בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
90
אני לא מציע שתכניס שום דבר חדש לתוכנית. אתה עושה SS וזה כל מה שאתה צריך לעשות עכשיו. אבל תזכור את זה לעתיד, כשתעבור לתוכנית אחרת או כשתכין לעצמך תוכנית. תוסיף קצת push כבד - זה יקדם אותך.

מחזק לגבי הPP. גם אני מדברים דומים חיזקתי גם את הבנץ' וגם את הOHP, כמעט בלי לעשות אותם. אני מעריך שרוב השיפור הגיע מהחלק האקצנטרי של התנועה (הורדה בשליטה) ומהביטחון עם המשקלים.

תגדיר חזקים מאוד. יש אנשים חזקים שלא מודעים ליכולת ההתקדמות שלהם. אני אומר לך שלהגיע ל 100 קילו בחודשיים, אחרי שלימדת בן אדם לעשות סקוואט זה הכלל, ולא היוצא מן הכלל.
כל זה בהנחה שהוא לא עושה יותר מדי שטויות מסביב, ואוכל הרבה.

טוב יש המון פרמטרים, כמו גיל, משקל וניסיון בספורט.
אם תקח עכשיו מישהו בן 20 בלי עבר בספורט אתה חושב שהוא תוך חודשיים יגיע ל100 קילו?

אתה הגעת ל100 קילו תוך חודשיים של עבודה?
אנשים בקושי מגיעים לזה בדדליפט...

א. לא
ב. זה תלוי במשקל של אנשים

אני גם לא יצפה ממישהו ששוקל 60 קילו להגיע ל100 קילו סקוואט, אפילו לא לחזרה אחת תוך 3 חודשים
אבל מתאמן ממוצע ששוקל ~75 קילו אם הוא ינעל על הטכניקה כמו שצריך אתה צריך לצפות ממנו לעשות 100 סקוואט לחזרה זה בטוח תוך 3 חודשים, אני מבטיח לך, זה לא בשמיים, אנשים חזקים הרבה יותר ממה שזה נראה..

טוב יש המון פרמטרים, כמו גיל, משקל וניסיון בספורט.
אם תקח עכשיו מישהו בן 20 בלי עבר בספורט אתה חושב שהוא תוך חודשיים יגיע ל100 קילו?

זה כמובן תלוי בהרבה מאוד דברים. בעיקר במשקל גוף, ואם הוא מוכן לדחוף כמויות אדירות של אוכל. בגדול זה אפשרי.

א. לא
ב. זה תלוי במשקל של אנשים

אני גם לא יצפה ממישהו ששוקל 60 קילו להגיע ל100 קילו סקוואט, אפילו לא לחזרה אחת תוך 3 חודשים
אבל מתאמן ממוצע ששוקל ~75 קילו אם הוא ינעל על הטכניקה כמו שצריך אתה צריך לצפות ממנו לעשות 100 סקוואט לחזרה זה בטוח תוך 3 חודשים, אני מבטיח לך, זה לא בשמיים, אנשים חזקים הרבה יותר ממה שזה נראה..

לחזרה אחת אני יכול להבין, אבל 3X5?
אני לא יודע איך זה שמתאמנים טוב מההתחלה, כי אני התאמנתי המון זמן בלי לדעת כול כך מה אני עושה עד שהתחלתי להתעניין וגם אז זה לא היה מושלם.

אני לא יודע איך זה שמתאמנים טוב מההתחלה, כי אני התאמנתי המון זמן בלי לדעת כול כך מה אני עושה עד שהתחלתי להתעניין וגם אז זה לא היה מושלם.

זה תפקיד של מאמן טוב.

זה תפקיד של מאמן טוב.

מעבר לעניין הפיזי, בוא נגיד שלבחור יש כוח ל100 קילו על 5 חזרות ל3 סטים.
אני לא בטוח שהוא יכול לשמור על טכניקה עם כזה משקל אחרי חודשיים של התנסות עם סקוואט.

בכול מקרה אם אתה יכול לגרום לאנשים לעשות 100 קילו ל5 חזרות תוך חודשיים כדי שתפתח חדר כושר, או שתתחיל בקריירת אימון ✌️

גם ל3x5
זה העניין, שמתאמנים טוב מההתחלה לא יכולים אלא צריכים להגיע לתוצאות כאלה
קשה לי להבין למה אתה חושב שזה כזה בשמיים
בן אדם ממוצע 80 קילו, עזוב שעד 80 קילו אני בטוח ב100 אחוז שהוא לא באמת יתאמץ....
העליות המטאוריות קורות דווקא בשלבים האלה...

מעבר לעניין הפיזי, בוא נגיד שלבחור יש כוח ל100 קילו על 5 חזרות ל3 סטים.
אני לא בטוח שהוא יכול לשמור על טכניקה עם כזה משקל אחרי חודשיים של התנסות עם סקוואט.

בכול מקרה אם אתה יכול לגרום לאנשים לעשות 100 קילו ל5 חזרות תוך חודשיים כדי שתפתח חדר כושר, או שתתחיל בקריירת אימון ✌️

בכיף. תבוא להתאמן? 😃

מישהו פה בכלל הגיע ל100 קילו תוך חודשיים של אימונים שהוא בכלל מדבר על מקרים כאלה?

מישהו פה בכלל הגיע ל100 קילו תוך חודשיים של אימונים שהוא בכלל מדבר על מקרים כאלה?
הסיבה היחידה שזה לא נפוץ (בארץ) היא שלאנשים אין את הכלים (ידע) הנחוץ כדי להגיע לשם.
בחו"ל זה יותר נפוץ.

לצערי בחודשיים (וגם בשנתיים) הראשונים של האימונים שלי, לא היה לי שום ידע בזה ועשיתי מה שאמרו לי.

אבל אני מכיר יותר ממקרה אחד כזה.

וגם אם מתחילים בבילבול הדברים האלה לא בשמיים
אם אתה לוקח מתאמן חדש אל תשכח שהוא לא מקולקל בטכניקות גרועות והראש שלו לא מלא בשטויות שמציפות כל מיני פורומים, מגזינים וחדרי כושר.

מתאמן חדש עם "מוח ריק" ילמד את הטכניקה די מהר, בעיקר אם יש לו מאמן טוב, ובשלב הזה הדבר הכי חשוב יהיה הטכניקה. ברגע שהטכניקה תהיה טובה האימונים בהתחלה יהיו קלים, אפילו קלים מאוד

אני בטוח שאתה גם יודע שמתאמן ששוקל 60 קילו יעשה 3x5x70, לא בשמיים, גם לא נשמע בשמיים
תכניס את ה80 לסכמה הזאת..

טוב באמת חפרנו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית