וואו.. פרס השנה בכתיבה.
זה מהסדנא של נעם חורב?
מה נסגר עם כל התמונות פרופיל של הקוסמים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואו.. פרס השנה בכתיבה.
זה מהסדנא של נעם חורב?
דעתי על הגדרות היא שזה לא בשבילי(;לא, זו עובדה. כששואלים אותך לדעתך ואתה אומר ''אני לא מעוניין לענות'' זו לא דעה.
מה נסגר עם כל התמונות פרופיל של הקוסמים?
דעתי על הגדרות היא שזה לא בשבילי(;
לא יודע? אתה זה שמאמין באחד.
זה לא מצחיק אותך.
אותך מצחיק לעמוד סרקסטי מאחורי דעות קיצוניות או יותר גרוע, בעיניי , לא להיות סרקסטי.
זה לא מצחיק.
אברה קדברה אה? עובד אלילים שכמוך
מונקי אני אוהב אותך כמו שאתה...
אין לי תסביכי סגידה.
לא עשיתי צחוק מדת. לא מאמין בדת אבל מכבד אמונה של אנשים אחרים.ישות עליונה. אפשר לעשות צחוק מדתות ועדיין להיות אגנוסטיקן.
לא סגור על מה זה אגנוסטיקן. מאמין בקיום אלוהים (או ישות עליונה, בורא, איך שזה לא נקרא), לא מאמין בדת. אם זאת ההגדרה של אגנוסטיקן אז זה אני אם לא אז לא.אתה אדם ללא דעה? זו בסך הכל מילה שעוזרת להבין את הקו מחשבה שלך טוב יותר, לא נורא.
לסגוד לאל כל יכול זה תסביך סגידה? לא ידעתי. אני חושב שזה אומר להכיר את מעמדך. בעזרת ה' תתנקה מכל החטאים והתסביכי קוסמים ואלילים. חיי בני אדם הינם קצרים, החיים הבאים הינם ארוכים..תעשה חושבים נשמה חשוכה, תעשה חושבים.
לא עשיתי צחוק מדת. לא מאמין בדת אבל מכבד אמונה של אנשים אחרים.
לא סגור על מה זה אגנוסטיקן. מאמין בקיום אלוהים (או ישות עליונה, בורא, איך שזה לא נקרא), לא מאמין בדת. אם זאת ההגדרה של אגנוסטיקן אז זה אני אם לא אז לא.
כן? וזה למה אתה מקדיש את חייך לפולחן הגוף.. והקפדה על אחוז שומן נמוך?
עם החושך שיש לי בנשמה אני יכול להעיר אותך... כסיל.
הבנתי תודה על ההסבר. אם ככה אז אני לא אגנוסטיקן כי אני כן מאמין שיש אלוהיםאגנוסטיקן פשוט אומר שאתה לא שולל יישות עליונה, גם אם אתה לא מאמין בה. אתאיסט זה אדם ששולל כל אופציה לקיום של ישות עליונה. תשאל אגונסטיקן האם יש אלוהים הוא יגיד לך ''לא יודע, אולי'' דתי יאמר לך שכמובן יש, ואתאיסט יגיד לך שאין שום סיכוי. יש עוד תתי קטגוריות שלא אכנס אליהן כמו
אם ככה אז אני לא אגנוסטיקן כי אני כן מאמין שיש אלוהים
אגנוסטיקן פשוט אומר שאתה לא שולל יישות עליונה, גם אם אתה לא מאמין בה. אתאיסט זה אדם ששולל כל אופציה לקיום של ישות עליונה. תשאל אגונסטיקן האם יש אלוהים הוא יגיד לך ''לא יודע, אולי'' דתי יאמר לך שכמובן יש, ואתאיסט יגיד לך שאין שום סיכוי. יש עוד תתי קטגוריות שלא אכנס אליהן.
יש לך הוכחה שאני מקדיש לזה את חיי? לשמור על הבריאות זה דבר חשוב בתורה. כס...יל.
אז אני אגנוסטיקן כזה 😆אתה יכול גם להיות אגונסטיקן כזה, להאמין באלוהים אבל לא להיצמד לאף דת כי אתה לא מאמין בה.
משפט כמו 'אין טעם בחיים אם אתה לא מתחת ל12% אחוז שומן'...
מראה על אורח חיים רוחני ביותר.. גדול התויירה
הפוך אם כבר, מתחת ל 12% אין טעם, ליטרלימשפט כמו 'אין טעם בחיים אם אתה לא מתחת ל12% אחוז שומן'..
הפוך אם כבר, מתחת ל 12% אין טעם, ליטרלי
אז אני אגנוסטיקן כזה 😆
אבל לא נראה לי כי לגבי דת לא שאני לא בטוח אם מאמין או לא, אני לא מאמין וחושב שזה משהו שאנשים המציאו אי שם מכל מיני סיבות
הפוך, כשאתה 12 דווקא הכל טעים.
זה אגנוסטיקן. פשוט תחפש את ההגדרה הכללית..זה טוב, אתה שלב אחד קדימה, עברת את השלב של האברה קדברה והשטן.