סרטון סקווט 160 לבדיקה

Satan-Shor

משתמש פעיל
883
3
נק' מוניטין:
11,406
883
3
Satan-Shor`s Lair
תקופת הבחינות דופקת את האימונים. לחץ ומחסור בשינה. עד מתי????

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לבינתיים אני יכולה להעלות סרטון - אמנם לא טרי במיוחד...

עכשיו אני עושה קצת יותר וגם ירדתי במשקל- אבל בשביל זה הצלם הראשי צריך לסיים את המבחנים שלו 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לבינתיים אני יכולה להעלות סרטון - אמנם לא טרי במיוחד...
YouTube- Deadlift 70 kg

עכשיו אני עושה קצת יותר וגם ירדתי במשקל- אבל בשביל זה הצלם הראשי צריך לסיים את המבחנים שלו 😃
המכון כושר הזה מוכר לי...Bfit ברחובות? אני גם מתאמן שם,כמה שאני שונא את המקום הזה...

המכון כושר הזה מוכר לי...Bfit ברחובות? אני גם מתאמן שם,כמה שאני שונא את המקום הזה...

זהו אכן Bfit. מכון בינוני- והאמת- לדעתי היה שם הרבה יותר טוב מאשר ב-great shape ברחובות אבל אני כבר לא שם בכל מקרה. באשדוד מקומות הרבה יותר טובים להתאמן בהם 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה יש לשנוא בו? שני מתקנים לסקווטים, ספסלי לחיצה רבים, דאמבלים נוחים והדבר החשוב ביותר-הכל צבוע בצבע סגול מרגיע 😃
נ.ב. אם תזרוק לריצפה דאמבל של 40, ה"מדריכים" (לובשי הסגול, כמובן) יפחדו לדבר איתך 😆

שמה המדריכים עושים לך בעיות?
מוזר התאמנתי שם לפני איזה שנתיים שלוש ולא זכור לי שהיו עושים בעיות בעניין.
רק איזה מדריך אחד-יניב אני חושב היה אומר לך שאתה תשחק את הסחוס בברך אם תירד יותר מ90 מעלות.
היה שם אפילו מדריך שהיה מלמד דדליפט וסקוואט - איזה אחד בשם אלכס.

• פותח/ת השרשור
רק איזה מדריך אחד-יניב אני חושב היה אומר לך שאתה תשחק את הסחוס בברך אם תירד יותר מ90 מעלות.
.
אתה רואה. אם היתה מפחיד אותו לפני זה, הוא לא היה מתקרב אליך 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית