הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של השמן החלש מהצד האפל- Log Batata

הלוג של השמן החלש מהצד האפל- Log Batata

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שבוע 11 - אימון עצירות

אימון להיט! [תודות לחולצת 70 גדול שלי]

סקוואט:

180 * 3 - PR!

היה די טוב.. כבד.. אבל עלה אחלה

בנץ':

100 * 3 - PR!!!

סופסוף! ... היום קצת שיניתי את הטכניקה.. לקחתי את הרגליים יורת אחורה וזה עזר לי להשאר יותר מכווץ בזמן הלחיצה.. הרגיש יציב ביותר.. אפילו היה יחסית קל

דדליפט:

185 * 3 - PR!

היה כבד מאוד.. אבל עלה אחלה

great_success.png

נערך לאחרונה:
שבוע 12 - יום נפח

פרולוג:

בכמה ימם האחרונים אל יצא לי ממש לישון מסיבות כאלה ואחרות
וכדי לקנח את העסק היום קמתי ב 5:20 והתרוצצתי 8 שעות בנסיעות וטירטורים של סיווג ביטחוני.... [הרכבת יצאה ב 6:06 וחזרתי הביתה ב 14:35]
איך שהו הגעתי הביתה אכלתי וגנבתי שעה שינה.. אבל עדיין מת מעייפות

מערכה 1:

הוחלט ללכת לאמיון בכל זאת ולראות מה יהיה

מערכה 2:

סקוואט:

160 * 3 * 6

היה פשוט קשה דמי לגור חמישיות.. אפילו השלשות היו איטיות וכבדות.. [שבוע הבא אני שנאר על 160 ויסגור 4X5].. נקווה שיספיק

בנץ':

87.5 * 5 * 4

סבבה

אפילוג:

היה יותר טוב ממה שציפיתי, סה"כ שמח שבסוף הלכתי למכון ואל שנארתי לישון עד מחר... אוכל פיפי ולישון

נערך לאחרונה:
סה"כ אימון יפה.
סחטיין על הPRים הקודמים! יש מצב שאתה מעלה סרטון של דדליפט?

מה נותנים לכם לאכול בבית .. יא טר1ל עולמי ..
אני מעלה אימון הבא סקוואט 150 ל3 בשבילך 😃

מה נותנים לכם לאכול בבית .. יא טר1ל עולמי ..
אני מעלה אימון הבא סקוואט 150 ל3 בשבילך 😃

עזוב זה בגלל שאני שמן [נראה לי השמן האמיתי היחידי בפורום חחחח.. לא כמו המתחזים!]
🤡

חחחחחח כמו שצריך ..
דרך אגב מה אתה אומר, אימון הבא לעשות 150 ?
כתוב לי בטבלה 148..

147.5... גם 2.5 קילו כל שבוע זאת התקדמותץ טובה מאוד במיוחד שמדבר על להתקדם מ 3 חזרות עם מסקל מסויים ל 5 חזרות עם אותו משקל

---------- התגובה התווספה 21-03-2011 ב 10:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה 20-03-2011 ב 21:31 ----------

אגב.. אני רוצה לשתף גם לגבי המטרות לעתיד הקרוב.....

באמצע אפריל החברה שמתאמנים איתי בודקים סינגל בסקוואט וכנראה גם שאר ההרמות
אני ינצל את זה כדי לעשות את אותו דבר
בתקווה ומטרה ל 200-205 סקבט, 210 דדליפט, 110 בנץ'

לאחר מכן אני יתחיל לחטב נורמאלי הפעם.. חיטוב רגיל לחלוטין רק עם הבדל אחד גדול מאוד.. אני יעזוב לחלוטין את כל עניין הרדיפה אחרי משקלי העבודה והכוח ... שזה תמיד מה שדפק אותי בחיטוב... ברגע שהאוכל התחיל להשפיע על הביצועים זה ביאס אותי ולא היה מוטיבציה להמשיך

בחודש הזה אני גם יתחיל לאט לאט להכנס לכושר ריצה קליל [בכל זאת צריך קצת לקראת הגיוס] ויעבוד ב 3 אימונים בשבוע כדי לנסות לשמר חלק מהכוח.. לא הולך בכלל לרדוף אחרי PRים או אפילו לשמר את הכוח ממש לא יהיה לי אכפת לרדת 20 קילו בסקוואט וכו'..... רק לשמור על עצימות סבירה וכו'... + אני מת לנסות כל מני שטויות שתמיד רציתי לעשות ולא ידעתי איפה או איך או למה לדחוף לתוכנית.. כמו טראפ-באר דדליפט,פוש פרס,אובר-הד סקוואט כבד [לראות פחות או יותר כמה אני יכול] ודברים כאלה...

וזהו.. משם 3 שנים של חוסר ודאות לגבי האימונים.. אבל גם את זה צריך

בקיצר אתה הולך להיות אנורקס

אלוהים יעזור לי למה אתה עושה חיטוב לפני צבא?!

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית