הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורונה וסייקלים

Nir Tal

משתמש מתחיל
114
10
נק' מוניטין:
23
114
10
מישהו יודע מה ההשפעה של וירוס בגוף שנמצא בסייקל?
כי על הנייר וירוס הוא יצור שתלוי ומושפע מהתא כדי להתרבות, וזה לא נשמע לי טוב ביחוד בסייקל עם gh ולא בטוח מה יהיו ההשלכות בכזה מצב, אשמח לעזרה אם למישהו יש מידע בנושא

תעשה יותר חזרות פחות משקל.. 200 קילו זה בעייתי לעשות בבית. תתסף עוד תרגילים לאנג'ים, סטיף וכו
יענו לתת דגש על נפח ולנסות כמה שיותר לתפוס טרמפ על גירוי מסוג חדש שהשריר לא רגיל אליו

זה עדיין לא אותו דבר אבל שאתה מבין שהתזונה זה שם המשחק אתה יותר רגוע אבל עדיין חסר לך ה"כבד" הזה

יענו לתת דגש על נפח ולנסות כמה שיותר לתפוס טרמפ על גירוי מסוג חדש שהשריר לא רגיל אליו

זה עדיין לא אותו דבר אבל שאתה מבין שהתזונה זה שם המשחק אתה יותר רגוע אבל עדיין חסר לך ה"כבד" הזה
תעשה 20-15 חזרות לתרגילי רגליים אתה תרגיש יפה מאוד. משקלים לא מדד למסת שרי, יש אנשים דוחקים 150 בנץ פרס ונראים כמו ציפור

תעשה 20-15 חזרות לתרגילי רגליים אתה תרגיש יפה מאוד. משקלים לא מדד למסת שרי, יש אנשים דוחקים 150 בנץ פרס ונראים כמו ציפור
הלחיצו אותי שכדי לשמר תוצאות צריך לתת עבודה בpct

רק נכנסתי לpct ונסגר החדר כושר...

לגב יש מתח, פנאן, כתפיים משקלים נמוכים במילא אפשר להשיג אפקט בוריאציות שונות, חזה שכיבות שמיכה ואיזה כמה דברים על הגב

אבל רגליים, חסר את הסרעפת שהווריד שם מתפוצץ מפאמפ בכל חזרה, ממש חסר לי

חוץ מזה הגיעו פפטידים למיניהם ומים מהאינטרנט כבר

עכשיו צריך למצוא פנאי ולהביא כמה מזרקי אינסולין כדי להתחיל לעבוד איתם

מצרף תמונה שלהם כדי לקבל כמה נק' מוניטין פה

1584398996708461696849991403591.jpg

הלחיצו אותי שכדי לשמר תוצאות צריך לתת עבודה בpct

רק נכנסתי לpct ונסגר החדר כושר...

לגב יש מתח, פנאן, כתפיים משקלים נמוכים במילא אפשר להשיג אפקט בוריאציות שונות, חזה שכיבות שמיכה ואיזה כמה דברים על הגב

אבל רגליים, חסר את הסרעפת שהווריד שם מתפוצץ מפאמפ בכל חזרה, ממש חסר לי

חוץ מזה הגיעו פפטידים למיניהם ומים מהאינטרנט כבר

עכשיו צריך למצוא פנאי ולהביא כמה מזרקי אינסולין כדי להתחיל לעבוד איתם

מצרף תמונה שלהם כדי לקבל כמה נק' מוניטין פה

צפה בקובץ המצורף 54084
עזוב אותך תן עבודה טובה, גירוי לשריר, ויהיה פצצה.

תהיה בריא מגיע לך מוניטין רק כי אתה חולש נפש חח

עזוב אותך תן עבודה טובה, גירוי לשריר, ויהיה פצצה.

תהיה בריא מגיע לך מוניטין רק כי אתה חולש נפש חח
זה הפורום לכל האנשים עם אותו ראש כמו שלי מתי שזה מגיע לספורט
למה בעייתי? שמתי מזרוני פאזל והכל טוב
יכול ללכת לפארק מטר מפה שיש שם חצץ, זה לא האישו... אין לי לי מוט, צלחות, ראק, כולה כמה דאמבלים, מוט מתח, חבל לקשור אותם ביחד ואיזה תיק וכמה שקיות לדחוף ולרכז אותם

חלום שלי שיהיה ספה ללחיצה מוט וכל האמלח

תלוי בכמה פלטות תביא,ובאיכות של הראק.
משהו בין 5,000-8,000.
קח בחשבון שמנוי לחדר כושר מגיע ל3000 בשנה..
תעשה את ההחלטות שלך
לבנתיים מנוי אצלי עולה הרבה הרבה פחות, אבל אין גישה לחדר כושר ואין כ"כ איפה להניח את כל החדר כושר הנייד, בחוץ לא אופציה כי מערכת חורפית אחת והכל הלך קפוט

אבל זה בהחלט משהו שיקרה ביום מן הימים

בימים אלו זה קשוח לשנע דברים כאלה כי חצי מדינה בהשבתה אבל בסדר עוד מעט המדינה הזאת תצא לpct

ל6 שנים זה 10,000
החדר כושר הביתי הוא ל15 שנים בכיף
לא אותה אווירה, לא ציוד, להתאמן בבית זה משעמם, היה לי ציוד ב8 אלף. מכלוב, ספה חופשית, המכשיר של המתח מקבלים 200 קילו פלטות מוטות בקיצור הכל, לא משתווה לחדכ.

כל הכיף בחדר כושר זה גם לפגוש אנשים, נשים, ישבנים, טייצים צמודים, להכיר בנות, לרקום חברות
כאחד שעובד כל היום בסביבת מבוגרים ורוצה קצת אנשים מהתחום שלי אז קשה לוותר על חדר כושר.

חדר כושר זאת חוויה.
איך אפשר להשוות ציוד ברמה שיש בחדר כושר... האמרים, מכשירי פשיטה ודחיקה, כלובים, קרוס קייבל,ועוד...

לעומת כמה משקולות וספה של YORK או VO2 בחניה של הבית...
זה אולי מתאים שאתה בן 15.

אני גיליתי את ההר מאחוריי הבית שלי , שנים אני גר כאן ואף פעם לא עליתי להר מאחוריי 🫤, עולה עם אופניי הרים 😱 העליות כמו קיר ישר, 🤣 בחיים לא ראיתי את הQuad יוצא לי ככה .
חושב לאמץ את האימון רגליים האלה גם כשיחזור החדר כושר .
Screenshot_20200317-093255_Video Player.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית