נפלאות ההתקדמות הלינארית. 5 קילו זה סבבה למשקלים האלה.
זה 15 קילו בשבוע 😣😣
גם אם תתחיל מ50 קילו אתה לא תוכל להמשיך ככה יותר משבוע.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נפלאות ההתקדמות הלינארית. 5 קילו זה סבבה למשקלים האלה.
זה 15 קילו בשבוע 😣😣
אתם רוסים, זה לא פייר, מאכילים אותכם דברים אחרים. 😡😡😡ספר את זה לבחור שמתאמן איתי ועשה היום 105 קילו ל 3 סטים של 5. הוא התחיל לפני חודשיים בערך עם 35 קילו סקוואט.
ויש הרבה כאלה, הוא לא יוצא דופן.
זה 15 קילו בשבוע 😣😣
הטכניקה שלי לא מצויינת, אבל היא כבר טובה 😃זה לא העניין
הוא התחיל נמוך ונשאר נמוך עד שבאמת הטכניקה שלו היתה מצוינת, בשונה ממתחילים אחרים שמתקדמים ותוך כדי משפרים את הטכניקה
ובוא נלך על דוגמא, יבוא בהמה 120 קילו שבחיים לא סקוויטווט (עשה סקוואט), לא הגיוני שתוך חודשיים הוא עושה 70-80 לפחות? לדעתי כן.
אולי הדוגמא לא הכי טובה אני מת מעייפות אבל מה שאני רוצה להגיד שטכניקה טובה היא הדרך הכי טובה למנף התקדמות
הוא עולה בערך 6 קילו כול אימון, זה המון!
כנראה ש35 קילו היה לא מאד מאד קל.
הטכניקה שלי לא מצויינת, אבל היא כבר טובה 😃
בהמה של 120 קילו תוך חודשיים מעיף 150 קילו ✌️
הוא עולה בערך 6 קילו כול אימון, זה המון!
כנראה ש35 קילו היה לו מאד מאד קל.
בוא נגיד שמישהו תוך חודשיים עושה 70-80 קילו לחזרה. אבל ל3 סטים של 5 חזרות?
רק בשביל ללמוד תטכניקה למשקלים כבדים צריך לפחות חודשיים בשביל הבסיס.
בוא נגיד שמישהו תוך חודשיים עושה 70-80 קילו לחזרה. אבל ל3 סטים של 5 חזרות?
רק בשביל ללמוד תטכניקה למשקלים כבדים צריך לפחות חודשיים בשביל הבסיס.
אני לא מבין למה אתה בשוק מזה שאפשר להתקדם מאימון לאימון.
עכשיו הגזמת, כי מתישהו חותכים את המשקלי העלאה. תהיה ראציונלי.ברור שאפשר להתקדם מאימון לאימון אבל ממה שאני ניסיתי על עצמי 5 קילו זה המון.
תוך חודש לעלות 60 קילו בסקוואט? תוך 3 חודש הוא עושה 180 קילו ל5 חזרות על 3 סטים?!
עכשיו הגזמת, כי מתישהו חותכים את המשקלי העלאה. תהיה ראציונלי.
ברור שאפשר להתקדם מאימון לאימון אבל ממה שאני ניסיתי על עצמי 5 קילו זה המון.
תוך חודש לעלות 60 קילו בסקוואט? תוך 3 חודש הוא עושה 180 קילו ל5 חזרות על 3 סטים?!
עד שלב מסויים זה באמת no biggie, אני חושב שאני בדיוק על הגבול עד כמה no biggie זה יכול להיות.לפי מה שזה נראה מההודעות שלו זה נראה כאילו 5 קילו זה לא משהו מיוחד לעלות מאימון לאימון.
בכול מקרה שכול אחד יעשה מה שבא לו.
לפי מה שזה נראה מההודעות שלו זה נראה כאילו 5 קילו זה לא משהו מיוחד לעלות מאימון לאימון.
בכול מקרה שכול אחד יעשה מה שבא לו.
ככל שאתה יותר קרוב לפוטנציאל הגנטי שלך, ההתדקמות שלך יותר איטית. התקדמות לינארית אפשרית רק בהתחלה, וסקוואטים של 100 קילו זו התחלה. אתה כנראה עשית משהו לא טוב, אם זה לא עבד.
אתה שוכח אבל שהוא שוקל קרוב ל80 קילו כבר
ושהוא עבד 300 פעם על הטכניקה במשקלים דומים, ואז התחיל מההתחלה.
ואז פשוט התחיל מההתחלה
הוא עושה 90 קילו סקוואט עכשיו, זה לא הרבה יותר מהמשקל גוף שלו, זה לא שהוא שוקל 60
שמע אני לא יודע עם איזה אנשים אתה מתאמן שמגיעים ל100 קילו על 5 חזרות תוך חודשיים.
אני מכיר אנשים חזקים מאד שאני בספק אם הם הגיעו ל100 קילו תוך חודשיים ב3X5.