עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה מקצוען
איך אני אוהבת תגובות כאלו.נמנעים מטיגון לא ביג דיל
איך אני אוהבת תגובות כאלו.
יש פה שאלה ספציפית.
יש לך תשובה? מה טוב. אין לך? גם טוב. אבל למי בדיוק אתה עוזר עם כזו תגובה?
או לטגן בעצמך..איך אני אוהבת תגובות כאלו.
יש פה שאלה ספציפית.
יש לך תשובה? מה טוב. אין לך? גם טוב. אבל למי בדיוק אתה עוזר עם כזו תגובה?
זה סוג של תשובהלנסות לדעת כמה קלוריות יש במנה של מסעדה או סתם מישהו שמכין לך זה בעייתי ולדעתי לטחון מים, אני ריאלי כאן, לא בקטע רע
זה לא.או לטגן בעצמך..
טוב נו, מקסימום אני אמחק אחכ
זה מלפני(מ112 קילו, לא היה לי משהו ממש מההתחלה)
Screenshot
Screenshot
זה קצת מטושטש, אבל רואים את הפרופורציות שהיו לי
Screenshot
זה בסוף החיטוב, הייתי שחיף חלש, מניח שזה בעיקר בגלל שהייתי אדיוט באימונים, בזכות אלחנן הגעתי לאיפה שאני עכשיו
Screenshot
פה הייתי שחיף מכוער, רעדתי כמו מטורף עם מוט ריק
מעכשיו אין לי ממש תמונה, יש לי סרטון מהיום
אני מניח שבדדליפט רואים את כל הגוף אז אני אשלח אותו
אל תהיי רשעה 😛
תודה 😃יפה מאוד, כל הכבוד על הדרך, ניכר שאתה משקיע ועובד קשה.
אמביציה מעוררת השראה במיוחד בגילך.
מברוק יא זלמה.
👑
בן כמה אתה?
כמו שציינתי אין לי מטרה לגדול כמה שיותר ולהיות ענק, בנתיים בתוכנית "כוח" שאני מריץ אני גודל הרבה הרבה יותר מכל התקופה שעשיתי תוכניות "היפרטרופיה" עם טכניקה של "בילדרים"(ירידה מאוד איטית, חוסר שימוש בלג דרייב בבנץ וכו)עזוב 5x5 לעומת 3x8, בתור התחלה בנץ' כל אימון לעומת לסירוגין זה כבר הבדל פי 2 בנפח, וההבדל רק יגדל כשעוברים הלאה מתכניות למתחילים. חוץ מזה אם אתה כרגע עושה SL5x5 כנראה תעבור תכף ל-3x5 (שזה לא דבר רע, יותר אפקטיבי כנראה לכח, אבל פחות נפח), וגם בהרבה תכניות נפח עושים יותר בכיוון של 4x10 מאשר 3x8.
בקיצור אני מנסה להגיד שאם יש לך ציפיות לגדול ואתה מריץ כח נטו, יכול מאוד להיות שתתאכזב. יש גם תכניות שמשלבות כח עם נפח, לא חייבים להשקיע הכל בנפח, אבל כן צריך להשקיע מידה מסוימת כדי לגדול בצורה מורגשת.
רק משהו לחשוב עליו בכללי, בסופו של דבר אתה זה שיצטרך להחליט אם אתה מרוצה מהנפח שלך או שאתה רוצה יותר.
נמנעים מטיגון לא ביג דיל
חייכתי ברגע שראיתי תתגובה, חייכתי שוב בידיעה שזה מעניין לי תביצהסימנתי "אהבתי" רק בשביל ללחוץ אח"כ "לא אהבתי"
עשית לי את היוםחייכתי ברגע שראיתי תתגובה
ששש יש פה ילדיםחייכתי שוב בידיעה שזה מעניין לי תביצה
צודק מצטער, אוהב אותך אתה אלוףעשית לי את היום
ששש יש פה ילדים
צודק מצטער, אוהב אותך אתה אלוף
ב1גדחיים שלי
ב1גד
דחיל אללהאללא ירחמו
הפילוסופיה שלי בנושא: אם זה טעים, זה דורש אירובי. ואם זה טעים מאוד, זה דורש הרבה מאוד אירובי.
הגעתי ל-1030 קל.
מי היה מאמין שאתדרדר לשפל שכזה.
למה כל כך קצת?
כמה את שוקלת?
את לא זזה ביום?
😱😱😱
קיץ שעבר ה"חיטוב" הלא מכוון ולא מתוכנן שלי עמד על כ-1700-1900 יומי. וירדתי במשקל די זריז ואיכותי
נשמע מאמלל לאללה.
איך מגיעים לערכי חלבון ככה?
אולי בכל זאת קצת הליכה, אי אפשר?