נק' מוניטין:
11,406
- 883
- 3
- Satan-Shor`s Lair
תקופת הבחינות דופקת את האימונים. לחץ ומחסור בשינה. עד מתי????
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני HB כי LB מפעיל לי לחץ מתורף על המפרקים של הכף יד, כך שאני לא יכול ללחוץ אחרי זה(ממש כואב).סקוואט יפה, אבל אם אתה עושה LB המוט לא אמור להיות על הכתפיים וככה לא תצטרך מגבת...
תודה,
המגבת זה כי אני לא אוהב יבלות על הכתפיים - מוזר, הה? 😃
אני HB כי LB מפעיל לי לחץ מתורף על המפרקים של הכף יד, כך שאני לא יכול ללחוץ אחרי זה(ממש כואב).
כאן אני כן מחזיק אותו ב HB. היה זמן שעשיתי LB וממש היו לי שני פסים על השכמות+ כאבי מפרקים.
יש מצב שהאחיזה לא היתה טובה. בכל מקרה, כולו מגבת ואפילו לא של אינזר 😃 .
עד האימון הבא 😃היה לך פסים על השכמות וזה נעלם אחרי כמה שעות/ימים. .
נכון,לא מדווכח.הכאבים מפרקים נבאו מכך שהחזקת את המוט לא טוב..
אני לא מלפף אותה סביב המוט (כמו הליצנים). אני מניח אותה על הכתפיים. איך שכבה אחת של בד יכולה לגרום לחוסר יציבות?מגבת זה פתרון מאוד גרוע, היא לא באמת מגנה עלייך משום דבר, וגורמת למוט להיות פחות יציב על הגב שלך.
כוסית?? ראיתה את הרגליים השעירות שלי? 🤡ובנוסף אתה נראה כמו כוסית.
תודה. אני הולך לעבוד על זה.משקל יפה אבל נראה שבתחתית הברך גולשת לך וגורמת לכך שהסקוואט יהיה מקביל ברוב החזרות, שמור על המתח ודחוף ברכיים לצדדים.
תיפטר מהמגבת, הנעליים והחגורה ואתה תרים עוד יותר.
נעלי ספורט כאלה לא טובות לסקוואטים, יש להם סוליה לא שטוחה ולפעמים יש כריות אוויר שזה עוד יותר גרוע וגורם לרגל שלך לא להיות יציבה על הקרקע.
החגורה הזאת של בש גל או וואטאבר פשוט גרועה ולא מספקת כמעט תמיכה.
אם אתה רציני כנס לפה: ותזמין חגורה נורמלית. http://www.houseofpain.com/product-list.html?scid=193&tsccat=145
(אני ממליץ על הFOREVER 10 מ"מ אבל היא יקרה מאוד, הECONOMY גם מצויינת ובחצי מחיר)
אתה לא תאמין מה ההבדל, זה פשוט מטורף.
והמגבת... טוב זה פשוט קוקסינלי :nono:
וזהו, סך הכל אתה בחור חזק, כבוד.