וואלה זה עצוב..

תסמינים שאשים לב אליהם אם אפסיק לצרוך קפאין

תסמיני גמילה שאתה מדבר עליהם מתכוונים יותר להתמכרות ולא לתלות.

המונח התמכרות משמש במקרים רבים במובן של התמכרות לסמים – תלות פיזית בחומרים פסיכואקטיביים, שהיא בעלת מספר מאפיינים ייחודיים. עם זאת, קיימים גם סוגים שונים של התמכרות התנהגותית. מונח זה מתייחס להתמכרות לפעילויות והתנהגויות שונות (למשל הימורים או שימוש באינטרנט) או לחומרים שאינם מוגדרים כסמים פסיכואקטיביים (מזון מסוגים שונים). קיימים עדיין חילוקי דעות בקרב הפסיכולוגים לגבי השימוש במונח "התמכרות" במקרים שכאלה.

נושא די מעניין ורחב, אין תשובה אחת נכונה פשוט יש להבדיל בין אדם "מכור" שככל הנראה יסבול מתסמיני גמילה
חריפים וכנראה פגיעה פיזית לאורך ההתמכרות ואף הגמילה לבין אדם שמכור לצורך העניין לסוג מזון מסויים (יותר תלות)
שאולי בהתחלה יהיו לו קשה להיגמל מזה אבל לרוב זה בסך הכל איזשהו הרגל מגונה פסיכולוגי שפחות משפיע בפן הפיזי.

@elchonon דווקא יש הרבה יתרונות בקפאין, LBS עשו על זה מאמר שפורסם שפורום אני מתאר לעצמי ובאינסטהגרם.
מסכים, אני טוען שהיתרונות הם גם החסרונות שלה.

תחפש כאן בפורום את המאמר, הגבתי על זה בזמנו, לא עזר לPR שלי כמו שהמחקר טען, שהרי המחקר נעשה על אנשים לא מיומנים, גם סוכר ומים ישפיעו על הPR שלהם.

״והוא גורם לכמה תופעות כגון הגברת קצב הלב, עליית לחץ הדם, הגברת זרימת הדם לשרירים״

אם מגביר זרימת דם לשריר,אזי בעקיפן יתרום לכח לא?

גם אם יש גבול, לא תגיע אליו סתם ככה אז זה פשוט לא רלוונטי אלא אם מחפשים סיבות לקטר. אפשר להתחיל כל יום מלהגיד תודה רבה על כל מה שיש לא להתאבסס על מה שאין. בו בזמן תמיד אפשר להמשיך לשאוף לעשות ולהשתפר ב0.0000000000001% ולא לבזבז אנרגיה יקרה מפז על שליליות שלא תורמת בכלום למצב הקיים מלבד לשמר אותו.

מתאמן א - מתאמן לפי תוכנית,אוכל מסודר וכו
לא מצליח לעבור את ה100 בבנץ

בא חבר שלו,מתאמן ב - לא דרך יום בחייו בחדר הכושר,שוכב על הספה ונותן 100x5

מה ההסבר?
מתאמן א מתאמן לפי תוכנית פח ואכול חרא (מסודר אבל חרא)
מתאמן ב משקר
עם טסט נמוך
זה גנטיקה הפלת את עצמך
תזונה - מקפיד על חלבון 1.4-1.6
שאומרים מקפיד על חלבון רצוי שזה יהיה על להפיד על לאכול מספיק חלבון לא מתחחת למינימום (1.6 זה המינימום למתאמן)
התאוששות- ישן כמה שאפשר,ונח כמה שאפשר
מה זה כמה שאפשר אם אפשר שעה זה לא הופך אתזה לטוב
תוכנית- אני חושב שאני בכיון טוב(עקב מה שלמדתי כאן)
יש פה גם הרבה חרא (לא כמו פעם אבל עדיין)
אחי לא זז מימיו, את המילה פדלעה המציאו עליו, יש לו שילוש בגב, קוביות בבטן, פעם בעשור שהוא נתקל במשקולות הוא מרים דדליפט 200 בלי למצמץ, ואני עיני יוצאות.
ואני טוען שיש מידע שאנחנו לא יודעים כמו עם מתאמן ב מהסיפור של בן35

• פותח/ת השרשור
מתאמן א מתאמן לפי תוכנית פח ואכול חרא (מסודר אבל חרא)
מתאמן ב משקר

זה גנטיקה הפלת את עצמך

שאומרים מקפיד על חלבון רצוי שזה יהיה על להפיד על לאכול מספיק חלבון לא מתחחת למינימום (1.6 זה המינימום למתאמן)

מה זה כמה שאפשר אם אפשר שעה זה לא הופך אתזה לטוב

יש פה גם הרבה חרא (לא כמו פעם אבל עדיין)

ואני טוען שיש מידע שאנחנו לא יודעים כמו עם מתאמן ב מהסיפור של בן35
בראש של יוסי ושל מנש אתה יותר גרוע מגידול סרטני במעי הגס.

תלוי איזה מצב בריאותי. קרוהן זה גנטי, טסט נמוך הרבה פעמים קורה מהחיים ולא מהגנטיקה.
אולי אני מפספס משהו אבל אם אין לך חוסרים בתזונה ודברים בנאליים כאלו ממה טסט נגרם שלא גנטי?

אולי אני מפספס משהו אבל אם אין לך חוסרים בתזונה ודברים בנאליים כאלו ממה טסט נגרם שלא גנטי?
לפני כמה שנים,מצב הטסט שלי היה נהדר!
כולל בדיקת זרע וכו וכו.
ובשנה/שנתיים האחרונות,צניחה לא נורמלית.
אזי זה לא גנטי

לפני כמה שנים,מצב הטסט שלי היה נהדר!
כולל בדיקת זרע וכו וכו.
ובשנה/שנתיים האחרונות,צניחה לא נורמלית.
אזי זה לא גנטי

זה האישה והילדים..
זה טסט קילר רציני ☝️

מצב בריאותי זה גנטיקה כמו קורהן
הסתברות גנטית ניתנת למניעה או להתפרצות בהתאם לאורח חיים, עובדה שאני לא סובל מקרוהן היום.
טסט יכול להיפגע ממחסור ברכיבי מזון מסוימים כמו אבץ וכולסטרול.
איכות שינה, רמות סטרס, ומיקרו תזונה הם לכאורה משחקים חלק חשוב בבריאות כולל רמות טסט תקינות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית