נק' מוניטין:
3,331
- 3,222
- 2,324
בסוף לא מאמן רגליים?
איך אפשר להתבלבל בין קל מדי לכבד מדי? מה היה?(בנט אובר)
איך אפשר להתבלבל בין קל מדי לכבד מדי? מה היה?(בנט אובר)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם באמת כזה יהיה שווה לך בעתיד מתח אולי תנסה לעבוד על זה... לא חייב, אבל אני אהבתי. לאן אתה ממהר?..כן הרגליים לוקח לי המון זמן ומתיש אותי , מתי שאהיה רשום לחדר כושר שיש שם לג פרס אז אוסיף את זה עם כפיפה בסופר סט יהיה לי יותר קל.
והבנט אובר אם אני שם נניח 12.5 כל צד אני לא מרגיש קושי כאילו אני יכול לעשות סט של 100 , אם אני שם נניח 17.5 אני יכול להרים אבל מרגיש שמתקשה לנעול את הגב בעיקר בהורדה של המוט . אחרי 4 סטים של 3 עם 17.5 ואחד עם 12.5 התייאשתי והיה חבל לי על הזמן .
אנסה אולי פעם הבאה שוב עם 15 אראה איך ארגיש ואם לוותר על זה בכלל , באסה שאני לא מצליח כמעט בכלל מתח אחרת הייתי מוסיף את זה לאימון .
היום היה אימון חזה וידיים , ואוו לא מצליח לגמור את האימון ידיים זה יותר מידי כנראה חייב למצוא דרך לעשות פחות סטים .
חזה העלתי ל 23.75 כל צד - 4 * 8 -- קצת יותר מידי סטים וגם החזורת מתיש אבל מרגיש טוב . חוץ מיזה שהמרפקים שלי קצת הולכים החוצה אף פעם לא התייחסתי לזה אבל אחרי המאמר של אלחננן שמתי לב אשאל אותו .
חזה בשיפוע חיובי במכונה 39 קילו - 3 * 10 -- מרגיש את הכתפיים צורחות .
פרפר בכייבל קרוס מלמעלה למטה 20 קילו כל צד - 2 * 10
יד אחורית - ניסיתי לעשות דחיקה במוט חופשי באחיזה צרה ופשוט הפרק כף יד איפה שהאגודל צרח לשמיים אחרי 2 סטים הפסקתי .
עשיתי 4 סטים בכייבל קרוס של פשיטה רגילה , ו3 סטים של משיכה מעל הראש . אשמח לעוד גיוון תרגילים ליד אחורית .
יד קדמית - 4 * 10 עם 10 קילו כל יד בעמידה אחריזה סט אחד בישיבה גם הכתפיים צורחות לשמיים (למה??)
ופטישים 2 * 10 , פעם אחת 10 קילו פעם אחת 8 קילו כל יד .
מה עם הבטן לגלות לה שאני מתאמן או לשמור את זה בסוד?
מה הבעיה התרגילים האלה?..יש לך רעיונות לתרגילים ליד אחורית ? יש לי לתת באימון הזה 7 סטים עושה כרגע פשיטה ומשיכה מעל הראש
אוקי האימונים נהיו לי ארוכים ומתישים מידי חייב למצוא דרך להוריד סטים ...
האימון היה בראשון -
כתף אחורית בכייבל קרוס - 14 קילו כל צד 2 סטים
מילטרי פרס - העלתי ל10 קילו כל צד 3 סטים של 8
הנפה לצדדים - 6 קילו כל צד 2 סטים של 10
גב
מתח 2 סטים כמה שיכול
פולי עליון - 4 סטים של 10 (מתיש אותי ברמות שאני עושה מתח רחב שוקל להחליף לצר) 52/45 קילו
חתירה כנגד מכונה - 3 סטים של 10 - 59 קילו
ידיים - יד אחורית כייבול קרוס - 44.5 קילו 3 סטים של 10
יד קדמית - 10 קילו 2 סטים רגיל של 10 , סט 1 של פטישים
אני מרגיש שהתרגיל הזה בכבל הוא סוג של עבודה/חימום .למה אתה מתחיל בכבל ואז עובד למילטרי?
השאלה היא האם באמת נחוץ, ולא מעייף.אני מרגיש שהתרגיל הזה בכבל הוא סוג של עבודה/חימום .
הורדתי סט אחד בחזה ובגב .
האימון היום
חזה - בנץ 25 קילו כל צד 3 * 8 -- מרגיש את כל הגוף , פרק כף היד , הגב התחתון אבל את השוק של הרגל בזמן שאני תוקע את הרגל ברצפה במהלך הסט .
בנץ בשיפוע במכונה - 41.5 קילו 3 * 10
מלמעלה למטה בכייבל קרוס פרפר - 21.25 קילו כל צד . 2 סטים של 10
גב
מתח - 2 סטים של 10 (שיא)
פולי עליון - 2 סטים רחב 45 קילו , 1 סטים צר 52 קילו , 3 * 10
חתירה - 3 * 10 - 2 סטים 52 קילו , סט 1 59 קילו .
כתפיים
הנפה לצדדים 6 קילו כל צד 2 * 10
מילטרי פרס - 10 קילו 3 * 8
סה"כ מרוצה , מעלה משקלים , אימון טוב רואה תוצאות אבל האימונים מתישים אותי יותר מידי ...
אימון פצצתי מרגיש מר ישראל לחלשים .
בנץ - 26.25 כל צד 3 * 8 ---- מרגיש שזהו מגיע לכשל לא יודע אם להמשיך עם המשקל הזה או דילאוד (גם מעניין אותי לדעת כמה המוט שוקל )
בשיפוע במכונה - 41.5 - 1 * 10 , 2 * 12
בכייבל קרוס פרפר מלמעלה למטה - 2 * 10 21.25 קילו כל צד
יד קדמית
2 סטים כפול 10 כפיפה עם 10 קילו כל יד
סט 1 כפול 8 כפיפה עם 12.5 קילו כל יד
פטישים 2 * 10 עם 10 קילו כל צד
יד אחורית
פשיטה בכייבל קרוס 45.5 קילו 3 * 10
בכייבל קרוס מעל הראש - 3 * 10 (עם פחות משקל לא זוכר כמה)
אולי אעשה בערב קצת בטן : P
יום ראשון אימון - גב , כתפיים , ידיים .
גב
מתח 2 * 10
פולי עליון 2 * 10 רחב -- 45 קילו , 1 * 10 צר . 52 קילו
חתירה במכונה - 3 * 10 - 59 קילו .
הוספתי בחתירה סופר סט עם כפיפת ירך לארבע ראשי - 4 סטים של 10 חזרות 39 קילו היה סבבה .
דד ליפט 2 סטים של 5 , 20 קילו כל צד -- גם לא היה קשה מידי אבל מרגיש את הגב תוך כדאי הסט קצת מלחיץ אותי , אחרי האימון ממש מרגיש את ההאמסטרינג כאילו עשיתי 40 סטים של 100 קילו משהו מוזר
כתפיים
כתף אחורית בכייבל קרוס - 14 קילו - 2 * 10
הנפה לצדדים - 8 קילו 2 * 10
מילטרי פרס - 11.25 קילו כל צד - 3 * 8 ----היה סבבה יכול להוסיף עוד משקל
יד קדמית
כפיפת מרפק 3 * 10 , 12.5 קילו --- קשה ברמות !
פשיטת מרפק במכונה - 3 * 10 , 45.5 קילו --- היה קל צריך להוסיף עוד משקל
דיברתי(משתמש אחר) על הסדר בלבד. למה אתה עושה כל תרגיל אני אשאיר לך לדעת.להוריד את זה מהאימון בכלל ?
כל מה שאני יכול להוריד מהאימון אתקבל בברכה : P מחפש להוריד כמה שיותר סטים , העניין שיש לי 3 פעמיים ללכת ולא 4 ואני מנסה לעשות AB של 3 פעמים בשבוע גורם לאימון להיות מתיש צריך לדחוף 18 סטים ב3 אימונים גם לגב גם לחזה .
אוקי אני על משקל 65.7
רוצה להוריד אחוזי שומן .
המטרה של האימון להיות 45 דק נניח 60 דק , והבנץ לוקח לי לבד 3 סטים כמעט 30 דק ?!?!? שוקל להחליף או לראות מה לעשות בנידון .
בנץ - לדעתי הגעתי כמעט למשקל גוף לא יודע כמה המוט שוקל אבל עוד שניה הגעתי לכשל לדעתי
היה 26.75 קילו כל צד 3 * 8
בנץ בשיפוע חיובי במכונה - 3 * 10 - 45 קילו
פולי עליון - אחיזה רחבה 2 * 10 45 קילו , אחיזה צרה 1 * 10 52 קילו
חתירה במכונה - 52 קילו 2 * 10
כתפיים - מילטרי פרס - 3 * 8 11.75 קילו
לצערי הגיעה אישה לחדר כושר ונאלצתי לצאת לפני סוף האימון אז לא הספקתי לעשות פרפר בכייבל קרוס לחזה , עוד סט חתירה לגב . ו2 סטים הנפה לצדדים כתפיים - המצחיק שיצא אותו זמן אימון בגלל הבנץ .
עליתי הביתה עשיתי 2 סטים של שכיבות שמיכה , 1 של 20 , והסט השני של 30 .