נק' מוניטין:
3,331
- 3,222
- 2,324
🙃חשוב תמיד לחשוב חיובי ותמיד להמשיך הלאה.. עם הראש מורם.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🙃חשוב תמיד לחשוב חיובי ותמיד להמשיך הלאה.. עם הראש מורם.
אהבתי, אהבתי:s85:איזה מזל אתה?
חח, סתם, לאדע.
סתום כברכולנו, כולנו.
גם אני דתלש.
אני מתחיל לחשוב שאני מדבר לעצמי.
אופייני לי, בתכלס:s49:😉
מאזניים. הייתי חייב להרוס, אה?אהבתי, אהבתי:s85:
כבר שאלת אז אענה, מזל טלה, אין מצב בעולם שגם אתה:lol:
חולי נפש.כבר ניסו לעשות את זה פעם באחת הרשתות, השתמשו בתמונות וכו, אנשים חולים
חשבתי לרגע שיש פאק במערכת:sarcastic:🤣חולי נפש
אני הפאק במערכת.חשבתי לרגע שיש פאק במערכת:sarcastic:🤣
אכן הרסתמאזניים. הייתי חייב להרוס, אה?
נקודה למחשבהאני הפאק במערכת.
אתה גר בצפון נכון?באם.
קוואק.
אז תשאל אתה שאלה.
נראה אותך.
לא.אתה גר בצפון נכון?
מחזק מאודלא.
שמע, זה בגלל שאלו הדברים המשעממים, הלא משנים.
זה לא מתי נולדנו או איפה,
זה מה הפכנו להיות.
איך חווית היציאה בשאלה הייתה בשבילך?מחזק מאוד
לא קלה בכלל, הרבה קשיים בעיקר עם ההורים מן הסתם, ההורה מצפה לדבר אחד ובסוף הילד בוחר בדרך אחרת, אבל ההורים שלי בעצמם חוזרים בתשובה אז באיזשהו מקום הצליחו להכיל ועם השנים זה השתפר, בעיקר אמא שלי האמת, עם אבא שלי זה תמיד היה ותמיד יהיה קשה יותר, גם ככה אף פעם לא היינו בקשר טוב כל כך, לא יודעים לתקשר, מצליחים לתקשר רק בדברים שקשורים לעבודה וכו, למדתי ממנו הכל בתכלס, תמיד הייתי צמוד אליו בעבודות מגיל קטן, אבל חוץ מזה אף פעם לא הצלחנו לתקשראיך חווית היציאה בשאלה הייתה בשבילך?
מבין אותך.לא קלה בכלל, הרבה קשיים בעיקר עם ההורים מן הסתם, ההורה מצפה לדבר אחד ובסוף הילד בוחר בדרך אחרת, אבל ההורים שלי בעצמם חוזרים בתשובה אז באיזשהו מקום הצליחו להכיל ועם השנים זה השתפר, בעיקר אמא שלי האמת, עם אבא שלי זה תמיד היה ותמיד יהיה קשה יותר, גם ככה אף פעם לא היינו בקשר טוב כל כך, לא יודעים לתקשר, מצליחים לתקשר רק בדברים שקשורים לעבודה וכו, למדתי ממנו הכל בתכלס, תמיד הייתי צמוד אליו בעבודות מגיל קטן, אבל חוץ מזה אף פעם לא הצלחנו לתקשר
מסכים איתך, זה פשוט עניין של תפיסה, לצערי היא מקובעת ודברים ישתנו אולי אחרי שאתחתן ואעזוב את הבית, עד אז כנראה שאמשיך להרגיש בחוסר קבלה יום אחרי יום, למזלי לפחות צד אחד כן היה ועדיין איתי ותומך בי ככה שזה מקל מאודמבין אותך.
עד כמה?
ההורים שלי לא יודעים שאני עובר ניתוח.
לא יודעים וכל עוד זה לא תלוי בי גם לא ידעו.
וכן, את הקשיים הקשים כבר עברנו
וכן, הקשר יותר טוב מבעבר
אבל יש דברים שהם לעד או לפחות להרבה מאוד זמן.
בעיקר התפיסה המקובעת שלהם, אני מניח.
אחותי גם שעזבה את הבית עדיין מציקים לה.מסכים איתך, זה פשוט עניין של תפיסה, לצערי היא מקובעת ודברים ישתנו אולי אחרי שאתחתן ואעזוב את הבית, עד אז כנראה שאמשיך להרגיש בחוסר קבלה יום אחרי יום, למזלי לפחות צד אחד כן היה ועדיין איתי ותומך בי ככה שזה מקל מאוד
תלמד לקבל את עצמך,להרגיש בחוסר קבלה יום אחרי יום,
מסכים לגמרי, עם כל הקשיים, טוב שיש.אחותי גם שעזבה את הבית עדיין מציקים לה.
הורים,
זה מה יש.
וטוב שיש, אחרי הכול
זה אולי החלק הכי קשה בחיים שלי, עובד על זה כבר שנים וממשיך לעבוד על זה עד היום, מי שמכיר אותי יודע כמה לא רציתי להיות אני בשום מובן שהוא אף פעם, לבנות את הביטחון העצמי, הדימוי העצמי וכל מה שנלווה לזה לקח שנים, זה היה קשה אבל לגמרי משתלםתלמד לקבל את עצמך,
כל השאר לא משנים
מהמם... כל הכבוד... אלוף.זה אולי החלק הכי קשה בחיים שלי, עובד על זה כבר שנים וממשיך לעבוד על זה עד היום, מי שמכיר אותי יודע כמה לא רציתי להיות אני בשום מובן שהוא אף פעם, לבנות את הביטחון העצמי, הדימוי העצמי וכל מה שנלווה לזה לקח שנים, זה היה קשה אבל לגמרי משתלם
כל הילדים של הוריי מאכזבים בצורה כזו או אחרת.מסכים לגמרי, עם כל הקשיים, טוב שיש.
אגב אחותי הגדולה עזבה את הדת קצת לפני ובאיזשהו מקום כשבאתי מיד אחריה הם לקחו את זה אפילו קשה יותר, אבל מזל שלא הייתי הראשון, לה היה הרבה יותר קשה
אצלנו התפיסה מאכזבת אבל את הערכים שיש לי היום כאדם אני זוקף לזכות החינוך בעיקר וכמובן למסגרות שהייתי בהן, לא מצטער על שום רגע, הרווחתי להיות אדם ערכי יותר, מעדיף את זה על כל מקצוע אחר שהיו מקנים לי במסגרות אחרות, אולי אני סתם מוזר אבל תמיד אמרתי שנולדתי במאה הלא נכונה, כשאני מסתכל על הנוער ועל הדור הזה באופן כללי עוברת בי חלחלה, קשה לי לצאת לרחוב ולהתמודד עם מה שאני רואה ושומעמהמם... כל הכבוד... אלוף.
כל הילדים של הוריי מאכזבים בצורה כזו או אחרת.
מה שנכון לומר הוא שיש להם חינוך מאכזב ו/תפיסה מאכזבת.