הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה אתם לוחצים

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
חשבתי יהיה נחמד אם ישתפו כאן בכללי ובעיקר החזקים שכאן כמה לוחצים או לחצו 200 בנץ ומעבר לכך
השיא שלי מדצמבר שנה שעברה הוא 175 תחרותי מכוון לכמה שיותר קרוב ל220 למרץ 2021

שתפו סרטונים

Login • Instagram
זה 172.5 ל 12 סינגלים עם עצירה בגבהים שונים

• פותח/ת השרשור
אני לא ובגלל זה אף פעם לא עבדתי rm1, פשוט מר בחור כאן לא מבין שאני לא מתאמן וחי את התחום הזה לפי הסטנדרטים שלו.
יש מצב טוב שהוא סתם מתלוצץ אל תתרגש

שלח אותו לארהב, אחרי שנה שם הוא נותן לך 330
האוויר שם מרים לך את המוט מלבד

@elchonon אנשים חזקים שם?
מה שאני ראיתי בחו"ל זה כושים ענקיים מוזרקים עובדים עם 80-100 ק"ג רבע תנועה.
כן ראיתי מוזרק עושה 120 פרס.
אבל אני לא רואה הבדל באמת בין ארצנו לחו"ל, מלבד שבחו"ל יש יותר אנשים, וממילא יותר אנשים חזקים, כמו שיש גם יותר אנשעם שמנים.

157.5 על מ.ג 98~ לפני חודשיים
Login • Instagram

במבחן הגמישות בגב התחתון ניצחת בקלות. בנץ מרשים, אמנם לפי דעתי צריך חוק מסויים נגד בנץ׳ פרס כזה בתחרות. זה מתרחק כבר ממדידה של כוח אלא למדידה של גמישות.

במבחן הגמישות בגב התחתון ניצחת בקלות. בנץ מרשים, אמנם לפי דעתי צריך חוק מסויים נגד בנץ׳ פרס כזה בתחרות. זה מתרחק כבר ממדידה של כוח אלא למדידה של גמישות.
ואללה כההההה

גם צריך לאסור על אנשים עם ידיים ארוכות לעשות דדליפט. ואם הפמור שלך קצר אוי ואבוי.

שלא לדבר על סומו

ללמר גרנט היו ידיים ממש ארוכות והוא היה נועל דדליפט קלאסי בברך. זה אומר שזה לא היה הוגן? לא זה פשוט מבנה הגוף שלו שנתן לו יתרון.
אני אגב מעולם לא עבדתי בצורה מיוחדת על הגמישות שלי בגב כדי לייצר קשת גדולה. פחות קשת מזה אני פשוט לא אהיה יציב כי אני אהיה במתיחה חלקית, זה פשוט חלק ממבנה הגוף שלי שמאפשר לי להגיע לפוזיציה טובה יותר בבנץ'.

אין טעם באמת לעבוד 1rm
אם אתה לא פוורליפטר תחרותי
איפה זה כתוב?
לא מתקרב למספרים שהעלו כאן, אבל לוחץ 100 במשקל גוף 70(הספוטר בקושי עזר, זה עדיין הישג גדול עבורי שתי פלטות).

בגיל שלך ידעתי ללחוץ רק על תיקים בשביל לגנוב סנדוויצ'ים
צופה לך עתיד רחוק באימונים..(תהיה חכם ובוא תלמד גם להגן על עצמך)

ס#מק אני חלשלוש
חייב להתחזק חייבבבב
אם כל החומרים שאתה דוחף ולא מצליח לעבור 3 פלטות:confused001: (אולי תנסה חומר חדש)
או להתאמן כמו בן אדם הבחירה שלך
כוח יש לך
רק הכוונה טובה ואתה על הגל..
"כוח" חצי מהטבעיים פה מרימים יותר ממנו מביך לדעתי

• פותח/ת השרשור
[QUOTE="nlr666, post: 1519147, member:
לא שזה כתוב אם הבחור לא תחרותי ולא רוצה לעשות 1rm אמיתי לא מאשים אותו
אם הוא לא עובד מורכב זה משהו אחר
@nlr666

מביך לדעתי
הדעה שלך לגבי מה נחשב מביך.. לא מעניינת אף אחד וכן אמרתי כבר על עצמי שאני כרגע חלש באופן יחסי לחברה פה, תתקדם חבר.. חלאס עם הטוקסיק בלאט, עם הזמן מאמין שצובר עוד מסה גם בחזה שתעזור לי להפיק כוח בבנץ בסוף היום, גם תוכנית בלוקים מבוססת כוח ולא נפח יכול לעזור לשפר עמדות אם כי כרגע אני מתאמן במתכונת אחרת עם מטרות אחרות, כוח זה בונוס לצורך העניין
בנץ תמיד היווה אתגר עבורי ואני לא אתרץ ניתוחים כאלו ואחרים ללמה לא, כי העיקר להיות בהתקדמות ולהתמיד, יום יבוא ואצליח ללחוץ גם 200 בעזרת ה

איפה זה כתוב?

בגיל שלך ידעתי ללחוץ רק על תיקים בשביל לגנוב סנדוויצ'ים
צופה לך עתיד רחוק באימונים..(תהיה חכם ובוא תלמד גם להגן על עצמך)
להתאמן לחזרה אחת זה לא אידיאלי לגדול ולא תורם מהבחינה הזאת אבל בהחלט כיף לדעת

התחלתי לעשות בנץ בינואר

90 ל1
80×6 המטרה שלי זה 100×5-10
אשמח גם לתת 110+ ח1
אם כל החומרים שאתה דוחף ולא מצליח לעבור 3 פלטות:confused001: (אולי תנסה חומר חדש)
או להתאמן כמו בן אדם הבחירה שלך

"כוח" חצי מהטבעיים פה מרימים יותר ממנו מביך לדעתי
בנקודה הזאת אתה סתם מעיק ו"הייטר" (מונח מביך אבל זה מה יש) הוא עצמו יודע שהוא לא מתאמן בצורה אפקטיבית בכלל למטרות האלה של כוח ובתכלס גם לא להיפרטרופיה, מקווה בשבילו לפחות. אבל כמעט 3 פלטות בנץ זה לא רע בשום מונח. זה כמעט 1.5 מהמג אז זה לא נורא בכלל.

נערך לאחרונה:
מה שאני ראיתי בחו"ל זה כושים ענקיים מוזרקים עובדים עם 80-100 ק"ג רבע תנועה.
כן ראיתי מוזרק עושה 120 פרס.
אבל אני לא רואה הבדל באמת בין ארצנו לחו"ל, מלבד שבחו"ל יש יותר אנשים, וממילא יותר אנשים חזקים, כמו שיש גם יותר אנשעם שמנים.

כנראה שזה תלוי מכון/איזור - ראיתי כאן מאות אנשים עושים סקוואט מלא במשקלים מכובדים (כולל נשים), את כמות האנשים שעשו חצי/רבע סקוואט אני יכול לספור על יד אחת.
הבדל מאוד משמעותי ממה שהולך בארץ, גם אנשים לא דוחפים את האף שלהם עם עצות אחיתופל ורק מחמיאים.

גילוי נאות - כרגע לא מתאמן בגלל הקורונה.

כנראה שזה תלוי מכון/איזור - ראיתי כאן מאות אנשים עושים סקוואט מלא במשקלים מכובדים (כולל נשים), את כמות האנשים שעשו חצי/רבע סקוואט אני יכול לספור על יד אחת.
הבדל מאוד משמעותי ממה שהולך בארץ, גם אנשים לא דוחפים את האף שלהם עם עצות אחיתופל ורק מחמיאים.

גילוי נאות - כרגע לא מתאמן בגלל הקורונה.

אני זוכר ראיתי פעם בחור מעמיס 3 פלטות פלוס ומחזיק את זה פרונט, חשבתי אני צופה באלוהים היה נראה אתלט כזה הייתה תחושה נותן תחת לרצפה, נתן אולי 10-15 ס''מ. כזו אכזבה, רציתי לזרוק עליו משהו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית