הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

פווארליפטר מתחיל

טכניקה יפה בהכל.
השוואת שיאים ביחס למה? משקל נמוך יותר? התלחת תכנית חדשה?
פשוט הגעתי לשבוע בו אני מרים פחות או יותר את השיאים הקודמים שלי

כמי דאתה רואה בסקוואט שלפני חודשיים העלתי אותו למעלה בקושי ועכשיו עשיתי באותו משקל והעליתי אותו במהירות על יכלתי עוד חזרה או שניים..
דדליפט קודם עשיצי 160 בגריינד רציני עכשיו העליתי 165 כאילו זה נוצה.

בבנץ לא התקדמתי יותר מדי במשקל אבל כן שיפרתי טכניקה והסבתי אותו לתחרותי שזה התקדמות מעולה מבחינתי
ריצה 4 קמ

לדעתי היית עושה עוד 2 עם גריינד קל. היה לך 3 לדעתי.
יפה מאוד.
יכלתי אבל אני בן אדם שלא יודע להסתכל ימינה ולא שמאלה אם מישהו אמר לי איך וכמה אני עושה איך וכמה.

מאמין בתוכנית גם רצתי היום מזל שלא עשיתי את זה למה הגוף שלי זועק לאלוהים ברגעים אלו

יכלתי אבל אני בן אדם שלא יודע להסתכל ימינה ולא שמאלה אם מישהו אמר לי איך וכמה אני עושה איך וכמה.

מאמין בתוכנית גם רצתי היום מזל שלא עשיתי את זה למה הגוף שלי זועק לאלוהים ברגעים אלו
ברור, לא אמרתי שהיית צריך לעשות עוד, רק שהיה לך עוד. רק על זה שלא זזת מהתוכנית מגיע לך כל הכבוד.

ראם121 עדכן/ה את הלוג ״פווארליפטר מתחיל״:

עדכון לוג: 20/09/21

לאחר שבוע קשה מחבינה פיזית והתאוששותית צלחנו.

Low bar squat
145x3
140x3
135x3

Box squat
3x4 107.5

Bench - מכייון שאני לא התאוששתי לגמרי מאתמול שכיבות סמיכה למקסימום. בחרתי שלא נקח סיכון ולקחנו לג אחורה

3x10 65kg 60 שניות מנוחה בין לבין חזרות סופר מהירות
Pin bench
5x5 80kg

High pin bench
110x3

Deadlift
157.5x3
152.5x3
147.5x3

Pause deadlift
120x3x4

https://youtube.com/shorts/K341jNLyuOk?feature=share
באחרון היה מאוד גבולי השבירה
ובשני משום מה לא התרכזתי כנראה

https://youtube.com/shorts/GKsfv6BRi6o?feature=share

קרא את שאר עדכון הלוג...

ראם121 עדכן/ה את הלוג ״פווארליפטר מתחיל״:

עדכון לוג: 23/09/21

האימון הכי קשה שהיה לי בפער. גם אחרי חיסון היד שלי כואבת קצת...

קבעתי שיאים חדשים חוץ מהבנץ

Squat
157.5 PR!
152.5
147.5

הכל עלה לי בקלות ובמהירות תראו בסרטון

107.5x3x4 box squat

bench
115 fail - הייתי אמור לעשות 112.5 התבלבלתי אנאי חושב שאם גריינד קטן היה לי 112.5 בכיס נראה שבוע הבא.
110- success
110- success

pin bench
95x5x2
100x5x3 היה לי קל 95 העליתי ל100..

high pin bench
115x3x1 קשוח אמאלה.

deadlift אימון הדד הכי קשה שהיה לי

172.5 New pr
167.5
162.5

pause deadlift
3x3
סליחה שלא הודעתי לך שהחמצתי סט אלחנן הגב שלי התפרק כבר לא הצלחתי לבצע עוד חזרה אחת חחחחח

חוץ מזה התאיישתי האימון נערך 3 וחצי שעות כמעט

כמה דק מעלה סרטונים
172.5

167.5

Squat 157.5
https://youtube.com/shorts/DpHPqpLNe7A?feature=share

https://youtube.com/shorts/XvEQJnfrvAY?feature=share
Fail bench 115
.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מסתכל כבר ליום שאחרי (התחרות) וחושב מה לעשות במה שנקרא off seasson אני לא יודע אם אמשיך להתחרות גם אחרי התחרות הזאת מכיוון שאני נכנס למקום שזמן זה לא בשפע והתאוששות במיוחד
אז חשבתי לי שאמצא לי איזה תוכנית כיפית וגם שתעזור לי בדברים שאני די חלש בהם
תוכנית מחאה בנפח powerbuilding אבל ככל שאני באמת מתחיל להבין יותר ויותר אני מבין שזו תוכנית powerlifting פשוט המטרות שלה יותר ספציפיות ונקודתיות עם האקססוריז שלה, ולכן זה תוכנית פווארליפטינג עם המון נפח, powerbuilding זה אחלה שם בסך הכל.
בכל מקרה זו תוכנית שתחסוך לי בזמן אני חושב לא אימון ארוך מידי הרבה סופר סטים ונראה לי אחלה תקופה לoff season ..

10 Week Powerbuilding Routine | LiftVault.com

זו התוכנית למי שמעוניין להסתכל כנראה בהמשל אשנה את התרגילי עזר (tier2/3) לדברים שיעזרו לי כמו דפסיט דד פין בנץ וכו..

שתצא השבת אתייעץ עם המאמן כמובן
תעדכנו אם הקישור לא עובד

מסתכל כבר ליום שאחרי (התחרות) וחושב מה לעשות במה שנקרא off seasson אני לא יודע אם אמשיך להתחרות גם אחרי התחרות הזאת מכיוון שאני נכנס למקום שזמן זה לא בשפע והתאוששות במיוחד
אז חשבתי לי שאמצא לי איזה תוכנית כיפית וגם שתעזור לי בדברים שאני די חלש בהם
תוכנית מחאה בנפח powerbuilding אבל ככל שאני באמת מתחיל להבין יותר ויותר אני מבין שזו תוכנית powerlifting פשוט המטרות שלה יותר ספציפיות ונקודתיות עם האקססוריז שלה, ולכן זה תוכנית פווארליפטינג עם המון נפח, powerbuilding זה אחלה שם בסך הכל.
בכל מקרה זו תוכנית שתחסוך לי בזמן אני חושב לא אימון ארוך מידי הרבה סופר סטים ונראה לי אחלה תקופה לoff season ..

10 Week Powerbuilding Routine | LiftVault.com

זו התוכנית למי שמעוניין להסתכל כנראה בהמשל אשנה את התרגילי עזר (tier2/3) לדברים שיעזרו לי כמו דפסיט דד פין בנץ וכו..

שתצא השבת אתייעץ עם המאמן כמובן
תעדכנו אם הקישור לא עובד
מניסיון, לחשוב מה יהיה אחרי התחרות כשעוד לא הגעת אליה סתם מסיח את דעתך.
תגיע לתחרות, תצליח בה, כך כמה ימי מנוחה ובמנוחה תחשוב מה לעשות.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית