרה של עלייה בשומן ועלייה באחוזי השומן. אתה לא יודע את הבסיס בתזונה, כותב שטויות פה על ימין ועל שמאל, מנסה לחלוק עליי עם האפס ניסיון וידע שיש לך בתחום, כשאתה אפילו לא קורא את הטענות שלי.
חלקתי על דעתך בדיון אז אתה תוקף אותי?
לצערך, אתה לא חולק עליי. אתה חולק על הפיזיולוגיה הבסיסית, מתמטיקה פשוטה ובערך כל מחקר בתחום. ומי תקף אותך?
אם אתה לא מסוגל לנהל דיון בכבוד, אני לא מעוניין לנהל אותו איתך.
לפני שאתה מדבר על "לנהל דיון בכבוד" כשאין לך שום מושג או רקע בתחום תתחיל בללמוד את הבסיס בפיזיולוגיה, מתמטיקה, ותזונה ואז תחזור אליי. מצטער, אבל לטעון שעלייה בשומן= עלייה באחוזי השומן מעידה על חוסר ידע בסיסי במתמטיקה, פיזיולוגיה ותזונה.
1.
2. מה אכפת לי שתהיה בראשון לציון, מה אתה ילד כסף, תפסיק לקחת קשה את הדברים כולה אשכול.
אף פעם אל תאיימי אלא אם כן את מתכוונת לממש את האיום שלך. אף פעם.

איך לעזאזל הגעת למסקנה שאנחנו מדברים פה על מישהו שנכשל בתקופת המסה שלו, ואיך לעזאזל הגעת למסקנה שהאדם הזה הוא אני? ואיך לעזאזל הגעת למסקנה שאני מצדיק השמנה במסה? אלא אם כן תרצה לטעון שהתכוונת שבמסה לא בהכרח עולים בשומן, ואז זה יהיה ברור שאתה מבלבל את המוח.

בטח..
כנס לעמוד השני.

במסה עולים נוזלים. חלק מהנוזלים יצטברו בבטן. תוסיף על כך עליית שומן ושריר במהלך המסה שחלקם יתמקמו בבטן, והנה לך.

יופי. עכשיו בוא תסביר לי איך זה קשור לטענה שלך שעלייה בשומן= עלייה באחוזי השומן? אתה אשכרה מרצה על נושא שאין לך שום מושג בו. מדהים.

מה נסגר איתי? אתה זה שמנסה להתכחש לעובדות פיזיולוגיות בסיסיות, מנסה להמציא מחדש את המתמטיקה, ואת ההגדרה של עלייה בשומן ועלייה באחוזי השומן. אתה לא יודע את הבסיס בתזונה, כותב שטויות פה על ימין ועל שמאל, מנסה לחלוק עליי עם האפס ניסיון וידע שיש לך בתחום, כשאתה אפילו לא קורא את הטענות שלי.

לצערך, אתה לא חולק עליי. אתה חולק על הפיזיולוגיה הבסיסית, מתמטיקה פשוטה ובערך כל מחקר בתחום. ומי תקף אותך?

לפני שאתה מדבר על "לנהל דיון בכבוד" כשאין לך שום מושג או רקע בתחום תתחיל בללמוד את הבסיס בפיזיולוגיה, מתמטיקה, ותזונה ואז תחזור אליי. מצטער, אבל לטעון שעלייה בשומן= עלייה באחוזי השומן מעידה על חוסר ידע בסיסי במתמטיקה, פיזיולוגיה ותזונה.

כל מי שמניח לך את העובדה העגומה בפנים שלך, אתה יוצא עליו.
אתה לא מנהל דיונים מכובדים, כותב מגילות שמתעלמות ממה שכתבו לך, ותמיד מסביר למה הבן אדם השני לא מבין אותך.
ואם כותבים לך את המציאות בפנים, אתה נפגע מזה.

אני יכול לומר לך בבירור שמהנושא כאן לא הצלחת לשכנע אף אחד, או לגרום לכך שיסבלו אותך יותר.
אמנם אף אחד לא הוריד לך מוניטין, אבל גם אף אחד לא אהב את מה שכתבת.

אני באמת סבור שאולי יש משהו אצלך שגורם לך לפספס איך לתקשר בצורה נורמלית (אני לא מתכוון להעליב חלילה, אלא לתת לך משהו להסתכל עליו ולנסות לעבוד עליו).
אני יכול לכתוב כאן המון שמות של אנשים שקיימת איתם דיון וזה לא הסתיים בכך שהם רוחשים לך כבוד (בלשון המעטה), אולי תעשה סוף סוף חושבים על הצורה שאתה מנהל דיונים.

ואני יודע שאני לא אחד להטיף, הדיונים שלי לפעמים היו נראים לא הרבה אחרת משלך, תאמין לי.
אבל אני לפחות עושה חושבים אחרי זה.

אני לא חושב שתתיחס יותר מידי להודעה שלי (וחבל), אולי קשה לך לחשוב שיש משהו שגוי בגישה שלך.
אבל אולי אחרי כמה הודעות כאלה שאראה לך באופן ברור שצורת הדיון שלך מובילה לשום מקום, תתחיל לנסות לנסח את ההודעות שלך אחרת.

אז או שתתעלם לגמרי מההודעה שלי (אני מעדיף ככה).
או שתצטט כל שורה שלה ותיכנס באימאימא של מה שכתבתי.
או שאולי תעשה חושבים.

אני לוקח את הסיכון אחי, כי אני עדיין חושב שאולי יש סיכוי.

כל מי שמניח לך את העובדה העגומה בפנים שלך, אתה יוצא עליו.
אתה לא מנהל דיונים מכובדים, כותב מגילות שמתעלמות ממה שכתבו לך, ותמיד מסביר למה הבן אדם השני לא מבין אותך.
ואם כותבים לך את המציאות בפנים, אתה נפגע מזה.

אני יכול לומר לך בבירור שמהנושא כאן לא הצלחת לשכנע אף אחד, או לגרום לכך שיסבלו אותך יותר.
אמנם אף אחד לא הוריד לך מוניטין, אבל גם אף אחד לא אהב את מה שכתבת.

אני באמת סבור שאולי יש משהו אצלך שגורם לך לפספס איך לתקשר בצורה נורמלית (אני לא מתכוון להעליב חלילה, אלא לתת לך משהו להסתכל עליו ולנסות לעבוד עליו).
אני יכול לכתוב כאן המון שמות של אנשים שקיימת איתם דיון וזה לא הסתיים בכך שהם רוחשים לך כבוד (בלשון המעטה), אולי תעשה סוף סוף חושבים על הצורה שאתה מנהל דיונים.

ואני יודע שאני לא אחד להטיף, הדיונים שלי לפעמים היו נראים לא הרבה אחרת משלך, תאמין לי.
אבל אני לפחות עושה חושבים אחרי זה.

אני לא חושב שתתיחס יותר מידי להודעה שלי (וחבל), אולי קשה לך לחשוב שיש משהו שגוי בגישה שלך.
אבל אולי אחרי כמה הודעות כאלה שאראה לך באופן ברור שצורת הדיון שלך מובילה לשום מקום, תתחיל לנסות לנסח את ההודעות שלך אחרת.

אז או שתתעלם לגמרי מההודעה שלי (אני מעדיף ככה).
או שתצטט כל שורה שלה ותיכנס באימאימא של מה שכתבתי.
או שאולי תעשה חושבים.

אני לוקח את הסיכון אחי, כי אני עדיין חושב שאולי יש סיכוי.
הוא יכול לא להסכים אחי מה הבעיה

מי אמר שנכשלת במסה? אח רילקס
בטח..
כנס לעמוד השני.

הוא יכול.
רק חבל שימשיך דיונים שלא מצליחים להעביר את הנקודה שלו לאחרים.
בסופו של דבר מסה לא מצדיקה העלאה בשומן כי ״אחי אני במסה״ מזמן עברנו את התקופות האלה,צריך להראות כמו אתלט וזפורטאי לכל דבר,אחרת זה מאבד מהעיניין

בסופו של דבר מסה לא מצדיקה העלאה בשומן כי ״אחי אני במסה״ מזמן עברנו את התקופות האלה,צריך להראות כמו אתלט וזפורטאי לכל דבר,אחרת זה מאבד מהעיניין
אני מסכים.
אך לפעמים במסה בטעות משמינים ודרוש חיטוב אחר כך.
ולפעמים משמינים, ושמחים בזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית