הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקיעה בבנץ' בSS

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
חבר נתקע בבנץ' על 95 עכשיו בSS, עשה דילואד קטן ולא הצליח לעלות חזרה מעבר ל95. אני מרגיש שצריך שינוי.
ראיתי תגובות לא מפתות על TM ואני פעם הרצתי את הפרה המשוגעת ומרגיש שהנפח בה לא מספיק.
חשבתי על הגרסא הירושלמית של קורטה רק לבנץ (בגדול לעלות נפח -כמובן לחתוך במשקל משמעותית- ולנסות להמשיך בהתקדמות לינארית שבועית), מה ההמלצות ? תודה

נערך לאחרונה:
עצירה זה כשל ?
אני אישית מעדיף בחיים לא להגיע לכשל, אלא כשהמשקל מרגיש כבד כל כך עד שאני לא יכול להוסיף עוד משקל, אני עוצר.

למתאמן פחות מנוסה, אני דווקא לפעמים כן אציע להגיע לכשל, כי אחרת הוא עלול לוותר לעצמו סתם.

זה שיקול של כל אחד אם להגיע לכשל או לא.

אז אל תהיה, כי תפיסת המציאות של אנשים יכולה להיות מאכזבת.
תהיה ריאלי, בכך שתצליח. מקסימום תכשל, אבל אם תכנס לכך במיינסט של 'אני אצליח', לדעתי סיכוי גבוה יותר שתצליח.

אולי באיזשהו אופן, לכולנו יש מה ללמוד מקורטז, הבנאדם ששרף את הספינות באי האויב, כדי שהחיילים יבינו שיש להם רק 2 אפשרויות, לנצח או למות.
אני שם מוטות בטחון בסקוואט כי נכון לרגע זה אותו סיכוי שיוגבר בגלל שאולי המיינד סט הוא זה שמכשיל אותי, לא שווה לי את הסיכון.

אבל להכנס לסט במחשבה שאתה תכשל?

ברור, שאולי הפחד כאן הוא כלי.
שהרי אם לא היינו מפחדים, היינו מוסיפים משקל שפיזית לא היינו מצליחים להרים-
לא תמיד ואולי לרוב הבעיה היא לא במיינדסט.

אבל יש לך תכנית שמטרתה לקדם אותך, ואם כל פעם שתגיע לחלק הקשה שיש בתכניות תחליט שאתה מוותר מראש, אז הפסדת עוד לפני שהתחלת.

*אני לא מוצא את ההודעה שציטטתי, אולי זה לא רלוונטי יותר, אולי זה תמיד רלוונטי.

@הברווזון המכוער
תודה.
בכוונתי לראלי אני מתייחס,לאורח החיים/מצב בריאותי/מצב משפחתי וכו
נכון,חלק ישמע כמו תירוץ..
אבל כמו שאתה רואה/עוקב,אני מנסה לתקוף כל פעם בדרך אחרת את המטרה.
בלוקים של 4 שבעות וכו וכו
בשורה התחתונה,אני באמת חושש,שיש תיקרה מסוימת של משקל,שלא אצליח ללחוץ.

׳דניאל זאמני׳ מקווה שככה קוראים לו 😃
שיא בנץ 360kg
זה שיא עולם?
היה כבד יותר?
התוכנית שלו זה קורטה? 😉

׳דניאל זאמני׳ מקווה שככה קוראים לו 😃
שיא בנץ 360kg
זה שיא עולם?
היה כבד יותר?
התוכנית שלו זה קורטה? 😉
זה שיא עולם לא רישמי, כי זה לא קרה בתחרות.
בדוק הוא עושה קורטה, אין הסבר אחר.

זה לא גורע מהישג..
אבל האם יש סיכוי,שהיה מגיע למשקלים האלה,ללא המשפרים?
ממש לא גורע מההישג, אין לי בעיה שיזיריק גם 10 גרם ביום אם זה מה שעושה לו טוב.

אני חושב שהסיכוי להגיע לבנץ כזה כטבעי הוא מאוד נמוך וכנראה אפסי.
דדליפט או סקוואט או אפשרי, בנץ'? מאוד קשה לי להאמין.

שאי אפשר להגיע לכאלה משקלים/השגים,ללא משפרים(בבנץ אני מתכוון)
אף אחד לא יודע אם אפשר או אי אפשר, מתוך עשרות אלפי (או מאות אלפי, או יותר) המתאמני כוח בעולם יש סיכוי לדעתי שיש לא מעט עם גנטיקה מתאימה, אולי לא אבל תכלס אין לאף אחד מושג.
בפועל אני אישית לא מאמין שמישהו שלוחץ משקלים כאלה הוא טבעי כי אם בתאוריה הוא היה טבעי אז בפועל הוא היה מזריק ולוחץ הרבה יותר, ככה לפחות אני חושב.
בכל אופן מה זה משנה למה אפשר להגיע ולמה לא? זה הכל דיון תאורטי שלא נוגע לא אליך ולא אליי ולא לאף אחד. כאילו אם עכשיו יהיה מישהו שלחץ 360 קילו ותהיה הוכחה חד משמעית מעבר לכל צל של ספק שהוא טבעי וכל החיים היה טבעי, מה זה ישנה לי? אני עדיין ארגיש ש 95 קילו זה כבד ואתקדם בקצב שלי, זה לא שאני אגיד "אה הוא לחץ משקל כזה בתור טבעי? יאללה אימון הבא אני שם 150 ומעיף אותו"

אף אחד לא יודע אם אפשר או אי אפשר, מתוך עשרות אלפי (או מאות אלפי, או יותר) המתאמני כוח בעולם יש סיכוי לדעתי שיש לא מעט עם גנטיקה מתאימה, אולי לא אבל תכלס אין לאף אחד מושג.
בפועל אני אישית לא מאמין שמישהו שלוחץ משקלים כאלה הוא טבעי כי אם בתאוריה הוא היה טבעי אז בפועל הוא היה מזריק ולוחץ הרבה יותר, ככה לפחות אני חושב.
בכל אופן מה זה משנה למה אפשר להגיע ולמה לא? זה הכל דיון תאורטי שלא נוגע לא אליך ולא אליי ולא לאף אחד. כאילו אם עכשיו יהיה מישהו שלחץ 360 קילו ותהיה הוכחה חד משמעית מעבר לכל צל של ספק שהוא טבעי וכל החיים היה טבעי, מה זה ישנה לי? אני עדיין ארגיש ש 95 קילו זה כבד ואתקדם בקצב שלי, זה לא שאני אגיד "אה הוא לחץ משקל כזה בתור טבעי? יאללה אימון הבא אני שם 150 ומעיף אותו"
מבין את מה שאתה אומר..
יחד עם זאת,הידיעה שלמתאמן שיתקע על משקל כל שהוא,יש פתרון בדמות משפר ביצועים..
שתביא אותו/תעזור לו להתגבר על המחסום.

רוצה לומר,שאין ספק שיש לו כח עצום,עוד מבלי המשפרים,אבל כדי להגיע לטופ טופ,נצטרך להעיזר במשפרים.

מבין את מה שאתה אומר..
יחד עם זאת,הידיעה שלמתאמן שיתקע על משקל כל שהוא,יש פתרון בדמות משפר ביצועים..
שתביא אותו/תעזור לו להתגבר על המחסום.

רוצה לומר,שאין ספק שיש לו כח עצום,עוד מבלי המשפרים,אבל כדי להגיע לטופ טופ,נצטרך להעיזר במשפרים.

כי כמו שהוא אמר, כמה שהקצה יהיה גבוה, הוא יהיה יותר גבוה עם משפרי ביצועים, בתיאוריה יכול להתבצע 360 גם בלי, אבל אותו אדם יוכל לתת הרבה יותר עם, וסביר להניח שהוא ישתמש

זה לא גורע מהישג..
אבל האם יש סיכוי,שהיה מגיע למשקלים האלה,ללא המשפרים?
זה בהחלט גורע מההישג, אתה מבין איזה הישג פסיכי זה אילו מישהו היה מגיע לזה טבעי?

ברור שאין לו סיכוי בלעדיהם, זה בדיוק הסיבה שהוא לקח אותם.
מה כבודו אומר על זה @elchonon

אני ממש מאוכזב
למה להתאכזב?
תשנה ציפיות, תהיה ריאלי ולא תתאכזב.

מבחינתי 200+ בנץ' טבעי יותר מרשים אותי.
אני מבין שלא כולם חושבים כמוני, אבל אני מעריך יותר הישגים טבעיים שהם השראה עבורי כטבעי, ודבר שאני יותר מזדהה איתו.
כי כמו שהוא אמר, כמה שהקצה יהיה גבוה, הוא יהיה יותר גבוה עם משפרי ביצועים, בתיאוריה יכול להתבצע 360 גם בלי, אבל אותו אדם יוכל לתת הרבה יותר עם, וסביר להניח שהוא ישתמש
לא מאמין שאפשר להגיע למשקלים כאלו בלי חומרים, יש סיבה טובה למה לא ראינו בנצ'ים כאלו עד שנות ה70.

ולמי שמתחשק להאמין, ג'וליוס מאדוקס טוען על עצמו שהוא רק על טסט בגלל שהרופא דחף לו כי הטסט שלו נמוך. ככה שלטענתו המשקלים האלו אצלו הם בגדר הישג טבעי.
אני פשוט עדיין לא מחשיב את עצמי אדיוט מוחלט.

ולמי שמתחשק להאמין, ג'וליוס מאדוקס טוען על עצמו שהוא רק על טסט בגלל שהרופא דחף לו כי הטסט שלו נמוך. ככה שלטענתו המשקלים האלו אצלו הם בגדר הישג טבעי.
אני פשוט עדיין לא מחשיב את עצמי אדיוט מוחלט.
יש חוק לא כתוב בקהילת הפיטנס/PL באמריקה שכל דבר מתחת ל1.5 גרם בשבוע זה טבעי 🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית