הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מייק ישראטל היפרטרופי פרוגרם

ברפרוף נראת כמו תוכנית עם המון נפח
לא מתאים למתאמן כללי בד"כ
מה הנתונים שלך?
משקל גוף, גובה, ותק משקלי עבודה וכ'ו

• פותח/ת השרשור
ברפרוף נראת כמו תוכנית עם המון נפח
לא מתאים למתאמן כללי בד"כ
מה הנתונים שלך?
משקל גוף, גובה, ותק משקלי עבודה וכ'ו
חשבתי גם ככה לגבי הנפח, אבל מייק הוא אדם עם שם רציני בתחום לפי מה שאני יודע אז אני מאמין שהוא לא סתם זרק מלא נפח

חשבתי גם ככה לגבי הנפח, אבל מייק הוא אדם עם שם רציני בתחום לפי מה שאני יודע אז אני מאמין שהוא לא סתם זרק מלא נפח
לא שהיא לא טובה פשוט רוב המתאמנים יוכלו לבצע התקדמות עם פחות נפח עבודה.

לא יודע למה יש שמות יותר סקסיים מאחרים. אם רק יכולתי להחזיר את השעות שקראתי כל מיני ספרים מטופשים על אימונים..

נראית תוכנית לא רעה בכלל, אבל לא מיועדת בכלל למתחילים, אלא למתקדמים יחסית, אתה צריך ניסיון טוב עם הרבה תרגילים שם

• פותח/ת השרשור
נראית תוכנית לא רעה בכלל, אבל לא מיועדת בכלל למתחילים, אלא למתקדמים יחסית, אתה צריך ניסיון טוב עם הרבה תרגילים שם
מה ההגדרה לניסיון טוב? אשמח לדוגמה אם מדובר במשקלים

מה ההגדרה לניסיון טוב? אשמח לדוגמה אם מדובר במשקלים
בעיקר המורכבים, לדעת לעשות סקוואט טוב, דדליפט סומו נכון, חתירה כמו שצריך, ואיך לעשות BFR בלי לעשות לעצמך נזק (זה קצת משני כי אפשר לשנות את זה, אבל הוא יוצא מנקודת הנחה שאתה יודע לעשות זאת)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית