הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
היפ דרייב זה סבבה, בחזרות האחרונות קשה לי מאוד להחזיק את החזה בחוץ ולכן זה מקבל זווית יותר ויותר, אבל לומר שאני "מתעקם" זאת טעות בהבנה של הסקוואט.

אתה באמת לא רואה שהתחת מתחת לברך? (עומק)

לי זה נראה בסדר, במיוחד בהתחשב שהזוית לא "מחמיאה" לעומק. אם תצלם ממש מהצד לא אני משער שלא יהיה שום ויכוח.

אימון הערב:

סקוואט 95.5 5-5-5 - שיא אישי לחזרות. בפעם שעברה שעבדתי עם המשקל הזה פספסתי בעומק בחזרות האחרונות בסוף הסטים (חזרה רביעית וחמישית בעיקר). היום כל הסטים עם התחת כמו שצריך, מתחת לברך.

בנץ' פרס 87 5-5-5 - יאללה מתקרבים חזרה לשיא.

דדליפט 138.5 1x3.5 - שיא אישי. FUCK זה כבד. האחיזה שלי פשוט ברחה בחזרה הרביעית והחלטתי לוותר על החמישית. אלוהים כמה שזה קשה להחזיק עם הכפות ידיים הילדותיות שלי.

עשיתי היום קצת בטן, כי האימון זרם לי ויום חמישי אז יש לי יותר סבלנות 😃

אימון הבא של דדליפט (שלישי) אני הולך על 143 ל3 חזרות. 3 פלטות HERE I COME.

לא, החלפתי ב120 למיקס גריפ כי נכשלתי בסט בגלל האחיזה.

עם כאלה מאמצים בדדליפט אני לא אתפלא אם בקרוב מאוד תדווח על חוליה שעפה לך מהמקום....אין לך מטרה של עלייה במסת שריר ועלייה במשקל ? רק לעלות במשקלי עבודה?

אם אין לך משהו חכם להגיד פשוט תשתוק.
מאמץ זה דבר שצריך להעריך, על אחת כמה וכמה כשהמתאמן מנתב אותו לדבר נכון. אני לא ראיתי אותו ב130 דד ליפט עדיין, אבל במשקלים עד עכשיו הוא עבד בסדר גמור.
יש פה אנשים שעושים 200, מה תגיד להם?

the sun
הסרטון של הסקוואט - אבד לך משהו מהחדות, אתה זוכר שחפרתי לך לעשות את זה מהר, עזוב שזה כבד, אני מבין, אבל זה נראה לפעמים כאילו אתה מאט את עצמך בכוונה.
פשוט תתפוצץ ותעיף את המשקל

בקשר לדד ליפט - תחזור 138.5, ותעשה אותו כמו שצריך, עזוב pr עכשיו, כל אימון שני שלך כבר הוא pr לכן זה לא אמור להיות ביג דיל.

the sun
הסרטון של הסקוואט - אבד לך משהו מהחדות, אתה זוכר שחפרתי לך לעשות את זה מהר, עזוב שזה כבד, אני מבין, אבל זה נראה לפעמים כאילו אתה מאט את עצמך בכוונה.

בקשר לדד ליפט - תחזור 138.5, ותעשה אותו כמו שצריך, עזוב pr עכשיו, כל אימון שני שלך כבר הוא pr לכן זה לא אמור להיות ביג דיל.
דווקא הסקוואט שלי ממש טוב עכשיו, מרגיש טוב, נראה טוב.

הדדליפט כבר נהיה מצב של להרים וזהו, עד שיהיה RM1 ואז חיטוב.. אין לי מה להכנס לקטנות עכשיו של ריסט והכל.
אני מתחיל לעבוד לשלשות עד RM1 בסוף מרץ.

אני במקומך הייתי מוריד את העצימות בדד ליפט בתקווה שזה יעזור להוסיף עוד קצת בסקוואט, יש גבול עד לאן תתקדם בדד ליפט בלי לשפר משמעותית את הסקוואט.

תן לי לסיים להיות מתחיל, זה קרוב ✌️

the sun

מה נפלת על הילד? 😃

הסקוואט עולה במהירות סבירה. נראה לי כמו אחלה סט עם משקל כבד.

יצא לי לצלם היום את הסקוואט, הנה הסט הראשון מהאימון היום:
YouTube - 205 squat 3x5 1st set

צריך יותר HIP DRIVE לדעתי. זה נראה טוב, מספיק עמוק גם מבחינתי (מקביל ומטה = ✌️) .
מוזר קצת הכיפוף ברכיים שלך בהתחלה. אני עושה את הסקוואט שהירכיים הולכות אחורה והברכיים משתחררות אחריהן.

איך הגב שלך תגיד? אני משאר שלא כואב לך אבל אני גם לא אתפלא אם זה כן (בגלל המחסור בהיפ דרייב). כשמתרגלים לדדליפט כבד אז הסקוואטים לא כאלה נוראים לגב.

צריך יותר HIP DRIVE לדעתי. זה נראה טוב, מספיק עמוק גם מבחינתי (מקביל ומטה = ✌️) .
מוזר קצת הכיפוף ברכיים שלך בהתחלה. אני עושה את הסקוואט שהירכיים הולכות אחורה והברכיים משתחררות אחריהן.

איך הגב שלך תגיד? אני משאר שלא כואב לך אבל אני גם לא אתפלא אם זה כן (בגלל המחסור בהיפ דרייב). כשמתרגלים לדדליפט כבד אז הסקוואטים לא כאלה נוראים לגב.
כשהייתי מתיישב אחורה אז הייתי מאבד את הבאונס, אז החלטתי ללכת על הפיתרון של ריפ לאנשים שהברכיים שלהם ברחו קדימה: להביא אותן קדימה מההתחלה ואז הן פשוט נעצרות לפני שהתחת יורד. זה עובד לי מצויין 😃

הגב ממש בסדר, מאז שלמדתי לקחת את החזה כמה שיותר החוצה הוא לא כאב לי אפילו פעם אחת אחרי הסקוואט.
היום הוא קצת מציק, הטכניקה שלי בדדליפט כבר לא מושלמת כמו שאהבתי אותה, אבל זה בסדר אני לא יכול לצפות מעצמי לעבוד מושלם כשאני קרוב למקסימום שלי. אחרי שאני אבדוק מקסימום אני אחזור לעבוד ולשמור על טכניקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית