עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חושב שזה אפשרי לשמור על טכניקה נקייה כשאתה עובד קרוב מאוד לRMxדדליפט יפה. תצלם שנראה אם הטכניקה שלך לא מתקלקלת במשקלים גבוהים.
וואי אין לך מושג כמה אני מחכה לזה, תודה!Seth Able מזל טוב על הדדליפט. עוד שבועיים 3 דיסקיות גדולות בכל צד![]()
תודה, כן זה מתחיל להראות הגיוני, למרות שהבנץ' שלי עדיין הרבה יותר חזק מהסקוואט באופן יחסי.bentzurm מזל טוב על הדדליפט. המספרים שלך מתחילים להיות הרבה יותר מאוזנים ומכובדים. כל הכבוד.
שמתי לב עכשיו שאחת המטרות הייתה 130 דדליפט ל5 חזרות.
OBJECTIVE COMPLETED
עכשיו אני מכוון ל150 לחזרה 1.
שמתי לב עכשיו שאחת המטרות הייתה 130 דדליפט ל5 חזרות.
OBJECTIVE COMPLETED
עכשיו אני מכוון ל150 לחזרה 1.
ברור שכבד, אבל בעיקר ב2 חזרות האחרונות, ה3 הראשונות אפשר לומר שעלו "בסדר" (עד כמה ש130 קילו יכול להרגיש בסדר)איך הרגיש ה130? מאוד כבד? סביר להניח ש140 לסינגל כבר יש לך (במיוחד אם לא תעשה סקוואטים לפניו) אז לא צריך לקחת יותר מידי זמן ל150.
חחחחחחחחחח פאוור רנג'רס:bananaparty:
קורה 😃עוד אימון גרוע לאוסף:
סקוואט 88.5 5-5-5
פרס 57 5-5-4 שיא אישי. תכלס יכולתי לנעול ת'5, פשוט היד ברחה לי הצידה על המוט עוד בסטאפ ושמתי לב לזה רק בחזרה השנייה. ביום שלישי אני מנסה לעלות.
פאוורקלין 70 הצלחתי רק חזרה 1, באופן מוזר. לא יודע מה הבעיה שלי אבל המוט לא עולה לי למעלה. אני אנסה לעשות ריסט ל60 ולטפס חזרה ל70.
היה אימון ארוך אחושילינג, חיכיתי מלא למוט ויותר מדי אנשים. ויתרתי על מתח ועל בטן ועל כל דבר אחר שתכננתי להיום, שביזות.
יאללה רק PR'S ו45'התעוררתי ב6:20 היום, נסעתי לקיבינימט בצבא ונסעתי ישר לאימון אחרי הצבא, יצא שהתאמנתי ב19:15 אחרי שלא הייתי בבית כל היום... כיף:s28:
אימון הערב:
סקוואט 91 5-5-5
בנץ' 84.5 5-5-5
שניהם די קלים.
דדליפט 134.5 5 חזרות - שיא אישי. וואו זה היה כבד. 2 חזרות ראשונות עלו די מהר. שלישית עלתה בקצב סביר. רביעית עלתה לאט וחמישית זחלה כל הדרך למעלה, אני די בטוח שנעלתי אבל שניה אחרי זה פשוט האחיזה ביד שמאל הלכה. שיא אחו******.
חשבתי עוד לעשות מתח היום 😆😆😆😆😆 כן בטח. אני מקווה שיש לי עוד 2 אימונים להתקדם ולהשיג את ה3 פלטות שאני כל כך רוצה ל5 חזרות.
SIDE NOTE:
שכחתי להביא איתי את השייק לאחרי האימון. בעיה? ממש לא.
קפצתי לסופר ליד, קניתי ליטר של שוקו ולחמניה (קייטנה RULES) ופירקתי הכל :D
LOL שתיתי ליטר שוקו
אתה מאחל לי לחרבן יומיים גבינה? 😆😆😆😆שוקו לשילטון!
מגיע לך אפילו שני ליטר על הדדליפט. 🎉🎊🎈