הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עדכון סוף חיטוב

• פותח/ת השרשור
איך חווית היציאה בשאלה הייתה בשבילך?
לא קלה בכלל, הרבה קשיים בעיקר עם ההורים מן הסתם, ההורה מצפה לדבר אחד ובסוף הילד בוחר בדרך אחרת, אבל ההורים שלי בעצמם חוזרים בתשובה אז באיזשהו מקום הצליחו להכיל ועם השנים זה השתפר, בעיקר אמא שלי האמת, עם אבא שלי זה תמיד היה ותמיד יהיה קשה יותר, גם ככה אף פעם לא היינו בקשר טוב כל כך, לא יודעים לתקשר, מצליחים לתקשר רק בדברים שקשורים לעבודה וכו, למדתי ממנו הכל בתכלס, תמיד הייתי צמוד אליו בעבודות מגיל קטן, אבל חוץ מזה אף פעם לא הצלחנו לתקשר

לא קלה בכלל, הרבה קשיים בעיקר עם ההורים מן הסתם, ההורה מצפה לדבר אחד ובסוף הילד בוחר בדרך אחרת, אבל ההורים שלי בעצמם חוזרים בתשובה אז באיזשהו מקום הצליחו להכיל ועם השנים זה השתפר, בעיקר אמא שלי האמת, עם אבא שלי זה תמיד היה ותמיד יהיה קשה יותר, גם ככה אף פעם לא היינו בקשר טוב כל כך, לא יודעים לתקשר, מצליחים לתקשר רק בדברים שקשורים לעבודה וכו, למדתי ממנו הכל בתכלס, תמיד הייתי צמוד אליו בעבודות מגיל קטן, אבל חוץ מזה אף פעם לא הצלחנו לתקשר
מבין אותך.
עד כמה?
ההורים שלי לא יודעים שאני עובר ניתוח.
לא יודעים וכל עוד זה תלוי בי גם לא ידעו.
וכן, את הקשיים הקשים כבר עברנו
וכן, הקשר יותר טוב מבעבר
אבל יש דברים שהם לעד או לפחות להרבה מאוד זמן.
בעיקר התפיסה המקובעת שלהם, אני מניח.

• פותח/ת השרשור
מבין אותך.
עד כמה?
ההורים שלי לא יודעים שאני עובר ניתוח.
לא יודעים וכל עוד זה לא תלוי בי גם לא ידעו.
וכן, את הקשיים הקשים כבר עברנו
וכן, הקשר יותר טוב מבעבר
אבל יש דברים שהם לעד או לפחות להרבה מאוד זמן.
בעיקר התפיסה המקובעת שלהם, אני מניח.
מסכים איתך, זה פשוט עניין של תפיסה, לצערי היא מקובעת ודברים ישתנו אולי אחרי שאתחתן ואעזוב את הבית, עד אז כנראה שאמשיך להרגיש בחוסר קבלה יום אחרי יום, למזלי לפחות צד אחד כן היה ועדיין איתי ותומך בי ככה שזה מקל מאוד

מסכים איתך, זה פשוט עניין של תפיסה, לצערי היא מקובעת ודברים ישתנו אולי אחרי שאתחתן ואעזוב את הבית, עד אז כנראה שאמשיך להרגיש בחוסר קבלה יום אחרי יום, למזלי לפחות צד אחד כן היה ועדיין איתי ותומך בי ככה שזה מקל מאוד
אחותי גם שעזבה את הבית עדיין מציקים לה.
הורים,
זה מה יש.
וטוב שיש, אחרי הכול.
להרגיש בחוסר קבלה יום אחרי יום,
תלמד לקבל את עצמך,
כל השאר לא משנים.

• פותח/ת השרשור
אחותי גם שעזבה את הבית עדיין מציקים לה.
הורים,
זה מה יש.
וטוב שיש, אחרי הכול
מסכים לגמרי, עם כל הקשיים, טוב שיש.
אגב אחותי הגדולה עזבה את הדת קצת לפני ובאיזשהו מקום כשבאתי מיד אחריה הם לקחו את זה אפילו קשה יותר, אבל מזל שלא הייתי הראשון, לה היה הרבה יותר קשה
תלמד לקבל את עצמך,
כל השאר לא משנים
זה אולי החלק הכי קשה בחיים שלי, עובד על זה כבר שנים וממשיך לעבוד על זה עד היום, מי שמכיר אותי יודע כמה לא רציתי להיות אני בשום מובן שהוא אף פעם, לבנות את הביטחון העצמי, הדימוי העצמי וכל מה שנלווה לזה לקח שנים, זה היה קשה אבל לגמרי משתלם

זה אולי החלק הכי קשה בחיים שלי, עובד על זה כבר שנים וממשיך לעבוד על זה עד היום, מי שמכיר אותי יודע כמה לא רציתי להיות אני בשום מובן שהוא אף פעם, לבנות את הביטחון העצמי, הדימוי העצמי וכל מה שנלווה לזה לקח שנים, זה היה קשה אבל לגמרי משתלם
מהמם... כל הכבוד... אלוף.
מסכים לגמרי, עם כל הקשיים, טוב שיש.
אגב אחותי הגדולה עזבה את הדת קצת לפני ובאיזשהו מקום כשבאתי מיד אחריה הם לקחו את זה אפילו קשה יותר, אבל מזל שלא הייתי הראשון, לה היה הרבה יותר קשה
כל הילדים של הוריי מאכזבים בצורה כזו או אחרת.
מה שנכון לומר הוא שיש להם חינוך מאכזב ו/תפיסה מאכזבת.

• פותח/ת השרשור
מהמם... כל הכבוד... אלוף.

כל הילדים של הוריי מאכזבים בצורה כזו או אחרת.
מה שנכון לומר הוא שיש להם חינוך מאכזב ו/תפיסה מאכזבת.
אצלנו התפיסה מאכזבת אבל את הערכים שיש לי היום כאדם אני זוקף לזכות החינוך בעיקר וכמובן למסגרות שהייתי בהן, לא מצטער על שום רגע, הרווחתי להיות אדם ערכי יותר, מעדיף את זה על כל מקצוע אחר שהיו מקנים לי במסגרות אחרות, אולי אני סתם מוזר אבל תמיד אמרתי שנולדתי במאה הלא נכונה, כשאני מסתכל על הנוער ועל הדור הזה באופן כללי עוברת בי חלחלה, קשה לי לצאת לרחוב ולהתמודד עם מה שאני רואה ושומע

אני מההורים למדתי מה לא להיות ואני מתכוון לזה בכל ליבי.
לגביי הדור,
מאמין שזה סתם חרטא שפעם היה יותר טוב.
יש יתרונות, יש חסרונות. כמו ברוב הדברים.
קשה לי לומר כאדם שגדל כאן רק דור אחד....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית