הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עדכון סוף חיטוב

אתה בטח חושב לעצמך,
"אני פעיל יותר וזה אומר שאני אשרוף יותר קלוריות מה שיקל עליי בחיטוב!"
לא לא.
אתה תתחיל להשמין, להשחיף ותיכנס לדכאון.
אתה בטח חושב שזה רק עניין של מנטליות.
אתה יודע מה, אולי.
בשיפוצים המנטליות תתנפץ. תנופץ.
זה בלתי נמנע,
אל תנסה להלחם אפילו.
מאז השיפוצים אני התחלתי לבכות במקלחת אז מה זה בשבילי להשמין? צ׳יפס (תרתי משמע)

• פותח/ת השרשור
IMG_20201220_203323_285.jpg
IMG_20201220_215210_240.jpg
קצת עדכונים חמים מהיום, אגב מוזמנים לעקוב באינסטגרם, מעדכן שם על בסיס קבוע aviv.haziza

נערך לאחרונה:
לא אחזתי אתכם עם השיפוצים, איבדתי אתכם בדרך:lol:
אני עובד בשיפוצים עם מישהו והשבוע קראתי ל @דניאלביטון10 לבוא לעזור ואנחנו מסתלבטים עליו ואיתו על תופעות הלוואי של השיפוצים.
הגענו לדברים הזויים, מצחיקים ומפחידים.
מרוצה.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
בדרך כלל האנשים לא מחזיקים מעל שלושה ימים.
אולי אצלך הכאב נבנה, ואז זה פשוט יפרוץ בבום.

מה עושה?
האמת שזו לא העבודת כפיים הראשונה שעבדתי בה בחיי, אני די נהנה מזה אפשר לומר, אפילו שזה קשה בצורה רעה מאוד, אני עובד עם קבלן שיפוצים פרטי שפשוט עושה הכל בתכלס, משתמש בי הרבה בתור כוח עזר בעיקר בפן הפיזי וכמובן שנותן לי גם לעשות כל מיני עבודות פשוטות

האמת שזו לא העבודת כפיים הראשונה שעבדתי בה בחיי, אני די נהנה מזה אפשר לומר, אפילו שזה קשה בצורה רעה מאוד, אני עובד עם קבלן שיפוצים פרטי שפשוט עושה הכל בתכלס, משתמש בי הרבה בתור כוח עזר בעיקר בפן הפיזי וכמובן שנותן לי גם לעשות כל מיני עבודות פשוטות
רק נתתי דוגמא לסוג הבדיחות.
כנראה אחת גרועה.

בואנה, זה בדיוק מה שאני עושה!
משלם טוב?

• פותח/ת השרשור
גם אני רוצה! 🤒🤒
זה לא כיף כמו שזה נשמע...
בעצם זה אפילו לא נשמע כיף:Confused:
בכל אופן תמיד אמרתי שאם כבר לעבוד קשה אז לפחות להרוויח ותכלס זו העבודה הראשונה שאני מרוויח בה לא רע וכל חיי עבדתי קשה, אם לא היה לי כאן רווח נחמד לא הייתי עובד בזה בחיים149eg:

תלוי מה אתה מגדיר כטוב
תגיד בפרטי כמה הוא משלם לך אם אתה רוצה.
אני די נהנה מזה אפשר לומר, אפילו שזה קשה בצורה רעה מאוד
סיכמת יפה את החוויה שלי.
למדתי מאוד ליהנות מזה עם הזמן.
בהתחלה לא הייתי מצליח לדמיין איך אפשר לעבוד יותר מחמש שעות(אחרי שלוש שעות הייתי "גמור") והיום אני עובד 8-7 בכיף.

• פותח/ת השרשור
תגיד בפרטי כמה הוא משלם לך אם אתה רוצה
זה בסדר, אין לי בעיה להגיד גם כאן, הוא משלם לי 350 ליום ובהמשך נעלה, מתחילים לעבוד באיזור 9 בבוקר עד ארבע וחצי בצהריים בערך, חמישה ימים בשבוע, נחמד בסך הכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית