הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עדכון סוף חיטוב

• פותח/ת השרשור
משהו בניסוח שלך עושה לי רצון לחשוב על הסבת מקצוע.. 🙄
אני כבר לא יודע על מה לחשוב, מנסה להבין מה אתה בעצם אומר כאן בהודעה הזאת, לא שמתי לב שהניסוח ממש על הפנים:lol:

זה בסדר, אין לי בעיה להגיד גם כאן, הוא משלם לי 350 ליום ובהמשך נעלה, מתחילים לעבוד באיזור 9 בבוקר עד ארבע וחצי בצהריים בערך, חמישה ימים בשבוע, נחמד בסך הכל
לא רע בכלל.
לי הוא מחשב מהרגע שאני יוצא מהבית(הוא מסיע אותי בהלוך ובחזור) אז כשעבדתי 3-5 שעות זה היה יוצא 60-62.5₪ לשעה.
היום כשאני עובד יותר מזה אז יוצא נגיד 55₪. נגיד.
מבחינתו זה 50₪.
גם אני מבולבל, זה בסדר.
אני כבר לא יודע על מה לחשוב, מנסה להבין מה אתה בעצם אומר כאן בהודעה הזאת, לא שמתי לב שהניסוח ממש על הפנים:lol:
הבעיה בו, לא בך.

• פותח/ת השרשור
אה מצויין, בקרוב אצלי:193ek:
אני לא ביקשתי העלאה.
אתה תעשה רושם טוב ותתעקש.
הכי הרבה שביקשתי היה לפני כמה ימים שעבדתי מ8:30 עד 18:00 ורציתי למות.
אמרתי לו שיתן לי בונוס אז הוא נתן עוד 100₪(שעתיים).

• פותח/ת השרשור
אני לא ביקשתי העלאה.
אתה תעשה רושם טוב ותתעקש.
הכי הרבה שביקשתי היה לפני כמה ימים שעבדתי מ8:30 עד 18:00 ורציתי למות.
אמרתי לו שיתן לי בונוס אז הוא נתן עוד 100₪(שעתיים).
לפי מה שהבנתי ממנו ומהעבודה הקודם שלו שאני במקרה מכיר אותו, הוא מעלה לבד באיזשהו שלב, אתה רק צריך לעבוד כמו שצריך ולתת מעצמך, בלי קשר חיפשתי משהו כזה כי זה נורא נוח לי מהרבה בחינות, אם זה שעות וימים, במקומות עבודה מסודרים לא יכולים להתגמש איתי כל כך ואדם פרטי כן ככה שזה יתרון עצום לאחד כמוני שצריך את הגמישות הזאת, נוסע כמעט כל סופ"ש לדרום ויש לי חיים חוץ מעבודה ככה שבמצב הנוכחי נורא נוח לי

לפי מה שהבנתי ממנו ומהעבודה הקודם שלו שאני במקרה מכיר אותו, הוא מעלה לבד באיזשהו שלב, אתה רק צריך לעבוד כמו שצריך ולתת מעצמך, בלי קשר חיפשתי משהו כזה כי זה נורא נוח לי מהרבה בחינות, אם זה שעות וימים, במקומות עבודה מסודרים לא יכולים להתגמש איתי כל כך ואדם פרטי כן ככה שזה יתרון עצום לאחד כמוני שצריך את הגמישות הזאת, נוסע כמעט כל סופ"ש לדרום ויש לי חיים חוץ מעבודה ככה שבמצב הנוכחי נורא נוח לי
ברור...
אני מאוהב ברעיון.
קצת מבואס מזה שאני עובר ניתוח השבוע ואז אחזור אחרי חודש וחצי לשבוע ואמשיך לגיוס.
הבאתי את דניאל כי העדפתי שהעבודה תהיה בידיים מוכרות לי ושהכסף יבוא לחבר.
מקווה שתישאר המון עבודה למרות דניאל(שמתגייס במרץ) וגם לאחר ההחלמה, הטירונות והקורס אוכל לעבוד לתקופה (שבוע שבוע בצבא).
איך הגעת אליו?
איך מצאת את העבודה?..

• פותח/ת השרשור
ברור...
אני מאוהב ברעיון.
קצת מבואס מזה שאני עובר ניתוח השבוע ואז אחזור אחרי חודש וחצי לשבוע ואמשיך לגיוס.
הבאתי את דניאל כי העדפתי שהעבודה תהיה בידיים מוכרות לי ושהכסף יבוא לחבר.
מקווה שתישאר המון עבודה למרות דניאל(שמתגייס במרץ) וגם לאחר ההחלמה, הטירונות והקורס אוכל לעבוד לתקופה (שבוע שבוע בצבא).
איך הגעת אליו?
איך מצאת את העבודה?..
איזה ניתוח אם אפשר לשאול?
אגב בהצלחה בגיוס, אישית כבר עברתי את הגיל הזה מזמן, אני בכוונה כותב גיל כי לא עשיתי צבא, אבל גם אם הייתי עושה אז כבר הייתי משתחרר

• פותח/ת השרשור
איך הגעת אליו?
איך מצאת את העבודה?
האמת שאני לא ממש יודע, שלחתי קורות חיים בכמה אתרים שונים לכל מיני עבודות, ישבתי הרבה זמן בבית והייתי חייב עבודה בדחיפות כי יש לי תכנונים לעתיד הקרוב, אז איכשהו באחד האתרים נתקלתי במודעה שהוא פרסם וככה הגעתי אליו, דיברנו בפלאפון ולמחרת התחלתי לעבוד איתו
סיבה מעניינת?
לא ממש, פשוט החליטו שאסור לתת לי נשק, קצת בעיות עצבים בזמנו, השלב הנוראי הזה בחיי כבר מזמן חלף
גינוקוסמטיקה
אה וואו, חודש וחצי החלמה זה לא מעט, יש סיבה שהגעת לזה או שגיל ההתבגרות וכו?

מגניב...
לא כמו הסיפור שלי.
הבנאדם שאני עובד אצלו פגש מישהי מהמושב שלי בגינת כלבים, היא הציעה את העבודה לחבר שלי, חבר שלי שאל האם אני רוצה לעבוד איתו,
ביום הראשון הוא לא יכול היה לבוא, לאחר היום הזה אמרתי לו שזה עבודה טובה ושאני מעדיף שישאיר אותה לי,
הוא הסכים.
אה וואו, חודש וחצי החלמה זה לא מעט, יש סיבה שהגעת לזה או שגיל ההתבגרות וכו?
ג'ינו מילדות שלא חלף.
גיל ההתבגרות וכו' אולי תשובה טובה.
לא ממש, פשוט החליטו שאסור לתת לי נשק, קצת בעיות עצבים בזמנו, השלב הנוראי הזה בחיי כבר מזמן חלף
אם היית יכול לחזור אחורה בזמן,
בהקשר של צבא,
מה היית משנה?

• פותח/ת השרשור
מגניב...
לא כמו הסיפור שלי.
הבנאדם שאני עובד אצלו פגש מישהי מהמושב שלי בגינת כלבים, היא הציעה את העבודה לחבר שלי, חבר שלי שאל האם אני רוצה לעבוד איתו,
ביום הראשון הוא לא יכול היה לבוא, לאחר היום הזה אמרתי לו שזה עבודה טובה ושאני מעדיף שישאיר אותה לי,
הוא הסכים.
אז הסתדרת אתה אומר, יפה מאוד
ג'ינו מילדות שלא חלף.
גיל ההתבגרות וכו' אולי תשובה טובה.

בהקשר של צבא,
מה היית משנה?
בהקשר של צבא,
מה היית משנה?
אם השאלה היא האם הייתי רוצה להתגייס אז התשובה היא לא, לא מכל מיני סיבות כאלו ואחרות, כמובן שהרבה יחלקו עליי אבל זה בסדר, איש איש באמונתו יחיה

• פותח/ת השרשור
איך ניצלת את התקופה שלא היית בצבא?
למדת משהו? טיילת?
האמת שלא, ישר יצאתי לשוק העבודה, מילא הייתי חוסך בנתיים או מסיים משימות אבל שום דבר לא ממש הסתדר לי לצערי...
אפילו רישיון אין לי עד עצם היום הזה, מקווה שיהיה טוב יותר בהמשך
לא שאלתי מה דעתם של אחרים,
שאלתי מה אתה הייתה עושה
מעריך על כך וכמו שכבר אמרתי, לא הייתי מתגייס, אישית גם באתי מעולם קצת שונה, אני דתלש אז בוא נגיד שהחיים שלי היו די מטלטלים, עברתי הרבה אפשר להגיד

• פותח/ת השרשור
כולנו, כולנו.
גם אני דתלש.
אני מתחיל לחשוב שאני מדבר לעצמי.
אופייני לי, בתכלס:s49:😉
אה וואו, אז אתה לגמרי יכול להבין אותי, אז רגע, אמרנו שאתה עוקב אחריי או משהו?
דתלש, שיפוצניק, מה הלאה?🤣

מכבד מאוד את הדרך שלכם!!
החיים של כולם לא קלים.. כולנו מתמודדים... במיוחד בתקופה הזאת.

חשוב תמיד לחשוב חיובי ותמיד להמשיך הלאה.. עם הראש מורם.
אה וואו, אז אתה לגמרי יכול להבין אותי, אז רגע, אמרנו שאתה עוקב אחריי או משהו?
דתלש, שיפוצניק, מה הלאה?🤣

שלא יגנבו לך את הזהות.. ☝️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית