הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
YouTube - squat pain.3gp

רואים שאחרי החזרה השנייה אני מתקשה להמשיך, אפילו העומק לא טוב אחריה פשוט רציתי לסיים את הסט, אחרי הסט הכאב התגבר כנראה האדרנלין זרם טוב

בכל מקרה עד יום ראשון אני רק נח, בראשון נראה מה קורה איתי עם כיוון אפילו לשלישי, תלוי בהרגשה.

1. אתה לא יורד מספיק נמוך.
2. אתה לא מבין את הקונספט של "לשבת אחורה" ואתה מפחד להביא את הגב שלך לזווית הנכונה. זה מה שמפריע לך לרדת כמו שצריך, ולשמור על גב ישר.
3. בגלל שאתה מנסה להשאר זקוף, אתה נותן לברכיים ללכת קדימה וזה הורג לך את כל התנועה. בגלל זה זה מרגיש ממש כבד.

אני מקווה להעביר את הוידיאו מהאימון של יום שלישי ולקבל גם עליו ביקורת, שם הכל הלך יותר חלק.
אני מאוד מקווה שזה סתם אימון רע מאוד

אני חושב שכדאי לך לעבוד בטווח חזרות גבוה יותר, להתמקצע בטכניקה ואחר כך לחזור למשקלים הכבדים בהדרגה.

טווח חזרות גבוה הוא בעייתי מאוד בלמידת הטכניקה , אתה אמור להיות מאוד מרוכז וגם עם המשקל נמוך קשה לשמור על רמת ריכוז כזאת לאורך זמן .
הדרך הכי טוב היא עבודה של 2-3 חזרות עם משקלים לבין 10-20 סטים תלוי באחוז מRM1 .

עוד משהו שאף אחד לא אמר זה שהמוט אצלך ב- HIGH BAR POSITION
אתה צריך שהוא יהיה יותר נמוך, תוריד תמוט בקוים האלו.

אגב, איבדתי את הכבל של החיבור בין הפפלאפון למחשב, אז אולי בזמן הקרוב אני לא יוכל להעלות טכניקה.

נערך לאחרונה:
ג'וקר אני פשוט לא מצליח להניח את המוט בLOW BAR POSITION בלי שיכאב לי על העצם, אני לא מוצא את הנקודה.

טווח חזרות גבוה הוא בעייתי מאוד בלמידת הטכניקה , אתה אמור להיות מאוד מרוכז וגם עם המשקל נמוך קשה לשמור על רמת ריכוז כזאת לאורך זמן .
הדרך הכי טוב היא עבודה של 2-3 חזרות עם משקלים לבין 10-20 סטים תלוי באחוז מRM1 .

אני חושב שאם עושים 8 חזרות אפשר ללמוד טכניקה בלי בעיה. זה בהנחה שהוא גם לא רוצה לעשות אימונים עם משקלים מאוד נמוכים שיעסקו רק בטכניקה.

אני חושב שאם עושים 8 חזרות אפשר ללמוד טכניקה בלי בעיה. זה בהנחה שהוא גם לא רוצה לעשות אימונים עם משקלים מאוד נמוכים שיעסקו רק בטכניקה.

אם אתה עושה שמונה חזרות עם משקל סביר, הדבר האחרון שאתה חושב עליו זה טכניקה. על טכניקה עובדים עם סטים של 1-3 חזרות. הרבה סטים ומשקל בינוני.

רמת הריכוז הדרושה לבצע תנועה נכונה בהתחלה היא מאוד גבוהה , אתה חושב על כל פרט ופרט אני חושב שללא קשר למשקל שהמתאמן ישתמש יהיה לו קשה לשמור על הריכוז הזה בטווח של 8 חזרות .
אלא עם הוא יאפס את הטכניקה כל חזרה (מתאים רק לדדליפט ) וזה לדעתי ימנע ממנו להרגיש את הזרימה של התנועה .

אני חוזר היום להתאמן ועושה דילואד למשקלים.

סקוואט 60
פרס 50
פאוורקלין עבודה לטכניקה ואז עבודה עם 30
מתח עבודה עם 15

קצת עצוב לי שהפרס שלי כמעט נוגע בסקוואט

אני חוזר היום להתאמן ועושה דילואד למשקלים.

סקוואט 60
פרס 50
פאוורקלין עבודה לטכניקה ואז עבודה עם 30
מתח עבודה עם 15

קצת עצוב לי שהפרס שלי כמעט נוגע בסקוואט

זה לא מה שרציך להדאיג אותך. ברגע שהסקוואט שלך יהיה תקין, הוא יעלה מאוד מהר.

איפה אתה הולך להתאמן היום?

איפה אתה הולך להתאמן היום?
אני חושב שאני אתאמן עם המשקולנים היום, אתה מגיע לת"א? כי אם כן אני אבוא לסנטר

the sun, קרא את המשפט, תדפיס, תמסגר, ותתלה על המקרר (וגם יצא לי חרוז)

ויחד עם הנתון המעודד הזה בוא נוסיף עוד אחד.
כשהסקוואט שלך יתחזק הוא יחזק איתו את שאר ההרמות

מה יכול להיות יותר טוב מזה? (וכמה פעמים כבר אמרתי לך)

בהצלחה.

נערך לאחרונה:
התאמנתי היום בהדר יוסף עם המשקולנים, איזה מכון הארדקור - בטוח המכון הבא שלי.

סקוואט:

לא יודע כמה סטים עשיתי של סקוואט עם משקל גוף
אחרי זה המון סטים של סקוואט עם 40 ק"ג
אחרי זה הרבה סטים של 60 ק"ג
אחרי זה שוב 40 ק"ג
אחרי זה שוב משקל גוף

הסקוואט טוב יותר מפעם שעברה, אין לי סירטון אבל אימון הבא אני אצלם, עדיין יש בעיה שהגב התחתון מתעגל אצלי כשאני יורד יותר ממה שהגמישות מאפשרת לי (המאמן שם אמר לי לא לרדת נמוך כמו שירדתי כי אני לא שומר על גב ישר ככה, הגב התחתון מתעגל.)
הוא אמר שזה יבוא עם הזמן.
הברכיים עדיין טיפה בורחות לי קדימה אבל זה כבר יותר טוב כי אני מתיישב טוב יותר.

אחרי זה הלכתי לתרגל קצת פאוורקלינים, יותר נכון עשיתי יותר משיכות.
עבדתי עם 30 ק"ג כל האימון ואין לי מושג כמה סטים עשיתי, אבל התאמנתי קרוב שעתיים. אז זה המון ווליום.
לא נכנסתי לקלין רק משכתי. בסוף האימון המאמן אמר לי שאני כבר מושך בסדר אבל עדיין אני יכול יותר.

פרס עבדתי עם 50 ק"ג 3 סטים על 5 חזרות נקיות, אני אשאר עם המשקל הזה עוד אימון-שניים כדי לתת לשאר התרגילים לעלות ביחד איתו.

בסוף האימון רציתי לעשות קצת מתח אז עשיתי 5*3 עם 16 ק"ג ולא היה לי קשה במיוחד רק שהייתי סחוט לאללה מהווליום המשוגע הזה שפתאום העמסתי.
ו...זהו

התאמנתי היום בהדר יוסף עם המשקולנים, איזה מכון הארדקור - בטוח המכון הבא שלי.

סקוואט:

לא יודע כמה סטים עשיתי של סקוואט עם משקל גוף
אחרי זה המון סטים של סקוואט עם 40 ק"ג
אחרי זה הרבה סטים של 60 ק"ג
אחרי זה שוב 40 ק"ג
אחרי זה שוב משקל גוף

הסקוואט טוב יותר מפעם שעברה, אין לי סירטון אבל אימון הבא אני אצלם, עדיין יש בעיה שהגב התחתון מתעגל אצלי כשאני יורד יותר ממה שהגמישות מאפשרת לי (המאמן שם אמר לי לא לרדת נמוך כמו שירדתי כי אני לא שומר על גב ישר ככה, הגב התחתון מתעגל.)
הוא אמר שזה יבוא עם הזמן.
הברכיים עדיין טיפה בורחות לי קדימה אבל זה כבר יותר טוב כי אני מתיישב טוב יותר.

אחרי זה הלכתי לתרגל קצת פאוורקלינים, יותר נכון עשיתי יותר משיכות.
עבדתי עם 30 ק"ג כל האימון ואין לי מושג כמה סטים עשיתי, אבל התאמנתי קרוב שעתיים. אז זה המון ווליום.
לא נכנסתי לקלין רק משכתי. בסוף האימון המאמן אמר לי שאני כבר מושך בסדר אבל עדיין אני יכול יותר.

פרס עבדתי עם 50 ק"ג 3 סטים על 5 חזרות נקיות, אני אשאר עם המשקל הזה עוד אימון-שניים כדי לתת לשאר התרגילים לעלות ביחד איתו.

בסוף האימון רציתי לעשות קצת מתח אז עשיתי 5*3 עם 16 ק"ג ולא היה לי קשה במיוחד רק שהייתי סחוט לאללה מהווליום המשוגע הזה שפתאום העמסתי.
ו...זהו

תקרא מה שרשמו לך למעלה.

תוכנית עבודה לחודש הקרוב:

ממחר:
סקוואט 65 ק"ג, עולה 5 קילו מאימון לאימון ומצלם את כל הסטים לביקורת עצמית ועם כל מיני אנשים יודעי דב
ר
בנץ' 70 ק"ג, עולה 5 קילו מאימון לאימון עד 85 ק"ג ואז עולה ב2.5 מאימון לאימון

דדליפט 70 ק"ג, עולה 7 קילו מאימון לאימון עד 85 ואז עולה 5 מאימון לאימון, ב95 אני אבדוק אם אני יכול להמשיך לעלות ב5יות או לרדת ל2.5 מאימוןל אימון.

פרס בעמידה 42.5 ק"ג, עולה 2.5 קילו מאימון לאימון.

פאוורקלין ממשיך ללמוד טכניקה

מתח +12.5 ק"ג, מוסיף קילו מאימון לאימון באופן עיקבי

זמן לזרוק את האגו בפח

אין מצב שבו אני מעלה בדדליפט פחות מ 5 קילו. זה לא חוקי בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית