הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקיעה בבנץ' בSS

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
חבר נתקע בבנץ' על 95 עכשיו בSS, עשה דילואד קטן ולא הצליח לעלות חזרה מעבר ל95. אני מרגיש שצריך שינוי.
ראיתי תגובות לא מפתות על TM ואני פעם הרצתי את הפרה המשוגעת ומרגיש שהנפח בה לא מספיק.
חשבתי על הגרסא הירושלמית של קורטה רק לבנץ (בגדול לעלות נפח -כמובן לחתוך במשקל משמעותית- ולנסות להמשיך בהתקדמות לינארית שבועית), מה ההמלצות ? תודה

נערך לאחרונה:
אתה רוצה להגיד שבעצם מתאמן רגיל שלא רוצה להתחרות נשאר איתך כל כך הרבה זמן במקום להתפתח לבד?
וואלה, משהו פה דפוק.
יש לי כמה מתחרים שאני מאמן.
תבין, לוקח לי לפחות חודשיים להכין מתחרה לתחרות כמו שצריך, ועדיף 3.
ברגע שהוא הצליח להגשים את החלום של התחרות, או שהוא הולך לדרכו ומנסה ליישם לבד את מה שהוא למד, או שהוא נשאר איתי לתחרויות הבאות.

ברגע שעשית עבודה טובה, שני הדברים יכולים לקרות, אבל הרוב ישאר.
בדיוק עכשיו עבדתי עם מתאמן 3 חודשים, הבאתי את הדדליפט שלו מ240 שלא עבר תחרות, ל252.5 שעבר תחרות. סקוואט 190 ל205. והבנץ' נשאר 140 כי הוא הגיע עם פציעה, לא עבדנו על זה.

הבחור שוקל 76.

אני שמח לפרגן לעצמי שהתוכנית הלכה מצוין, ועשינו קפיצה מאוד דרמטית במשקלים בזמן כל כך קצר, למה שלא ישאר איתי לתחרות הקרובה באפריל?

אם אתה מאמן שמצליח, אני לא חושב שירצו לעזוב אותך מהר. מצד שני, אם אתה מצליח להעביר את הסגנון שלך היטב, הם יכולים להסתדר לא רע בלעדיך, שניהם מחמאה עבורי.

הבנתי אותך.
אז הקונטקסט הוא:
יום כח/התקדמות
יום התאוששות

אני חושש שמעכשיו יהיה לי קשה להתקדם..
אז אני שוקל להתקדם עם 1.25 ו/או לפי מס הסטים והחזרות שרשמתי.
בן, אני חושב שהמשקלים שלך כבר מצריכים מאמן, נשמע לי שאחד אונליין יתאים לך מאוד ויקדם אותך לא מעט
לא שאני חושב שחייב מאמן בשביל להתקדם, אבל אני חושב שעם הבנץ שלך הכמות ידע שצריך היא גדולה מידי בשביל רוב האנשים, כולל אותך (ואותי, אבל זה לא רלוונטי חח)

בן, אני חושב שהמשקלים שלך כבר מצריכים מאמן, נשמע לי שאחד אונליין יתאים לך מאוד ויקדם אותך לא מעט
לא שאני חושב שחייב מאמן בשביל להתקדם, אבל אני חושב שעם הבנץ שלך הכמות ידע שצריך היא גדולה מידי בשביל רוב האנשים, כולל אותך (ואותי, אבל זה לא רלוונטי חח)
אני מאוד מאמין באנשי מקצוע!
אבל אני לא מתכון להתחרות (אולי רק בעצמי)
לכן הפניה עכשיו(כרגע)למאמן לא מוצדק
אני חושב שיש לי עוד טיפה,לתקיעה מוחלטת..
מה שמאמן יעשה עכשיו,הוא פשוט לנסות מניפולציות,שאצליח דרכן להתקדם.

נ.ב
המשקלים שלי הם בגדר בדיחה,מול כל החברים כאן
😃

מה שמאמן יעשה עכשיו,הוא פשוט לנסות מניפולציות,שאצליח דרכן להתקדם
אני לא חושב שזה כזה משנה שאתה לא מתכנן להתחרות... אם השיקולים שלך הם כלכליים או משהו כזה אז באמת זה מוצדק, אבל אם אתה סתם חושב שאתה לא צריך מאמן כי אתה עוד חלש או משהו אני חולק עליך. אם זה מספיק חשוב לך בשביל שתתאמן בצורה עקבית ותהיה פעיל בפורום אימונים אני לא רואה למה שלא תיקח מאמן רק כי אתה חובבן.
א אני חושב שאתה קצת מגזים, יש פה לא מעט שברמתך פלוס בבנץ, אבל לא המון.

ב טוב שאתה משווה את עצמך לכמה מהכנראה משהו כמו 100 אנשים החזקים בארץ. אתה חזק, תפנים את זה, יש לך בנץ מרשים. תראה במכון רגיל אנשים מורשמים מ70 קילו, אתה מרים כמעט פי 2!

יש לי כמה מתחרים שאני מאמן.
תבין, לוקח לי לפחות חודשיים להכין מתחרה לתחרות כמו שצריך, ועדיף 3.
ברגע שהוא הצליח להגשים את החלום של התחרות, או שהוא הולך לדרכו ומנסה ליישם לבד את מה שהוא למד, או שהוא נשאר איתי לתחרויות הבאות.

ברגע שעשית עבודה טובה, שני הדברים יכולים לקרות, אבל הרוב ישאר.
בדיוק עכשיו עבדתי עם מתאמן 3 חודשים, הבאתי את הדדליפט שלו מ240 שלא עבר תחרות, ל252.5 שעבר תחרות. סקוואט 190 ל205. והבנץ' נשאר 140 כי הוא הגיע עם פציעה, לא עבדנו על זה.

הבחור שוקל 76.

אני שמח לפרגן לעצמי שהתוכנית הלכה מצוין, ועשינו קפיצה מאוד דרמטית במשקלים בזמן כל כך קצר, למה שלא ישאר איתי לתחרות הקרובה באפריל?

אם אתה מאמן שמצליח, אני לא חושב שירצו לעזוב אותך מהר. מצד שני, אם אתה מצליח להעביר את הסגנון שלך היטב, הם יכולים להסתדר לא רע בלעדיך, שניהם מחמאה עבורי.
אני לא יודע אם משהו פה דפוק, אני מעריך שהידיעה שמישהו שיודע מה הוא עושה מתכנן לך ולוקח על זה אחריות ולך נשאר רק לבצע מורידה מהם לחץ, התעסקות וקפיצה בין תוכניות יותר מידי. כנראה שזה שווה את הכסף. קח בחשבון שחלקם גם מבוגרים ומעל גיל 50, אין להם את הכוחות ללמוד את הנושא הזה לעומק והם שמים לב שהם עקפו בסיבוב את כל בני ה20 בחדר כושר תוך כמה חודשים.

אגב, המתאמנים שלי שהולכים להתחרות הם לא "פווארליפטרים", פשוט מתאמני כוח שנהנים מאימונים וזורם להם ללכת כמה חבר'ה לעשות יום כיף פעם או פעמיים בשנה. אני מנסה לדחוף אותם ללכת נטו בשביל האווירה והביחד..

הם גם לא בדיוק מתאמן "רגיל" כי הם קצת יותר רציניים וחזקים מהג'ים גואר הממוצע אבל הם ממש לא פווארליפטרים או מתחרים, פשוט נהנים להתחזק, להעלות מסת שריר ולהיות תחת מסגרת רצינית שאשכרה שווה משהו והם לא סתם מרגישים שהם מבזבזים זמן במכון

אני יכול לתכנן לעצמי את האימונים ואני מאמין שאעשה את זה בצורה לא רעה.

העניין הוא שאני צריך מישהו אובייקטיבי שידע איפה אני צריך להשתפר ואיפה אפשר לתת פחות עבודה.
מתי להוריד רגל מהגז ומתי לדחוף, אחרת סביר שאדחוף יותר מדי. בשביל זה כדאי שיהיה מישהו מהצד שיראה את האימונים שלך.
אני לא מדבר על מתאמנים שהולכים להתחרות לכן הם יצטרכו מאמן צמוד, זה סבבה.
אני מדבר על בנאדם אשר רוצה להתחזק ואינו מתחרה, הרי בסופו של יום קיבל סט כלים שיעזור לו להתקדם לבד ולהתפתח.
טוב, כל אחד עם השיקול שלו.

אני מדבר על בנאדם אשר רוצה להתחזק ואינו מתחרה, הרי בסופו של יום קיבל סט כלים שיעזור לו להתקדם לבד ולהתפתח.
העניין הוא שככל שאתה מתקדם ככה גם הידע שאתה צריך גדול יותר, ככה שהסט כלים שקיבלת לפני כמה חודשים לא בהכרח מספיק לרמה שלך עכשיו. אני לא אומר שבהכרח צריך להישאר עם המאמן חמש עשרה שנה, אבל נחמד לדעת שמה שאתה עושה באמת נכון ולא לקחת את הסיכון שאתה עושה יותר מידי טעויות.

העניין הוא שככל שאתה מתקדם ככה גם הידע שאתה צריך גדול יותר, ככה שהסט כלים שקיבלת לפני כמה חודשים לא בהכרח מספיק לרמה שלך עכשיו. אני לא אומר שבהכרח צריך להישאר עם המאמן חמש עשרה שנה, אבל נחמד לדעת שמה שאתה עושה באמת נכון ולא לקחת את הסיכון שאתה עושה יותר מידי טעויות.
שמע, אני לוקח מאמן/תזונאי שיכול לעזור לי להתקדם ולצבור ידע ולא להיות תלוי רק בו.
בו זמנית מובן שאני לומד לבד על מנת להתפתח ולעזוב את המאמן.

תחרות כן או לא זה פחות האישיו, זה לא שמשלמים למישהו כשהוא שובר איזה שיא, זה סך הכל תחביב. כל עוד מישהו כבר ברמה יחסית מתקדמת ורוצה להמשיך, זה נהיה מסובך יותר ודורש יותר ידע והתעסקות. אם אתה מוכן לשים את הזמן וללמוד מן הסתם שזה אפשרי, אם אתה מעדיף לשלם למישהו שזה המקצוע שלו, זה גם סבבה. כמו כל דבר בכל תחום בעצם.

דרך אגב, זה לא נהיה כזה פשוט אחרי שלמדת קצת. גם אני שובר את הראש ו"מנחש" לפעמים כשאני מתכנן. פשוט הניחוש שלי אמור להיות יותר מושכל.

נערך לאחרונה:
דווקא מתאמנים מתחרים, הרבה מהם מאמנים בעצמם עם הרבה ידע, חלק מהם מגיעים לזמן קצר ללמוד את השיטה שלך ולהמשיך הלאה.
לעומת מתאמנים סתם שמחפשים מלווה שלמד ומבין טוב מהם שידריך אותם בלי שהם יצטרכו לטרוח ללמוד בעצמם.

אני פניתי למאמן בהתחלה כדי לגשת לתחרות, בכוונה לעזוב אותו ולהמשיך לבד כשאוכל, זה היה בערך שנתיים וחצי שהיה לי את המאמן/מורה.

אני לגמרי מבין אנשים שמגיעים לזמן קצוב, וכאלו שרוצים אותי ליותר זמן. אני תמיד שוקל לקחת שוב מאמן, לומדים הרבה ככה.

אבל לא נראה לי שהצלחתי לפענח סוג מסוים שרוצים מאמן לטווח קצר או ארוך.

תכלס, מה שעוצר אותי מללכת למאמן היום זה כנראה האגו שלי. אני מרגיש שלמדתי את עצמי כל כך טוב, ומתקדם יפה, אני מרגיש שבשבילי אני כרגע המאמן הכי טוב. מה שכנראה רק חלקית נכון, כי בטווח הרחוק אדם יותר מנוסה ואובייקטיבי יעשה עבודה הרבה יותר טובה איתי ממני.

אני כבר אקח לי מאמן בקרוב, כשארגיש שאני בשל לזה נפשית.

אם הRM1 שלך זה 122.5
אני ממש בספק ש110 זה התאוששות?
מאיפה התוכנית הזו?
והבנץ' נשאר 140 כי הוא הגיע עם פציעה, לא עבדנו על זה.
תירוצים גם אם הוא היה מגיע אלייך בלי יד אתה היית צריך להביא אותו ל180 בנצ'
כמו 100 אנשים החזקים בארץ
תודה ריגשת 3>

אני מאוד מאמין באנשי מקצוע!
מה שמאמן יעשה עכשיו,הוא פשוט לנסות מניפולציות,שאצליח דרכן להתקדם.

נ.ב
😃
הרי לך אני, שאמר זאת בדיוק.
שאני לא מתכוון להתחרות, שזה כסף שאני יכול לחסוך, שזה לא מוצדק כרגע.
אבל אולי במקום לחכות שתתקע אחרי מאמצים רבים של השימוש בידע השייך לרשותך, נסה להתקדם עם הידע והנסיון של אדם שחווה הרבה יותר ממך, זה יחסוך לך דברים יקרים יותר מכסף.

נכון, יכול להיות שזה עניין של רציונל-
הרי שדבר שהוא שלך שווה הרבה יותר כשהוא לא שלך.
אבל על הנייר, אני מתקדם כמו שלא התקדמתי בחיים, ואני הולך לאימון בידיעה מה עומד לקרות, ואם זה לא הולך כמתוכנן, יש לי גיבוי.

אולי יהיה קשה לעזוב את המאמן, אבל בתור אחד שעזב מאמן בעבר אחרי תקופה ארוכה, לדעתי אתה תדע שאתה יכול לעזוב את המאמן כשהוא לא נותן לך ערך שווה ערך לכמות כסף שאתה נותן, או בכלל.

וזה לא מצבך, גם אם אתה חושב שאתה חושב זאת.

ואתה ממש לא חייב, אבל אולי כמות האושר מהמאמן תהיה רבה מהכסף שתחסוך. ואולי לא, לא תנסה, לא תדע.

הרי לך אני, שאמר זאת בדיוק.
שאני לא מתכוון להתחרות, שזה כסף שאני יכול לחסוך, שזה לא מוצדק כרגע.
אבל אולי במקום לחכות שתתקע אחרי מאמצים רבים של השימוש בידע השייך לרשותך, נסה להתקדם עם הידע והנסיון של אדם שחווה הרבה יותר ממך, זה יחסוך לך דברים יקרים יותר מכסף.

נכון, יכול להיות שזה עניין של רציונל-
הרי שדבר שהוא שלך שווה הרבה יותר כשהוא לא שלך.
אבל על הנייר, אני מתקדם כמו שלא התקדמתי בחיים, ואני הולך לאימון בידיעה מה עומד לקרות, ואם זה לא הולך כמתוכנן, יש לי גיבוי.

אולי יהיה קשה לעזוב את המאמן, אבל בתור אחד שעזב מאמן בעבר אחרי תקופה ארוכה, לדעתי אתה תדע שאתה יכול לעזוב את המאמן כשהוא לא נותן לך ערך שווה ערך לכמות כסף שאתה נותן, או בכלל.

וזה לא מצבך, גם אם אתה חושב שאתה חושב זאת.

ואתה ממש לא חייב, אבל אולי כמות האושר מהמאמן תהיה רבה מהכסף שתחסוך. ואולי לא, לא תנסה, לא תדע.
יפה כתבת ומדוייק!
הפואנטה ש110 זה לא משקל התאששות מ 120
מאיפה התוכנית?
זה ״קווים״ מתוכנית של גיליגאן,עם התאמות שלי..
ומדוע 90% שזה אומר 110
לא מספיק טוב לבק אוף סטים?
נכתב לי כאן,שיש להם תפקיד לסטים האלה,והם צריכים להוות גירוי..
אשמח לתשובה 😃

יפה כתבת ומדוייק!

זה ״קווים״ מתוכנית של גיליגאן,עם התאמות שלי..
ומדוע 90% שזה אומר 110
לא מספיק טוב לבק אוף סטים?
נכתב לי כאן,שיש להם תפקיד לסטים האלה,והם צריכים להוות גירוי..
אשמח לתשובה 😃
אתה עושה אותם כבאק אוף באותו אימון או התאוששות באימון אחר?
אין בעיה לעשות אותם ביום אחר, רק לא להתייחס אליהם כ'התאוששות'.

אתה עושה אותם כבאק אוף באותו אימון או התאוששות באימון אחר?
אין בעיה לעשות אותם ביום אחר, רק לא להתייחס אליהם כ'התאוששות'.
באותו אימון..
לדוגמא:
120x2x2
1103x3

התאוששות זה באימון אחר,בינוני עד קל

באותו אימון..
לדוגמא:
120x2x2
1103x3

התאוששות זה באימון אחר,בינוני עד קל
הגיוני יותר.
נשמע מעט עצים מדי ומעט מדי חזרות בשביל לקרוא לזה באק אוף וווליום, אבל תלוי גם מה המטרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית