הלוג של השמן החלש מהצד האפל- Log Batata

הלוג של השמן החלש מהצד האפל- Log Batata

תותח גיל מברוק אחי על השיאים.

אוי ואבוי!, למה דווקא לסטילים?!

משתתף בצערך (שהולך להיות מר אם אתה לא באמת איש של ים), בכל אופן שיהיה בהצלחה.

אם הייתי רואה את זה לפני הייתי מייעץ לך ללכת לקרבי אמיתי ולא לספינות, אני דרך אגב שירתתי בדבורות.

בקורס וטירונות לא תוכל להתאמן (אוכל מזעזע בבה"ד בקורס וטירונות + הגבלה לעוף אחד אלא אם כן המגישה אוהבת אותך חח וכל זה בהנחה לא סבירה שיהיה עוף ולא איזה שניצל הפתעה מזעזע שלא אכלתי אחד כזה כל השירות), בסדיר יש בב"ח דווקא אחלה חדר כושר עם אפשרות לסקוואט, החברה יסתכלו עלייך קצת מוזר שתעשה חתירות וסקוואטים, חח אל תתרגש כולם שם שחיפים חוץ מכה רוסים.

* עריכה, סתם קבעתי לך שתסבול שם, אני אישית לא אהבתי את זה (ורוב המחזור שלי ירד מהספינות שזה מדהים שמגיוס שלם נשארו כמה בודדים - אולי זה באמת מראה משהוא על אופי השירות...) בכל מקרה תבוא בראש טוב, יהיה טוב 😃

אחי אני משרת בדבורות באשדוד האמת דווקא אפשר להתאמן בסבבה יש לי דמבלים בספינות דיי כבדים + TRX שזה בבטשים ושאנחנו בחוף בחדר כושר שהוא סבבה לגמרי..
בקיץ האחרון הייתי בקורס סמדים בבהד שככה היה לי 4 חודשיים טובים לעלות במסה ולנוח ולהגיע למשקלים יפים אני משתחרר עוד 7 חודשיים מתי אתה השתחררת?

טוב.. יאללה היום יום נפח..

אבל לא בישביל זה אני מגיב עכשיו
אני באמת מתלבט עם להמשיך לרדת לאט לאט במשקל - 2000-2200 קלוריות~ [מה שלדעתי בקרוב או לא כבר השבוע יתחיל לגרום לי לרדת בביצועים ולהתחזק לאט.. אם בכלל] או לעבור למאזן נייטראלי ואפילו טיפה חיובי 2600-2700 ולהתקדם בקצב שאני אמור להתקדם בתקווה שזה לא יעצר בקרוב

😵

3 חודשים נותרו לגיוס... אני מתחיל לפנטז על 190-195 סקוואט לחזרות עד אז..
בגדול אם הכל ילך לפי התכנון אני גמיע לזה עוד 6-8 שבועות [ויש לי עוד 12] אבל מה לעשות שלא הכל הולך לפי התכנון.. ככה שנראה לי ריאלי סה"כ להגיע לזה עד הגיוס.. גם אם זה אומר על משקל גוף 100-102 🤡

מה דעתכם?

לא יהיו לך כל מיני גיבושים ומסעות בטירונות? אולי כדאי לך להמשיך חיטוב כדי לבוא לשם קצת יותר קליל? 😃

לא יודע.. זה כולו טירונות 02 של חיל הים.. עם כמה שאני יגיע לשם יהיו שם יורת פדלאות ממני
חחחח..

שבועיים לפני התחרות האחרונה [שנשקלתי אצלהם 102.. ואצלי 98 ~] רצתי בק1ר0 ליצנים 4 קילומטר די בקלות... ככה שלא נראה ליש תיהיה בעיה

אבל אני עדיין ממש מתלבט.. אני צריך לחשוב מה יותר חשוב לי כרגע
בכל מקרה לצבא אני אל מתכוון להתחיל לרוץ ודברים כאלה..

---------- התגובה התווספה ב 20:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:10 ----------

ועכשיו לאימון

שבוע 9 - אימון נפח...

סקוואט:

155 * 5 * 4

כמו שבוע שעבר.. קשה, לא כיף, תופעות לוואי וכו'..........

בנץ':

85 * 5 * 4

לאט לאט מתרגלים לטכנקיה של טייט בלחיצה.. מרגיש כל אמיון יותר טוב ויותר יציב.. היה סבבה

וזהו לא היה כוח לכלום.. האימוני נפח האלה זה משהו.........

שבוע 9 - אימון התאוששות

סקוואט:

115 * 3 * 3

פרס:

62.5 * 3 * 3

האנג סנאצ'ים:

50 * 3 * 3

יאללה עצימות!

יפה גיל - איך הולך החיטוב?

איזה חיטוב? חחחחחחחחח

אני על נייטראלי.. ודווקא טוב לי על זה ... מתקדם ונשאר עלא ותו שמקל גוף.. סה"כ מגניב

שבוע 9 - אימון עצימות

סקוואט:

177.5 * 3 - PR!

כבד...

בנץ':

100 * 2 - PR

בנץ' זה תמצית כל הרשע בעולם הזה

דדליפט:

182.5 * 3 - PR!

היה סבבה.. קצת קשה אבל הרבה יותר טוב מלפני שבועיים שעבר

אותי רק הוא לא מתסכל אבל כל היתר כן 😛

אוף אני חולה קצת היום ומנוזל ... לא יודע אם ללכת לאימון היום או לא..
נראה מה יהיה עוד כמה שעות אם זה ישתפר..

שכחת? "There is nothing heavy squats can't cure"

כה אבל זה יום נפח זה לא ממש כבד 🤡 זה סתם סיוט
בנתיים זה די משתפר... יש לי שעה וקצת להחלים :( ... נקווה שילך טוב

אחרת אני צרךי להתחיל לשבור את הראש מה לעשות השבוע

במקרים כאלה אני הולך לחד"כ, לובש בגדים, נכנס מתחת למוט ואז רואה. אם הולך טוב, סבבה. אם לא, חוזרים הביתה.

כה זה מה שאני יעשה.. נקווה שיהיה גם אמיון טוב ... בכל זאת יש עוד קצת זמן עד שאני יוצא ... כן-כן .. לא-לא

---------- התגובה התווספה ב 17:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:21 ----------

טוב, זה רק החמיר...
עכשיו גם אני מרגיש חולשה כזאת כללית בגוף..
החלטתי לא ללכת היום לאימון.. מרגיש כאליו שגם אם אני ינסה אפיל 140 ירגיש לי טון על הגב.. לא נראה ליש אני יצליח את הנפח של היום....
אני מאמין שזה יעבור מחר או עוד יומיים גג...

stock-vector-sick-emoticon-63387235.jpg

בכל מקרה חשבתי על התכנון אימונים להשבוע

יום שלישי - אימון קל יחסית 70-75% לדאבלים

סקוואט - 135/140X2X3
בנץ' - 75X2X3
והאנג קלינים כרגיל ...

יום חמישי - ללכת על סינגל בסקוואט ובנץ'... וראק פולס למשוך כרגיל

סקוואט 190-195 --- כשהיה לי 165 ל 3 חזרות היה 180 סקוואט לסינגל אפילו ביחסית קלות.. אני מאמין שהיחס נשמר סה"כ
בנץ' 105
ראק פולס 185 [בתקווה שיהיה 5 חזרות.. אבל אני אסתפק גם ב 3]

ומשבוע הבא לחזור בחזרה לאותם שמקלים שהייתי אמור לעשות השבוע בנפח-התאוששות-עצימות

נשמע הגיוני?

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית