נק' מוניטין:
62
- 217
- 14
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה דורש סגירת הרשמה חודשיים לפני התחרות, זה לא משהו שרוב התחרויות יכולות להרשות לעצמם.
וזה מבלי להתייחס למגבלות חוקיות שונות.
אפשר לעבור על חלק מהם בעזרת עורך דין יקר, אבל בגדול לבדוק מתחרים אחרי תחרות זה לגמרי חוקי וקל, לפני תחרות זה סיפור אחר.
אפשר להעלות פערים מפה ועד הודעה חדשה. מחתימים על חוזה כמו שעושים בכל מקרה, סוגרים הרשמה מראש, מעלים טיפה את העלויות אם צריך. הכל פתיר. כמו שאמרתי, הכל שאלה של רצון ומוטיבציה. אם אני ואתה הצלחנו לחשוב על פיתרון זול יותר תוך 5 דקות, מאמין שאיש מקצוע יכול לעלות על פיתרון מושלם בשבוע וחצי.
UFC שכרו חברה שתבצע בדיקות תקופתיות ללוחמים (כסף לא חסר שם) ולכאורה אותה חברה היא או הכי גרועה או שהיא מתגמשת מאוד בנהלים.
כך שאחת ל-... יש את האידיוט התורן שנופל בבדיקות, קצת פדיחה (בשביל הצופים כמובן, שחלקם עדיין מאמינים שכל המשתתפים טבעיים) אבל ממשיכים הלאה. השאר עוברים בהצלחה בהנחה שלא עשו טעות גדולה מידי מבחינת זמנים. הארגון הזה יכול להחליט שהוא מקשיח את הנהלים, ואז אתה יודע כבר מה יקרה... אבל זה פשוט לא משתלם. ועדיין, אחרי הקטע בסרטון למטה, יש אנשים שמאמינים שכולם שם טבעיים...
כמו שאמרתי, הכל שאלה של רצון ואינטרסים. יש חוק פשוט, if it ain't broke, don't fix it
בלי להעליב, מההודעות הקודמות שלך אתה מאמין בקונספירציות, ומההודעות העכשיויות שלך, אתה לא נמצא בשטח להבין את המורכבות של העניינים האלו.
ברגע שנראה לך שאתה היחיד שמכיר את הפתרון הכי פשוט לבעיה מורכבת, תבין שלא הבנת בכלל את הבעיה.
ישבתי עם אנשים בעלי השפעה גדולה מאוד בתחום הספורט והבדיקות בארץ, ואמשיך לשקוד על זה, זה לא פשוט, אבל לא כאן המקום להיכנס לזה.
תכבד את עצמך ואת @OA ואל תרמוז שהוא מוזרק, כי אומנם זה מחמאה במקום מסוים, זה גם מעליב את כל העבודה הקשה שלו.
והסרטון הזה הוא כמעט המחשה מושלמת לזה. ולעוד הרבה חוקים מפגרים בדברים אחרים. אבל זה עדיין נחשב בנץ׳ פרס, וזה שבר שיא עולם.חוק מפגר של הבנץ' פרס.
גם לא כשקילל עם מוניטין שלילי (לא שאכפת לי מהמוניטין, יותר מהגישה והתוכן) הוא בוחר לענות כמו שהוא עונה למרות שלא הוזכר כאן פעם אחת.
תענה לדעתך לקס ליטל טבעי?קיללתי אותך?
בסך הכל רשמת קצת שטויות אז רשמתי שאתה קשקשן.
אתה אוהב לרמוז עליי ועל האופי שלי דברים, אני משתדל להגיד אותם בפנים 😃
לא התכוונתי להעליב אותך בכ״מ, אם להרגשתך זו הייתה קללה - מצטער מעומק ליבי 🙃
אני לא חושב שהוא מוזרקבלי להעליב, מההודעות הקודמות שלך אתה מאמין בקונספירציות, ומההודעות העכשיויות שלך, אתה לא נמצא בשטח להבין את המורכבות של העניינים האלו.
ברגע שנראה לך שאתה היחיד שמכיר את הפתרון הכי פשוט לבעיה מורכבת, תבין שלא הבנת בכלל את הבעיה.
ישבתי עם אנשים בעלי השפעה גדולה מאוד בתחום הספורט והבדיקות בארץ, ואמשיך לשקוד על זה, זה לא פשוט, אבל לא כאן המקום להיכנס לזה.
תכבד את עצמך ואת @OA ואל תרמוז שהוא מוזרק, כי אומנם זה מחמאה במקום מסוים, זה גם מעליב את כל העבודה הקשה שלו.
אני לא הולך לחזור הודעות אחורה ולצטט את הקונספירציות שהעלית, על מדינות ואירגונים שכביכול שומרים על המתאמנים הטובים המוזרקים שלהם. אם הזיכרון שלך קצר מידי, לא אני אשב כאן להציג בפניך את טעותך.קונספירציות? אין לי שום קשר. אתה מערבב בין כל מיני דברים שלא קשורים אליי או למה שאמרתי
מצטער שלא ראיתי את הציניות בהודעות שלך.זה נאמר באופן ציני
ברור שיש, אם נצליח לצמצם סימום בספורט, המשפחות של כל הספורטאים יודו לנו. זה עניין חשוב ביותר.אבל עובדתית, יש לאן לשאוף מבחינת הבדיקות
לא אכנס למריבות שלכם, כנראה שלא הבנתי מה שאתה רומז, ולא מעניין אותי מה הולך בינכם.תודה על העצה, אני אחבר אותך קצת לדיון, לא רמזתי שהוא מוזרק
בכל תחרות בכל תחום אפשר לנצל חוקים מסוימים לטובתך, זה החיים, בנט ראש ממשלה, איך? הוא ניצל את החוקים. מעצבן? כן. אבל זה בכל תחום, לא תמיד יש מה לעשות, תמדוד כל ספורטאי ותקבע מה המרחק שהוא יכול להחזיק? על פי מה? ותעמוד שם בתחרות עם סרגל?העלתי סוגיה אחת שעלתה פה כמה פעמים וכנראה תישאר לא פתורה (בנוגע לתחרויות עצמן, גם תחרויות עבר, ולא מישהו ספציפי) עד שמישהו ירים את הכפפה.
אני אומר על מי שאני חושב שטבעי מהיכרות אישית בלבד. ספציפית כאן בארץ, יודעים פחות או יותר מי מוזרק, ולגשת לתחרות טבעית בתור מוזרק, בקלות יכול להיחשף ולהביא עליך קנס ענק. לכן לדעתי הסיכוי שמישהו מוזרק מתחזה לטבעי בתחרויות האלו נמוך מאוד.אני לא חושב שהוא מוזרק
ואני כן חושב שהטופ כן מוזרק להגיד שהוא טבעי כי הוא נמצא בתחרות של טבעיים זה לא נכון ואתה יכול לראות את זה בIPF או בכל ספורט בטופ שלו
סתם שאלה, מה מונע מהמתחרות בקטגוריה שלה לבצע כזה בנץ'?והסרטון הזה הוא כמעט המחשה מושלמת לזה. ולעוד הרבה חוקים מפגרים בדברים אחרים. אבל זה עדיין נחשב בנץ׳ פרס, וזה שבר שיא עולם.
איזה אבסורד, אה?
על מדינות ואירגונים שכביכול שומרים על המתאמנים הטובים המוזרקים שלהם. אם הזיכרון שלך קצר מידי
אני לא הולך לחזור הודעות אחורה ולצטט את הקונספירציות שהעלית, על מדינות ואירגונים שכביכול שומרים על המתאמנים הטובים המוזרקים שלהם. אם הזיכרון שלך קצר מידי, לא אני אשב כאן להציג בפניך את טעותך.
מצטער שלא ראיתי את הציניות בהודעות שלך.
ברור שיש, אם נצליח לצמצם סימום בספורט, המשפחות של כל הספורטאים יודו לנו. זה עניין חשוב ביותר.
לא אכנס למריבות שלכם, כנראה שלא הבנתי מה שאתה רומז, ולא מעניין אותי מה הולך בינכם.
בכל תחרות בכל תחום אפשר לנצל חוקים מסוימים לטובתך, זה החיים, בנט ראש ממשלה, איך? הוא ניצל את החוקים. מעצבן? כן. אבל זה בכל תחום, לא תמיד יש מה לעשות, תמדוד כל ספורטאי ותקבע מה המרחק שהוא יכול להחזיק? על פי מה? ותעמוד שם בתחרות עם סרגל?
אפשר לשנות את החוק הזה, אבל אין רצון להתאמץ, במיוחד אחרי שנים שהחוק מושרש.
אקרא לזה חוק מטומטם, אבל זה עדיין ישאר.
אני אומר על מי שאני חושב שטבעי מהיכרות אישית בלבד. ספציפית כאן בארץ, יודעים פחות או יותר מי מוזרק, ולגשת לתחרות טבעית בתור מוזרק, בקלות יכול להיחשף ולהביא עליך קנס ענק. לכן לדעתי הסיכוי שמישהו מוזרק מתחזה לטבעי בתחרויות האלו נמוך מאוד.
סתם שאלה, מה מונע מהמתחרות בקטגוריה שלה לבצע כזה בנץ'?
למי שיש יתרון של ידיים קצרות שעוזרות לו בבנץ' ודופק אותו בדדליפט, צריך להגביל אותו?
הביקורת היחידה שלי היא שבנץ' נשים נראה אחרת מבנץ' גברים כבדים, וזה לא נראה טוב, זה הכל. אין כאן רמאות, ניצול חוקים לרעה. היא מתחרה בקטגוריה שכל הבנץ' של המתחרות שלה גם נראים ככה, ומי שלא, פראיירית.
אחד יעשה סקוואט עם רגליים צמודות כי זה קשה יותר ויטען שכל השאר רמאים. תעשה כמו כולם, ואל תקרא לאף אחד רמאי.
ואני מחכה לראות סרטון שלך מבצע בנץ' כמוה עם יותר משקל ממה שהיא הרימה. זה לא צריך להיות קשה, אני רק באמת רוצה להבין עם איזה רמת מיומנות של פאוורליפטר אני מתכתב כאן.
אתה יכול לומר שאני לא מהתחום ולא מכיר את השטח עד מחרתיים, אבל קצת שכל יש לי, והבדיקות שאתה מדבר עליהן, לא באמת מערימות קשיים מהותיים (בלשון המעטה) על המשתתפים. וכמעט כולם כאן יודעים את זה ככה שאין צורך לנסות ולשכנע מישהו.
ברור שיש, אם נצליח לצמצם סימום בספורט, המשפחות של כל הספורטאים יודו לנו. זה עניין חשוב ביותר.
עניתי יותר מידי פעמים ובצורה די מפורטת.אשמח אם תתייחס לפסקה הכי חשובה בתגובה הקודמת (זאת היחידה שחשובה ולא התייחסת אליה)
זאת:
לא יודע לאיזה שאלה אתה מתייחס, אני בדיון איתך, לא איתו.תודה
(אה, ולשאלה של מישמיש עדיין לא הייתה תשובה, לא ממך ולא מאור. לא באמת עוזר לי שאתה ״חותם״ על מישהו שהוא טבעי, יש סיבה שיש דבר כזה שנקרא פרוטקול)
ֿהאשמת את המארגנים או מנהלי התחרויות או אנשי מדינה שהם בעלי אינטרסים, אין לך ביסוס לזה, ואם תרצה להצביע אצבע מאשימה על מישהו ספציפי כאן בארץ, תתכונן שאותם אנשים יוכלו לקחת את זה למקום פלילי בהיעדר ראיות מצידך, סתם נקודה למחשבה.
תראה לי סיבה להאמין שמישהו רצה והצליח לרמאות בהצלחה את מערכת הבדיקות הישראלי.@elchonon
אתה ממשיך להוציא דברים מהקשרם ולייחס לי דברים שלא אמרתי.
באופן פרדוקסלי, כל תגובה שלך מתחילה בצורה הבאה: תחילה אתה הופך את זה שאתה מגיב לו לטרלול (כמו לייחס לי קונספירציות שלא אמרתי) ואז אתה כביכול (במרכאות) מגיב לגופו של עניין. כלומר קודם כל להוריד ואז להגיב. זה זדוני לדעתי.
זה כמעט שקוף כמו העובדה שיש אנשים מוזרקים שטוענים שהם טבעיים, והולכים להתחרות בתחרות של טבעיים, ולא נתפסים. אתה מציג את זה כאילו זה משהו מונפץ שלא קרה מעולם, ורק ילדים מאחורי מקלדת שלא דרכו מעולם בתחרות חושבים ככה. אני מציע לך לחזור לדיון הקודם ולראות שהביאו פה רעיונות קונקרטיים על איך אפשר לעשות את זה. אתה חי בלה-לה לנד אם אתה חושב שזה קשה (אני יודע שאתה לא באמת חושב ככה, וכנראה שאתה רק מגן על האינטרסים שלך)
ֿ
חחח... לא האשמתי אנשי מדינה שהם בעלי אינטרסים או משהו כזה. אתה שוב מסלף את המציאות.
נתתי דוגמה שבUFC כולם מוזרקים ויש העלמת עין בעניין. זה לא קונספירציה, זה קונצנזוס.
אל תנסה להפחיד שאפשר לקחת האשמות כאלו למקום פלילי, כאילו התייחסתי למישהו ספציפי. עוד ניסיון כושל להפחיד ולהרתיע.
זה עד כדי כך מפריע שאתה מרגיש חייב להזכיר את זה כל הזמן?
ֿ---
עירעתי קצת על הטבעיות ועל האמינות של המתחרים והבדיקות, ונראה שהערתי את השועלים. שכל אחד יסיק מסקנות לבד.
תראה לי סיבה להאמין שמישהו רצה והצליח לרמאות בהצלחה את מערכת הבדיקות הישראלי.
יש כאן שפע תחרויות ללא בדיקות, כל שאין צורך לרמאות. ואין כאן פרסים כספיים המצדיקים את הסיכון של הקנס הכבד.
אני לא מנסה להפחיד, אני מבקש שתציג ראיה טובה, עם שמות כדי שנוכל לקחת את מה שאתה אומר ברצינות, ותדע שלדבר כזה עש תוקף משפטי. עד אז, תסלח לי מעומק הלב, אתה בגדר חרטטן ממדרגה ראשונה.
תענה לדעתך לקס ליטל טבעי?
הוא התחרה בתחרות של טבעיים ועבר את הבדיקות
אני לא חושב שהוא מוזרק
ואני כן חושב שהטופ כן מוזרק להגיד שהוא טבעי כי הוא נמצא בתחרות של טבעיים זה לא נכון ואתה יכול לראות את זה בIPF או בכל ספורט בטופ שלו
זה יותר קשור לזה שהבנצ'ים החזקים בעולם נעשו ע"י אנשים חזקים בצורה 'על-אנושית'. מעבר לזה ברוב המקרים גם יש להם פריים מאוד גדול ומה שהוא רוחב אחיזה 'סטנדרטי' אצלם יהיה רחב אצלי ואצלך.הבנץ' החזקים בעולם לא נעשו ככה, כנראה שזה לא כזה קל ועוזר כמו שזה נראה.
אתה באמת חושב שזה לא אפשרי לרמות בפוליגרף, ולהפסיק שימוש בחומרים חודש לפני התחרות מבלי להיתפס?תראה לי סיבה להאמין שמישהו רצה והצליח לרמאות בהצלחה את מערכת הבדיקות הישראלי.
יש כאן שפע תחרויות ללא בדיקות, כל שאין צורך לרמאות. ואין כאן פרסים כספיים המצדיקים את הסיכון של הקנס הכבד.
עד שתוכיח את מה שאתה כותב, לא אתייחס לזה ברצינות, מעניין לי את ה... הקונצנזוס של מי שאתה חושב שאחראי על קונצנזוס, תראה לי משהו קונקרטי בבקשה.
לא הצגת כלום, זה פשוט מגוכח שאני עדיין עונה לך, תסלח לי.
אני לא מנסה להפחיד, אני מבקש שתציג ראיה טובה, עם שמות כדי שנוכל לקחת את מה שאתה אומר ברצינות, ותדע שלדבר כזה עש תוקף משפטי. עד אז, תסלח לי מעומק הלב, אתה בגדר חרטטן ממדרגה ראשונה.
הדבר היחיד שערערת זה את הרצינות בו אני אקח את הטיעונים שלך, שאתה לא טורח להוכיח ומסתמך על דיון פומבי בפורום לגבות אותך.
תן לי שם של מישהו אחד שנפל בפוליגרף או בבדיקת שתן (בתור זוכה, כי רק לו בודקים) ופסלו לו את הזכייה בארץ.
אתה תמים אם אתה לא תזריק יהיה מישהו שיהיה מוכן להזריק וינצח אותך כי אין מה לעשות סדרואידים זה קסםלכן לדעתי הסיכוי שמישהו מוזרק מתחזה לטבעי בתחרויות האלו נמוך מאוד.
מחכהלא מכיר, תכף שאגיע הביתה אסתכל ואראה איפה התחרה ואיזה בדיקות עבר.
לא יודע אין לי שמץ מי זה ואיזה איגוד רק יודע שיש יותר איגודים ממתאמנים אז היום כל אחד אלוףלא הבנתי מי זה ״הטופ״?
הישראלי שלקח מקום שני באליפות העולם לפני חודש מוזרק?
לא יודע אין לי שמץ מי זה ואיזה איגוד רק יודע שיש יותר איגודים ממתאמנים אז היום כל אחד אלוף
רק בישראל אני בטוח שיש כל שנה כמה עשרות אלופים חדשים
מה זה משנה מי מוזרק ומי טבעי? למה הדיונים האלה מעניינים?תענה לדעתך לקס ליטל טבעי?
הוא התחרה בתחרות של טבעיים ועבר את הבדיקות
אני לא חושב שהוא מוזרק
שמע זה דיון שפשוט אין לו מטרה לדעתי,מה זה משנה מי טבעי ומי לא? אני כמובן מתכוון לחברה ששואלים כל שניה טבעי טבעי? האם זה רלוונטי אליהם?יש רק איגוד אחד שמתיימר להיות טבעי ב100% בארץ וזה wnbf.
גם בעולם לדעתי הוא אחד האיגודים הגדולים בתחום הפיתוח גוף טבעי.
ועל הבחור הזה עניתי לך 2 הודעות למעלה, תייגתי אותך.
מי שמרמה פוליגרף הוא חתיכת מסכן,למה שבן אדם יזריק יעלה לאיגוד של טבעיים?אתה באמת חושב שזה לא אפשרי לרמות בפוליגרף, ולהפסיק שימוש בחומרים חודש לפני התחרות מבלי להיתפס?
צריך יותר מידי שכל בשביל לא להגזים ולהגיע בשייפ קיצוני שממש לא נראה טבעי?
טענתי שקל לרמות בבדיקות האלה, והן לא גושפנקא לשום כלום.
אנשים עושים דברים הזויים בשביל תארים הרבה פחות נחשבים. מספיק להתייפיף.
זכייה בתחרות של טבעיים לא אומר שהזוכה הוא בהכרח טבעי, במתכונת הבדיקות הנוכחית.
סבב של מסה / חיטוב, עושים בכמה חודשים ויותר, לא רק ביום התחרות (=יום הבדיקה) לכן זה לא מהווה אינדיקציה לכלום.
לא צריך יותר מידי ידע בפרמקולוגיה בשביל לדעת שהבדיקה הבודדת הזאת לחומרים בשתן ביום בודד היא לא חותמת, לא בסבירות מספיק גבוהה לדעתי.
אם כל מה שיש לך לומר מנגד זה מה האינטרס של מישהו לרמות, אז מצטער אבל לא הייתי בונה על זה.
תן לי שם של מישהו אחד שנפל בפוליגרף או בבדיקת שתן (בתור זוכה, כי רק לו בודקים) ופסלו לו את הזכייה בארץ.
אם אין כאלה (למיטב ידיעתי) אז אי אפשר להסיק חד משמעית שאנשים לא מרמים, ומנגד, אם היו כאלה, זה לא אומר שכל מי שזוכה הוא מוזרק.
רק מעלה נקודה למחשבה. אני נגד רמאויות כאלה, אבל ההרגל שנוצר פה לבטל את האופציה הזאת ולומר שזה לא סביר שיקרה הוא די מונפץ לדעתי.
אנחנו מנהלים דיון, בלי להצביע על אף אחד אישית. אם אתה רוצה, אתה יכול לנסות לשכנע אותי אחרת. אני פתוח לשמוע ולשנות דעה. עד עכשיו לא השתכנעתי. איך שלא יהיה, אני לא היחיד שתוהה על זה.
מ.ש.ללמה שבן אדם יזריק יעלה לאיגוד של טבעיים?