עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני כל כך עצבני, זה לא יאומן.
הגב התחתון עושה לי בעיות כבר תקופה ארוכה, תפוס, קצת כואב.
הלכתי לאימון היום והרגשתי דווקא בסדר עם הגב.
עשיתי 3-4 סטים של חימום לסקוואט
מוט * 10
43 * 7
60 * 3
75 * 1
עשיתי סט עבודה אחד
80 * 5 - שיא אישי
בחזרה השנייה הרגשתי כאב בגב התחתון, סיימתי את הסט יחסית בסדר וכשהחזרתי את המוט לראק הבנתי שממש כואב לי.
נחתי 4 דקות וניסיתי להוציא את המוט לסט, כבר בהכנה הרגשתי שאין מצב. הוצאתי את המוט ופשוט החלטתי שזהו, נגמר האימון.
מקלל, עצבני, אין לי איך להגדיר מה שאני מרגיש עכשיו. זעם טהור.
הטכניקה שלי מצויינת, יש כמה אנשים רציניים אצלנו שאומרים לי שהסקוואט שלי עכשיו ברמה טובה. אפילו צילמתי, אין לי כבל להעביר מהפלאפון למחשב...
בקיצור, מנוחה עד לפחות יום ראשון, עם אופציה גם עד לשלישי. אני מקווה שזה שומדבר רציני.
😡
אני אעלה את הסירטון כשיהיה לי איך, דווקא נראה בסדר חוץ מהחזרה השנייה שלא רואים כל כך (וזה חבל כי זאת החזרה שכאב לי) כי איזה אידיוט עבר בדרך לסמית משין.
זה ברור לי, ולכן הפסקתי את העבודה והלכתי הביתה (עם הרבה עצבים וכעס עצמי אינסופי)חזרה אחת לא נכונה יכולה לעשות את כל ההבדל
אני ארד בחזרה ל65 ביום ראשון\שלישילא טוב
עלית עם הגב פחות עם הרגליים
גם בנושא של המשקל כבר אמרתי את דעתי, אתה צריך להתחיל עם משקלים נמוכים בעיקר בסקוואט, כי סקוואט אתה עושה כל אימון.. אבל אתה אוהב להכניס נגיעות שלך בכל תכנית, פה זה בא לרעתך
בדרך כלל לא כואב לי הגב אחרי סקוואטים, זאת הפעם הראשונהאני חושב שמה שקרה זה שפשוט הייתי מודאג בקשר לסירטון (רואים שהסתכלתי ימינה כמה פעמים לבדוק שלא חוסמים לי את הצילום) ולא התרכזתי בתנועה ולכן פיספסתי בתנועה ועליתי ברבע גודמורנינג
כי זה לא חלק מהתוכניתלמה אתה לא עושה בוקס סקוואט?