הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The game changer

• פותח/ת השרשור
זה לא מצחיק אותך.
אותך מצחיק לעמוד סרקסטי מאחורי דעות קיצוניות או יותר גרוע, בעיניי , לא להיות סרקסטי.

מונקי אני אוהב אותך כמו שאתה...
אין לי תסביכי סגידה.

לסגוד לאל כל יכול זה תסביך סגידה? לא ידעתי. אני חושב שזה אומר להכיר את מעמדך. בעזרת ה' תתנקה מכל החטאים והתסביכי קוסמים ואלילים. חיי בני אדם הינם קצרים, החיים הבאים הינם ארוכים..תעשה חושבים נשמה חשוכה, תעשה חושבים.
EGDOmeCW4AIjlQE.png

מעניין מי עם התסביכים

ישות עליונה. אפשר לעשות צחוק מדתות ועדיין להיות אגנוסטיקן.
לא עשיתי צחוק מדת. לא מאמין בדת אבל מכבד אמונה של אנשים אחרים.
אתה אדם ללא דעה? זו בסך הכל מילה שעוזרת להבין את הקו מחשבה שלך טוב יותר, לא נורא.
לא סגור על מה זה אגנוסטיקן. מאמין בקיום אלוהים (או ישות עליונה, בורא, איך שזה לא נקרא), לא מאמין בדת. אם זאת ההגדרה של אגנוסטיקן אז זה אני אם לא אז לא.

לסגוד לאל כל יכול זה תסביך סגידה? לא ידעתי. אני חושב שזה אומר להכיר את מעמדך. בעזרת ה' תתנקה מכל החטאים והתסביכי קוסמים ואלילים. חיי בני אדם הינם קצרים, החיים הבאים הינם ארוכים..תעשה חושבים נשמה חשוכה, תעשה חושבים.

כן? וזה למה אתה מקדיש את חייך לפולחן הגוף.. והקפדה על אחוז שומן נמוך?
עם החושך שיש לי בנשמה אני יכול להעיר אותך... כסיל.

לא עשיתי צחוק מדת. לא מאמין בדת אבל מכבד אמונה של אנשים אחרים.

לא סגור על מה זה אגנוסטיקן. מאמין בקיום אלוהים (או ישות עליונה, בורא, איך שזה לא נקרא), לא מאמין בדת. אם זאת ההגדרה של אגנוסטיקן אז זה אני אם לא אז לא.

אגנוסטיקן פשוט אומר שאתה לא שולל יישות עליונה, גם אם אתה לא מאמין בה. אתאיסט זה אדם ששולל כל אופציה לקיום של ישות עליונה. תשאל אגונסטיקן האם יש אלוהים הוא יגיד לך ''לא יודע, אולי'' דתי יאמר לך שכמובן יש, ואתאיסט יגיד לך שאין שום סיכוי. יש עוד תתי קטגוריות שלא אכנס אליהן.
כן? וזה למה אתה מקדיש את חייך לפולחן הגוף.. והקפדה על אחוז שומן נמוך?
עם החושך שיש לי בנשמה אני יכול להעיר אותך... כסיל.

יש לך הוכחה שאני מקדיש לזה את חיי? לשמור על הבריאות זה דבר חשוב בתורה. כס...יל.

אגנוסטיקן פשוט אומר שאתה לא שולל יישות עליונה, גם אם אתה לא מאמין בה. אתאיסט זה אדם ששולל כל אופציה לקיום של ישות עליונה. תשאל אגונסטיקן האם יש אלוהים הוא יגיד לך ''לא יודע, אולי'' דתי יאמר לך שכמובן יש, ואתאיסט יגיד לך שאין שום סיכוי. יש עוד תתי קטגוריות שלא אכנס אליהן כמו
הבנתי תודה על ההסבר. אם ככה אז אני לא אגנוסטיקן כי אני כן מאמין שיש אלוהים

אגב כל זה מוכיח שוב את מה שקיים בפורום, אחרי מספיק עמודים כל דיון מתחיל להתעסק בדת ו/או ריפטו 😁
בואו נדבר על מה עדיף, היי בר או לואו בר

אגנוסטיקן פשוט אומר שאתה לא שולל יישות עליונה, גם אם אתה לא מאמין בה. אתאיסט זה אדם ששולל כל אופציה לקיום של ישות עליונה. תשאל אגונסטיקן האם יש אלוהים הוא יגיד לך ''לא יודע, אולי'' דתי יאמר לך שכמובן יש, ואתאיסט יגיד לך שאין שום סיכוי. יש עוד תתי קטגוריות שלא אכנס אליהן.

יש לך הוכחה שאני מקדיש לזה את חיי? לשמור על הבריאות זה דבר חשוב בתורה. כס...יל.

משפט כמו 'אין טעם בחיים אם אתה לא מתחת ל12% אחוז שומן'...
מראה על אורח חיים רוחני ביותר.. גדול התויירה

אתה יכול גם להיות אגונסטיקן כזה, להאמין באלוהים אבל לא להיצמד לאף דת כי אתה לא מאמין בה.
אז אני אגנוסטיקן כזה 😆
אבל לא נראה לי כי לגבי דת לא שאני לא בטוח אם מאמין או לא, אני לא מאמין וחושב שזה משהו שאנשים המציאו אי שם מכל מיני סיבות

הפוך אם כבר, מתחת ל 12% אין טעם, ליטרלי

הפוך, כשאתה 12 דווקא הכל טעים.
אז אני אגנוסטיקן כזה 😆
אבל לא נראה לי כי לגבי דת לא שאני לא בטוח אם מאמין או לא, אני לא מאמין וחושב שזה משהו שאנשים המציאו אי שם מכל מיני סיבות

זה אגנוסטיקן. פשוט תחפש את ההגדרה הכללית..זה טוב, אתה שלב אחד קדימה, עברת את השלב של האברה קדברה והשטן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית