הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

פווארליפטר מתחיל

ראם121

משתמש פעיל
452
314
נק' מוניטין:
412
452
314
ראם121 הוסיף לוג חדש:

פווארליפטר מתחיל - מקווה שמה שאני עושה טוב ואם לא אתם אנשים טובים D:

מתחיל פה את הלוג שלי כדי להשתפר לעקוב ולקבל עצות !
כי אחרי הכל אני עדיין בתהליכי למידה על מה זה פווארליפטינג לא ידעתי שזה מצריך הרבה מחשבה ברמה כזאת.

התחלתי שוב את הבלוק בטקסס מהתחלה מקווה שב6 שבועות אני אצליח להגיע ל100 קילו לחמישיות ! ( לא לחמישייה )
זאת התוכנית לסקרנים
upload_2021-7-25_17-20-41.png

הייתי בחופשה לכן ביצעתי דילאוד קטנטן של 15% מה5RM שלי

האימון של היום

5X5 115kg squat RPE 7\8

Bench 5X5 87.5kg RPE 7/8

Deadlift 1x5 132.5kg RPE 6/7

dumbel bicep crules 3x10-12

רק...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

נערך לאחרונה:
בהצלחה, רק להזכיר לך, טקסס זה לא תוכנית פאוורליפטינג. הוא מערב תרגילים מאוד לא רלוונטים לפאוורליפטר.

אבל אני זוכר שאתה אוהב את התרגילים האלו, צריך למצוא לך הגדרה, אתה שילוב של וויטליפטינג ופאוורליפטינג.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
בהצלחה, רק להזכיר לך, טקסס זה לא תוכנית פאוורליפטינג. הוא מערב תרגילים מאוד לא רלוונטים לפאוורליפטר.

אבל אני זוכר שאתה אוהב את התרגילים האלו, צריך למצוא לך הגדרה, אתה שילוב של וויטליפטינג ופאוורליפטינג.

בהצלחה

תודה, דרך אגב שקראתי את החלק של טקסס בספר של ריפטו הוא מציין שם טקסס בדרך של פווארליפטינג בו הוא משלב דדליפט ביום הנפח וגם ביום העצימות עם אחיזת סנאץ
בכל מקרה בנתיים אני אמשיך עם הפווארקלין כי אני צריך להשתפר בכוח מתפרץ שלי זה בא לידי ביטוי גם בסקוואט ובדדליפט.
בכל מקרה אשמח לתרגיל חלופי במקום הקלין אולי D:

תודה, דרך אגב שקראתי את החלק של טקסס בספר של ריפטו הוא מציין שם טקסס בדרך של פווארליפטינג בו הוא משלב דדליפט ביום הנפח וגם ביום העצימות עם אחיזת סנאץ
בכל מקרה בנתיים אני אמשיך עם הפווארקלין כי אני צריך להשתפר בכוח מתפרץ שלי זה בא לידי ביטוי גם בסקוואט ובדדליפט.
בכל מקרה אשמח לתרגיל חלופי במקום הקלין אולי D:
אני לא חושב שמארק הוא דוגמה לפאוורליפטר, אבל בהחלט יש לו הרבה עקרונות נכונים.

אבל הייתי עושה דדליפט במקום קלין, או לפחות דפסיט דדליפט או ווריאציה.

גם, הייתי עושה יותר בנץ'.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שמארק הוא דוגמה לפאוורליפטר, אבל בהחלט יש לו הרבה עקרונות נכונים.

אבל הייתי עושה דדליפט במקום קלין, או לפחות דפסיט דדליפט או ווריאציה.

גם, הייתי עושה יותר בנץ'.

אני גם חושב שאפשר להכניס יותר דדליפט לא חושב שאחד שבוע מספיק לי לפחות לי אישית.. השאלה זה לא יותר מדי עצימות על מערכת העצבים עם הדדליפט?
או שעושים פשוט ביום העצימות במקום קלין דדליפט עם נפח..? אשמח לייעוץ קטן פה

לגבי בנץ 3 פעמים בנץ בשבוע?? במקרה זה אהי אקשיב לגוף שלי כי בבלוקים הקודמים התחילו כבר לכאוב לי המרפקים מהעומס.. אבל אם אוסיף אני חושב שזה יהיה תרגיל מבודד לחזה עם דאמבלים לתת קצת בילדינג נחמד

לגבי בנץ 3 פעמים בנץ בשבוע?? במקרה זה אהי אקשיב לגוף שלי כי בבלוקים הקודמים התחילו כבר לכאוב לי המרפקים מהעומס.. אבל אם אוסיף אני חושב שזה יהיה תרגיל מבודד לחזה עם דאמבלים לתת קצת בילדינג נחמד
אני כרגע עושה ״תוכנית רוסית״ 3 פעמיים בשבוע
על פי תבנית אקסל מובנית,מאוד מאוד נחמד..
בהחלט באקסזוריז אני מכניס לחיצה עם דמבלים,לחיצה צרה,לחיצה צרפתית וכו

• פותח/ת השרשור
אני כרגע עושה ״תוכנית רוסית״ 3 פעמיים בשבוע
על פי תבנית אקסל מובנית,מאוד מאוד נחמד..
בהחלט באקסזוריז אני מכניס לחיצה עם דמבלים,לחיצה צרה,לחיצה צרפתית וכו
סליחה טעות שלי אני כן עושה בנץ 3 פעמים בשבוע חחח פשוט התכוונתי ש' 3 פעמים בשבוע זה לא מספיק ?? ' אני כן חושב על להכניס משהו שלא דורש כפיפת מרפקים כי המרפקים שלי כואבות זה כן החזה שלי עצמו דורש יותר נפח בוודאות והוא יותר חלש אצלי אז אני חושב להכניס אולי באטרפלייז או לחיצת דאמבל חצאי חזרות.. כדי לא להעמיס על המרפקים

סליחה טעות שלי אני כן עושה בנץ 3 פעמים בשבוע חחח פשוט התכוונתי ש' 3 פעמים בשבוע זה לא מספיק ?? ' אני כן חושב על להכניס משהו שלא דורש כפיפת מרפקים כי המרפקים שלי כואבות זה כן החזה שלי עצמו דורש יותר נפח בוודאות והוא יותר חלש אצלי אז אני חושב להכניס אולי באטרפלייז או לחיצת דאמבל חצאי חזרות.. כדי לא להעמיס על המרפקים
הרוב עושים פעמיים..
המשוגעים לדבר 😃 הולכים על 3 פעמיים
לדעתי וקטונתי 😃
כדי לתת דגש ולהעצים את החזה,3 פעמיים זה די והותר

• פותח/ת השרשור
הרוב עושים פעמיים..
המשוגעים לדבר 😃 הולכים על 3 פעמיים
לדעתי וקטונתי 😃
כדי לתת דגש ולהעצים את החזה,3 פעמיים זה די והותר
בעקרון הדיפולט של התוכנית זה פרס במקום בנץ פעם אחת בשבוע שיניתי את זה חחח

לא יודע אחרי התוכנית הזאת שאני אגיע ליעד שלי שזה 100 קילו חמישיות בבנץ עוד 6 שבועות נקווה שנעמוד בזה לא אשקר זה לא יקרה כי מתישהו אצטרך להחליף לשלשה ביום עצימות חחח
אולי אז אני אוריד יום אחד בבנץ ויוסיף קצת אקססוריז יפה לחזה

בעקרון הדיפולט של התוכנית זה פרס במקום בנץ פעם אחת בשבוע שיניתי את זה חחח

לא יודע אחרי התוכנית הזאת שאני אגיע ליעד שלי שזה 100 קילו חמישיות בבנץ עוד 6 שבועות נקווה שנעמוד בזה לא אשקר זה לא יקרה כי מתישהו אצטרך להחליף לשלשה ביום עצימות חחח
אולי אז אני אוריד יום אחד בבנץ ויוסיף קצת אקססוריז יפה לחזה
אתייג את המאסטרו כאן @elchonon
אולי אפשרי 3 פעמיים בשבוע בנץ כתרגיל יסודי
ולעשות חילוק באחוזים על פי ימים.

*למשל אצלי בתוכנית כתוב,רק עד השבוע השלישי,מותר להכניס אקססוריז,ומה שבוע שלישי
בנץ נטו כבד ומשחק חזרות

נחכה למאסטרו שיתן את משנתו בעבור הבנץ

• פותח/ת השרשור
אתייג את המאסטרו כאן @elchonon
אולי אפשרי 3 פעמיים בשבוע בנץ כתרגיל יסודי
ולעשות חילוק באחוזים על פי ימים.

*למשל אצלי בתוכנית כתוב,רק עד השבוע השלישי,מותר להכניס אקססוריז,ומה שבוע שלישי
בנץ נטו כבד ומשחק חזרות

נחכה למאסטרו שיתן את משנתו בעבור הבנץ

לא קראיתי על התוכנית שלך רק עכשיו נכנסתי לעולם הזה מעניין נקרא על זה קצת

לא יודע מה להגיד לכם לעשות, זה באמת דורש מחשבה והתאמה אישית בהתאם לטכניקה, התאוששות ועוד דברים.

אשמח לבנות תוכנית בהתאמה אישית ובעצם להיות המאמן אם תרצו.

לגבי דדליפט, אני כרגע עושה 5 סטים 5 חזרות דדליפט, ועוד סט ל5 חזרות סומו דדליפט עם 200 ק"ג 3 פעמים בשבוע, וזה מגיע אחרי 8 סטים סקוואט. בנוסף לזה גם 8 סטים בנץ' אחרי הדדליפט.

שום עומס על מערכת העצבים, כשתגיע ל300 ק"ג דדליפט נדבר על עומס עיצבי.

ברעיון לא חייבים להוריד נפח ותדירות אף פעם, מספיק להוריד עצימות, אבל כל אחד ובמטרות והצרכים שלו.

נערך לאחרונה:
לא יודע מה להגיד לכם לעשות, זה באמת דורש מחשבה והתאמה אישית בהתאם לטכניקה, התאוששות ועוד דברים.

אשמח לבנות תוכנית בהתאמה אישית ובעצם להיות המאמן אם תרצו.

לגבי דדליפט, אני כרגע עושה 5 סטים 5 חזרות דדליפט, ועוד סט ל5 חזרות סומו דדליפט עם 200 ק"ג 3 פעמים בשבוע, וזה מגיע אחרי 8 סטים סקוואט. בנוסף לזה גם 8 סטים בנץ' אחרי הדדליפט.

שום עומס על מערכת העצבים, כשתגיע ל300 ק"ג דדליפט נדבר על עומס עיצבי.

ברעיון לא חייבים להוריד נפח ותדירות אף פעם, מספיק להוריד עצימות, אבל כל אחד ובמטרות והצרכים שלו.
אנחנו עוד תיירים לעומתך 😃

מעניין שבהרבה תוכניות לדוגמא,נותנים דדליפט אחד בשבוע,עם התקדמות מאימון לאימון ב5 קג.
מדוע?

מעניין שבהרבה תוכניות לדוגמא,נותנים דדליפט אחד בשבוע,עם התקדמות מאימון לאימון ב5 קג.
מדוע?
כי אין לאנשים עצבים לעשות חמישיות כמה פעמים בשבוע עם 100 ק"ג כשהם מסוגלים לעשות חמישיה בודדת פעם בשבוע עם 140. זה מכה לאגו.

אז הם מעדיפים להרים כבד בתדירות נמוכה, ולנסות לבנות כוח עם תרגילי עזר קלים לחזרות גבוהות.

או שהם לא רוצים לעבוד בבלוקים של כוח ועצימות, אלא תמיד להרים כבד.

כי אין לאנשים עצבים לעשות חמישיות כמה פעמים בשבוע עם 100 ק"ג כשהם מסוגלים לעשות חמישיה בודדת פעם בשבוע עם 140. זה מכה לאגו.

אז הם מעדיפים להרים כבד בתדירות נמוכה, ולנסות לבנות כוח עם תרגילי עזר קלים לחזרות גבוהות.

או שהם לא רוצים לעבוד בבלוקים של כוח ועצימות, אלא תמיד להרים כבד.

הייתי בטוח שזה עניין של התאוששות. הדדליפט בדר״כ טוחן את ההתאוששות אז מעדיפים לצמצם את התדירות שלו קצת.
שמעתי פעם ממישהו שאמר שהדרך הטובה ביותר להשתפר בדדליפט זה לא לעשות דדליפט.
(לא עולה בקנה אחד עם עקרון הספציפיות אבל אני יכול להבין למה הוא התכוון)

• פותח/ת השרשור

מדוע?
נשמע לי קצת תוכ
הייתי בטוח שזה עניין של התאוששות. הדדליפט בדר״כ טוחן את ההתאוששות אז מעדיפים לצמצם את התדירות שלו קצת.
אני באמת לא מרגיש כזה תשוש מהדדליפט .. אני לא מבין למה אנשים טוענים את זה אם כבר מהסקוואט

ברמה שאני חושב להוסיף ליום הנפח 5×5 85/95% דדליפט רגיל אני לא יודע מה אני חלש בדד עדיין..

יצא לי 5x5 סקואט
בנץ 5x5
דד 5×5

האם לדעתכם זה מוגזם ?

וכמובן שבמקום קלין דד 1×5 100rm

למתאמן מאוד מתקדם זה טוחן התאוששות.
ואני תמיד טוען בשם לואי סימונס שדדליפט נבנא ממנוחה.

עם כל זה, אפשר לפתור את בעיית ההתאוששות בכמה אופנים.
1. להוריד תדירות ונפח.
2. להוריד רק עצימות.
3. לוותר עליו לגמרי לתקופה.
האם לדעתכם זה מוגזם ?
לדעתי לא מוגזם בכלל.

• פותח/ת השרשור
ראם121 עדכן/ה את הלוג ״פווארליפטר מתחיל״:

עדכון לוג: 25/07/21

מהאימון של היום הטכניקה משתפרת בדדליפט היה לי מאוס קל יחסית אפשר לראות כמו שאמרתי RPE 6/7
https://youtube.com/shorts/Dstj--IyUbw?feature=share

בנץ גם קל יחסית זה דילאוד קטנטן.. (הפסקתי ב90 קילו לחמישיות) דילאוד של 15 אחוז מ1rm שלי 87.5 חמישיות
Rpe 7/8

https://youtube.com/shorts/_BRtWuOOVvw?feature=share

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית