הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה אתם לוחצים

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
חשבתי יהיה נחמד אם ישתפו כאן בכללי ובעיקר החזקים שכאן כמה לוחצים או לחצו 200 בנץ ומעבר לכך
השיא שלי מדצמבר שנה שעברה הוא 175 תחרותי מכוון לכמה שיותר קרוב ל220 למרץ 2021

שתפו סרטונים

Login • Instagram
זה 172.5 ל 12 סינגלים עם עצירה בגבהים שונים

אתה מודע לעניין,כבר חצי הדרך
תן בראש חביבי\
הרגע כיסיתי את הציוד פה בברזנט, פה ושם טיפות, שומעים את הרעמים מירושלים, השמיים לאט לאט נהיים סגריריים

לבנתיים זה שכיבות שמיכה בשבילי

הרגע כיסיתי את הציוד פה בברזנט, פה ושם טיפות, שומעים את הרעמים מירושלים, השמיים לאט לאט נהיים סגריריים

לבנתיים זה שכיבות שמיכה בשבילי
כי בפ''ת (עיר הקודש המקורית) עסקים כרגיל

כולם פה עם טסט (טבעי) בנורמה או מעל
בדוק!
ברור שזה גם תירגול וגם הכוונה
אבל אתם חיות

טסט יכול לעזור אבל בסופו של דבר זה עניין של חינוך עצבי

בנאדם בpct עם טסט 0 יכול לתת 70 אחוז מהמשקלי שיא שלו, כי השרירים שלו, הגוף.. יודע את העבודה, על אף שהמכיטונדרה מתאמצת יותר..

טבעי או לא טבעי, בנאדם שדוחק 200 אני מוריד בפניו את הכובע

למה אני לא מצליח להתקדם
אל תסתכל בלמה לא ותחפש את הסיבה וכאלה

תתעלה מעל זה ותוכיח לעצמך שאתה יכול

תתרכז במה אתה כן רוצה ולא בלמה אתה לא יכול

כן זה נשמע טיפה מטיף אבל ככה זה, תעשה grind תקרע את עצמך, פתאום תצליח יותר מאמצע שום מקום ואז שוב ושוב וגם אם לא הולך, אל תוותר לעצמך, מי שנכשל ומפסיק כי הוא נכשל הוא נכשל.., מי שנכשל וממשיך לנסןת למרות שהוא ממשיך להיכשל, בסוף הוא גם יצליח כי הוא לא מוותר

יגעת ומצאת תאמין!

עיר הקודש המקורית
ירושלים חברון טבריה וצפת

הייתי פעם בקריית ארבע בחדר כושר, בא נער גבעות שבחיים שלו לא היה בחדר כושר ואחרי שהמדריך שם הסביר על המכונות במשקלים גבוהים, הוא נכנס והזיז את כל המכונה בכמה וכמה מכונות, בלי להבין מה הוא עושה פשוט הפעיל בוכטה כוח, שמשון הגיבור זה, יש אנשים שהם חיות רעות בלי עין הרע, צריך לראות בעיניים כדי להבין, והבנאדם אף פעם לא היה בחדר כושר, בעיניי זה היה פלא

יפה, כמה שוקל?

ואפשר הסבר למה לשים חגורה בבנץ? אף פעם לא הבנתי את הצורך בבנץ
התפקיד של חגורה זה לא 'לשמור עליך'

אלא לאפשר לך להפעיל יותר לחץ פנימי בחגורת הבטן

מה שבתורו מאפשר לך להרים יותר כבד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית