הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

ילד שרוצה להתחזק

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-19/4/22
אוהב ליפטינג לא יכול

אני יודע אני מת על התמונות האלו, אבל זה לא שמשה של מכונית אחי כולה מראה רגילה של מעלית
לא בקטע רע מניסיון אתה מדבר שטויות
יש לך אפשרות להגיע לגיל 16 במצב בן זונה עם משקלים גבוהים אין סיבה שלא תעבור את ה200 דד בשנתיים גם בבילדינג
ואז יהיה לך כמה זמן שבעולם לעשות רק ליפטינג תראה את הבחור שהוא הביא 200 סקוואט ועושה בילדינג מה רע

אוהב ליפטינג לא יכול

אני יודע אני מת על התמונות האלו, אבל זה לא שמשה של מכונית אחי כולה מראה רגילה של מעלית
אם תעשה בילדינג כמו שצריך (ולא כמו מתאמן מתחיל שחושב שמפתחי גוף עובדים רק עם מכונות בחצאי תנועה) אתה תהיה חזק מאוד ( לא ביחס למה שהיית עושה אם היית פאוורליפטר, אבל 75% מהמשקלים משהו כזה)

יהיה לך גוף מקסים וזהו סהכ

לא בקטע רע מניסיון אתה מדבר שטויות
יש לך אפשרות להגיע לגיל 16 במצב בן זונה עם משקלים גבוהים אין סיבה שלא תעבור את ה200 דד בשנתיים גם בבילדינג
ואז יהיה לך כמה זמן שבעולם לעשות רק ליפטינג תראה את הבחור שהוא הביא 200 סקוואט ועושה בילדינג מה רע
אבל
אני
אוהב
ליפטינג
מה קשה להבין?
אני יותר אוהב את זה
זה מה שאני אתמיד בו
זה מה שאני נהנה לעשות
לבילדינג אני אתן ניסיון בעתיד
אם תעשה בילדינג כמו שצריך (ולא כמו מתאמן מתחיל שחושב שמפתחי גוף עובדים רק עם מכונות בחצאי תנועה) אתה תהיה חזק מאוד ( לא ביחס למה שהיית עושה אם היית פאוורליפטר, אבל 75% מהמשקלים משהו כזה)

יהיה לך גוף מקסים וזהו סהכ
מעדיף משקלים 100% וגוף 75% ממקסים מספיק טוב בשבילי

אבל
אני
אוהב
ליפטינג
מה קשה להבין?
אני יותר אוהב את זה
זה מה שאני אתמיד בו
זה מה שאני נהנה לעשות

הפוך הגוף יהיה אולי 25% לך לתחרות ליפטינג סתכל על הרוב שמה או שתגיד לי שאתה בתא אני אכניס אותך לאיזה מכון עם המון חברה שנתונים 200+ תזכה לראות את הפיזיק "המרשים שלהם"

אבל
אני
אוהב
ליפטינג
מה קשה להבין?
אני יותר אוהב את זה
זה מה שאני אתמיד בו
זה מה שאני נהנה לעשות

תראה אחי מאחר ודיברתי איתך גם במכון אני מבין לאן אתה חותר בסך הכל ואם טוב לך אז תהנה

אבל

אם אתה לא אידיוט ואתה איפה להכניס מה ומתי הכוח שלך יכול להיות בן זונה ואתה תראה שרדד גדול זיז2 (דבר איתי פעם הבאה שאתה תופס אותי במכון אני יכול להרחיב לך איך זה עובד) אפשר לשלב היפרטרופיה וכוח בצורה מעולה אבל אחד חייב לבוא קצת מעל האחר

הפוך הגוף יהיה אולי 25% לך לתחרות ליפטינג סתכל על הרוב שמה או שתגיד לי שאתה בתא אני אכניס אותך לאיזה מכון עם המון חברה שנתונים 200+ תזכה לראות את הפיזיק "המרשים שלהם"
סבבה, אז אני אקח את ה25% האלו, עדיין אוהב ליפוינג זה לא משנה את זה.
תבין שכל אחד אוהב דבר אחר וזה בסדר, ולא צריך לנסות לשכנע בכוח אנשים לאהוב מה שאתה עושה כשהם אומרים לך שהם לא רוצים.

84780491.jpg

תראה אחי מאחר ודיברתי איתך גם במכון אני מבין לאן אתה חותר בסך הכל ואם טוב לך אז תהנה

אבל

אם אתה לא אידיוט ואתה איפה להכניס מה ומתי הכוח שלך יכול להיות בן זונה ואתה תראה שרדד גדול זיז2 (דבר איתי פעם הבאה שאתה תופס אותי במכון אני יכול להרחיב לך איך זה עובד) אפשר לשלב היפרטרופיה וכוח בצורה מעולה אבל אחד חייב לבוא קצת מעל האחר
סבבה אבל לא מעוניין

סבבה, אז אני אקח את ה25% האלו, עדיין אוהב ליפוינג זה לא משנה את זה.
תבין שכל אחד אוהב דבר אחר וזה בסדר, ולא צריך לנסות לשכנע בכוח אנשים לאהוב מה שאתה עושה כשהם אומרים לך שהם לא רוצים.
סבבה תהנה עם 300 קילו דד ויד ימין

בפעם המיליון ואחת יש לי גוף יחסית טוב אם אתה משווה אותי לשאר הילדים בגיל שלי, ויודע מה עזוב את זה כי לא אכפת לי מגוף גם אם זה אומר שאני אשאר בתול לשארית חיי, וסבבה אחי עד גיל 16 יהיה לי גוף יותר טוב מהממוצע לא שזה אמור לעניין אף אחד.
ויודע מה באמת שאין לי כוח לזה ובאלי כבר לישון אז הנה אני מצרף תמונה תביא לי עוד ילד בן 14 שנראה ככה בזמנים שלנו שהוא בלי חומרים ואני עובר לבילדינג.
אני לא בא בקטע של "הא הא אני שרירי" אלא בקטע של "יש לי גוף אחי ואני יותר מהשחיף הממוצע אז שחרר כבר"
רק עכשיו שמתי לב
מרשים מאוד ילד

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית