בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
זה 15 קילו בשבוע 😣😣
גם אם תתחיל מ50 קילו אתה לא תוכל להמשיך ככה יותר משבוע.

ספר את זה לבחור שמתאמן איתי ועשה היום 105 קילו ל 3 סטים של 5. הוא התחיל לפני חודשיים בערך עם 35 קילו סקוואט.

ויש הרבה כאלה, הוא לא יוצא דופן.

ספר את זה לבחור שמתאמן איתי ועשה היום 105 קילו ל 3 סטים של 5. הוא התחיל לפני חודשיים בערך עם 35 קילו סקוואט.

ויש הרבה כאלה, הוא לא יוצא דופן.
אתם רוסים, זה לא פייר, מאכילים אותכם דברים אחרים. 😡😡😡
תומר כמו שכבר כתבתי עמוד קודם - זה נהיה קשה כבר, וכל חזרה זה מאמץ אדיר מבחינתי. אני חותך ל2.5 מאימון לאימון.

זה 15 קילו בשבוע 😣😣
גם אם תתחיל מ50 קילו אתה לא תוכל להמשיך ככה יותר משבוע.

זה לא העניין
הוא התחיל נמוך ונשאר נמוך עד שבאמת הטכניקה שלו היתה מצוינת, בשונה ממתחילים אחרים שמתקדמים ותוך כדי משפרים את הטכניקה

ובוא נלך על דוגמא, יבוא בהמה 120 קילו שבחיים לא סקוויטווט (עשה סקוואט), לא הגיוני שתוך חודשיים הוא עושה 70-80 לפחות? לדעתי כן.
אולי הדוגמא לא הכי טובה אני מת מעייפות אבל מה שאני רוצה להגיד שטכניקה טובה היא הדרך הכי טובה למנף התקדמות

זה לא העניין
הוא התחיל נמוך ונשאר נמוך עד שבאמת הטכניקה שלו היתה מצוינת, בשונה ממתחילים אחרים שמתקדמים ותוך כדי משפרים את הטכניקה

ובוא נלך על דוגמא, יבוא בהמה 120 קילו שבחיים לא סקוויטווט (עשה סקוואט), לא הגיוני שתוך חודשיים הוא עושה 70-80 לפחות? לדעתי כן.
אולי הדוגמא לא הכי טובה אני מת מעייפות אבל מה שאני רוצה להגיד שטכניקה טובה היא הדרך הכי טובה למנף התקדמות
הטכניקה שלי לא מצויינת, אבל היא כבר טובה 😃
בהמה של 120 קילו תוך חודשיים מעיף 150 קילו ✌️

הוא עולה בערך 6 קילו כול אימון, זה המון!
כנראה ש35 קילו היה לו מאד מאד קל.

בוא נגיד שמישהו תוך חודשיים עושה 70-80 קילו לחזרה. אבל ל3 סטים של 5 חזרות?
רק בשביל ללמוד תטכניקה למשקלים כבדים צריך לפחות חודשיים בשביל הבסיס.

נערך לאחרונה:
הוא עולה בערך 6 קילו כול אימון, זה המון!
כנראה ש35 קילו היה לו מאד מאד קל.

איזה מגזים
המישהו הזה זה מאוד תלוי מי זה המישהו הזה..
70-80 לחזרה אחת... אפשר לעשות תוך חודש, תסתכל אפילו בלוגים פה...

נ.ב, דווקא בשלבים האלה תצפה לדברים האלהץ..

כאן אתה טועה. אפשר ללמד כל אחד לעשות סקוואט יפה באימון אחד. ואם הקפיצות מספיק קטנות אפשר להתקדם המון.

תקרא לוגים של אנשים שעשו את זה, ותראה שיש כאלה שהגיעו ל 140 קילו לסטים של 5 (תוך חצי שנה או קצת יותר). אלה מקרים קצת יותר נדירים, אבל 100 קילו זה בהחלט אפשרי תוך חודשיים - שלוש בשביל כל אחד.

אני לא מבין למה אתה בשוק מזה שאפשר להתקדם מאימון לאימון.

ברור שאפשר להתקדם מאימון לאימון אבל ממה שאני ניסיתי על עצמי 5 קילו זה המון.
תוך חודש לעלות 60 קילו בסקוואט? תוך 3 חודש הוא עושה 180 קילו ל5 חזרות על 3 סטים?!

תוך חודש לעלות 60 קילו בסקוואט? תוך 3 חודש הוא עושה 180 קילו ל5 חזרות על 3 סטים?!
עכשיו הגזמת, כי מתישהו חותכים את המשקלי העלאה. תהיה ראציונלי.

עכשיו הגזמת, כי מתישהו חותכים את המשקלי העלאה. תהיה ראציונלי.

לפי מה שזה נראה מההודעות שלו זה נראה כאילו 5 קילו זה לא משהו מיוחד לעלות מאימון לאימון.

בכול מקרה שכול אחד יעשה מה שבא לו.

ככל שאתה יותר קרוב לפוטנציאל הגנטי שלך, ההתדקמות שלך יותר איטית. התקדמות לינארית אפשרית רק בהתחלה, וסקוואטים של 100 קילו זו התחלה. אתה כנראה עשית משהו לא טוב, אם זה לא עבד.

שוב
אתה מפספס משהו
כל מתאמן בהתחלה מתקדם בטירוף, עד שהוא מתחיל להעצר
זה שמישהו יגיע ל100 תוך חודשיים-שלוש ממש אבל ממש לא אומר שהוא יגיע ל180 אחרי חצי שנה או אחרי שנה, ממש לא

לפי מה שזה נראה מההודעות שלו זה נראה כאילו 5 קילו זה לא משהו מיוחד לעלות מאימון לאימון.

עד שלב מסויים זה באמת no biggie, אני חושב שאני בדיוק על הגבול עד כמה no biggie זה יכול להיות.
אנשים אחרים יכולים למתוח את הגבול יותר.

אתה שוכח אבל שהוא שוקל קרוב ל80 קילו כבר
ושהוא עבד 300 פעם על הטכניקה במשקלים דומים, ואז התחיל מההתחלה.
ואז פשוט התחיל מההתחלה
הוא עושה 90 קילו סקוואט עכשיו, זה לא הרבה יותר מהמשקל גוף שלו, זה לא שהוא שוקל 60

ככל שאתה יותר קרוב לפוטנציאל הגנטי שלך, ההתדקמות שלך יותר איטית. התקדמות לינארית אפשרית רק בהתחלה, וסקוואטים של 100 קילו זו התחלה. אתה כנראה עשית משהו לא טוב, אם זה לא עבד.

שמע אני לא יודע עם איזה אנשים אתה מתאמן שמגיעים ל100 קילו על 5 חזרות תוך חודשיים.
אני מכיר אנשים חזקים מאד שאני בספק אם הם הגיעו ל100 קילו תוך חודשיים ב3X5.

אתה שוכח אבל שהוא שוקל קרוב ל80 קילו כבר
ושהוא עבד 300 פעם על הטכניקה במשקלים דומים, ואז התחיל מההתחלה.
ואז פשוט התחיל מההתחלה
הוא עושה 90 קילו סקוואט עכשיו, זה לא הרבה יותר מהמשקל גוף שלו, זה לא שהוא שוקל 60

אתה הגעת ל100 קילו תוך חודשיים של עבודה?
אנשים בקושי מגיעים לזה בדדליפט...

שמע אני לא יודע עם איזה אנשים אתה מתאמן שמגיעים ל100 קילו על 5 חזרות תוך חודשיים.
אני מכיר אנשים חזקים מאד שאני בספק אם הם הגיעו ל100 קילו תוך חודשיים ב3X5.

תגדיר חזקים מאוד. יש אנשים חזקים שלא מודעים ליכולת ההתקדמות שלהם. אני אומר לך שלהגיע ל 100 קילו בחודשיים, אחרי שלימדת בן אדם לעשות סקוואט זה הכלל, ולא היוצא מן הכלל.
כל זה בהנחה שהוא לא עושה יותר מדי שטויות מסביב, ואוכל הרבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית