הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
עם כאלה מאמצים בדדליפט אני לא אתפלא אם בקרוב מאוד תדווח על חוליה שעפה לך מהמקום....אין לך מטרה של עלייה במסת שריר ועלייה במשקל ? רק לעלות במשקלי עבודה?
אחי קראת את הלוג בכלל?הבן אדם עולה יפה מאוד במשקל גוף ( ובמסה)

התעוררתי ב6:20 היום, נסעתי לקיבינימט בצבא ונסעתי ישר לאימון אחרי הצבא, יצא שהתאמנתי ב19:15 אחרי שלא הייתי בבית כל היום... כיף:s28:

אימון הערב:
סקוואט 91 5-5-5
בנץ' 84.5 5-5-5
שניהם די קלים.

דדליפט 134.5 5 חזרות - שיא אישי.

SIDE NOTE:
שכחתי להביא איתי את השייק לאחרי האימון. בעיה? ממש לא.
קפצתי לסופר ליד, קניתי ליטר של שוקו ולחמניה (קייטנה RULES) ופירקתי הכל :D
שתיתי ליטר שוקו

מזל טוב על הPR, כן ירבו.

אני גם חסיד גדול של שוקו, שותה ליטר במכה בלי יותר מידי בעיות (לי אין בעיות. החברה מתלוננת על ריחות בלילה LOL). 30 גרם חלבון ו700 קלוריות בקלילות ויותר זול מגיינר.

עם כאלה מאמצים בדדליפט אני לא אתפלא אם בקרוב מאוד תדווח על חוליה שעפה לך מהמקום....אין לך מטרה של עלייה במסת שריר ועלייה במשקל ? רק לעלות במשקלי עבודה?
אתה צודק גבר - צריך לשחק עם משקלים קלים ולהתפלל לאיזה אל כלשהו שתקום בבוקר חזק יותר.
עליה במשקלי עבודה תגרור עליה במאסת שריר עם תזונה נכונה.

מזל טוב על הPR, כן ירבו.

אני גם חסיד גדול של שוקו, שותה ליטר במכה בלי יותר מידי בעיות (לי אין בעיות. החברה מתלוננת על ריחות בלילה LOL). 30 גרם חלבון ו700 קלוריות בקלילות ויותר זול מגיינר.

תודה, זה כבר מאוד קרוב לקצה. אני אהיה מופתע אם אני מרביץ 143 קילו לחזרות.

חחח חתיכת מטורף אתה תהיה בריא אחי
161bd.gif
בגלל השוקו? 😆😆

וואו גבר יש לך התקדמות ממש ממש יפה, כל הכבוד! (עלית במשקלים בצורה פנטסטית מאז שאני זוכר בפעם האחרונה שהתעדכנתי פה)

מתי מתכנן חיטוב? 😃

וואו גבר יש לך התקדמות ממש ממש יפה, כל הכבוד! (עלית במשקלים בצורה פנטסטית מאז שאני זוכר בפעם האחרונה שהתעדכנתי פה)

מתי מתכנן חיטוב? 😃
תודה איש
סוף מרץ כנראה אני אתחיל לחטב

זה באמת לא מעניין אותך ההיקפים?
אני מודד סתם מתוך סקרנות כמה עליתי

זה באמת לא מעניין אותך ההיקפים?
אני מודד סתם מתוך סקרנות כמה עליתי
הפסיק לעניין אותי בערך באוקטובר-נובמבר, לא יודע מה הסיבה האמת.
אם יהיה לי איך אני אמדוד לפני החיטוב - בכל מקרה זה יהיה היקף זרוע ומותן.

אימון היום בצהריים:
סקוואט 93 5-5-5 - יש סוף סוף המשקל המחורבן הזה זז כמו שצריך. היה קשה אבל לא כמו בפעמים הקודמות שעבדתי איתו ונתקעתי \ פספסתי עומק בחזרות האחרונות. סימנים של התקדמות זה תמיד טוב.

פרס 59 5-4-4 - שיא אישי. מ-ל-ח-מ-ה!!!!!! אימון הבא אני מרביץ שם חמישיות. ואז... פלטות !

פאוורקלין 61.5 3-3-3-3-3 - מרגיש ממש קל, מפתיע לאללה.
מתח בסופינציה +10ק"ג 5-5-5

ככה זה כשאתה ישן כמו שצריך יום לפני, ולא מטייל כל היום בצבא ומגיע גמור לאימון. אכלתי טוב, ישנתי טוב, התאמנתי טוב.

יצא לי לצלם היום את הסקוואט, הנה הסט הראשון מהאימון היום:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כמה דברים שיכולים לעזור לך.
1. לפי דעתי חסר לך עומק, אבל זה כבר שיקול שלך.
2. כשאתה מגיע לכמעט הסיום של הירידה בגלל אתה שובר עם הגב, לפי דעתי זה בגלל חוסר גמישות בהמסטרינג. למרות שזה לא כזה נורא, אבל לפי דעתי עם משקל כבד יותר אתה תעוף על הפנים.

אחי זה נראה כאילו אתה עוד שניה נופל עם הראש לתוך המראה
אתה איכשהו מתעקם באמצע הסקוואט 😳

אחי זה נראה כאילו אתה עוד שניה נופל עם הראש לתוך המראה
אתה איכשהו מתעקם באמצע הסקוואט 😳
אין לי מושג על מה אתה מדבר 😳

אני נוטה קדימה כי המשקל כבד, המוט מעל אמצע הרגל, ו.. זהו

כשהם אומרים "מתעקם" אני חושב שהם מתכוונים לזה שביציאה מלמטה התחת שלך מוביל והזוית של הגב ביחס לרצפה נעשית יותר שטוחה. באופן עקרוני זה לא מושלם אבל זה מראה שיש לך היפ דרייב וזה בהחלט סטייה מתקבלת על הדעת במשקלים גבוהים קרוב למקס שלך. לגבי העומק אני חושב שאולי זה נראה קצת שטוח כי אתה מצלם מלמטה צריך לצלם ממש מהצד בשביל להגיד משהו לגבי עומק.
סה"כ סבבה.

כשהם אומרים "מתעקם" אני חושב שהם מתכוונים לזה שביציאה מלמטה התחת שלך מוביל והזוית של הגב ביחס לרצפה נעשית יותר שטוחה. באופן עקרוני זה לא מושלם אבל זה מראה שיש לך היפ דרייב וזה בהחלט סטייה מתקבלת על הדעת במשקלים גבוהים קרוב למקס שלך. לגבי העומק אני חושב שאולי זה נראה קצת שטוח כי אתה מצלם מלמטה צריך לצלם ממש מהצד בשביל להגיד משהו לגבי עומק.
סה"כ סבבה.
היפ דרייב זה סבבה, בחזרות האחרונות קשה לי מאוד להחזיק את החזה בחוץ ולכן זה מקבל זווית יותר ויותר, אבל לומר שאני "מתעקם" זאת טעות בהבנה של הסקוואט.

אתה באמת לא רואה שהתחת מתחת לברך? (עומק)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית