עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוי ואבוי!, למה דווקא לסטילים?!
משתתף בצערך (שהולך להיות מר אם אתה לא באמת איש של ים), בכל אופן שיהיה בהצלחה.
אם הייתי רואה את זה לפני הייתי מייעץ לך ללכת לקרבי אמיתי ולא לספינות, אני דרך אגב שירתתי בדבורות.
בקורס וטירונות לא תוכל להתאמן (אוכל מזעזע בבה"ד בקורס וטירונות + הגבלה לעוף אחד אלא אם כן המגישה אוהבת אותך חח וכל זה בהנחה לא סבירה שיהיה עוף ולא איזה שניצל הפתעה מזעזע שלא אכלתי אחד כזה כל השירות), בסדיר יש בב"ח דווקא אחלה חדר כושר עם אפשרות לסקוואט, החברה יסתכלו עלייך קצת מוזר שתעשה חתירות וסקוואטים, חח אל תתרגש כולם שם שחיפים חוץ מכה רוסים.
* עריכה, סתם קבעתי לך שתסבול שם, אני אישית לא אהבתי את זה (ורוב המחזור שלי ירד מהספינות שזה מדהים שמגיוס שלם נשארו כמה בודדים - אולי זה באמת מראה משהוא על אופי השירות...) בכל מקרה תבוא בראש טוב, יהיה טוב 😃
שכחת? "There is nothing heavy squats can't cure"אוף אני חולה קצת היום ומנוזל ... לא יודע אם ללכת לאימון היום או לא..
נראה מה יהיה עוד כמה שעות אם זה ישתפר..
שכחת? "There is nothing heavy squats can't cure"
למה אתה לובש בגדים רק אחרי שהגעת לחדר כושר? 🤡במקרים כאלה אני הולך לחד"כ, לובש בגדים, נכנס מתחת למוט ואז רואה. אם הולך טוב, סבבה. אם לא, חוזרים הביתה.