הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The game changer

באופן לא ציני, תדאג לקבל מספיק מגנזיום / אבץ / D ואולי אפילו בתוספים אם אתה חושב שאתה לא מקבל מספיק. הייתי מציע לך לבצע בדיקת D ולראות אם יש לך מחסור. קח ציטראט אם אתה לא אוכל מאכלים עם מגנזיום בכמויות, ואבץ גם כן. האמת שאם אתה במחסורים זה לבד יכול לעלות אותך מ13 ל20 בערך, אולי אפילו יותר.

בטוח ששמעת, אבל תזכורת.
מכיר, מקבל מספיק מהכל, מתסף האמת גם d גם אבץ גם מגנזיום. לא יודע כמה אנשים בני 37 יש עם טסט טבעי 20 ומעלה, נראה לי זה פחות נפוץ. בכל אופן לא מרגיש סימפטומים של חוסר טסט בשום אספקט בלי עין הרע ככה שהכל טוב.
אגב לגבי האחוז שומן לא הייתי רציני שאני הרבה מעבר ל 20 למען הסר ספק.

לא יודע כמה אנשים בני 37 יש עם טסט טבעי 20 ומעלה, נראה לי זה פחות נפוץ

זה לא אומר שזה בסדר. הרוב נמצאים במחסורים חריפים של D / מגנזיום וכו' בכל מקרה, תוסיף על זה השמנה שיש לרוב האנשים בגילאי 35+ ותקבל טסט לא גבוה. 20 טסט זה יותר נורמלי מ13 בגיל 37, מה יהיה בגיל 50? טסט 8? אבל בכל אופן אם אתה חושב שאתה מתסף מספיק..

אפשר לדעת מהם המינונים שאתה משתמש בהם? ואיזה סוג תוספים. פשוט..יש הרבה אנשים שלוקחים מינונים מצחיקים ואז אין פלא.

זה לא אומר שזה בסדר. הרוב נמצאים במחסורים חריפים של D / מגנזיום וכו' בכל מקרה, תוסיף על זה השמנה שיש לרוב האנשים בגילאי 35+ ותקבל טסט לא גבוה
צודק לגבי רוב האנשים, אני רואה את זה על החבר'ה בשנות ה30 המאוחרות וה 40 אצלי בעבודה, רובם מזניחים את עצמם ובגיל 40 כבר לוקחים תרופות קבוע (לחץ דם, סוכר, כולסטרול וכו')
20 טסט זה יותר נורמלי מ13 בגיל 37, מה יהיה בגיל 50? טסט 8? אבל בכל אופן אם אתה חושב שאתה מתסף מספיק
אני לא יודע מאיפה אתה מקשר בין כמות הטסט להרגשה, בדקתי לפני איזה חצי שנה היה לי 14 או 15 וכאמור אני לא מרגיש סימפטומים של חוסר טסט.
אפשר לדעת מהם המינונים שאתה משתמש בהם? ואיזה סוג תוספים. פשוט..יש הרבה אנשים שלוקחים מינונים מצחיקים ואז אין פלא.
400 מגנזיום ציטראט, 50 אבץ פיקולינאט, 1000 d.
לגבי האבץ והמגנזיום אגב לא באמת בדקתי אם אני בחוסר פשוט כשאני לוקח בערב זה משפר לי את איכות השינה ואני הרבה יותר רענן למחרת. ויטמין די לא היה לי חוסר אבל אני מעדיף לתסף

אני לא יודע מאיפה אתה מקשר בין כמות הטסט להרגשה, בדקתי לפני איזה חצי שנה היה לי 14 או 15 וכאמור אני לא מרגיש סימפטומים של חוסר טסט.

אתה לא יכול להכחיש קשר, זה שאתה מרגיש טוב עם טסט נמוך זו ברכה בלי קשר. אף אחד לא אמר שזה בלתי אפשרי, אתה לא במצב קטסטרופלי.
צודק לגבי רוב האנשים, אני רואה את זה על החבר'ה בשנות ה30 המאוחרות וה 40 אצלי בעבודה, רובם מזניחים את עצמם ובגיל 40 כבר לוקחים תרופות קבוע (לחץ דם, סוכר, כולסטרול וכו')

על הפנים.
לגבי האבץ והמגנזיום אגב לא באמת בדקתי אם אני בחוסר פשוט כשאני לוקח בערב זה משפר לי את איכות השינה ואני הרבה יותר רענן למחרת. ויטמין די לא היה לי חוסר אבל אני מעדיף לתסף

הבנתי, מינונים סבבה.
לגבי האבץ והמגנזיום אגב לא באמת בדקתי אם אני בחוסר

אין בדיקה אמינה למגנזיום בכל מקרה, די בטוח שצריך להתחכם גם עם האבץ.

אתה לא יכול להכחיש קשר, זה שאתה מרגיש טוב עם טסט נמוך זו ברכה בלי קשר. אף אחד לא אמר שזה בלתי אפשרי, אתה לא במצב קטסטרופלי.
לא התכוונתי שאין קשר בין הכמות להרגשה, התכוונתי מאיפה התובנה שנגיד 13 זה נמוך ברמה של להרגיש בחוסר. אני חושב שמרוב המספרים שנזרקים בפורום אנשים עם 13 שוקלים trt כשזה לא באמת נמוך אלא בערך באמצע טווח הנורמה שזה קצת הזוי נראה לי. אגב נזכרתי בבדיקה היה לי 13.9
לגמרי על הפנים, לחלקם זה גם נראה כאילו סביר וטבעי "אני לא צעיר בן 20 כבר מה לעשות ככה זה"

לא התכוונתי שאין קשר בין הכמות להרגשה, התכוונתי מאיפה התובנה שנגיד 13 זה נמוך ברמה של להרגיש בחוסר. אני חושב שמרוב המספרים שנזרקים בפורום אנשים עם 13 שוקלים trt כשזה לא באמת נמוך אלא בערך באמצע טווח הנורמה שזה קצת הזוי נראה לי. אגב נזכרתי בבדיקה היה לי 13.9

13 באופן כללי נחשב נמוך, אין וויכוח על זה באמת. אם אתה מרגיש פנטסטי, נהדר. אנשים עם 13 טסט באמת צריכים טיפה לחשוש, לא TRT אבל כן לחשוש ולעשות צעדים נגד. ספורט / חסרים וכו'
לגמרי על הפנים, לחלקם זה גם נראה כאילו סביר וטבעי "אני לא צעיר בן 20 כבר מה לעשות ככה זה"

בומרים שכאלו

לסגוד לאל כל יכול זה תסביך סגידה? לא ידעתי. אני חושב שזה אומר להכיר את מעמדך. בעזרת ה' תתנקה מכל החטאים והתסביכי קוסמים ואלילים. חיי בני אדם הינם קצרים, החיים הבאים הינם ארוכים..תעשה חושבים נשמה חשוכה, תעשה חושבים.
EGDOmeCW4AIjlQE.png

מעניין מי עם התסביכים
הלכתי וחיפשתי את הגרף הזה.
דבר ראשון, הם משווים בין שנים שונות, כבר בעיה רצינית.
דבר שני, שים לב שהנתונים לאתאיסטים מגיעים משנתיים ולא משנה אחת כמו שאר הדתות חוץ מאיסלאם, ככה שיש סיכוי לא רע שזה ירד לרמה נורמלית.
והחלק הכי חשוב, הם לא באמת בדקו את הדת של המתים, אלא רק התבססו על הדת הנפוצה ביותר באותה מדינה, ככה שאם מוסלמי התאבד בארה"ב הוא יחשב כנוצרי, ואם אתאיסט התאבד באיראן הוא יחשב מוסלמי

קונה עכשיו!!
אין לי חוסרים בשום מרקר!
אבל הטסט נע בין 4.4-6.9ננומל
אחוז שומן מעל 20
בואך גיל 37

עדיף לקפוץ לפסי רכבת אה?

אתה לא נורמלי תאמין לי, אם היה לי טסט 4-7 הייתי הופך עולמות. זה טסט של זקנה בת 100 אחרי 15 סוגי סרטן..

אתה לא נורמלי תאמין לי, אם היה לי טסט 4-7 הייתי הופך עולמות. זה טסט של זקנה בת 100 אחרי 15 סוגי סרטן..
ונוסיף שאני בדיאטה/חיטופ
אבל היי לפחות האשכים בגודל נורמלי,ואין פצעונים
ועור שומני...
ועכשיו ברצינות זו לא החלטה קלה חבר
יש המון חסרונות אל מול היתרון
אל תבנה על 'רכבת ישראל' בעניין הזה..
התכוונתי לרכבות העיליות ביפן

@iziktan
ספר לו איך ביפן
ילד נפל לפסי הרכבת באמצע התחנה, הם הרימו שמה מבצע של איזה חצי שעה רק כדיי להוציא אותו משם.
עדיין הקדמתי בחמש דקות ליעד שלי שבכלל היה נמצא בצד השני של המדינה.
הם נראה לי הגיעו לרמה שמה שהם מהנדסים את חוקי הזמן והחלל
לסגוד לאל כל יכול זה תסביך סגידה? לא ידעתי. אני חושב שזה אומר להכיר את מעמדך. בעזרת ה' תתנקה מכל החטאים והתסביכי קוסמים ואלילים. חיי בני אדם הינם קצרים, החיים הבאים הינם ארוכים..תעשה חושבים נשמה חשוכה, תעשה חושבים.
EGDOmeCW4AIjlQE.png

מעניין מי עם התסביכים
יו גם אני אוהב דמגוגיה בשקל תראה את שלי שאומרת שאנשים מאמינים הם פחות חכמים

https://www.independent.co.uk/life-style/athiests-religious-people-intelligence-smarter-study-imperial-college-london-
a8183131.html

(והנה המחקר המלא שתבין למה כמו שלך , זה מאוד קל היום לסלף מידע באינטרנט-https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fpsyg.2017.02191/full)

נערך לאחרונה:

תוסיף למה שמסומן באדום עישון וזו הדרך המהירה ביותר לסיים את החיים בסבל

יגידו לך שאתה טועה,אתה מבין
אתה יודע כמה משגעים אותי,לתת קטנה
היום תרבות האלכוהול שינתה פאזה לתרבות העישון.

אם אתה מדבר על סיגריות אז מסכים בהחלט, זה נכנס מבחינתי לעניין של ההזנחה העצמית, אם על ירוק/חשיש אני חושב שזה תלוי בכמות ותדירות, האידיאל אני מאמין שבכלל לא להכניס עשן לריאות אבל עדיין.
יגידו לך שאתה טועה,אתה מבין
אתה יודע כמה משגעים אותי,לתת קטנה
היום תרבות האלכוהול שינתה פאזה לתרבות העישון.
יש לי תחושה שהוא התכוון לסיגריות, שם זה לא לתת קטנה אלא להכניס לריאות רעל כל יום כל היום.
לגבי קנאביס וגם אלכוהול אני חושב שתלוי במינון, נגיד אני שותה בקבוק בירה אחד בשבוע בקבוע, לפעמים שניים ובמקרים נדירים שלושה (בימים שונים), מעשן בכלל פעם בכמה חודשים מקסימום, יש הבדל בין זה ללהשתכר כמה פעמים בשבוע או לעשן 4 ג'וינטים ביום.
ולא מובן לי הקטע של "משגעים אותי" מה הקטע אם אתה לא בעניין אתה לא בעניין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית