הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדרך שלכם להכיר בחורה

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

אני מכיר בחורות דרך..

• פאב

הצבעות: 1 4.2%
  • חוף הים

הצבעות: 4 16.7%
  • מסיבה

הצבעות: 3 12.5%
  • אפליקציה - תפרטו איזו

הצבעות: 6 25.0%
  • אינסטגרם

הצבעות: 2 8.3%
  • אחר - תפרטו בתגובות

הצבעות: 8 33.3%

• סה"כ מצביעים
    24
BBJ נראה קשוח מדי....
גם הMMA חחח
גם הברזיליאי חחחח
הם כולם בקטע של "בואו נכסח את התחת."
ומהצד זה נראה יותר כמו התגפפות על הרצפה 🤣

מצד שני - ההגנה עצמית לנשים ש @elchonon הביא, מסתכם ב2 מכות ונגמר ב"רוצי!!!!" 🤣
תחפשי מאמן קרב מגע טוב, לא חסר במרכז הארץ. להגנה עצמית בסיסית זה מספיק. אם תראי שזה טוב לך אז תמשיכי ל- bjj , שיטת הגנה עצמית טובה בעולם לרגע זה.

BBJ נראה קשוח מדי....
גם הMMA חחח
גם הברזיליאי חחחח
הם כולם בקטע של "בואו נכסח את התחת."
מצד שני - ההגנה עצמית לנשים ש @elchonon הביא, מסתכם ב2 מכות ונגמר ב"רוצי!!!!" 🤣
MMA זה ראשי תיבות לשילוב אומנויות לחימה. קרב מגע זה סוג MMA שפותח בישראל. MMA זה לא לחימה ספציפית.

כמובן שאין כמעט שום אומניות לחימה שיודע להתמודד עם מצבי קרקע, ולכן כל MMA כולל קרב מגע לוקח את כל הקרב קרקע שלהם מג'וג'יטסו ברזילאי (BJJ).

אי אפשר לדעת איך קרב יתחיל ויגמר, לפעמים לוקח רק מכה אחת, אבל לפעמים זה יכול להיות 20 דקות. צריך להיות מוכן להכל.
אל תתני לסרטונים של קרב מגע להשלות אותך שזה רק 2 מכות וניגמר הקרב. אני מוכן שתתני לי את שני המכות הכי חזקות שלך, איפה שתרצי בגוף שלי, אני מבטיח לך שאני לא יפול על הריצפה ויסתיים הקרב, זה רק קורה בסרטים.

במציאות גברים גדולים יכולים לחטוף כמה מכות לפני שהקרב ניגמר. קרב מגע זה לוחמה טובה ששילבה טכניקות בסיסיות טובות שקל ללמד וליישם, אבל זה לא באמת מבטיח התמודדות מול גברים ששוקלים פי 2 ממך. זה דורש חכמת לחימה, שזה מגיע עם נסיון ומדריכים טובים שיודעים ללמד איך להתמודד מול ירבים בעלי יתרונות גדולות עלייך.
אני זוכר בזמנו עם אקסית שלי שהייתה שואלת אותי מה לעשות כהגנה עצמית ברחוב, בלי דרישה של יותר מדי טכניקה או ידע - תמיד הייתי אומר לה - בעיטה לביצים, אצבע לעין - ורוצי
לפעמים זה מספיק, אבל לדעתי כל בחורה צריכה גם יותר ידע למקרה שזה לא מספיק.

תחפשי מאמן קרב מגע טוב, לא חסר במרכז הארץ. להגנה עצמית בסיסית זה מספיק. אם תראי שזה טוב לך אז תמשיכי ל- bjj , שיטת הגנה עצמית טובה בעולם לרגע זה.
בהחלט אומנות לחימה מטורפת וחשובה, אבל בשביל הגנת רחוב, לדעתי זה לא השיא.

אחד האחים גרסי הסביר שאם יש לכם כמה יריבים, תעשו התערבות שאתה נלחם נגד החזק ביותר אחד על אחד ואף אחד לא מתערב. כי BJJ לא מסתדר עם יותר מיריב אחד בפעם.

זה מעיד על חוסר נסיון משווע בקרב רחוב, אני זוכר שחבר שלי הלך מכות בצורה מאורגנת עם ערס, וכמובן שזה רק היה אחד על אחד, אבל ברגע שהוא התחיל לנצח, הוא חטף אבנים וכל הערסים קפצו עליו.

במציאות, קרב קרקע לא באמת מספיק. זה לא מצפה לנגחות ומכות הרבה פעמים, וגם לא לנשקים. ברחוב אתה חייב ללמוד איך לצפות לכל דבר, גם לשקרנים ופחדנים שלא נלחמים באומץ ועם כללים.

אתה לא יכול לצפות מיריב להיכנע ברחוב.

מהקרבות הקטנות שניקלעתי אליהם, כמובן שביטחון עצמי וחכמה זה הכי חשוב, אבל לא פחות, זה להיות מוכן לגרוע מכל, גם לכך שינסו באמת להרוג אותך, ולא רק להכניע. ואתה צריך להיות מוכן לעשות הכל כדי למנוע את זה גם נשיכות או לצעוק לעזרה.

פשוט תגיד לה ״את לא אמורה להיות במטבח?״
חס וחלילה, אנחנו תמיד רבים על המטבח, שנינו בשלנים. הקושי זה להוציא אותה מהמטבח.
בבית שלי אני פמניסט.

בהחלט אומנות לחימה מטורפת וחשובה, אבל בשביל הגנת רחוב, לדעתי זה לא השיא.

אחד האחים גרסי הסביר שאם יש לכם כמה יריבים, תעשו התערבות שאתה נלחם נגד החזק ביותר אחד על אחד ואף אחד לא מתערב. כי BJJ לא מסתדר עם יותר מיריב אחד בפעם.

זה מעיד על חוסר נסיון משווע בקרב רחוב, אני זוכר שחבר שלי הלך מכות בצורה מאורגנת עם ערס, וכמובן שזה רק היה אחד על אחד, אבל ברגע שהוא התחיל לנצח, הוא חטף אבנים וכל הערסים קפצו עליו.

במציאות, קרב קרקע לא באמת מספיק. זה לא מצפה לנגחות ומכות הרבה פעמים, וגם לא לנשקים. ברחוב אתה חייב ללמוד איך לצפות לכל דבר, גם לשקרנים ופחדנים שלא נלחמים באומץ ועם כללים.

אתה לא יכול לצפות מיריב להיכנע ברחוב.

מהקרבות הקטנות שניקלעתי אליהם, כמובן שביטחון עצמי וחכמה זה הכי חשוב, אבל לא פחות, זה להיות מוכן לגרוע מכל, גם לכך שינסו באמת להרוג אותך, ולא רק להכניע. ואתה צריך להיות מוכן לעשות הכל כדי למנוע את זה גם נשיכות או לצעוק לעזרה.
רוב קרבות רחוב עוברים לקרקע. אבל זה לא רלוונטי, דיברנו על הגנה עצמית לבחורה צעירה. קרב מגע ייתן לה כלים בסיסיים להתגונן ו/או להתנהג במצב מסויים ולא חסר הדמיות של מצבים שונים בקרב מגע.
Bjj זה משהו אחר , זאת אומנות הכנעה לא רק על קרקע. כי אם אתה מכיר את התרגילים , אז תוכל לעשות בריח ליד לא רק על קרקע אלא גם בעמידה , ישיבה או עמידה על רגל אחד

חס וחלילה, אנחנו תמיד רבים על המטבח, שנינו בשלנים. הקושי זה להוציא אותה מהמטבח.
בבית שלי אני פמניסט.
איזה כיף זה! הבן זוג שלי שורף מים,אם אני לא אכין לו אוכל הוא כנראה ימות מרעב או יחיה על פרוסה עם שוקולד. אז הוא אחראי על הקניות ואני על הבישולים. בלי שום קשר לזה שיש לי הפרעות קשות בנוגע לניקיון. אם המלח פתאום יהיה בארון אחר או המחשבה שהכף תיגע גם בשמן וגם בתבלין או וואטאבר, יטריף לי את המוח אז זה מסתדר מעולה לשנינו

רוב קרבות רחוב עוברים לקרקע.
אתה אומר את זה מנסיון?
Bjj זה משהו אחר , זאת אומנות הכנעה לא רק על קרקע. כי אם אתה מכיר את התרגילים , אז תוכל לעשות בריח ליד לא רק על קרקע אלא גם בעמידה , ישיבה או עמידה על רגל אחד
בריח זה נחמד, אבל זה לא לוקח בחשבון שהריב ינגח בך או ינשך אותך, או שחבר שלו יקפוץ עליך או שהוא ישלוף סכין.
היה לי חבר שבקרב נעל את היריב בבריח, וחטף דקירה מסכין ברגל, היריב רק שלף את הסכין באמצע הקרב.

BJJ זה קרב טוב, וגם חשוב, אבל זה פשוט לא מספיק לקרב רחוב לדעתי.

הכווונה לא להציג את עצמך כמאצ'ו, למשל, אם אתה חנון בריבוע....
לכל סיר יש מכסה, ויש בנות שמחפשות את החנון. אולי הן פשוט לא נמצאות בטינדר.
אם המטרה שלך זה למצוא מישהי לחיים - קח את העצה הזו. אם המטרה שלך היא סטוץ - מצדי תציג את עצמך כלאונרדו דה קפריו...

אגב אני לא אומר להיות מזוייף בכלל לא פשוט אומר שלהגיד לאנשים שהם טובים כמו שהם ולהמשיך לעשות את מה שהם עשו עד עכשיו זה הזיה, הבחורה הנכונה לא עומדת לדפוק לך על הדלת.. אתה חייב להתפתח איכשהו ביכולות שלך שם.

טינדר מלא בהכל מהכל, פשוט לא חיפשת מספיק עמוק, כפי שציינתי כבר הכל שם חרטא, מעבר לזה שיש אחלה סיכוי שאתה נופל לקאטפיש ואתה לא יודע מה הלוז, רק בשביל להגיע למצב שאתה נפגש עם מישהי מהטינדר אתה צריך להשקיע המון המון זמן ואנרגיה לשווא, הבחורה הממוצעת מקבלת המון המון המון הודעות ביום, גם אם יש לך פרופיל טוב ותמונות איכותיות ההודעה שלך עדיין מאחור שם עם עוד עשרות ואולי אפילו מאות גברים, אז לא הייתי ממהר.

אתה אומר את זה מנסיון?

בריח זה נחמד, אבל זה לא לוקח בחשבון שהריב ינגח בך או ינשך אותך, או שחבר שלו יקפוץ עליך או שהוא ישלוף סכין.
היה לי חבר שבקרב נעל את היריב בבריח, וחטף דקירה מסכין ברגל, היריב רק שלף את הסכין באמצע הקרב.

BJJ זה קרב טוב, וגם חשוב, אבל זה פשוט לא מספיק לקרב רחוב לדעתי.
אלחן,
אתה לא עושה רושם של אדם שלא מסוגל לקרוא משפט שלם.
ניסיון שלי בקרבות רחוב לא רלוונטי כי דיברנו על בחורה צעירה , ולה המלצתי על קרב מגע. לא מבין מה אתה מנסה להוכיח לי bjj.
התאמנתי באיגרוף, היאבקות וקצת קרב מגע( לא בכולם באותו זמן) . במסגרת אימוני קרב מגע , השתתפנו המון באימונים של bjj, אז ראיתי איך הם מתפעלים אירועים בעמידה , לא רע בכלל.
אם אתה רוצה להילחם על החיים שלך, אל תעשה את זה על ידי אומנות לחימה, תשתמש בנשק או שתברח.

משלל תפקידי לוחמה ובטחון שעברתי בשנים האחרונות אני יכול להגיד די בבטחון ששמתי ברך על הראש/אזיקים/אזיקונים על קרוב למאה אנשים שונים
Bjj היה הדבר המועיל ביותר עבורי בכל התקופה הזאת והתאמנתי בזה בגיל 16-18.
לא יצא ללמוד או להשתמש בשום דבר יותר פרקטי מגיו גיטסו ברזילאי בקרבות אמייתים,בלחימה ובהגנה על החיים שלי(כולל משטרה,משרד הבטחון,קורס אחיד)

נערך לאחרונה:
אלחן,
אתה לא עושה רושם של אדם שלא מסוגל לקרוא משפט שלם.
ניסיון שלי בקרבות רחוב לא רלוונטי כי דיברנו על בחורה צעירה , ולה המלצתי על קרב מגע. לא מבין מה אתה מנסה להוכיח לי bjj.
התאמנתי באיגרוף, היאבקות וקצת קרב מגע( לא בכולם באותו זמן) . במסגרת אימוני קרב מגע , השתתפנו המון באימונים של bjj, אז ראיתי איך הם מתפעלים אירועים בעמידה , לא רע בכלל.
אם אתה רוצה להילחם על החיים שלך, אל תעשה את זה על ידי אומנות לחימה, תשתמש בנשק או שתברח.
זה לא בקטע רע, טענת שרוב קרבות רחוב מגיעות לקרקע. מהנסיון הקטן שלי, קרבות רחוב שראיתי נגמרו בעמידה. כמה אגרופים ומכות מתחלפות, וזה כמעט תמיד מסתיים שאנשים מתערבים או שאחד בורח. או שאחד תופס מקל או כיסא ומתחיל לחבוט.

רק שאלתי אם היה לך נסיון אחר משלי ברחוב.

לדעתי אומנויות לחימה מאוד עוזרות, גם כדי לדעת איך להשתמש בנשק. רוב האנשים שדוקרים, לא דוקרים בצורה טובה ביותר. בן אדם שיודע לדקור, או יודע להשתמש במקל, יוכל לעשות הרבה יותר נזק מאדם שלא למד.

זה לא בקטע רע, טענת שרוב קרבות רחוב מגיעות לקרקע. מהנסיון הקטן שלי, קרבות רחוב שראיתי נגמרו בעמידה. כמה אגרופים ומכות מתחלפות, וזה כמעט תמיד מסתיים שאנשים מתערבים או שאחד בורח. או שאחד תופס מקל או כיסא ומתחיל לחבוט.

רק שאלתי אם היה לך נסיון אחר משלי ברחוב.

לדעתי אומנויות לחימה מאוד עוזרות, גם כדי לדעת איך להשתמש בנשק. רוב האנשים שדוקרים, לא דוקרים בצורה טובה ביותר. בן אדם שיודע לדקור, או יודע להשתמש במקל, יוכל לעשות הרבה יותר נזק מאדם שלא למד.
אני לא מדבר על דחיפות בתור לסופר. מכות שמתפתחות בין שתי אנשים רגילים , לרוב יסתיימו על קרקע או בהפרדה. תקיפה של בחורה צעירה לרוב תגמר על קרקע או בריחה. ברגע שלמשוואה נכנס מישהו בעל ניסיון כל שהוא התמונה תשתנה, מתאגרף / מתאגרף תאילנדי יעדיף לסיים את היריב שלו בעמידה, גרפלר על ידי הכנעה ומתאבק על קרקע. אבל זה ברגע שאחד מהאנשים בעל ניסיון. ברגע שכל המשתתפים ללא ידע , קרב מהר מאוד יעבור לקרקע ( ללא קשר לכוונות המשתתפים). זה מה יצא לי לראות לפי ניסיון שלי.

ברגע שכל המשתתפים ללא ידע
זה השלב שהחבר'ה האלה נכנסים לתמונה...

7347f48b.jpg

משלל תפקידי לוחמה ובטחון שעברתי בשנים האחרונות אני יכול להגיד די בבטחון ששמתי ברך על הראש/אזיקים/אזיקונים על קרוב למאה אנשים שונים
Bjj היה הדבר המועיל ביותר עבורי בכל התקופה הזאת והתאמנתי בזה בגיל 16-18.
לא יצא ללמוד או להשתמש בשום דבר יותר פרקטי מגיו גיטסו ברזילאי בקרבות אמייתים,בלחימה ובהגנה על החיים שלי(כולל משטרה,משרד הבטחון,קורס אחיד)
אבל אתה לא שוקל 57 ק"ג שמחפש דרך להתגונן מפני אנשים ששוקלים כפול ממך. תנסה לשים אזיקים על תור או אדי הול. ככה זה נראה כשבחורה כמו @אני=] צריכה ללמוד כיצד להתגונן מפני אנשים במשקל שלך, BJJ זה לא מספיק.

שוב, זה אומנות לחימה טובה מאוד שכדאי לכל אחד ללמוד, אבל אם תשאל אותי מה יתן הכי הרבה תמורה עבור הזמן שאתה משקיע, זה מהאנשים שהשקיעו זמן ומחשבה על הדרכים הנפוצות ואת כל הדברים מסביב כדי לפתח את הכלים הכי יעילים ברחוב. ומה לעשות, ביסים וסכינים זה לא משהו שתלמד בשיעור BJJ קלאסי.
אני לא מדבר על דחיפות בתור לסופר. מכות שמתפתחות בין שתי אנשים רגילים , לרוב יסתיימו על קרקע או בהפרדה. תקיפה של בחורה צעירה לרוב תגמר על קרקע או בריחה. ברגע שלמשוואה נכנס מישהו בעל ניסיון כל שהוא התמונה תשתנה, מתאגרף / מתאגרף תאילנדי יעדיף לסיים את היריב שלו בעמידה, גרפלר על ידי הכנעה ומתאבק על קרקע. אבל זה ברגע שאחד מהאנשים בעל ניסיון. ברגע שכל המשתתפים ללא ידע , קרב מהר מאוד יעבור לקרקע ( ללא קשר לכוונות המשתתפים). זה מה יצא לי לראות לפי ניסיון שלי.
שוב, BJJ זה חשוב ומעולה, ואפילו המלצתי על זה וצירפתי קישור לקורס אונליין. אבל זה לדעתי לא מספיק. אם יהיה לך ידע באיגרוף כמו שכתבת, אתה יכול להתמודד הרבה יותר טוב מאשר עם רק BJJ. ואם אתה מחפש כמה טיפים פרקטים, ותוך 3 שיעורים להיות מוכן מעט לקרב אמיתי, לדעתי קרב מגע מעולה ועדיף על BJJ.

קראתי כל מה שכתבתם.
מבחינתי המטרה שלי זה גם ביטחון עצמי, וגם לדעת להיחלץ מסיטואציות לא תקינות.
הדבר הראשון שאעשה זה קודם כל להימנע ממקומות בהם אני עלולה להיקלע לסיצואציות לא תקינות. אבל לפעמים החיים מזמנים אותך... אז אהיה מוכנה לזה.
אני לא באה בקטע של להרוג את הבנאדם שנמצא מולי חחח אבל כן להוציא את עצמי מכלל סכנה ולפחות להראות לו שהוא התעסק עם הבחורה הלא נכונה. אולי זה יגרום לו לחשוב פעמיים...
בגלל זה רציתי ללכת על קמ"י כי מהזיכרון שלי זה היה ממש יעיל ופרקטי. אני עד היום זוכרת שיחרור מחניקה וכאלה. וזה היה שני אימונים בשבוע, שזה ממש פצצה.

איזה כיף זה! הבן זוג שלי שורף מים,אם אני לא אכין לו אוכל הוא כנראה ימות מרעב או יחיה על פרוסה עם שוקולד. אז הוא אחראי על הקניות ואני על הבישולים. בלי שום קשר לזה שיש לי הפרעות קשות בנוגע לניקיון. אם המלח פתאום יהיה בארון אחר או המחשבה שהכף תיגע גם בשמן וגם בתבלין או וואטאבר, יטריף לי את המוח אז זה מסתדר מעולה לשנינו

חחחחחח הגעתי למסקנה שבישול זו המטלה הכי מתגמלת שיש.
קיפלתי/תליתי השבוע לפחות 8 מכונות כביסה ואף אחד אפילו לא מיצמץ לעברי 'תודה' בקוד מורס.
אבל כשהכנתי כנאפה ב15 דק' עבודה - וואווו, כמה תשבחות והילולים!! 🤣

עכשיו אני מכינה לאבוש כעכ חלאבּי. כבר חדש שהוא מבקש שאכין לו. יש בזה מלא מרגרינה אז נמנעתי. אבל עכשיו עשיתי לו הפתעה.
מה אומר לכם,
הורגת אותם ברכות 🙄

(החלפתי חצי מהמרגרינה בשמן. אל תגלו לו. 🤫)

כי כל הדיבורים על אומנויות לחימה פתח תיאבון

כנאפה עם גבינת עזים וריקוטה 🤤
אימל'הההה. צרחות.
אחד כזה לפרצוף של מישו תוך כדי קרב מגע = נוקאווט מובטח!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית