מה תפקיד הגנטיקה בכושר שלכם?
דעתכם?
דעתכם?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש כמות שהיא מוגזמת.למה מה רע בקפאין?
אני צורך 3 אספרסו ביום יום ושחור לפני אימון.יש כמות שהיא מוגזמת.
אני אישית לא צורך שום קפאין, לדעתי זה מאפשר לך להרגיש בן אדם גם בלי שינה ומזון, וזה מתכון להיתקע באימונים ובחיים. לחפש פלסטר וקיצורי דרך כשההתנהלות לא נכונה.
ומה התוצאות הספורטיביות שלך?אני צורך 3 אספרסו ביום יום ושחור לפני אימון.
אבל אין מצב שאני מוותר על זה חחח זה ממריץ אותי לפני האימון מאוד,אולי כי הגוף מכור לא יודע אבל גם הכמות שאני שותה היא נורמלית אני חושב.
זה לא עניין של תוצאה ספורטיבית,זה נותן לי כוח אולי פסיכולוגי,אני מתכוון שאם אשתה קפה זה יתן לי יותר כוח יותר מוטיבציה לקום להתלבש וללכת למכון.ומה התוצאות הספורטיביות שלך?
הרבה אנשים צורכים קפאין, אני פשוט מנסה להבין את הקשר בין צריכה גבוה של קפאין ותוצאות ספורטיבית.
אני אישית לא צורך שום קפאין, לדעתי זה מאפשר לך להרגיש בן אדם גם בלי שינה ומזון, וזה מתכון להיתקע באימונים ובחיים. לחפש פלסטר וקיצורי דרך כשההתנהלות לא נכונה.
אם כך, היינו צריכים לראות קורלציה בין צריכה מרובה של קפאין ותוצאות ספורטיביות, ואני חושב שההיפך הוא הנכון.זה לא עניין של תוצאה ספורטיבית,זה נותן לי כוח אולי פסיכולוגי,אני מתכוון שאם אשתה קפה זה יתן לי יותר כוח יותר מוטיבציה לקום להתלבש וללכת למכון.
צודק, אילוצים לצרוך קפאין זה שונה ממה שאידיאלי.תלוי לטעמי באופי של בן אדם וביום יום שלו, תלות זה משהו שמשתנה מאדם לאדם ולא יכול להעיד על הכלל.
אני יודע שעם קפאין בכמות מסויימת הביצועים שלי באימונים עולים משמעותית.
אני הולך אישית להתאמן אחרי 2 עבודות (בערך 14 שעות) ככה שאני רואה יתרונות יותר מאשר חסרונות
ודווקא ממש לא פלסטר, אני חושב שאם יש משהו שיכול לעזור לך לשפר ביצועים בהתאם לאורח חיים שלך אז למה לא?
כל עוד לא הוכח נזק לטווח הארוך כמובן.
אתה לוקח את זה יותר לכיוון של "אם לא קפאין אני לא מתאמן / זז" אבל לא הכל שחור או לבן, אם אפשר לצרוך משהו כדי להשתפר
אז אני לא רואה סיבה להימנע, כמו שתיקח אבקת חלבון שתקל עלייך במקום להתחיל להכין חזה עוף כל פעם שיהיה חסר לך 20 ג'.
תסכים איתי שאידיאלי יהיה שתישן את כל השינה שאתה צריך, לא תעבוד, ולא תזדקק לקפאין.
תסכים איתי שאידיאלי יהיה שתישן את כל השינה שאתה צריך, לא תעבוד, ולא תזדקק לקפאין.
תלות זה אכן חיסרון.אני לא רואה חסרונות לקחת אותו
אפשר להשתמש בקפאין בלי שזה יהיה מגביל.אני ישן חד משמעית את כל השינה שאני צריך, ועל אף זאת - קפאין נותן את הedge הנוסף. אני לא רואה חסרונות לקחת אותו, אני לא נכנס לשיקול עלות תועלת כי אני לא מוצא שום עלות פרט לזאת המילולית.
שכל אחד יעשה את הישר בעיניו, אבל לתוצאות ספורטיביות טובות, לדעתי זה לא האידיאל.אחד אוהב חשיש
אחד אוהב שתיה חריפה
אחד אוהב סיגריות
ואחד אוהב קפאין..
לא קשור תועלת ולא עלות
*אני במקרה הזה,אוהב גם קפאין וגם שתיה חריפה 😃
מסכים.ספורטיביות טובות,
זה יכול להיות התמכרות שתורמת לאימונים.מסכים.
אבל חייבים להיות מכורים למשו 😉
אני מבין מה אתה אומר שזה מגביל,אני לא רואה את עצמי מתאמן בלי קפה חחח כאילו אפשרי אבל לא!אפשר להשתמש בקפאין בלי שזה יהיה מגביל.
אבל לדעתי על פי רוב זה מגביל.
אתה אולי חריג.
שכל אחד יעשה את הישר בעיניו, אבל לתוצאות ספורטיביות טובות, לדעתי זה לא האידיאל.
תלות זה אכן חיסרון
ותודה על זהאבל עם בקרת מאמן.
לפעמים לא תדע כמה זה מגביל עד שתנסה בלי.אני לא חושב שיהיו תסמינים שאשים לב אליהם אם אפסיק לצרוך קפאין. אני מסכים שתלויות היא חסרון, אני מסתייג מההנחה שאני תלותי בקפאין.