אתה הגעת ל100 קילו תוך חודשיים של עבודה?
אנשים בקושי מגיעים לזה בדדליפט...
אל תהיה מצחיק. יש בנות שמגיעות לדדליפט כזה בכמה חודשים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
90
אני לא מציע שתכניס שום דבר חדש לתוכנית. אתה עושה SS וזה כל מה שאתה צריך לעשות עכשיו. אבל תזכור את זה לעתיד, כשתעבור לתוכנית אחרת או כשתכין לעצמך תוכנית. תוסיף קצת push כבד - זה יקדם אותך.
תגדיר חזקים מאוד. יש אנשים חזקים שלא מודעים ליכולת ההתקדמות שלהם. אני אומר לך שלהגיע ל 100 קילו בחודשיים, אחרי שלימדת בן אדם לעשות סקוואט זה הכלל, ולא היוצא מן הכלל.
כל זה בהנחה שהוא לא עושה יותר מדי שטויות מסביב, ואוכל הרבה.
טוב יש המון פרמטרים, כמו גיל, משקל וניסיון בספורט.
אם תקח עכשיו מישהו בן 20 בלי עבר בספורט אתה חושב שהוא תוך חודשיים יגיע ל100 קילו?
א. לא
ב. זה תלוי במשקל של אנשים
אני גם לא יצפה ממישהו ששוקל 60 קילו להגיע ל100 קילו סקוואט, אפילו לא לחזרה אחת תוך 3 חודשים
אבל מתאמן ממוצע ששוקל ~75 קילו אם הוא ינעל על הטכניקה כמו שצריך אתה צריך לצפות ממנו לעשות 100 סקוואט לחזרה זה בטוח תוך 3 חודשים, אני מבטיח לך, זה לא בשמיים, אנשים חזקים הרבה יותר ממה שזה נראה..
לחזרה אחת אני יכול להבין, אבל 3X5?
אני לא יודע איך זה שמתאמנים טוב מההתחלה, כי אני התאמנתי המון זמן בלי לדעת כול כך מה אני עושה עד שהתחלתי להתעניין וגם אז זה לא היה מושלם.
לא יודע אם זאת הדוגמא הכי טובה....
תראה לי בת שתוך חודשיים עושה 3X5 בדדליפט.
אני מתערב שאני מכיר מישהי שבדרך לשם. 😉תראה לי בת שתוך חודשיים עושה 3X5 בדדליפט.
זה תפקיד של מאמן טוב.
לחזרה אחת אני יכול להבין, אבל 3X5?
אני לא יודע איך זה שמתאמנים טוב מההתחלה, כי אני התאמנתי המון זמן בלי לדעת כול כך מה אני עושה עד שהתחלתי להתעניין וגם אז זה לא היה מושלם.
מעבר לעניין הפיזי, בוא נגיד שלבחור יש כוח ל100 קילו על 5 חזרות ל3 סטים.
אני לא בטוח שהוא יכול לשמור על טכניקה עם כזה משקל אחרי חודשיים של התנסות עם סקוואט.
בכול מקרה אם אתה יכול לגרום לאנשים לעשות 100 קילו ל5 חזרות תוך חודשיים כדי שתפתח חדר כושר, או שתתחיל בקריירת אימון ✌️
אני יכול להראות לך אחת שעושה 85 קילו לסטים של 5. שאל את קורן.
הסיבה היחידה שזה לא נפוץ (בארץ) היא שלאנשים אין את הכלים (ידע) הנחוץ כדי להגיע לשם.מישהו פה בכלל הגיע ל100 קילו תוך חודשיים של אימונים שהוא בכלל מדבר על מקרים כאלה?
מישהו פה בכלל הגיע ל100 קילו תוך חודשיים של אימונים שהוא בכלל מדבר על מקרים כאלה?