מה תפקיד הגנטיקה בכושר שלכם?
דעתכם?
דעתכם?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפעמים לא תדע כמה זה מגביל עד שתנסה בלי
תסמינים שאשים לב אליהם אם אפסיק לצרוך קפאין
המונח התמכרות משמש במקרים רבים במובן של התמכרות לסמים – תלות פיזית בחומרים פסיכואקטיביים, שהיא בעלת מספר מאפיינים ייחודיים. עם זאת, קיימים גם סוגים שונים של התמכרות התנהגותית. מונח זה מתייחס להתמכרות לפעילויות והתנהגויות שונות (למשל הימורים או שימוש באינטרנט) או לחומרים שאינם מוגדרים כסמים פסיכואקטיביים (מזון מסוגים שונים). קיימים עדיין חילוקי דעות בקרב הפסיכולוגים לגבי השימוש במונח "התמכרות" במקרים שכאלה.
במקרה גם הוא חתיך עם זקן ?יש הסבר לתופעה?
לא ולאבמקרה גם הוא חתיך עם זקן ?
מסכים, אני טוען שהיתרונות הם גם החסרונות שלה.@elchonon דווקא יש הרבה יתרונות בקפאין, LBS עשו על זה מאמר שפורסם שפורום אני מתאר לעצמי ובאינסטהגרם.
מתאמן א מתאמן לפי תוכנית פח ואכול חרא (מסודר אבל חרא)מתאמן א - מתאמן לפי תוכנית,אוכל מסודר וכו
לא מצליח לעבור את ה100 בבנץ
בא חבר שלו,מתאמן ב - לא דרך יום בחייו בחדר הכושר,שוכב על הספה ונותן 100x5
מה ההסבר?
זה גנטיקה הפלת את עצמךעם טסט נמוך
שאומרים מקפיד על חלבון רצוי שזה יהיה על להפיד על לאכול מספיק חלבון לא מתחחת למינימום (1.6 זה המינימום למתאמן)תזונה - מקפיד על חלבון 1.4-1.6
מה זה כמה שאפשר אם אפשר שעה זה לא הופך אתזה לטובהתאוששות- ישן כמה שאפשר,ונח כמה שאפשר
יש פה גם הרבה חרא (לא כמו פעם אבל עדיין)תוכנית- אני חושב שאני בכיון טוב(עקב מה שלמדתי כאן)
ואני טוען שיש מידע שאנחנו לא יודעים כמו עם מתאמן ב מהסיפור של בן35אחי לא זז מימיו, את המילה פדלעה המציאו עליו, יש לו שילוש בגב, קוביות בבטן, פעם בעשור שהוא נתקל במשקולות הוא מרים דדליפט 200 בלי למצמץ, ואני עיני יוצאות.
בראש של יוסי ושל מנש אתה יותר גרוע מגידול סרטני במעי הגס.מתאמן א מתאמן לפי תוכנית פח ואכול חרא (מסודר אבל חרא)
מתאמן ב משקר
זה גנטיקה הפלת את עצמך
שאומרים מקפיד על חלבון רצוי שזה יהיה על להפיד על לאכול מספיק חלבון לא מתחחת למינימום (1.6 זה המינימום למתאמן)
מה זה כמה שאפשר אם אפשר שעה זה לא הופך אתזה לטוב
יש פה גם הרבה חרא (לא כמו פעם אבל עדיין)
ואני טוען שיש מידע שאנחנו לא יודעים כמו עם מתאמן ב מהסיפור של בן35
היום הזה בחודש?בראש של יוסי ושל מנש אתה יותר גרוע מגידול סרטני במעי הגס.
זה מצב בריאותי שמתפתח בדרך כלל מאורח חיים מסוים.זה גנטיקה הפלת את עצמך
מצב בריאותי זה גנטיקה כמו קורהןזה מצב בריאותי שמתפתח בדרך כלל מאורח חיים מסוים.
תלוי איזה מצב בריאותי. קרוהן זה גנטי, טסט נמוך הרבה פעמים קורה מהחיים ולא מהגנטיקה.מצב בריאותי זה גנטיקה כמו קורהן
אולי אני מפספס משהו אבל אם אין לך חוסרים בתזונה ודברים בנאליים כאלו ממה טסט נגרם שלא גנטי?תלוי איזה מצב בריאותי. קרוהן זה גנטי, טסט נמוך הרבה פעמים קורה מהחיים ולא מהגנטיקה.
חיים חרא וזה. מי שסובל נפשית הטסט שלו יורד.אולי אני מפספס משהו אבל אם אין לך חוסרים בתזונה ודברים בנאליים כאלו ממה טסט נגרם שלא גנטי?
לפני כמה שנים,מצב הטסט שלי היה נהדר!אולי אני מפספס משהו אבל אם אין לך חוסרים בתזונה ודברים בנאליים כאלו ממה טסט נגרם שלא גנטי?
לפני כמה שנים,מצב הטסט שלי היה נהדר!
כולל בדיקת זרע וכו וכו.
ובשנה/שנתיים האחרונות,צניחה לא נורמלית.
אזי זה לא גנטי
הסתברות גנטית ניתנת למניעה או להתפרצות בהתאם לאורח חיים, עובדה שאני לא סובל מקרוהן היום.מצב בריאותי זה גנטיקה כמו קורהן
טסט יכול להיפגע ממחסור ברכיבי מזון מסוימים כמו אבץ וכולסטרול.אולי אני מפספס משהו אבל אם אין לך חוסרים בתזונה ודברים בנאליים כאלו ממה טסט נגרם שלא גנטי?