ק
קפטן קקי
אורח
- 0
- 0
נק' מוניטין:
0
- 0
- 0
- פותח/ת השרשור
ימח שמם, מכון של מתרוממים.איך לא נרדת באמצע הסקוואט עם השיר הזה במכון ? 😆
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ימח שמם, מכון של מתרוממים.איך לא נרדת באמצע הסקוואט עם השיר הזה במכון ? 😆
היפ דרייב זה סבבה, בחזרות האחרונות קשה לי מאוד להחזיק את החזה בחוץ ולכן זה מקבל זווית יותר ויותר, אבל לומר שאני "מתעקם" זאת טעות בהבנה של הסקוואט.
אתה באמת לא רואה שהתחת מתחת לברך? (עומק)
לא תמיד יש לי חשק 🤡אם תצלם ממש מהצד לא אני משער שלא יהיה שום ויכוח.
עם כאלה מאמצים בדדליפט אני לא אתפלא אם בקרוב מאוד תדווח על חוליה שעפה לך מהמקום....אין לך מטרה של עלייה במסת שריר ועלייה במשקל ? רק לעלות במשקלי עבודה?
דווקא הסקוואט שלי ממש טוב עכשיו, מרגיש טוב, נראה טוב.the sun
הסרטון של הסקוואט - אבד לך משהו מהחדות, אתה זוכר שחפרתי לך לעשות את זה מהר, עזוב שזה כבד, אני מבין, אבל זה נראה לפעמים כאילו אתה מאט את עצמך בכוונה.
פשוט תתפוצץ ותעיף את המשקל
בקשר לדד ליפט - תחזור 138.5, ותעשה אותו כמו שצריך, עזוב pr עכשיו, כל אימון שני שלך כבר הוא pr לכן זה לא אמור להיות ביג דיל.
the sun
הסרטון של הסקוואט - אבד לך משהו מהחדות, אתה זוכר שחפרתי לך לעשות את זה מהר, עזוב שזה כבד, אני מבין, אבל זה נראה לפעמים כאילו אתה מאט את עצמך בכוונה.
פשוט תתפוצץ ותעיף את המשקל
בקשר לדד ליפט - תחזור 138.5, ותעשה אותו כמו שצריך, עזוב pr עכשיו, כל אימון שני שלך כבר הוא pr לכן זה לא אמור להיות ביג דיל.
יצא לי לצלם היום את הסקוואט, הנה הסט הראשון מהאימון היום:
YouTube - 205 squat 3x5 1st set
כשהייתי מתיישב אחורה אז הייתי מאבד את הבאונס, אז החלטתי ללכת על הפיתרון של ריפ לאנשים שהברכיים שלהם ברחו קדימה: להביא אותן קדימה מההתחלה ואז הן פשוט נעצרות לפני שהתחת יורד. זה עובד לי מצויין 😃צריך יותר HIP DRIVE לדעתי. זה נראה טוב, מספיק עמוק גם מבחינתי (מקביל ומטה = ✌️) .
מוזר קצת הכיפוף ברכיים שלך בהתחלה. אני עושה את הסקוואט שהירכיים הולכות אחורה והברכיים משתחררות אחריהן.
איך הגב שלך תגיד? אני משאר שלא כואב לך אבל אני גם לא אתפלא אם זה כן (בגלל המחסור בהיפ דרייב). כשמתרגלים לדדליפט כבד אז הסקוואטים לא כאלה נוראים לגב.
אני מתאמן כדי להתחזק, אז אני רוצה לראות איפה אני עומד.למה כ"כ חשוב לך להגיע למקס'?