עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
basically טורףהגרסא לישראלים שפה סטייקים זה יקר זה פשוט לאכול בשר אדום. אני אוכל פשוט 700-800 גרם של בשר טחון כל יום
אמרת את זה אמרת הכליש לי sous vide
אגב, לפי איזה ערכים אתה הולך של הבשר טחון?דבר ראשון תפסיק להיכנס לסופר. לעזאזל אנחנו ב2022 כבר אין שום סיבה להגיע לסופר כשאפשר להזמין הכל אונליין.
וכמו שאמרו לך - זה בקצביה.
קיצוני אתה, אני מגרד 120 בקושי
אני אוכל את הדברים הבסיסיים, עוף, דגים, בשר וביצים. אני באופן אישי מעדיף טונה בשמן. בכל מקרה, אפשר להכין כל דבר שיהיה טעים, בסך הכל צריך להשקיע קצת: טיפה שמן במחבת עם ירקות, תבלינים ועשבי תיבול.אתה באמת מצליח לאכול את זה ולהיות סבבה?
זה תלוי פשוט מאיזה נתח מביאים לך את הטחון.אגב, לפי איזה ערכים אתה הולך של הבשר טחון?
כמה חלבון, פחמימה, שומן וקל' ל100 גרם?
בכל מקום כתוב משהו אחר ברמה קיצונית בהבדלים של עשרות גרמים של חלבון ועשרות קלוריות
וכשאתה קונה את הבשר טחון ב30 שקל מאיזה נתח זה? או שיש כמה?זה תלוי פשוט מאיזה נתח מביאים לך את הטחון.
השמוק הזה סתם צוחקמגיעה ל210 בלי אבקות אבל עם חור בכיס….
(רובכם יודעים שמעדיפה חלבון על פחמימה אז לא לשאול למה ככה הרבה)
אם אתה כל כך נעול ומוכן לשלם
תזמין דרך האינטרנט -
עבור לדף המבוקש
יש כמה אבל הם באותו סדר גודל של ערכים תזונתיים. כנראה 17-22 גרם חלבון ל100 גרם ו+- 200 קלוריות ל100 גרם.וכשאתה קונה את הבשר טחון ב30 שקל מאיזה נתח זה? או שיש כמה?
יש כמה אבל הם באותו סדר גודל של ערכים תזונתיים. כנראה 17-22 גרם חלבון ל100 גרם ו+- 200 קלוריות ל100 גרם.
אם לומר את האמת אני כבר הרבה זמן לא מודד ערכים של אוכל. אני יודע את הכמויות שאני צריך לאכול מכל מאכל וזה מספיק טוב.
אני שם ביום 70 גרם גבינה עם 23-30 גרם חלבון ל100 גרם בבולונז שלי אז זה נותן לי 15-20 גרם חלבון.
700 גרם בשר זה 120-150 גרם חלבון
3-4 ביצים עם גבינות זה 25 גרם חלבון בערך.
250 גרם אורז - 17 גרם חלבון.
מה שאומר שסהכ (לא כולל ירקות וכל מני כאלה) אני על 200-240 גרם חלבון ביום שזה לגמרי מספיק לי. וגם אם יורד מדי פעם ל170-180 גרם חלבון ביום לא יקרה שום דבר מזה.
קלוריות - אני פשוט רואה את השינוי במשקל ובהתאם אליו אני עושה שינויים בכמות האורז שאני אוכל ביום. כל עוד רוב הזמן אני אוכל אותו דבר באופן עקבי זה לא משנה אם זה יוצא 3200 או 4000 קלוריות.
אתה תגיע לשם גם, לאט לאטשמע אחי אתה חזיר חחחח איך אתה מצליח לדפוק 700 גרם בשר הולי שיט מוריד את הכובע , 500 גרם חזה עוף ובאלי למות אז אני מתאר לעצמי 700 גרם בשר טחון אמאל'ה
לא אחי, 120 בלחץהשמוק הזה סתם צוחק
עד כדאי כך בגלל הלימודים?
לא אחי, 120 בלחץ
עבודה בעיקר , אתה לא מעודכן במעשי האחרוניםעד כדאי כך בגלל הלימודים?
תפסיק עם היפניות ואני אתעדכןעבודה בעיקר , אתה לא מעודכן במעשי האחרונים
בשר זה אשכרה טעים, פשוט לא בא לך למות כמו מחזה עוף. אם אצטרך לשבת לאכול חזה עוף 350 גרם בארוחה אני אסבול מזה ולא יהיה לי כיף.שמע אחי אתה חזיר חחחח איך אתה מצליח לדפוק 700 גרם בשר הולי שיט מוריד את הכובע , 500 גרם חזה עוף ובאלי למות אז אני מתאר לעצמי 700 גרם בשר טחון אמאל'ה
בשר זה אשכרה טעים, פשוט לא בא לך למות כמו מחזה עוף. אם אצטרך לשבת לאכול חזה עוף 350 גרם בארוחה אני אסבול מזה ולא יהיה לי כיף.
אני אמנם אוכל את זה הארוחה הזאת בערך 11-12 פעמים בשבוע אבל אורז ובולונז ממש טעים לי.
בשר זה אשכרה טעים, פשוט לא בא לך למות כמו מחזה עוף. אם אצטרך לשבת לאכול חזה עוף 350 גרם בארוחה אני אסבול מזה ולא יהיה לי כיף.
אני אמנם אוכל את זה הארוחה הזאת בערך 11-12 פעמים בשבוע אבל אורז ובולונז ממש טעים לי.
2 ארוחות, כתבתי פה קודם בפוסט את הארוחות היומיות שלי.אתה יורד על כל ה700 גרם בארוחה אחת?ֿ איך אתה מחלק את זה?
הסיבה העיקרית לאכול בשר אדום היא בריאותית, כדי לקבל את כל המיקרונוטריינטים שלו. אם אתה צריך נתח רזה יותר אתה תמיד יכול פשוט לבקש את זה מהקצב. כמו כן תמיד אפשר להוריד קלוריות ממקורות אחרים התזונהמעניין אבל איך זה מתבטא בכמות השומנים , מעניין אותי אם אצרוך את זה אצטרך לעשות יותר קארדיו בשבוע או לא , לפי התמונה שלך אני רואה שאתה מתעסק בליפטינג כוח PR וכאלה אני לא שם , מחפש בריאותית להיות סבבה גדול יחסית אחוז שומן נמוך
צוואר וצלעות.וכשאתה קונה את הבשר טחון ב30 שקל מאיזה נתח זה? או שיש כמה?