הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון כמה אתם מרימים ?

Goodtime123

משתמש מתחיל
113
19
נק' מוניטין:
54
113
19
כל מה שבה לכם לפרט

אני מרים יד קדמית 20 קילו כל צד דאמבל
ובנץ
112.5

כל מה שלדעתי חשוב במכון כושר .

פרונט סקוואט: 145kg
פרס: 85kg
פוש פרס + אוברהד סקוואט: 100kg
סוטס פרס: 6x60kg
סטיף-לג באחיזה באחיזת סנאטץ': היה 185kg (פעם אחרונה שבדקתי - 170kg עלה, אבל אני כבר לא מאמן את זה).
טוב, כמו שזה נראה: יותר מ-170kg - אין לי.
(וזה אפילו לא היה סטיף-לג - למרות שלא אתפלא אם בסטיף-לג אני יכול להרביץ סטארט יותר מהיר, ולסיים את זה יותר בקלות).

*טריגר: מייק גונח ברקע.

*בכ"א - חוץ מזה שזו ההרמה האהובה עליי (ולכן אני חוזר לנסות אותה אחת ל... מחוץ לתכנית) - יש לה בערך 0 העברה לסנאטץ', אז אני לא הולך לאמן אותה ל-185kg בחזרה. 😕

רגע עכשיו שאני חושב על זה, מה קנית בסופר שיצא לך 50 קילו? 😱
גזר ועוף, זה לבד תופס הרבה מהמשקל.
תחשוב על 7 שקיות גזר שכל אחד כמעט ק"ג וחצי, יוצא לך בערך 10 ק"ג. עוף עוד 10 ק"ג. מושט, עוד 7 ק"ג. אתה מבין לאן אני חותר? כל הירקות והחלבון שוקלים הרבה.
אם הוא היה באושר עד אני לא מופתע
מאושר עד אני עוד לא סחבתי, זה גדול עלי. לא שקלתי כמה אני מסוגל לקנות משם ערב חג, אבל אני משער שאנחנו מתקרבים ל100 ק"ג.
אני לא אומר שבתחרות פאוורליפטינג יתחשבו בדברים האלה - התכוונתי כאן אם עושים לוג של עידוכנים אז תעשו חילוק של משקלים לדעתי בין האנשים . אין ספק שבתחרות יש חוקים וזה הולך לפי זה גם אם גנטי אתה פחות טוב אז אכלת אותה לא יתחשבו בזה , זה ברור ! כמו כל ענף ספורט .

לגבי הדת ולא נרחיב שלא נגרור את השיח לשם (לא שזה מפריע לי אבל זה פחות יעניין את הציבור פה ) - זה גם הלכה למעשה לגבי חלק מהאנשים שלא ידונו אותם שלא למדו תורה כל היום כי זה היה הכוח והיכולת שלהם עד כדאי כך שיש כאלה שיוצאים ידי חובה בקרית שמע ערבית ושחרית הרב יצחק יוסף מביא את זה בילקוט יוסף בהלכות תפילה כמדומני .

ובנוסף לפום צערא אגרא - מפורש שאדם יקבל שכר על הדרך ! לא יכנס איתך לפלפול עם זה שדוד המלך או לדוגמא יהודה שקיבל שכר על זה שהודה אם זה נקרא דרך או תוצאה . אבל בכל מיקרה ביהדות השכר הוא על הדרך !!! דרך אגב זה גם אחד הנושאים הרגישים בנושא של הגיוס , שהחילונים טוענים כמו להבדיל מוזיקה / ספורט , קחו את המובחרים וזהו שכל השאר יתגייסו , אבל בתורה זה לא ככה , כל מי שלומד הוא מובחר גם אם הוא לא יהיה גדול הדור , ברגע שהוא לומד ועמל בתורה זה המובחרות שלו לא משנה מה יצא מיזה בעתיד אם יהיה גדול הדור , פוסק , דיין וכו' .
הייתי מגיב לכל מה שכתבת, אבל ממש אין לי כוח להיסחב לתוך זה. אולי בהזדמנות או בפרטי.

טוב, כמו שזה נראה: יותר מ-170kg - אין לי.
(וזה אפילו לא היה סטיף-לג - למרות שלא אתפלא אם בסטיף-לג אני יכול להרביץ סטארט יותר מהיר, ולסיים את זה יותר בקלות).

*טריגר: מייק גונח ברקע.

*בכ"א - חוץ מזה שזו ההרמה האהובה עליי (ולכן אני חוזר לנסות אותה אחת ל... מחוץ לתכנית) - יש לה בערך 0 העברה לסנאטץ', אז אני לא הולך לאמן אותה ל-185kg בחזרה. 😕

אלוף, גם רחב, גם נעלי עקב, מטורף.

כמה לדעתך אתה יכול למשוך בלי רצועות, זה יהיה מבחן כוח מעניין כאן בפורום. הגריפ באחיזה כל כך רחבה, זה בטח רצחני.

אלוף, גם רחב, גם נעלי עקב, מטורף.

כמה לדעתך אתה יכול למשוך בלי רצועות, זה יהיה מבחן כוח מעניין כאן בפורום. הגריפ באחיזה כל כך רחבה, זה בטח רצחני.
לפני שבועיים משכתי סטיף, בעמידה על באמפרים שמנים של 10 - 140kg ללא. (בגובה הזה המוט היה רחוק מהגוף, והתנועה הייתה לחלוטין גב).

לפני הסגרים (185 עם רצועות) היה 145, והקפיצה הגדולה מ-125-ish הייתה (מהר מאוד!) כשהתחלתי לעבוד עם רצועות. (אני משער שההתחזקות לא הייתה באחיזה, אלא ביכולת שלי להטיס משקלים ולסיים עם זה מהר יותר).

באותו היום (של ה-140) הייתה לי גם 130kg משיכת סנאטץ' יחסית לג'יט (תחת נמוך בסטארט, סקופ בברך) מאותם באמפרים:

Login • Instagram

בוא נאמר שאת ההנפות ואת הקלינים שלי, בינתיים, אני לא עושה עם הוק גריפ או רצועות, לרבות תרגילים לחזרות מתלייה, ומשיכות פיכסה עם עצירות / טמפו. (וזה, כלומר, 0 בעיות אחיזה - כנראה, הרווח היחיד שיש לתרגיל הזה עבור וויטליפטינג).

*הבדיחה היא שאני בספק אם יש לי יותר מ-180kg דד. זה רק מלמד אותנו על החשיבות של ספציפיות!

נערך לאחרונה:
לפני שבועיים משכתי סטיף, בעמידה על באמפרים שמנים של 10 - 140kg ללא. (בגובה הזה המוט היה רחוק מהגוף, והתנועה הייתה לחלוטין גב).

לפני הסגרים (185 עם רצועות) היה 145, והקפיצה הגדולה מ-125-ish הייתה (מהר מאוד!) כשהתחלתי לעבוד עם רצועות. (אני משער שההתחזקות לא הייתה באחיזה, אלא ביכולת שלי להטיס משקלים ולסיים עם זה מהר יותר).

באותו היום (של ה-140) הייתה לי גם 130kg משיכת סנאטץ' יחסית לג'יט (תחת נמוך בסטארט, סקופ בברך) מאותם באמפרים:

Login • Instagram

בוא נאמר שאת ההנפות ואת הקלינים שלי, בינתיים, אני לא עושה עם הוק גריפ או רצועות, לרבות תרגילים לחזרות מתלייה, ומשיכות פיכסה עם עצירות / טמפו. (וזה, כלומר, 0 בעיות אחיזה - כנראה, הרווח היחיד שיש לתרגיל הזה עבור וויטליפטינג).

*הבדיחה היא שאני בספק אם יש לי יותר מ-180kg דד. זה רק מלמד אותנו על החשיבות של ספציפיות!
מג?

Login • Instagram

@nlr666 הוא בחור טוב ההרמוני זה.. נגיד לו שלום שנעבור אצל מייק פעם הבאה?

שעה 16:00
יציע 4

תגיד לאישה שאתה הולך למכולת..
תציל אותי בבקשה, אני חייב להשתין אבל אני באוטובוס.
מה עושים במצב כזה?
להשתין מהחלון!
עריכה: לא יודע למה כתבתי את התגובה הזאת, אבל אני זקוק לחילוץ

נממ
השיאים שלי היו סקוואט 57.5
דדליפט 80
7 עליות מתח רצופות.

על מ'ג 55.

כה עלוב 🥷

עדיין לא פגשתי בחורה שעושה 7 עליות מתח.

Login • Instagram

מה אתה מעדיף, אייפיט ב-17:30 או ספונטני במזרקה בתל אביב?😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית