הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
לרגעים האלו המציאו את הגיינר..
או שאתה חושב על חיטוב ?
הבלנדר שלי עובד טוב יותר מכל גיינר שאי פעם תמצא... אבל גם לשתות אין לי כוח או חשק.
חיטוב אולי במרץ, אם אני אהיה מזוכיסט לגמרי אז אפריל.

משקל 80
התעייפתי מלאכול הרבה, אני פשוט מנסה לאכול בכל הזדמנות שרק אפשר אבל זה לא הולך לי כי לרוב פשוט כבר אין לי חשק אפילו לשתות מים.
מקווה שהמשקל שלי מספיק גבוה כדי לסחוב איתו עכשיו עוד הרבה קילו כי אני לא בטוח כמה אני עוד אהיה מסוגל לעלות, אם בכלל.

גם לי יש את הדבר הזה. אין לי חשק לאכול , בבוקר , בצהריים בערב... לא יכול לראות אוכל וכל פעם שאני צריך לאכול לוקח לי איזה חצי שעה לגמור ארוחה.

מה מצב השומן שלך בגוף?

גם לי יש את הדבר הזה. אין לי חשק לאכול , בבוקר , בצהריים בערב... לא יכול לראות אוכל וכל פעם שאני צריך לאכול לוקח לי איזה חצי שעה לגמור ארוחה.

מה מצב השומן שלך בגוף?
מאיפה אני יודע מה מצב השומן שלי? אני עדיין רואה קצת קוביות בכיווץ אבל אני בטח לא מתחת ל13-14%

אני ארגע קצת עם האוכל ואצפה לעלות הרבה יותר לאט, תוך כדי עלייה במשקלי עבודה.

מה מצב השומן שלך בגוף?
חחח אני מנסה לדחוף כמה שיותר בלילה לפני השינה (לא כזה מפריע לי להרדם) וככה בבוקר ( אחרי 6-8 שעות בערך) קם עם בטן ריקה (יחסית ) חחח

פחות סיבים בתפריט היומי עוזרים להתגבר על חוסר תאבון

יאללה מי ישמע כמה אתם אוכלים שאין לכם תיאבון
חלאס לבכות
אם עליתי 11 קילו כנראה שאני אוכל הרבה

קוזמון אני לא אוכל ירקות למעט איזה חתיכת חסה בסנביץ לפעמים והסיבים היחידים שיש לי זה מהקורנפלקס כי אני אוכל הכל מקמח לבן אז זה לא ממש פיתרון לצמצמם סיבים כי אין לי 😃

4500, אבל אני לא אומר שאני אוכל הרבה. יש כאלה שאוכלים יותר ממני ושותקים. חלאס לבכות, אף אחד לא מכריח אותך לגדול.

יאללה מי ישמע כמה אתם אוכלים שאין לכם תיאבון
חלאס לבכות

תיאבון זה ביחס לגודל.
לזרוק סתם מספר של 3500-4000 קלוריות זה מטומטם.
אתה רוצה להתווכח עם ההרגשה שלו שהוא לא יכול לדחוף עוד פירור? אני מכיר את ההרגשה גם אני ככה, התיאבון שלי על הפנים וזה קשה לעלות במשקל. מי שאין לו תיאבון טוב קשה לו לדחוף אוכל, זה לא קשור ללהתבכיין או לא.

גם לי קשה, יש מצבים שאני יושב ואוכל והעיניים שלי כבר מתגלגלות אחורה והכל עולה לי למעלה
אבל אין מה לעשות, צריך לגדול 📢

גם לי קשה, יש מצבים שאני יושב ואוכל והעיניים שלי כבר מתגלגלות אחורה והכל עולה לי למעלה

נכון צריך לדחוף כדי לגדול וכמו שתארת זו הרגשה זין לדחוף אוכל ואז אתה גם מסתובב עם בטן נפוחה כול היום ומפליץ כול 2 דקות.
אבל יש גבול מסוים שאתה לא יכול לדחוף יותר או שתחכה שיסתדר לך התיאבון או שתמצא דרך להכניס עוד אוכל או שתשאר עם אותה כמות.

חבל שאתה אוכל ככה , אתה לא ספורטאי (וגם הם לא צריכים לסבול לדעתי אבל זה כבר סיפור אחר ) .
פשוט תחליף למאכלים עם הרבה קלוריות אין שום דבר רע בלאכול עוגות , פיצות או כל שטות אחרת כדי לעזור לך לעלות במשקל זה בטח יותר כיף מלטחון ש"ש .

חבל שאתה אוכל ככה , אתה לא ספורטאי (וגם הם לא צריכים לסבול לדעתי אבל זה כבר סיפור אחר ) .
פשוט תחליף למאכלים עם הרבה קלוריות אין שום דבר רע בלאכול עוגות , פיצות או כל שטות אחרת כדי לעזור לך לעלות במשקל זה בטח יותר כיף מלטחון ש"ש .

תגיד אחי לקחתם אתמול?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית