הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מנפלאות ה-SS, בגיל 14 125kg 3X5

לגבי ההנפה, מסוף סיום המשיכה השנייה, המוט עולה למעלה בשיפוע (אם הוא היה עולה בקו ישר המוט היה פוגע לנו בסנטר), המצב האידיאלי להיות בLOCK OUT בהנפה הוא כשהמוט מגיע אל מרכז הכובד שלנו (מעל הראש, או קצת יותר אחורה תלוי במשקולן). כשהתאוצה מהמשיכה לא מספיקה אנחנו נאלץ להתפשר על LOCK OUT "קצר / נמוך" יותר ממרכז הכובד כי זה הגובה שהתאוצה מהמשיכה הצליחה לספק, ונתחיל לרוץ עם המוט.

my.php
המצב של הנעילה בתמונה ה-5 נבעה ממשקל מקסימלי וגורמת למשקולן לרדוף אחריי המוט.

השיפוע של המסלול של המוט מוקצן לאללה, אבל העיקרון אותו עיקרון.

אני מבין מה אתה אומר ( אמנם לא מהתמונות, מהם לא הבנתי כלום LOL) אבל אני מנסה לחשוב על הראליות של מקרה כזה - ברור שהיו ויש דברים כאלה, השאלה אם יכול להיות כזה מצב אחרי שכל השלבים עד לשם היו תקינים. אני חושב שלא, לדעתי מצב כזה יכול לקרות אם למשל המוט יצא קדימה מידי (מכה חזקה מידי עם האגן) והוא לא היה במהירות מספקת בשביל לחזור או במקרה שלא שלא סיימו את המשיכה השניה והמוט נשאר קדימה (זה גם יכול להיות שילוב של שני המקרים האלה. אלה המקרים היחידים (פרט אולי לדברים ממש ביזארים במשיכה הראשונה) שאני מצליח לחשוב עליהם שסיטואציה כמו שאתה מתאר יכולה לקרות, וזה לא נובע מחוסר כוח לתת תאוצה מתאימה למוט, זה נובע מחוסר שימוש בכוח באופן המתאים.

זה בכל מקרה מה שנראה לי, אולי לשיקו או איגור יש רעיון אחר.

נערך לאחרונה:
אני נראה לך כמו החיפוש יוטיוב האישי שלך? יש לך דוגמא בהודעה הראשונה של האשכול.
בגלל זה אמרתי חוץ מסירטון הפוסט.
את בעיית הטכניקה שלו אני יודע.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית