היי מה אתם חושבים על התוכנית הזאת למטרות היפרטרופיה כמובן
Mike Israetel 5 Week Hypertrophy Workout Spreadsheet (2020) | Lift Vault
Mike Israetel 5 Week Hypertrophy Workout Spreadsheet (2020) | Lift Vault
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חשבתי גם ככה לגבי הנפח, אבל מייק הוא אדם עם שם רציני בתחום לפי מה שאני יודע אז אני מאמין שהוא לא סתם זרק מלא נפחברפרוף נראת כמו תוכנית עם המון נפח
לא מתאים למתאמן כללי בד"כ
מה הנתונים שלך?
משקל גוף, גובה, ותק משקלי עבודה וכ'ו
לא שהיא לא טובה פשוט רוב המתאמנים יוכלו לבצע התקדמות עם פחות נפח עבודה.חשבתי גם ככה לגבי הנפח, אבל מייק הוא אדם עם שם רציני בתחום לפי מה שאני יודע אז אני מאמין שהוא לא סתם זרק מלא נפח
לא יודע למה יש שמות יותר סקסיים מאחרים. אם רק יכולתי להחזיר את השעות שקראתי כל מיני ספרים מטופשים על אימונים..חשבתי גם ככה לגבי הנפח, אבל מייק הוא אדם עם שם רציני בתחום לפי מה שאני יודע אז אני מאמין שהוא לא סתם זרק מלא נפח
מה ההגדרה לניסיון טוב? אשמח לדוגמה אם מדובר במשקליםנראית תוכנית לא רעה בכלל, אבל לא מיועדת בכלל למתחילים, אלא למתקדמים יחסית, אתה צריך ניסיון טוב עם הרבה תרגילים שם
בעיקר המורכבים, לדעת לעשות סקוואט טוב, דדליפט סומו נכון, חתירה כמו שצריך, ואיך לעשות BFR בלי לעשות לעצמך נזק (זה קצת משני כי אפשר לשנות את זה, אבל הוא יוצא מנקודת הנחה שאתה יודע לעשות זאת)מה ההגדרה לניסיון טוב? אשמח לדוגמה אם מדובר במשקלים