Resource icon

הכי חזק

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-30/6/22
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
הופה,חזרו העידכונים!

עבודה טובה יאח
איך התוכנית לבנץ,תזכיר לי?
שבוע אחד פעם אחת שבוע אחד פעמיים. בפעמיים/פעם האחרים לוחץ פרס. 3×5 ומוסיף משקל כל אימון.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
OYP עדכן/ה את הלוג ״הכי חזק״:

עדכון לוג: 28/11/21

הגעתי לאימון חלש, הפעם יותר מכרגיל. לא יודע למה.

סקוואט 95 3×5 עם דגש על גב ישר. בסוף הסט האחרון הראש התחיל להסתובב ולא הצלחתי להתרכז בכתום כמעט, נלחמתי על לזכור להמשיך את התרגיל. לא יודע מה קרה לי. בכל מקרה לא הרגשתי שבאמת קשה לי להמשיך, רק שאין לי אוויר והראש הסתובב.

בנץ 70 3×5 טכניקה חרא, הבנץ חלק מידי ולא נותן לי להישאר יציב, פשוט מבטל את הלג דרייב והכיווץ בגב. היה ממש קשה וגם עצרתי בסט האחרון אחרי 4 כי הרגשתי שהבא יהיה כשל. אימון הבא אותו משקל.

דדליפט 95 1×5 טוב פה הראש שלי בכלל לא היה במקום, קצת הרגשתי מסוחרר. למרות כל זה האמת שעלה ממש בקלות ועם אחלה טכניקה לדעתי, גם פה דגש על גב ישר כמו בסקוואט.

קרא את שאר עדכון הלוג...

הסחרור אולי נובע מזה שאתה מפסיק לנשום?

• פותח/ת השרשור
הסחרור אולי נובע מזה שאתה מפסיק לנשום?
יעני מהברייס? אולי, בכל מקרה פתחתי פה פוסט על זה ואמרו לי שזה אמור להשתפר עם הזמן. אבל האמת שפשוט לא הרגשתי טוב עוד לפני האימון, בקטנה אבל כנראה שמספיק בשביל לפגוע באימון.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 30/11/21

הבטן עשתה קצת בעיות (קצת יותר מהרגיל) ויצא שצמתי כמה שעות לפני האימון (תמיד אני צם קצת בגלל הבטן, הפעם פשוט יצא שצמתי איזה שעתיים יותר), אולי בגלל זה האימון היה מעפן.

סקוואט 97.5 3×5 נכשלתי בסט השני בחזרה האחרונה, לא המשכתי לסט שלישי. האמת שכבר בחזרה הרביעית התלבטתי אם יש לי 5 והחלטתי שכן, טעות. מה שכן, להכניס יאמר ששיפרתי קצת את הטכניקה ובגלל זה היה לי טיפה יותר קשה. האמת שנכשלתי יותר בגלל שהגב התעייף, פחות בגלל הרגליים או המערכת עצבים או משהו, אני חושב שבגלל שהתחלתי להפעיל יותר את הגב בכל התרגילים לאחרונה הוא ממש עייף.

פרס 37.5 3×5 האמת שבתרגילי הזה ספציפית דווקא היה לי אחלה היום, שחפרתי טכניקה והמוט התפוצץ למעלה.

פנדליי 65 3×5 כבר בסט הראשון הצלחתי רק 4 חזרות, אז ויתרתי על היום. בכל מקרה אני אעשה ריסט טיפה משמעותי ואחליף אחיזה לפרונציה.

_________

בנוגע למחלה המסתורית-
אני מתחיל עכשיו לחזור לאכול ירקות ובעצם הכל חוץ מחלב, אני חושב שכבר נהיה לי חוסרים מהתזונה הזאת. אולי גם פתאום זה יפתיע ויעזור למחלה המסתורית.
הזמנתי גם משקל מזון וכשהוא יגיע גם אחזור לעקוב אחרי התזונה, אנסה לעשות מסה ואם הבטן לא תאפשר לפחות אשמור על ניטרלי.
אני עושה כל הזמן בדיקות למה זה(תהליך איטי ביותר יש לומר) והאמת שיש לי חשדות למה המחלה, אשמור אותן בינתיים לעצמי אבל אם אני צודק אוכל להתחיל בטיפול בקרוב מאוד.

קרא את שאר עדכון הלוג...
שכחתי לציין שמאז האימון הקודם יש לי איזה כאב ממש חלש בנקודה כזאת בין ההמסטרינג לתחת, והיום בפרס הרגשתי איזה כאב קטן בחיבור בין היד קדמית לאמה בצד החיצוני אם אני לא טועה (פשוט עכשיו כבר לא כואב אז אני לא בטוח איפה זה היה), אני חושב איפה שקוראים לזה ברכורדיאליס (?), זה כאב שיצא לי להרגיש בקטנה ביומיום אבל לא משהו רציני.
שני הכאבים לא מספיק כואבים בשביל שאתן להם ממש יחס באימונים, אבל אני זוכר שהם קיימים ועוקב אחריהם.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 02/12/21

באתי לאימון גמור, אבל נמאס לי מהכשלים. האכלתי את עצמי במטאל פול ווליום לפני האימון וכמה כאפות לעצמי והיה אימון טיל.

סקוואט 95 3×5 הורדתי 2.5 קילו מאימון שעבר וקיצרתי קצת את החימום, הגב עליון תמיד עייף רצח בסקוואט ודופק לי את התרגיל. באמת בזכות ההורדה במשקל ובחימום, לשינוי קטן במנח של הידיים הגב התעייף רק בסט האחרון הולך לי טיל, סט אחרון rpe8 נראה לי. בחימום הרגשתי שוב את הכאב הזה בתחת/המסטרינג והצרתי ממש טיפה את העמידה, בינתיים אשאיר אותה ככה.

בנץ 70 3×5 הלך ממש טוב! בסט השני הכיווץ קצת התפספס ואמרתי ב4 חזרות, סט אחרון נכנסתי לסט אפ בסגנון קצת שונה ממה שאני רגיל וזה עבד ממש טוב. אימון הבא עוד פעם 70 רק כדי לא לקחת סיכון אבל אני מאמין שאגיע ל75 בלי יותר מידי גריינדים.

דדליפט 97.5 1×5 אין יותר מידי מה לומר, אחלה טכניקה, היה קשה, רק לדאוג באמת לרדת ב2 שלבים.

איזה כיף להתאמן בצהריים! הלוואי הייתי יכול להתאמן בשעות האלה תמיד.

קרא את שאר עדכון הלוג...
@yujinius
השתמשתי במגבת ספורט כזאת לבנץ אני חושב כמו שאמרת, כן הרגשתי יותר טוב אבל תוצאות אמיתיות אוכל לומר רק אחרי כמה פעמים איתה. תודה!

בסוף הבלוק הקודם שלי גם היה לי מין כאב כזה בנקודת חיבור איפה שאתה מתאר, בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות.
אבל אחרי כמה אימונים זה ממש הפריע לי, וחדלתי את האימון באמצע.
לדעתי זה היה מעומס גבוהה מידי שנגרם מאימונים ללא ימי מנוחה (מנסיבות כאלה ואחרות), וברצינות גבוהה(סוף בלוק).
אם הכאב בהמשך מתחזק וממש מטריד אותך הייתי לוקח דילואד קצר, אולי אפילו מוריד יותר מאשר עשר אחוז במשקלים.

שאפו על האימון, תעיף כבר את המשקל של ה דדליפט למעלה

• אהבתי
Reactions: OYP
  • פותח/ת השרשור
הבלוק הקודם שלי גם היה לי מין כאב כזה בנקודת חיבור איפה שאתה מתאר, בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות.
אבל אחרי כמה אימונים זה ממש הפריע לי, וחדלתי את האימון באמצע.
לדעתי זה היה מעומס גבוהה מידי שנגרם מאימונים ללא ימי מנוחה (מנסיבות כאלה ואחרות), וברצינות גבוהה(סוף בלוק).
אם הכאב בהמשך מתחזק וממש מטריד אותך הייתי לוקח דילואד קצר, אולי אפילו מוריד יותר מאשר עשר אחוז במשקלים
מעניין מה שאתה אומר. בינתיים בסקוואטים היום הכאב די נעלם אחרי ששיניתי רוחב עמידה, אבל אהיה ער לזה יותר עכשיו כשאתה אומר.
שאפו על האימון, תעיף כבר את המשקל של ה דדליפט למעלה
הדדליפט היום היה קשה, אבל הטכניקה טובה יותר מבעבר, אני מצפה עכשיו להתקדם איתו עוד.

• אהבתי
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 04/12/21

אני לא יודע מה קרה לי. היה אימון פשוט פסיכי, המשקלים עפו.
התאמנתי במוצש, קצת לא רציתי כי מפוצץ רצח וגם יוצא השבוע התאמנתי 4 אימונים ושבוע הבא 2, אבל בראשון שני אני לא יכול להתאמן.

סקוואט 97.5 3×5 מטורף! אני לא צוחק, היה איזה rpe7 הזו האחרון. לא מבין מה הסיפור.

פרס 40 3×5 סט ראשון התפוצץ כל כך חזק שהרגשתי שאני עומד לעוף עם המוט.

חתירה 40 3×5 בנוסף לריסט החלפתי גם אחיזה לפרונציה, המוט כל הזמן נתקע לי ברגליים בסופינציה, אז ברור שהיה לי קל.

אומנם שיפרתי טכניקה (כמו כל אימון) אבל לא נראה לי שזה גרם להכל להיות כל כך קל. מקווה שזה ימשך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 07/12/21

סקוואט 100 3×5 אחרי שבהתחלה הרגשתי שהכאב בתחת/המסטרינג התגבר טיפה הצרפתי עמידה לרוחב כתפיים פלוס ממש טיפה ועבר. סט אחרון בסוף הרגשתי שהגב טיפה מאונך מידי, כנראה כי התאמצתי יותר מידי להוציא תחת באימונים האחרונים.

בנץ 70 3×5 הרגיש מדהים. סט ראשון טכניקה מטורפתסט שני פחות, וסט שני לדעתי היה rpe10. אני מאמין שאכשל אימון הבא, ואז אעשה ריסט ואוסיף מתח מקבילים.

דדליפט 100 1×5 קשה מאוד, אני לא מבין למה אני כזה חלש בדדליפט (בהשוואה לסקוואט). בכל מקרה אנסה להרחיב קצת עמידה.

אני מתחיל להוסיף ריצות, כרגע ממש קלילות כי אני החלמתי משברי מאמץ, אז אני מאמין שזה לא יפריע לאימוני כוח בינתיים.

ריצה 1 קילומטר מהירות 9 אני לא יודע אם 9 זה באמת מהירות, אבל זה מה שהיה כתוב, אני לא יודע איך לקרוא את המכשיר:P: שכחתי לבדוק כמה זמן זה יצא. בעיקרון כרגע אני מתכוון לרוץ מאוד לאט (סיוט, זה קל רצח ואני מת לדפוק ספרינט ולסיים את זה) ולהוסיף בערך 200 מטר כל ריצה/שתיים, ולעקוב לפי הרגל ולשנות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

שאפו על הסקוואט והבנץ.

באמת מוזר ההתקדמות שלך בדדליפט.
כבר הצעתי לך בעבר, למה שלא תעלה סרטון?

• אהבתי
  • פותח/ת השרשור
תודה

אני יודע שזה מפגר, אבל אני מרגיש קצת לא בנוח לשתף באינטרנט סרטון שלי. אולי בעתיד.

שמע, זה לא מפגר... אני יכול להבין את החשש
ולגבי לשתף בוואצאפ אתה מרגיש בנוח?

• אהבתי
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 09/12/21

אימון בוקר, אני לחוץ בזמן. אני לא בטוח אם זה השפיע לי על האימון.

סקוואט 102.5 3×5 כשל. שוב. כבר נכשלתי עם המשקל הזה בעבר, עשיתי ריסט, והגעתי לאותו משקל. מאכזב. הנחמה היחידה שלי זה שפעם שעברה נכשלתי בסט השני, והפעם בסט השלישי (חזרה שלישית). אנסה אימון הבא אותו משקל.

פרס 42.5 3×5 ככל שאני מתקרב לשבירת שיא (47.5) אני מבין כמה שנכשל הוא בטכניקה ולא בחוזק. סט ראשון נוראי, סט שני קצת יותר טוב, וסט שלישי התפוצץ למעלה, אני חושב שעשיתי אפילו 6 חזרות.

פנדליי 45 3×5 קל, המוט התפוצץ וחיכיתי לדעתי פחות מדקה בין הסטים.

לאור חוסר ההתקדמות בתוכנית לאחרונה אני נותן לה כמה אימוני צ'אנס אחרון, בהם אחליט אם יש לי עוד מה להתקדם בתוכנית או שסיים אותה עם משקלים נמוכים משציפיתי.
ולמי ששואל, השינה לרוב אחלה, לא מטורפת עם 8 שעות כל לילה, אבל סבירה בהחלט וכנראה יותר טובה משל הרוב פה. התזונה קצת בעייתית, הבטן עושה בעיות, יש ימים שיותר ויש ימים שפחות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

בסקואט אם הצלחת חמישיות בשני סטים ובשלישי רק שתי חזרות ונכשלת בשלישית לדעתי זה או בגלל שלא נחת מספיק בין הסטים או כשל טכני, אחרת לא נראה לי הגיוני שהכוח יורד ברמה כזאת מסט לסט.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית