הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון כמה אתם מרימים ?

Goodtime123

משתמש מתחיל
113
19
נק' מוניטין:
54
113
19
כל מה שבה לכם לפרט

אני מרים יד קדמית 20 קילו כל צד דאמבל
ובנץ
112.5

כל מה שלדעתי חשוב במכון כושר .

אז מה אתה מתלונן שזה לא יהיה אמין? תזרום חביבי 😆

וסתם הצעתי הצעה בה אתה לוקח בקלות.

אני שונא קטגוריות משקל. עם כמה שזה מפרגן לי, ומאפשר לי להתחרות, כוח לא אמור להימדד ביחס לכלום, רק אם הרמת יותר או לא.
מי יותר חזק, נמלה או פיל? ברור שפיל, מעניין לי כמה פעמים משקל גוף הנמלה מחזיקה.

אבל אם זה יגרום לאנשים חלשים יותר להרגיש חזקים, אני בעד.

לדעתי אדם ששוקל 60 ק"ג עם דדליפט 300 עדיין יותר חלש מאדם ששוקל 180 ומושך דדליפט 301.
השאלה איך מסתכלים על זה - האם התחרות היא מי יותר חזק אני או הוא , או שהתחרות היא אני מול עצמי עם אני מפיק מהיכולת שלי את המקסימום לדוגמא אדם ששוקל 60 קילו ומרים דד ליפט 300 הערכה שלי אליו היא עצומה הוא עבד קשה וניצל את כל הפוטנציאל שלו , אדם ששוקל 180 ומרים 301 קילו הוא יותר חזק .
השאלה אם ההשוואה אמורה להיות ביני למישהו אחר או ביני לבין עצמי .

יהיה קטגוריה של כמה מטרים באוויר הצלחת להעיף מישהו, בשבילך ו @nlr666

שקלתי את הקניות סופר שסחבתי בקניה אחת, זה יצא 50 ק"ג.
סחבתי את זה כמעט קילומטר מהסופר לבית.

זה חייב להיות איזשהו שיא.
upload_2021-4-29_9-52-11.jpeg

שקלתי את הקניות סופר שסחבתי בקניה אחת, זה יצא 50 ק"ג.
סחבתי את זה כמעט קילומטר מהסופר לבית.

בלי עצירה?
אם כן זה כבר לא כוח, זה תושייה
בהנחה ומדובר בשקיות סופר סטנדרטיות שיושבות ״קל״ על כף היד

בלי עצירה?
אם כן זה כבר לא כוח, זה תושייה
בהנחה ומדובר בשקיות סופר סטנדרטיות שיושבות ״קל״ על כף היד
כן, בלי עצירה אם אני זוכר נכון.

וזה אף פעם לא היה כוח אצלי, זה תמיד רק סיעתא דשמיא.
השאלה איך מסתכלים על זה - האם התחרות היא מי יותר חזק אני או הוא , או שהתחרות היא אני מול עצמי עם אני מפיק מהיכולת שלי את המקסימום לדוגמא אדם ששוקל 60 קילו ומרים דד ליפט 300 הערכה שלי אליו היא עצומה הוא עבד קשה וניצל את כל הפוטנציאל שלו , אדם ששוקל 180 ומרים 301 קילו הוא יותר חזק .
השאלה אם ההשוואה אמורה להיות ביני למישהו אחר או ביני לבין עצמי .
לתת גביע למי שחלש יותר אבל עם תירוץ טוב כמו משקל גוף, גיל או מין, זה יפה ונחמד, אבל זה כבר לא תחרות כוח.
אורך הידיים שלי ארוכות יחסית, יעלה על הדעת שיחשבו את זה כדי לתת לי נקודות בבנץ', ולהוריד לי בדדליפט? מה הדבר הבא? יהודים ומוסלמים דתיים יקבלו נקודות בזכות שהם צמים במהלך השנה?

אין לי בעיה עם קטגוריות, רק כשמשווים בינהם, זה לא השוואת כוח.
תאמין לי ש50 ק"ג קניות נראה קצת יותר מזה, אני לוקח אותו בלי למצמץ 😆

לתת גביע למי שחלש יותר אבל עם תירוץ טוב כמו משקל גוף, גיל או מין, זה יפה ונחמד, אבל זה כבר לא תחרות כוח.
אורך הידיים שלי ארוכות יחסית, יעלה על הדעת שיחשבו את זה כדי לתת לי נקודות בבנץ', ולהוריד לי בדדליפט? מה הדבר הבא? יהודים ומוסלמים דתיים יקבלו נקודות בזכות שהם צמים במהלך השנה?

אין לי בעיה עם קטגוריות, רק כשמשווים בינהם, זה לא השוואת כוח.

אני לא אומר שבתחרות כוח צריך לעשות ככה - אבל אין ספק שאדם ששוקל 50 קילו ומרים 100 הוא עשה עבודה קשה יותר מאשר אדם ששוקל 120 שמרים 101 קילו . מי יותר חזק ? עדיין זה שמרים 101 .

לגבי הדיון פה לא לגבי תחרות אם אתם עושים דיון תעשו לפי קטגוריות לדעתי .

אגב אלחננן אחי היקר מי כמוך יודע לדוגמא בתורה משה ואהרון בכהניו ושמואל בקוראי שמו , כל התורה זה העניין שכל אחד יממש את הפוטניצאל שלו אחד יכול ללמוד 24 שעות, אחד 12 שעת , אחד שעה זה הגג אצלו , זה שווה לזה . נכון אנחנו מדברים על משהו אחר לגמרי אבל עדיין יש עניין של הערכה למי שהשקיע את כל כולו ושבר את השיאים של עצמו לבין אדם שגם ככה נולד ממוטה 2 מטר גובה ומסה מטורפת .

דרך אגב אתה במצב מצויין מחבינת משקלים אבל תאר לך שכל שאר העולם היו 5 מטר גובה במשקלים של 350 קילו משקל גוף במינימום , אתה חושב שלהישג שלך אין משמעות בגלל שהכי חלש אצלהם מרים מינימום 350 בכל דבר ?

בל אין ספק שאדם ששוקל 50 קילו ומרים 100 הוא עשה עבודה קשה יותר מאשר אדם ששוקל 120 שמרים 101 קילו
למה אתה מתכוון "עבודה קשה יותר"? אם נגדיר עבודה בהגדרה הפיזיקלית של "עבודה מכנית" אז זה שווה כוח כפול דרך. מי ששוקל 120 רוב הסיכויים שהוא עושה דרך ארוכה יותר עם המשקל (גבוה יותר- יותר טווח תנועה בסקוואט ובדדליפט, ידיים ארוכות יותר - יותר טווח תנועה בבנץ' ) אז הוא מבצע יותר עבודה מהשני.

אגב אלחננן אחי היקר מי כמוך יודע לדוגמא בתורה משה ואהרון בכהניו ושמואל בקוראי שמו , כל התורה זה העניין שכל אחד יממש את הפוטניצאל שלו אחד יכול ללמוד 24 שעות, אחד 12 שעת , אחד שעה זה הגג אצלו , זה שווה לזה . נכון אנחנו מדברים על משהו אחר לגמרי אבל עדיין יש עניין של הערכה למי שהשקיע את כל כולו ושבר את השיאים של עצמו לבין אדם שגם ככה נולד ממוטה 2 מטר גובה ומסה מטורפת .
בסוף תמיד נגיע לדת:lol:
מי אמר שבדת מכירים במאמץ ולא בתוצאות? תחפש את המקור, זה כנראה בספרי המוסר.

אבל גם בדת, יש מצוות כיבוד אנשים במעמד מסוים, כמו מלך אפילו שהוא רשע, תלמיד חכם אפילו שקל לו כי הוא מוכשר. לעומת זאת אין מצווה לכבד כבוד הלכתי (כגון לקום בפניו) לאדם שממש מתאמץ אבל אינו תלמיד חכם כמו אצל כהן גדול, או מלך. רואים שגם בדת הכבוד שמור לתוצאות 😉
דרך אגב אתה במצב מצויין מחבינת משקלים אבל תאר לך שכל שאר העולם היו 5 מטר גובה במשקלים של 350 קילו משקל גוף במינימום , אתה חושב שלהישג שלך אין משמעות בגלל שהכי חלש אצלהם מרים מינימום 350 בכל דבר ?
אני עושה את מה שאני עושה כי אני אוהב את זה. ואני משתתף בתחרויות שמכתירים אותי המנצח גם שלא הרמתי את המשקל הכבד ביותר, מה? לא אקח את זה?

אבל אני לא הכי חזק, ואני שלם עם זה. יש לי חבר עם 200 בנץ' שוקל 125 בערך, הוא יותר חזק ממני. גם מי שמשתמש בחומרים יותר חזק ממני, זה לא אומר שלא אקטוף את הפירות של תחרויות עם בדיקות וקטגוריות. בסופו של דבר פאוורליפטינג היום אינו תחרות כוח, הוא תחרות עם כללים. כמו הUFC, יש שם כללים, הפסקות, זירה ללא ציוד עזר, זה לא רק מי יותר אלוף במכות? זה מי אלוף בתוך התנאים של התחרות.

אלא אם החומר הזה הוא מיץ גזר משובח
תכלס, אני מפוצץ בו, מוזר שעברתי פוליגרף.
אני בטוח שמתוך כל כך הרבה גזרים חייב להצטבר בגוף איזה חומר לא חוקי.

בסוף תמיד נגיע לדת:lol:
מי אמר שבדת מכירים במאמץ ולא בתוצאות? תחפש את המקור, זה כנראה בספרי המוסר.

אבל גם בדת, יש מצוות כיבוד אנשים במעמד מסוים, כמו מלך אפילו שהוא רשע, תלמיד חכם אפילו שקל לו כי הוא מוכשר. לעומת זאת אין מצווה לכבד כבוד הלכתי (כגון לקום בפניו) לאדם שממש מתאמץ אבל אינו תלמיד חכם כמו אצל כהן גדול, או מלך. רואים שגם בדת הכבוד שמור לתוצאות 😉

אני עושה את מה שאני עושה כי אני אוהב את זה. ואני משתתף בתחרויות שמכתירים אותי המנצח גם שלא הרמתי את המשקל הכבד ביותר, מה? לא אקח את זה?

אבל אני לא הכי חזק, ואני שלם עם זה. יש לי חבר עם 200 בנץ' שוקל 125 בערך, הוא יותר חזק ממני. גם מי שמשתמש בחומרים יותר חזק ממני, זה לא אומר שלא אקטוף את הפירות של תחרויות עם בדיקות וקטגוריות. בסופו של דבר פאוורליפטינג היום אינו תחרות כוח, הוא תחרות עם כללים. כמו הUFC, יש שם כללים, הפסקות, זירה ללא ציוד עזר, זה לא רק מי יותר אלוף במכות? זה מי אלוף בתוך התנאים של התחרות.
אני לא אומר שבתחרות פאוורליפטינג יתחשבו בדברים האלה - התכוונתי כאן אם עושים לוג של עידוכנים אז תעשו חילוק של משקלים לדעתי בין האנשים . אין ספק שבתחרות יש חוקים וזה הולך לפי זה גם אם גנטי אתה פחות טוב אז אכלת אותה לא יתחשבו בזה , זה ברור ! כמו כל ענף ספורט .

לגבי הדת ולא נרחיב שלא נגרור את השיח לשם (לא שזה מפריע לי אבל זה פחות יעניין את הציבור פה ) - זה גם הלכה למעשה לגבי חלק מהאנשים שלא ידונו אותם שלא למדו תורה כל היום כי זה היה הכוח והיכולת שלהם עד כדאי כך שיש כאלה שיוצאים ידי חובה בקרית שמע ערבית ושחרית הרב יצחק יוסף מביא את זה בילקוט יוסף בהלכות תפילה כמדומני .

ובנוסף לפום צערא אגרא - מפורש שאדם יקבל שכר על הדרך ! לא יכנס איתך לפלפול עם זה שדוד המלך או לדוגמא יהודה שקיבל שכר על זה שהודה אם זה נקרא דרך או תוצאה . אבל בכל מיקרה ביהדות השכר הוא על הדרך !!! דרך אגב זה גם אחד הנושאים הרגישים בנושא של הגיוס , שהחילונים טוענים כמו להבדיל מוזיקה / ספורט , קחו את המובחרים וזהו שכל השאר יתגייסו , אבל בתורה זה לא ככה , כל מי שלומד הוא מובחר גם אם הוא לא יהיה גדול הדור , ברגע שהוא לומד ועמל בתורה זה המובחרות שלו לא משנה מה יצא מיזה בעתיד אם יהיה גדול הדור , פוסק , דיין וכו' .

אתה ראית מה הולך באושר עד? אני הייתי בשוק, אני רואה סבתות שיוצאות עם 2 עגלות מלאות כל אחת
ראיתי? חוויתי..

ואני תמיד נופל בזה
כי אמא שלי אומרת 'נו,רק כמה דברים..'

בום! 2.5 עגלות (וזה ביום 'עלוב')

זה לא איפה שאנחנו קונים בשר מחר?
חביבי
ניכנס היום נצא במשחק בית הבא של הפועל..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית