הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך זה חוקי בכלל

זה דורש סגירת הרשמה חודשיים לפני התחרות, זה לא משהו שרוב התחרויות יכולות להרשות לעצמם.

וזה מבלי להתייחס למגבלות חוקיות שונות.
אפשר לעבור על חלק מהם בעזרת עורך דין יקר, אבל בגדול לבדוק מתחרים אחרי תחרות זה לגמרי חוקי וקל, לפני תחרות זה סיפור אחר.

אפשר להעלות פערים מפה ועד הודעה חדשה. מחתימים על חוזה כמו שעושים בכל מקרה, סוגרים הרשמה מראש, מעלים טיפה את העלויות אם צריך. הכל פתיר. כמו שאמרתי, הכל שאלה של רצון ומוטיבציה. אם אני ואתה הצלחנו לחשוב על פיתרון זול יותר תוך 5 דקות, מאמין שאיש מקצוע יכול לעלות על פיתרון מושלם בשבוע וחצי.

UFC שכרו חברה שתבצע בדיקות תקופתיות ללוחמים (כסף לא חסר שם) ולכאורה אותה חברה היא או הכי גרועה או שהיא מתגמשת מאוד בנהלים.
כך שאחת ל-... יש את האידיוט התורן שנופל בבדיקות, קצת פדיחה (בשביל הצופים כמובן, שחלקם עדיין מאמינים שכל המשתתפים טבעיים) אבל ממשיכים הלאה. השאר עוברים בהצלחה בהנחה שלא עשו טעות גדולה מידי מבחינת זמנים. הארגון הזה יכול להחליט שהוא מקשיח את הנהלים, ואז אתה יודע כבר מה יקרה... אבל זה פשוט לא משתלם. ועדיין, אחרי הקטע בסרטון למטה, יש אנשים שמאמינים שכולם שם טבעיים...

כמו שאמרתי, הכל שאלה של רצון ואינטרסים. יש חוק פשוט, if it ain't broke, don't fix it

אפשר להעלות פערים מפה ועד הודעה חדשה. מחתימים על חוזה כמו שעושים בכל מקרה, סוגרים הרשמה מראש, מעלים טיפה את העלויות אם צריך. הכל פתיר. כמו שאמרתי, הכל שאלה של רצון ומוטיבציה. אם אני ואתה הצלחנו לחשוב על פיתרון זול יותר תוך 5 דקות, מאמין שאיש מקצוע יכול לעלות על פיתרון מושלם בשבוע וחצי.

UFC שכרו חברה שתבצע בדיקות תקופתיות ללוחמים (כסף לא חסר שם) ולכאורה אותה חברה היא או הכי גרועה או שהיא מתגמשת מאוד בנהלים.
כך שאחת ל-... יש את האידיוט התורן שנופל בבדיקות, קצת פדיחה (בשביל הצופים כמובן, שחלקם עדיין מאמינים שכל המשתתפים טבעיים) אבל ממשיכים הלאה. השאר עוברים בהצלחה בהנחה שלא עשו טעות גדולה מידי מבחינת זמנים. הארגון הזה יכול להחליט שהוא מקשיח את הנהלים, ואז אתה יודע כבר מה יקרה... אבל זה פשוט לא משתלם. ועדיין, אחרי הקטע בסרטון למטה, יש אנשים שמאמינים שכולם שם טבעיים...

כמו שאמרתי, הכל שאלה של רצון ואינטרסים. יש חוק פשוט, if it ain't broke, don't fix it

בלי להעליב, מההודעות הקודמות שלך אתה מאמין בקונספירציות, ומההודעות העכשיויות שלך, אתה לא נמצא בשטח להבין את המורכבות של העניינים האלו.

ברגע שנראה לך שאתה היחיד שמכיר את הפתרון הכי פשוט לבעיה מורכבת, תבין שלא הבנת בכלל את הבעיה.

ישבתי עם אנשים בעלי השפעה גדולה מאוד בתחום הספורט והבדיקות בארץ, ואמשיך לשקוד על זה, זה לא פשוט, אבל לא כאן המקום להיכנס לזה.
תכבד את עצמך ואת @OA ואל תרמוז שהוא מוזרק, כי אומנם זה מחמאה במקום מסוים, זה גם מעליב את כל העבודה הקשה שלו.

בלי להעליב, מההודעות הקודמות שלך אתה מאמין בקונספירציות, ומההודעות העכשיויות שלך, אתה לא נמצא בשטח להבין את המורכבות של העניינים האלו.

ברגע שנראה לך שאתה היחיד שמכיר את הפתרון הכי פשוט לבעיה מורכבת, תבין שלא הבנת בכלל את הבעיה.

ישבתי עם אנשים בעלי השפעה גדולה מאוד בתחום הספורט והבדיקות בארץ, ואמשיך לשקוד על זה, זה לא פשוט, אבל לא כאן המקום להיכנס לזה.

קונספירציות? אין לי שום קשר. אתה מערבב בין כל מיני דברים שלא קשורים אליי או למה שאמרתי.

היה פה דיון בעבר על איך אפשר לעקוף את הבדיקות במתכונת כפי שמתבצע היום. היה פה צד ברור שהסכים שזה אפשרי בלי יותר מידי בעיות.
אם להצליח לרמות על הבדיקות האלה זאת קונספירציה, אני לא רוצה לדעת מה אתה חושב על שיא סקוואט של 20 קילו לחזרה אחת (זאת סתם דוגמה למשהו קל, לא להתייחס לזה באמת)

מעבר לזה, לא טענתי להכיר את הפיתרון הנכון ביותר. אל תוציא דברים מהקשרם. זה נאמר באופן ציני על הפיתרון שמצאתי לבעיה אחת כביכול. אני בטוח שיש עוד שלא חשבתי עליהן. אמרתי שהכל בר ביצוע אם שוקדים על זה מספיק - אני אולי יכול לתאר לעצמי את שאר הבעיות שאתה מזכיר, אולי לא.
אבל עובדתית, יש לאן לשאוף מבחינת הבדיקות. לא אמרתי שזה קל. בכללותו.
אתה יכול לומר שאני לא מהתחום ולא מכיר את השטח עד מחרתיים, אבל קצת שכל יש לי, והבדיקות שאתה מדבר עליהן, לא באמת מערימות קשיים מהותיים (בלשון המעטה) על המשתתפים. וכמעט כולם כאן יודעים את זה ככה שאין צורך לנסות ולשכנע מישהו.
את האיש הרנדומלי שמגלגל סטורי באינסטגרם זה אולי משכנע במאה אחוזים. פה לא תצליח להבטיח מספרים כאלה, או לנסות להציג את זה בצורה שמשתווה לזה.

* להתחיל משפט ב״בלי להעליב,״ זה מיותר קצת לדעתי.

תכבד את עצמך ואת @OA ואל תרמוז שהוא מוזרק, כי אומנם זה מחמאה במקום מסוים, זה גם מעליב את כל העבודה הקשה שלו.

תודה על העצה, אני אחבר אותך קצת לדיון, לא רמזתי שהוא מוזרק. למעשה לא הזכרתי אותו בדיון הזה בכלל. גם לא כשקילל עם מוניטין שלילי (לא שאכפת לי מהמוניטין, יותר מהגישה והתוכן) הוא בוחר לענות כמו שהוא עונה למרות שלא הוזכר כאן פעם אחת.

שכל אחד יחליט לפי מראה עיניו - אנחנו מנהלים דיון בפורום ציבורי.
זה חלק מהעניין. אתה בבירור בוחר להתבטא בצורה שמראה שאתה יודע את זה טוב מאוד בעצמך, ואתה מתבטא כמו שאתה מתבטא.
--
(דרך אגב, מבחינתי גם יכול להזריק בשפתיים. לא באמת אכפת לי. אם כבר מפריע לי שאני צריך להתייחס למישהו ספציפי כאילו דובר עליו, והאמת שזה מיותר כי זאת לא הייתה הכוונה וסתם גורם לאי נוחות.)
--

העלתי סוגיה אחת שעלתה פה כמה פעמים וכנראה תישאר לא פתורה (בנוגע לתחרויות עצמן, גם תחרויות עבר, ולא מישהו ספציפי) עד שמישהו ירים את הכפפה.

אני מכבד וקורא את המאמרים שלך והידע והתרומה והכל, אבל אל תכניס לי מילים שלא אמרתי.
--

בנוגע לסרטון כאן של הבחורה ששוברת שיא בבנץ׳, הנקודה העיקרית שלי הייתה שאפשר להגיע לתארים / לזכות בתחרויות אם יודעים לכופף את החוקים, גם אם הכל כשר לכאורה. וזה הכי גרוע כשהחוקים מוזרים:
חוק מפגר של הבנץ' פרס.
והסרטון הזה הוא כמעט המחשה מושלמת לזה. ולעוד הרבה חוקים מפגרים בדברים אחרים. אבל זה עדיין נחשב בנץ׳ פרס, וזה שבר שיא עולם.
איזה אבסורד, אה?

נערך לאחרונה:
גם לא כשקילל עם מוניטין שלילי (לא שאכפת לי מהמוניטין, יותר מהגישה והתוכן) הוא בוחר לענות כמו שהוא עונה למרות שלא הוזכר כאן פעם אחת.

קיללתי אותך?
בסך הכל רשמת קצת שטויות אז רשמתי שאתה קשקשן.
אתה אוהב לרמוז עליי ועל האופי שלי דברים, אני משתדל להגיד אותם בפנים 😃

לא התכוונתי להעליב אותך בכ״מ, אם להרגשתך זו הייתה קללה - מצטער מעומק ליבי 🙃

קיללתי אותך?
בסך הכל רשמת קצת שטויות אז רשמתי שאתה קשקשן.
אתה אוהב לרמוז עליי ועל האופי שלי דברים, אני משתדל להגיד אותם בפנים 😃

לא התכוונתי להעליב אותך בכ״מ, אם להרגשתך זו הייתה קללה - מצטער מעומק ליבי 🙃
תענה לדעתך לקס ליטל טבעי?
הוא התחרה בתחרות של טבעיים ועבר את הבדיקות

אני לא חושב שהוא מוזרק
ואני כן חושב שהטופ כן מוזרק להגיד שהוא טבעי כי הוא נמצא בתחרות של טבעיים זה לא נכון ואתה יכול לראות את זה בIPF או בכל ספורט בטופ שלו

קונספירציות? אין לי שום קשר. אתה מערבב בין כל מיני דברים שלא קשורים אליי או למה שאמרתי
אני לא הולך לחזור הודעות אחורה ולצטט את הקונספירציות שהעלית, על מדינות ואירגונים שכביכול שומרים על המתאמנים הטובים המוזרקים שלהם. אם הזיכרון שלך קצר מידי, לא אני אשב כאן להציג בפניך את טעותך.
זה נאמר באופן ציני
מצטער שלא ראיתי את הציניות בהודעות שלך.
אבל עובדתית, יש לאן לשאוף מבחינת הבדיקות
ברור שיש, אם נצליח לצמצם סימום בספורט, המשפחות של כל הספורטאים יודו לנו. זה עניין חשוב ביותר.
תודה על העצה, אני אחבר אותך קצת לדיון, לא רמזתי שהוא מוזרק
לא אכנס למריבות שלכם, כנראה שלא הבנתי מה שאתה רומז, ולא מעניין אותי מה הולך בינכם.
העלתי סוגיה אחת שעלתה פה כמה פעמים וכנראה תישאר לא פתורה (בנוגע לתחרויות עצמן, גם תחרויות עבר, ולא מישהו ספציפי) עד שמישהו ירים את הכפפה.
בכל תחרות בכל תחום אפשר לנצל חוקים מסוימים לטובתך, זה החיים, בנט ראש ממשלה, איך? הוא ניצל את החוקים. מעצבן? כן. אבל זה בכל תחום, לא תמיד יש מה לעשות, תמדוד כל ספורטאי ותקבע מה המרחק שהוא יכול להחזיק? על פי מה? ותעמוד שם בתחרות עם סרגל?

אפשר לשנות את החוק הזה, אבל אין רצון להתאמץ, במיוחד אחרי שנים שהחוק מושרש.

אקרא לזה חוק מטומטם, אבל זה עדיין ישאר.
אני לא חושב שהוא מוזרק
ואני כן חושב שהטופ כן מוזרק להגיד שהוא טבעי כי הוא נמצא בתחרות של טבעיים זה לא נכון ואתה יכול לראות את זה בIPF או בכל ספורט בטופ שלו
אני אומר על מי שאני חושב שטבעי מהיכרות אישית בלבד. ספציפית כאן בארץ, יודעים פחות או יותר מי מוזרק, ולגשת לתחרות טבעית בתור מוזרק, בקלות יכול להיחשף ולהביא עליך קנס ענק. לכן לדעתי הסיכוי שמישהו מוזרק מתחזה לטבעי בתחרויות האלו נמוך מאוד.
והסרטון הזה הוא כמעט המחשה מושלמת לזה. ולעוד הרבה חוקים מפגרים בדברים אחרים. אבל זה עדיין נחשב בנץ׳ פרס, וזה שבר שיא עולם.
איזה אבסורד, אה?
סתם שאלה, מה מונע מהמתחרות בקטגוריה שלה לבצע כזה בנץ'?
למי שיש יתרון של ידיים קצרות שעוזרות לו בבנץ' ודופק אותו בדדליפט, צריך להגביל אותו?
הביקורת היחידה שלי היא שבנץ' נשים נראה אחרת מבנץ' גברים כבדים, וזה לא נראה טוב, זה הכל. אין כאן רמאות, ניצול חוקים לרעה. היא מתחרה בקטגוריה שכל הבנץ' של המתחרות שלה גם נראים ככה, ומי שלא, פראיירית.

אחד יעשה סקוואט עם רגליים צמודות כי זה קשה יותר ויטען שכל השאר רמאים. תעשה כמו כולם, ואל תקרא לאף אחד רמאי.

ואני מחכה לראות סרטון שלך מבצע בנץ' כמוה עם יותר משקל ממה שהיא הרימה. זה לא צריך להיות קשה, אני רק באמת רוצה להבין עם איזה רמת מיומנות של פאוורליפטר אני מתכתב כאן.

על מדינות ואירגונים שכביכול שומרים על המתאמנים הטובים המוזרקים שלהם. אם הזיכרון שלך קצר מידי
אני לא הולך לחזור הודעות אחורה ולצטט את הקונספירציות שהעלית, על מדינות ואירגונים שכביכול שומרים על המתאמנים הטובים המוזרקים שלהם. אם הזיכרון שלך קצר מידי, לא אני אשב כאן להציג בפניך את טעותך.

מצטער שלא ראיתי את הציניות בהודעות שלך.

ברור שיש, אם נצליח לצמצם סימום בספורט, המשפחות של כל הספורטאים יודו לנו. זה עניין חשוב ביותר.

לא אכנס למריבות שלכם, כנראה שלא הבנתי מה שאתה רומז, ולא מעניין אותי מה הולך בינכם.

בכל תחרות בכל תחום אפשר לנצל חוקים מסוימים לטובתך, זה החיים, בנט ראש ממשלה, איך? הוא ניצל את החוקים. מעצבן? כן. אבל זה בכל תחום, לא תמיד יש מה לעשות, תמדוד כל ספורטאי ותקבע מה המרחק שהוא יכול להחזיק? על פי מה? ותעמוד שם בתחרות עם סרגל?

אפשר לשנות את החוק הזה, אבל אין רצון להתאמץ, במיוחד אחרי שנים שהחוק מושרש.

אקרא לזה חוק מטומטם, אבל זה עדיין ישאר.

אני אומר על מי שאני חושב שטבעי מהיכרות אישית בלבד. ספציפית כאן בארץ, יודעים פחות או יותר מי מוזרק, ולגשת לתחרות טבעית בתור מוזרק, בקלות יכול להיחשף ולהביא עליך קנס ענק. לכן לדעתי הסיכוי שמישהו מוזרק מתחזה לטבעי בתחרויות האלו נמוך מאוד.

סתם שאלה, מה מונע מהמתחרות בקטגוריה שלה לבצע כזה בנץ'?
למי שיש יתרון של ידיים קצרות שעוזרות לו בבנץ' ודופק אותו בדדליפט, צריך להגביל אותו?
הביקורת היחידה שלי היא שבנץ' נשים נראה אחרת מבנץ' גברים כבדים, וזה לא נראה טוב, זה הכל. אין כאן רמאות, ניצול חוקים לרעה. היא מתחרה בקטגוריה שכל הבנץ' של המתחרות שלה גם נראים ככה, ומי שלא, פראיירית.

אחד יעשה סקוואט עם רגליים צמודות כי זה קשה יותר ויטען שכל השאר רמאים. תעשה כמו כולם, ואל תקרא לאף אחד רמאי.

ואני מחכה לראות סרטון שלך מבצע בנץ' כמוה עם יותר משקל ממה שהיא הרימה. זה לא צריך להיות קשה, אני רק באמת רוצה להבין עם איזה רמת מיומנות של פאוורליפטר אני מתכתב כאן.

יכולתי לצטט כל משפט שכתבת כאן אבל אני חושב שזה מיותר כי אתה מוציא דברים מהקשרם. הצעה, במקום לנסות ״לנצח״ תנסה ״לנהל דיון״.

אשמח אם תתייחס לפסקה הכי חשובה בתגובה הקודמת (זאת היחידה שחשובה ולא התייחסת אליה)
זאת:
אתה יכול לומר שאני לא מהתחום ולא מכיר את השטח עד מחרתיים, אבל קצת שכל יש לי, והבדיקות שאתה מדבר עליהן, לא באמת מערימות קשיים מהותיים (בלשון המעטה) על המשתתפים. וכמעט כולם כאן יודעים את זה ככה שאין צורך לנסות ולשכנע מישהו.

תודה
(אה, ולשאלה של מישמיש עדיין לא הייתה תשובה, לא ממך ולא מאור. לא באמת עוזר לי שאתה ״חותם״ על מישהו שהוא טבעי, יש סיבה שיש דבר כזה שנקרא פרוטקול, ועדיף שהוא יהיה אמין ברמה הבסיסית)

😳

אשמח אם תתייחס לפסקה הכי חשובה בתגובה הקודמת (זאת היחידה שחשובה ולא התייחסת אליה)
זאת:
עניתי יותר מידי פעמים ובצורה די מפורטת.

מה שאתה מספר שבקלות אפשר להערים על הבדיקות, לא ביססת בכלל מלבד דיון שהתקיים כאן בפורום, וזה מה שילדים מאחורי מקלדת שמעולם לא דרכו בתחרות חושבים. צר לי, אך לא אתייחס לזה ברצינות.

אני לא מכחיש שיש אנשים שמשתמשים בכישרון שלהם לרעה ושוקדים כיצד לרמאות תחרויות טבעיות גם בלי רווח כספי הנראה לעין מכך, לדעתי הם מעטים, ועוד יותר מעטים הם אלו שהצליחו, לעולם לא אתיימר להבטיח בטיחות מלאה מרמאים כאלו, יש גם אנשים ששמים רצועות מתחת לשרוולים ולובשים חליפת לחץ מתחת לסינגליט.

האשמת את המארגנים או מנהלי התחרויות או אנשי מדינה שהם בעלי אינטרסים, אין לך ביסוס לזה, ואם תרצה להצביע אצבע מאשימה על מישהו ספציפי כאן בארץ, תתכונן שאותם אנשים יוכלו לקחת את זה למקום פלילי בהיעדר ראיות מצידך, סתם נקודה למחשבה.

ולגבי העיצוב שלך שנחייב הרשמה לפחות חודשיים מראש, הסברתי לך שאין הרבה תחרויות שיכולות להרשות לעצמם כזה דבר, הם צריכים את הנרשמים ברגע האחרון, ומתמודדים עם ביטולים ברגע האחרון. מלבד המורכבות החוקית להחתים מתחרה על כזה דבר.

מספיק מפורט?
תודה
(אה, ולשאלה של מישמיש עדיין לא הייתה תשובה, לא ממך ולא מאור. לא באמת עוזר לי שאתה ״חותם״ על מישהו שהוא טבעי, יש סיבה שיש דבר כזה שנקרא פרוטקול)
לא יודע לאיזה שאלה אתה מתייחס, אני בדיון איתך, לא איתו.
אשמח אם תשאל את השאלה שאוכל להתייחס, כי לא ברור לי לאיזה שאלה אתה מתכוון.

@elchonon
אתה ממשיך להוציא דברים מהקשרם ולייחס לי דברים שלא אמרתי.

באופן פרדוקסלי, כל תגובה שלך מתחילה בצורה הבאה: תחילה אתה הופך את זה שאתה מגיב לו לטרלול (כמו לייחס לי קונספירציות שלא אמרתי) ואז אתה כביכול (במרכאות) מגיב לגופו של עניין. כלומר קודם כל להוריד ואז להגיב. זה זדוני לדעתי.

זה כמעט שקוף כמו העובדה שיש אנשים מוזרקים שטוענים שהם טבעיים, והולכים להתחרות בתחרות של טבעיים, ולא נתפסים. אתה מציג את זה כאילו זה משהו מונפץ שלא קרה מעולם, ורק ילדים מאחורי מקלדת שלא דרכו מעולם בתחרות חושבים ככה. אני מציע לך לחזור לדיון הקודם ולראות שהביאו פה רעיונות קונקרטיים על איך אפשר לעשות את זה. אתה חי בלה-לה לנד אם אתה חושב שזה קשה (אני יודע שאתה לא באמת חושב ככה, וכנראה שאתה רק מגן על האינטרסים שלך)

האשמת את המארגנים או מנהלי התחרויות או אנשי מדינה שהם בעלי אינטרסים, אין לך ביסוס לזה, ואם תרצה להצביע אצבע מאשימה על מישהו ספציפי כאן בארץ, תתכונן שאותם אנשים יוכלו לקחת את זה למקום פלילי בהיעדר ראיות מצידך, סתם נקודה למחשבה.
ֿ
חחח... לא האשמתי אנשי מדינה שהם בעלי אינטרסים או משהו כזה. אתה שוב מסלף את המציאות.
נתתי דוגמה שבUFC כולם מוזרקים ויש העלמת עין בעניין. זה לא קונספירציה, זה קונצנזוס.

אל תנסה להפחיד שאפשר לקחת האשמות כאלו למקום פלילי, כאילו התייחסתי למישהו ספציפי. עוד ניסיון כושל להפחיד ולהרתיע.
זה עד כדי כך מפריע שאתה מרגיש חייב להזכיר את זה כל הזמן?

ֿ---

Lo and behold, עירעתי קצת על הטבעיות ועל האמינות של המתחרים והבדיקות, ונראה שהערתי את השועלים.

נערך לאחרונה:
@elchonon
אתה ממשיך להוציא דברים מהקשרם ולייחס לי דברים שלא אמרתי.

באופן פרדוקסלי, כל תגובה שלך מתחילה בצורה הבאה: תחילה אתה הופך את זה שאתה מגיב לו לטרלול (כמו לייחס לי קונספירציות שלא אמרתי) ואז אתה כביכול (במרכאות) מגיב לגופו של עניין. כלומר קודם כל להוריד ואז להגיב. זה זדוני לדעתי.

זה כמעט שקוף כמו העובדה שיש אנשים מוזרקים שטוענים שהם טבעיים, והולכים להתחרות בתחרות של טבעיים, ולא נתפסים. אתה מציג את זה כאילו זה משהו מונפץ שלא קרה מעולם, ורק ילדים מאחורי מקלדת שלא דרכו מעולם בתחרות חושבים ככה. אני מציע לך לחזור לדיון הקודם ולראות שהביאו פה רעיונות קונקרטיים על איך אפשר לעשות את זה. אתה חי בלה-לה לנד אם אתה חושב שזה קשה (אני יודע שאתה לא באמת חושב ככה, וכנראה שאתה רק מגן על האינטרסים שלך)

ֿ
חחח... לא האשמתי אנשי מדינה שהם בעלי אינטרסים או משהו כזה. אתה שוב מסלף את המציאות.
נתתי דוגמה שבUFC כולם מוזרקים ויש העלמת עין בעניין. זה לא קונספירציה, זה קונצנזוס.

אל תנסה להפחיד שאפשר לקחת האשמות כאלו למקום פלילי, כאילו התייחסתי למישהו ספציפי. עוד ניסיון כושל להפחיד ולהרתיע.
זה עד כדי כך מפריע שאתה מרגיש חייב להזכיר את זה כל הזמן?

ֿ---

עירעתי קצת על הטבעיות ועל האמינות של המתחרים והבדיקות, ונראה שהערתי את השועלים. שכל אחד יסיק מסקנות לבד.
תראה לי סיבה להאמין שמישהו רצה והצליח לרמאות בהצלחה את מערכת הבדיקות הישראלי.

יש כאן שפע תחרויות ללא בדיקות, כל שאין צורך לרמאות. ואין כאן פרסים כספיים המצדיקים את הסיכון של הקנס הכבד.

עד שתוכיח את מה שאתה כותב, לא אתייחס לזה ברצינות, מעניין לי את ה... הקונצנזוס של מי שאתה חושב שאחראי על קונצנזוס, תראה לי משהו קונקרטי בבקשה.
לא הצגת כלום, זה פשוט מגוכח שאני עדיין עונה לך, תסלח לי.

אני לא מנסה להפחיד, אני מבקש שתציג ראיה טובה, עם שמות כדי שנוכל לקחת את מה שאתה אומר ברצינות, ותדע שלדבר כזה עש תוקף משפטי. עד אז, תסלח לי מעומק הלב, אתה בגדר חרטטן ממדרגה ראשונה.

הדבר היחיד שערערת זה את הרצינות בו אני אקח את הטיעונים שלך, שאתה לא טורח להוכיח ומסתמך על דיון פומבי בפורום לגבות אותך.

יש כאן שפע תחרויות ללא בדיקות, כל שאין צורך לרמאות. ואין כאן פרסים כספיים המצדיקים את הסיכון של הקנס הכבד.

אני לא מנסה להפחיד, אני מבקש שתציג ראיה טובה, עם שמות כדי שנוכל לקחת את מה שאתה אומר ברצינות, ותדע שלדבר כזה עש תוקף משפטי. עד אז, תסלח לי מעומק הלב, אתה בגדר חרטטן ממדרגה ראשונה.

אם הייתה לי ראייה לגבי מישהו ספציפי, הייתי כבר עושה עם זה משהו לפני שהייתי כותב כאן בפורום.

נראה לי שפספסת את הטענה שלי:
אני טוען שקל לרמות את הבדיקות האלה, ושיש סיכוי טוב שזה נעשה בעבר.
אתה טוען שלאף אחד אין אינטרס לרמות את הבדיקות האלה, וסיכוי נמוך שזה נעשה בעבר.

נערך לאחרונה:

לא מכיר, תכף שאגיע הביתה אסתכל ואראה איפה התחרה ואיזה בדיקות עבר.
אני לא חושב שהוא מוזרק

לא הבנתי מי זה ״הטופ״?
הישראלי שלקח מקום שני באליפות העולם לפני חודש מוזרק?

הבנץ' החזקים בעולם לא נעשו ככה, כנראה שזה לא כזה קל ועוזר כמו שזה נראה.
זה יותר קשור לזה שהבנצ'ים החזקים בעולם נעשו ע"י אנשים חזקים בצורה 'על-אנושית'. מעבר לזה ברוב המקרים גם יש להם פריים מאוד גדול ומה שהוא רוחב אחיזה 'סטנדרטי' אצלם יהיה רחב אצלי ואצלך.

יותר רחב ממה שהם מחזיקים עכשיו כבר יהיה מעבר לטבעות על המוט וזה לא חוקי.

עד שתוכיח את מה שאתה כותב, לא אתייחס לזה ברצינות, מעניין לי את ה... הקונצנזוס של מי שאתה חושב שאחראי על קונצנזוס, תראה לי משהו קונקרטי בבקשה.
לא הצגת כלום, זה פשוט מגוכח שאני עדיין עונה לך, תסלח לי.

הדבר היחיד שערערת זה את הרצינות בו אני אקח את הטיעונים שלך, שאתה לא טורח להוכיח ומסתמך על דיון פומבי בפורום לגבות אותך.
אתה באמת חושב שזה לא אפשרי לרמות בפוליגרף, ולהפסיק שימוש בחומרים חודש לפני התחרות מבלי להיתפס?
צריך יותר מידי שכל בשביל לא להגזים ולהגיע בשייפ קיצוני שממש לא נראה טבעי?

טענתי שקל לרמות בבדיקות האלה, והן לא גושפנקא לשום כלום.
אנשים עושים דברים הזויים בשביל תארים הרבה פחות נחשבים. מספיק להתייפיף.

זכייה בתחרות של טבעיים לא אומר שהזוכה הוא בהכרח טבעי, במתכונת הבדיקות הנוכחית.
סבב של מסה / חיטוב, עושים בכמה חודשים ויותר, לא רק ביום התחרות (=יום הבדיקה) לכן זה לא מהווה אינדיקציה לכלום.
לא צריך יותר מידי ידע בפרמקולוגיה בשביל לדעת שהבדיקה הבודדת הזאת לחומרים בשתן ביום בודד היא לא חותמת, לא בסבירות מספיק גבוהה לדעתי.

אם כל מה שיש לך לומר מנגד זה מה האינטרס של מישהו לרמות, אז מצטער אבל לא הייתי בונה על זה.

תן לי שם של מישהו אחד שנפל בפוליגרף או בבדיקת שתן (בתור זוכה, כי רק לו בודקים) ופסלו לו את הזכייה בארץ.
אם אין כאלה (למיטב ידיעתי) אז אי אפשר להסיק חד משמעית שאנשים לא מרמים, ומנגד, אם היו כאלה, זה לא אומר שכל מי שזוכה הוא מוזרק.

רק מעלה נקודה למחשבה. אני נגד רמאויות כאלה, אבל ההרגל שנוצר פה לבטל את האופציה הזאת ולומר שזה לא סביר שיקרה הוא די מונפץ לדעתי.

אנחנו מנהלים דיון, בלי להצביע על אף אחד אישית. אם אתה רוצה, אתה יכול לנסות לשכנע אותי אחרת. אני פתוח לשמוע ולשנות דעה. עד עכשיו לא השתכנעתי. איך שלא יהיה, אני לא היחיד שתוהה על זה.

נערך לאחרונה:
תן לי שם של מישהו אחד שנפל בפוליגרף או בבדיקת שתן (בתור זוכה, כי רק לו בודקים) ופסלו לו את הזכייה בארץ.

כל תחרות נופלים בין 5-10 בבדיקות הפוליגרף.

האיגוד הזה כולה קיים 3 שנים בארץ ככה שעדיין אין מספיק שעברו שתן כדי להצביע על איזשהו נתון.

לכן לדעתי הסיכוי שמישהו מוזרק מתחזה לטבעי בתחרויות האלו נמוך מאוד.
אתה תמים אם אתה לא תזריק יהיה מישהו שיהיה מוכן להזריק וינצח אותך כי אין מה לעשות סדרואידים זה קסם
תחשוב שנייה לאן היה מגיע ביג רמי בלי סטרואידים (שתבין מה ההיתרון שסטרואידים נותנים)
לא מכיר, תכף שאגיע הביתה אסתכל ואראה איפה התחרה ואיזה בדיקות עבר.
מחכה
לא הבנתי מי זה ״הטופ״?
הישראלי שלקח מקום שני באליפות העולם לפני חודש מוזרק?
לא יודע אין לי שמץ מי זה ואיזה איגוד רק יודע שיש יותר איגודים ממתאמנים אז היום כל אחד אלוף
רק בישראל אני בטוח שיש כל שנה כמה עשרות אלופים חדשים

שאני אומר טופ אני מדבר טופ עולמי (אני בטוח שאלחנן או OA לא מזריקים)

לא יודע אין לי שמץ מי זה ואיזה איגוד רק יודע שיש יותר איגודים ממתאמנים אז היום כל אחד אלוף
רק בישראל אני בטוח שיש כל שנה כמה עשרות אלופים חדשים

יש רק איגוד אחד שמתיימר להיות טבעי ב100% בארץ וזה wnbf.
גם בעולם לדעתי הוא אחד האיגודים הגדולים בתחום הפיתוח גוף טבעי.

ועל הבחור הזה עניתי לך 2 הודעות למעלה, תייגתי אותך.

אני לא חושב שהוא מוזרק
מה זה משנה מי מוזרק ומי טבעי? למה הדיונים האלה מעניינים?
אתה יודע שכל בן אדם הוא שונה ואתה לא תגיע למשהו שאחר הגיע ולהפך,אז מה זה רלוונטי ?
יש רק איגוד אחד שמתיימר להיות טבעי ב100% בארץ וזה wnbf.
גם בעולם לדעתי הוא אחד האיגודים הגדולים בתחום הפיתוח גוף טבעי.

ועל הבחור הזה עניתי לך 2 הודעות למעלה, תייגתי אותך.
שמע זה דיון שפשוט אין לו מטרה לדעתי,מה זה משנה מי טבעי ומי לא? אני כמובן מתכוון לחברה ששואלים כל שניה טבעי טבעי? האם זה רלוונטי אליהם?
כל אחד הוא שונה,מבנה אחר,צורה אחרת של שריר,סדר עדיפויות באימונים שונה(יש כאלה מקריבים יותר יש פחות)
ככה שזה לא רלוונטי!!!!
תפסיקו עם זה,ספורטאי זה ספורטאי
אתה באמת חושב שזה לא אפשרי לרמות בפוליגרף, ולהפסיק שימוש בחומרים חודש לפני התחרות מבלי להיתפס?
צריך יותר מידי שכל בשביל לא להגזים ולהגיע בשייפ קיצוני שממש לא נראה טבעי?

טענתי שקל לרמות בבדיקות האלה, והן לא גושפנקא לשום כלום.
אנשים עושים דברים הזויים בשביל תארים הרבה פחות נחשבים. מספיק להתייפיף.

זכייה בתחרות של טבעיים לא אומר שהזוכה הוא בהכרח טבעי, במתכונת הבדיקות הנוכחית.
סבב של מסה / חיטוב, עושים בכמה חודשים ויותר, לא רק ביום התחרות (=יום הבדיקה) לכן זה לא מהווה אינדיקציה לכלום.
לא צריך יותר מידי ידע בפרמקולוגיה בשביל לדעת שהבדיקה הבודדת הזאת לחומרים בשתן ביום בודד היא לא חותמת, לא בסבירות מספיק גבוהה לדעתי.

אם כל מה שיש לך לומר מנגד זה מה האינטרס של מישהו לרמות, אז מצטער אבל לא הייתי בונה על זה.

אם אין כאלה (למיטב ידיעתי) אז אי אפשר להסיק חד משמעית שאנשים לא מרמים, ומנגד, אם היו כאלה, זה לא אומר שכל מי שזוכה הוא מוזרק.

רק מעלה נקודה למחשבה. אני נגד רמאויות כאלה, אבל ההרגל שנוצר פה לבטל את האופציה הזאת ולומר שזה לא סביר שיקרה הוא די מונפץ לדעתי.

אנחנו מנהלים דיון, בלי להצביע על אף אחד אישית. אם אתה רוצה, אתה יכול לנסות לשכנע אותי אחרת. אני פתוח לשמוע ולשנות דעה. עד עכשיו לא השתכנעתי. איך שלא יהיה, אני לא היחיד שתוהה על זה.
מי שמרמה פוליגרף הוא חתיכת מסכן,למה שבן אדם יזריק יעלה לאיגוד של טבעיים?
בן אדם שמזריק רוצה להראות השם ישמור ולנצח חברה ברמה גבוהה יותר חמודי,ככה שזה מטומטם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית