הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה אתם לוחצים

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
חשבתי יהיה נחמד אם ישתפו כאן בכללי ובעיקר החזקים שכאן כמה לוחצים או לחצו 200 בנץ ומעבר לכך
השיא שלי מדצמבר שנה שעברה הוא 175 תחרותי מכוון לכמה שיותר קרוב ל220 למרץ 2021

שתפו סרטונים

Login • Instagram
זה 172.5 ל 12 סינגלים עם עצירה בגבהים שונים

דימונה
שזה רחוק כמו אמריקה
אני חושב שאני יודע על מה אתה מדבר ולא מכיר אף אחד שבאמת מגדיר את עצמו ככושי אלא כאפריקאי עברי
וזה גם היגוני כי אם הם יקשרו את עצמם לארץ כוש אז הם דיי דופקים לעצמם את השייכות ליהדות

הם דיי דופקים לעצמם את השייכות ליהדות
העבריים מדימונה, הנודעים גם בכינוי האפריקאים העבריים, או בשמם הרשמי African Hebrew Israelite Nation of Jerusalem (האומה האפריקאית העברית של בני ישראל מירושלים), הם תת-קבוצה דתית זעירה שמקורה מצאצאי אפריקאים מארצות הברית, ומונה כ-5,000 איש בישראל. רוב חבריה חיים בקהילה שיתופית בעיר דימונה, אך ישנן גם קהילות קטנות שלהם ביישובים ערד, טבריה ומצפה רמון בישראל וכן בשיקגו, סיינט לואיס ווושינגטון בארצות הברית. תת-הקבוצה נוסדה ב-1966.

תת-קבוצה זו היא חלק מקבוצת אם דתית גדולה יותר הקרויה "בני ישראל העבריים השחורים", שנוסדה עוד בסוף המאה ה-19 ומשלבת אמונות מהיהדות ומהנצרות ומקיימת את מצוות התורה והברית החדשה על פי פרשנות ייחודית של המייסדים, בלי לראות את עצמם כיהודים או כנוצרים. קבוצת האם מונה כמה עשרות אלפי אפרו-אמריקאים (עד 40,000 איש בערך), החיים ברחבי ארצות הברית ורואים עצמם בדרך כלל כבני ישראל האמיתיים.

מנהיגם של העבריים מדימונה, עד למותו בדצמבר 2014, היה בן-עמי בן ישראל (שמו המקורי: בן קרטר).

חלקם מחשיבים עצמם כיהודים, אולם על-פי היהדות וההלכה הם אינם מוכרים ככאלה[1].

הרוב המכריע של העבריים לא התגייר בכלל, חרף הבטחותיהם לעשות כך בטרם הגיעו מארצות הברית לארץ.

הרוב המכריע של העבריים לא התגייר בכלל, חרף הבטחותיהם לעשות כך בטרם הגיעו מארצות הברית לארץ.
מה זה משנה? הם טוענים שהם לא צריכים להתגייר כי הם העברים האמיתים (טוב הצד היותר קיצוני שלהם)

אין שום דבר רע בעור כהה ואין לעור בהיר שום עליונות
שחור לרוב מתקשר לרוע
לבן מתקשר למה שטוב
Blackmail לדוגמא..

לאנשים שחורים בדרך כלל יש פיזיקס יותר טוב מלבנים, אבולוציה והקטע שהם רדפו אחרי נמרים בדרך לבית ספר

מצד שני יש להם כל מיני מחלות כתוצאה מתנאי היגיינה לא נאותים מאיפה שהם באו מחסור במים וכדומה

לאנשים לבנים יש עליונות כלכלית כתוצאה מגישה להשכלה וגם כתוצאה משעבוד וקולונולזיציה שכזו הלבנים לשחורים אם כי עכשיו ביבשת אירופה זה עושה להם backfire

שום דבר שכתבתי פה לא גזעני, הכל עובדות.

העניין הוא שהצורך שלהם בהישרדות היה יותר גבוההואבלוציונית זה צ'יפר אותם בפיזיקס יותר טוב, fact, פשוט ניסחתי את זה בהומור

אתה טוען שהחיים שלהם היו שווים יותר ולכן הצורך ההישרדותי שלהם היה גבוה יותר? אתה שומע את עצמך אדוני?
לא הייתי רציני

אה חח 😛

אתה גזען מובהק, תתנצל אם אתה גבר.
איך גזען אם אני אומר שיש להם פיזיקס יותר טוב כתוצאה מכך שהיה להם יותר צורך בהישרדות?
גזען לא היה מודה בעליונות של מה שהוא גזעני כלפיו

אנשים שחורים בדרך כלל יש פיזיקס יותר טוב מלבנים, אבולוציה והקטע שהם רדפו אחרי נמרים בדרך לבית ספר
לא לא אתה טועה, זה למה יש להם זין גדול , הם היו נוהגים לנפנף אותו, וככה הם נהגו להפחיד את הנמרים.

אני סבור שהסיבה היא אחרת
אתה מבין, צריך שקע ותקע כדי שיהיה חשמל

הנשים שלהם באפריקה היו מאוד 'מלאות' גדולות איך שלא תרצה לקרוא לזה, עד היום זה ככה, כמובן זה תלוי בתזונה וכדומה אבל הפוטנציאל הגנטי שם, אישה כהת עור עם עכוז גדול יותר נפוץ מאישה לבנה שכזו, בהתאם לכך, התקע היה צריך אבולוציונית להתאים את עצמו לכך על מנת שיהיה חשמל

אני סבור שהסיבה היא אחרת
אתה מבין, צריך שקע ותקע כדי שיהיה חשמל

הנשים שלהם באפריקה היו מאוד 'מלאות' גדולות איך שלא תרצה לקרוא לזה, עד היום זה ככה, כמובן זה תלוי בתזונה וכדומה אבל הפוטנציאל הגנטי שם, אישה כהת עור עם עכוז גדול יותר נפוץ מאישה לבנה שכזו, בהתאם לכך, התקע היה צריך אבולוציונית להתאים את עצמו לכך על מנת שיהיה חשמל

יש לך דוגמאות מעניינות, כולי זקפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית