הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחליף לegg whites?

דניאל_BB8

משתמש מתחיל
33
4
נק' מוניטין:
39
33
4
בגלל שבמדינה הנהדרת שלנו הכל יקר ומשום מה אני לא מוצא חלבוני ביצה בסופר באף מקום , יש איזהשהו פתרון ללקיחת איזהשהו מאכל עם חלבון ללא שומנים? אני מנסה להגיע ל180 -200 חלבון ביום ובלי מה שציינתי בכותרת אני לא מבין איך אני אמור להגיע לזה ..

דבר ראשון תפסיק להיכנס לסופר. לעזאזל אנחנו ב2022 כבר אין שום סיבה להגיע לסופר כשאפשר להזמין הכל אונליין.
וכמו שאמרו לך - זה בקצביה.
אגב, לפי איזה ערכים אתה הולך של הבשר טחון?
כמה חלבון, פחמימה, שומן וקל' ל100 גרם?
בכל מקום כתוב משהו אחר ברמה קיצונית בהבדלים של עשרות גרמים של חלבון ועשרות קלוריות

קיצוני אתה, אני מגרד 120 בקושי

מגיעה ל210 בלי אבקות אבל עם חור בכיס….
(רובכם יודעים שמעדיפה חלבון על פחמימה אז לא לשאול למה ככה הרבה)
אם אתה כל כך נעול ומוכן לשלם
תזמין דרך האינטרנט -
עבור לדף המבוקש

אתה באמת מצליח לאכול את זה ולהיות סבבה?
אני אוכל את הדברים הבסיסיים, עוף, דגים, בשר וביצים. אני באופן אישי מעדיף טונה בשמן. בכל מקרה, אפשר להכין כל דבר שיהיה טעים, בסך הכל צריך להשקיע קצת: טיפה שמן במחבת עם ירקות, תבלינים ועשבי תיבול.

אגב, לפי איזה ערכים אתה הולך של הבשר טחון?
כמה חלבון, פחמימה, שומן וקל' ל100 גרם?
בכל מקום כתוב משהו אחר ברמה קיצונית בהבדלים של עשרות גרמים של חלבון ועשרות קלוריות
זה תלוי פשוט מאיזה נתח מביאים לך את הטחון.

וכשאתה קונה את הבשר טחון ב30 שקל מאיזה נתח זה? או שיש כמה?
יש כמה אבל הם באותו סדר גודל של ערכים תזונתיים. כנראה 17-22 גרם חלבון ל100 גרם ו+- 200 קלוריות ל100 גרם.
אם לומר את האמת אני כבר הרבה זמן לא מודד ערכים של אוכל. אני יודע את הכמויות שאני צריך לאכול מכל מאכל וזה מספיק טוב.
אני שם ביום 70 גרם גבינה עם 23-30 גרם חלבון ל100 גרם בבולונז שלי אז זה נותן לי 15-20 גרם חלבון.
700 גרם בשר זה 120-150 גרם חלבון
3-4 ביצים עם גבינות זה 25 גרם חלבון בערך.
250 גרם אורז - 17 גרם חלבון.
מה שאומר שסהכ (לא כולל ירקות וכל מני כאלה) אני על 200-240 גרם חלבון ביום שזה לגמרי מספיק לי. וגם אם יורד מדי פעם ל170-180 גרם חלבון ביום לא יקרה שום דבר מזה.
קלוריות - אני פשוט רואה את השינוי במשקל ובהתאם אליו אני עושה שינויים בכמות האורז שאני אוכל ביום. כל עוד רוב הזמן אני אוכל אותו דבר באופן עקבי זה לא משנה אם זה יוצא 3200 או 4000 קלוריות.

• פותח/ת השרשור
יש כמה אבל הם באותו סדר גודל של ערכים תזונתיים. כנראה 17-22 גרם חלבון ל100 גרם ו+- 200 קלוריות ל100 גרם.
אם לומר את האמת אני כבר הרבה זמן לא מודד ערכים של אוכל. אני יודע את הכמויות שאני צריך לאכול מכל מאכל וזה מספיק טוב.
אני שם ביום 70 גרם גבינה עם 23-30 גרם חלבון ל100 גרם בבולונז שלי אז זה נותן לי 15-20 גרם חלבון.
700 גרם בשר זה 120-150 גרם חלבון
3-4 ביצים עם גבינות זה 25 גרם חלבון בערך.
250 גרם אורז - 17 גרם חלבון.
מה שאומר שסהכ (לא כולל ירקות וכל מני כאלה) אני על 200-240 גרם חלבון ביום שזה לגמרי מספיק לי. וגם אם יורד מדי פעם ל170-180 גרם חלבון ביום לא יקרה שום דבר מזה.
קלוריות - אני פשוט רואה את השינוי במשקל ובהתאם אליו אני עושה שינויים בכמות האורז שאני אוכל ביום. כל עוד רוב הזמן אני אוכל אותו דבר באופן עקבי זה לא משנה אם זה יוצא 3200 או 4000 קלוריות.

שמע אחי אתה חזיר חחחח איך אתה מצליח לדפוק 700 גרם בשר הולי שיט מוריד את הכובע , 500 גרם חזה עוף ובאלי למות אז אני מתאר לעצמי 700 גרם בשר טחון אמאל'ה

שמע אחי אתה חזיר חחחח איך אתה מצליח לדפוק 700 גרם בשר הולי שיט מוריד את הכובע , 500 גרם חזה עוף ובאלי למות אז אני מתאר לעצמי 700 גרם בשר טחון אמאל'ה
אתה תגיע לשם גם, לאט לאט

בשר זה אשכרה טעים, פשוט לא בא לך למות כמו מחזה עוף. אם אצטרך לשבת לאכול חזה עוף 350 גרם בארוחה אני אסבול מזה ולא יהיה לי כיף.
אני אמנם אוכל את זה הארוחה הזאת בערך 11-12 פעמים בשבוע אבל אורז ובולונז ממש טעים לי.

בשר זה אשכרה טעים, פשוט לא בא לך למות כמו מחזה עוף. אם אצטרך לשבת לאכול חזה עוף 350 גרם בארוחה אני אסבול מזה ולא יהיה לי כיף.
אני אמנם אוכל את זה הארוחה הזאת בערך 11-12 פעמים בשבוע אבל אורז ובולונז ממש טעים לי.

אתה יורד על כל ה700 גרם בארוחה אחת?ֿ איך אתה מחלק את זה?

• פותח/ת השרשור

מעניין אבל איך זה מתבטא בכמות השומנים , מעניין אותי אם אצרוך את זה אצטרך לעשות יותר קארדיו בשבוע או לא , לפי התמונה שלך אני רואה שאתה מתעסק בליפטינג כוח PR וכאלה אני לא שם , מחפש בריאותית להיות סבבה גדול יחסית אחוז שומן נמוך

אתה יורד על כל ה700 גרם בארוחה אחת?ֿ איך אתה מחלק את זה?
2 ארוחות, כתבתי פה קודם בפוסט את הארוחות היומיות שלי.
מעניין אבל איך זה מתבטא בכמות השומנים , מעניין אותי אם אצרוך את זה אצטרך לעשות יותר קארדיו בשבוע או לא , לפי התמונה שלך אני רואה שאתה מתעסק בליפטינג כוח PR וכאלה אני לא שם , מחפש בריאותית להיות סבבה גדול יחסית אחוז שומן נמוך
הסיבה העיקרית לאכול בשר אדום היא בריאותית, כדי לקבל את כל המיקרונוטריינטים שלו. אם אתה צריך נתח רזה יותר אתה תמיד יכול פשוט לבקש את זה מהקצב. כמו כן תמיד אפשר להוריד קלוריות ממקורות אחרים התזונה

וכשאתה קונה את הבשר טחון ב30 שקל מאיזה נתח זה? או שיש כמה?
צוואר וצלעות.
כל עוד אתה לא מבקש במפורש שיטחנו לך נתח מסויים, בכל הקצביות הבשר הטחון הוא מהחלקים האלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית