הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עדכון סוף חיטוב

• פותח/ת השרשור
אני מההורים למדתי מה לא להיות ואני מתכוון לזה בכל ליבי
אם יש משהו שתמיד אמרתי להורים שלי זה שאלמד מהם מה לא לעשות ואיך לא לחנך, הם טענו שעוד אחזור על הטעויות שלהם, ימים יגידו.
לגבי הדור, גם פעם היה חרא, פשוט היום יותר חרא, בין אם זה פעם ובין אם זה היום קשה לי לראות את העולם, אין ספק שהטכנולוגיה שכביכול התקדמה ואמורה לקדם אותנו הוכיחה שאבולוציה יכולה לחזור אחורה בזמן ואנשים לאט לאט הופכים למאומנים ולקופים טיפשים, עצוב לי לראות את זה, הייתי ילד מאושר כשלא היה את כל זה מסביב

הייתי ילד מאושר כשלא היה את כל זה מסביב
אני חושב שהיית ילד מאושר, נקודה.
מי לא התחיל חייו כמאושר?
מצחיק איך בסוף אנחנו שואפים להגיע לאן שהתחלנו.
אם יש משהו שתמיד אמרתי להורים שלי זה שאלמד מהם מה לא לעשות ואיך לא לחנך, הם טענו שעוד אחזור על הטעויות שלהם, ימים יגידו.
🙃

• פותח/ת השרשור
אלו אתרים לעבודות פיזיות?
בעיקרון באף אתר כזה או אחר לא תמצא עבודות מהסוג הזה, גילוי נאות, לא אני חיפשתי עבודות ושלחתי את קורות החיים, זו אמא שלי עשתה את זה, היא בעצמה לא זוכרת איפה היא מצאה את זה

רציתי להגיב על התמונת פרונט שהעלת בתגובות,
אני רואה שפספסתי ב4 עמודים...

בכל מקרה נראה מעולה, החזה קצת בפיגור לטעמי אבל אני משער שמעורבת פה גם גנטיקה.

תמשיך ככה 👏

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה נראה מעולה, החזה קצת בפיגור לטעמי אבל אני משער שמעורבת פה גם גנטיקה
אכן מעורבת כאן גנטיקה שמקשה מאוד, החזה אכן בפיגור וברגע שיחזרו החדרי כושר תהיה לי אופציה לתת עוד חידוד ולשפר יותר, מאמין שבעבודה קשה ונכונה בסוף אצליח לפתח גם את החזה העקשן שלי
מפשיט במבט אה?
לא שמתי לב לטעות במקלדת:🤦‍♂️:
בכל אופן למי שמעוניין לעקוב זה החשבון
aviv.haziza, הפעם בלי טעות

איך השיפוצים משפיעים לך על האימונים?
חזרתי הביתה לפני רבע שעה(יצאתי מהבית ב10:00) ואני בקרוב מתאמן.
לא קל,
אבל כנראה זה נכון מה שאומרים.
אהבה מנצחת הכול.

• פותח/ת השרשור
איך השיפוצים משפיעים לך על האימונים?
חזרתי הביתה לפני רבע שעה(יצאתי מהבית ב10:00) ואני בקרוב מתאמן.
לא קל,
אבל כנראה זה נכון מה שאומרים.
אהבה מנצחת הכול.
האמת שזה קשה, למזלי רוב הזמן הוא לא חורג מהשעה ארבע וחצי ככה שאני מגיע לבייתי בערך בחמש בצהריים, ישר מתקלח, אוכל, ממתין חצי שעה שירד קצת האוכל ועף להתאמן כמה שיותר מהר, קשוח אבל אפשרי, משתדל תמיד לסיים את היום שלי עד 12 בלילה גם 12 וחצי כי אני יודע שיש לי לקום מוקדם למחרת

האמת שזה קשה, למזלי רוב הזמן הוא לא חורג מהשעה ארבע וחצי ככה שאני מגיע לבייתי בערך בחמש בצהריים, ישר מתקלח, אוכל, ממתין חצי שעה שירד קצת האוכל ועף להתאמן כמה שיותר מהר, קשוח אבל אפשרי, משתדל תמיד לסיים את היום שלי עד 12 בלילה גם 12 וחצי כי אני יודע שיש לי לקום מוקדם למחרת
איזה להתקלח, אם אני מתקלח אין אימון.
מרים משקולות מאובק ורק לאחר מכן מקלחת.
מחר אצטרך, כי אני מתאמן אצל בנאדם.
ואז רביעי אימון אחרון לפני הניתוח.😭

אביב
זה הולך להיות קשה יותר בהמשך החיים
רק אומר

• פותח/ת השרשור
אביב
זה הולך להיות קשה יותר בהמשך החיים
רק אומר
ידוע לי אבל אני אדם כזה שתמיד בונה לעצמו מסגרת ומסדר הכל מראש כדי שאוכל להוציא את המקסימום בכל יום, בין אם יש עבודה ובין אם אין עבודה, אני תמיד בשעה שבע בבוקר על הרגליים עובר לעשייה, גם אם אין באמת מה לעשות אדאג למצוא מה לעשות, חשוב לי לא לבזבז זמן
איזה להתקלח, אם אני מתקלח אין אימון.
מרים משקולות מאובק ורק לאחר מכן מקלחת.
מחר אצטרך, כי אני מתאמן אצל בנאדם.
ואז רביעי אימון אחרון לפני הניתוח.😭
לא מסוגל בלי להתקלח, בשגרה אני מתקלח בערך שלוש פעמים ביום, בין אם זה קיץ ובין אם זה חורף, כרגע אין לי ממש זמן לזה אז יוצא לי רק פעמיים, בכל אופן שיהיה המון בהצלחה בניתוח ותעדכן, מקווה שתחלים מהר.

ידוע לי אבל אני אדם כזה שתמיד בונה לעצמו מסגרת ומסדר הכל מראש כדי שאוכל להוציא את המקסימום בכל יום, בין אם יש עבודה ובין אם אין עבודה, אני תמיד בשעה שבע בבוקר על הרגליים עובר לעשייה, גם אם אין באמת מה לעשות אדאג למצוא מה לעשות, חשוב לי לא לבזבז זמן
מהמם.
בכל אופן שיהיה המון בהצלחה בניתוח ותעדכן, מקווה שתחלים מהר.
תודה רבה.
אעדכן, בלי נדר.
בתקופת ההחלמה אני כנראה אעשה הליכות ארוכות ואנסה לסגור את הגריפר 250lbs שיש לי(יש לי 200lbs שאני סוגר).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית